کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آزادی ...
یعنی هرکاری که می خواهم ، انجام بدهم !
یک حق محدود است !
یعنی این جامعه مال همه است !
حق من از دیگران بیشتر است !
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.... بیایید بگویید نظرتان را در مورد آزادی »»»
۱۶:۲۱, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان و گرامیان
مدتی هست که مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده : .... آزادی
اصلا آزادی چی هست ؟!
یعنی چه که من می خواهم آزاد باشم !؟
محدوده این آزادی چه هست ؟!

مثل در مورد قوانین حجاب
فرض کنید که کسی اصلا مسلمان نیست ، اصلا اهل کتاب نیست ،
می خواهد در جامعه آزاد حاضر شود ، چه می کند !؟ چه می تواند بپوشد ؟!

یا در مورد قوانین اجتماعی
من می خواهم با سرعت 300 کیلومتر در جاده رانندگی کنم . ماشینم هم این اجازه را به من می دهد!!
چرا نباید آزاد باشم ؟!

می خواهم یک بحث "متا گسترده" در باره آزادی داشته باشیم ! خلاصه اینکه بگویید چه آزادی را می پسندید ؟

تا به حال از آزادی بیان چیزی شنیده اید !؟ آیا آزادی بیان مترادف است با اینکه من بتوانم هر چه می خواهم بگویم ؟!!

اصلا شما با معنای آزادی مشکلی دارید ؟!!

کپی پیست نکنید که ....

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، عبدالرحیم ، Havbb 110 ، شیدا ، Bahar ، اولولالباب ، mohamad ، Tolou ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، ترنم ، Aryha ، درست پسند ، السا ، منادی حق ، یاوران مهدی ، sarallah ، نسیم ، M912 ، رضوانه ، soshiant ، هدهد ، rahbin ، خادمة الزهرا ، ali0077 ، لبخند خدا ، farzad313 ، Night moans ، m.hossein ، meisamtiger ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۷, ۲۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #41

(۲۱/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۶)هدهد نوشته است:  یا یه جای دیگه که یه جوانی میاد پیش امام حسین علیه السلام، میگه میخوام آزاد باشم گناه کنم.
امام حسین علیه السلام هم میگن برو یه جایی خارج از ملک خدا، از روزی غیر خدا بخور، یه جایی برو که فرشته ها نبینت و یه مورد دیگه که یادم نیست متاسفانه.
من هم شنیده بودم ولی یادم نبود، گشتم یافتم(مثلاً یه بار دنبال یه کتاب می‌گشتم که همیشه دم دست بود، ولی پیداش نمی‌کردم. بعد از اینکه کلی گشتم، به فکرم زد که توی اینترنت دنبالش بگردم، و سریعاً یافتمش. اینجا بود که شاعر این شعر رو سرود:
آب در کوزه و ما تشنه‌لبان می‌گردیم / اطلاعات در گرد جهان و ما توی خانه می‌چرخیم!
Big Grin
)

شخصی از حضرت امام حسين(علیه السلام) پرسيد: گناهكارم، نافرمانی خدا می‌کنم، مرا موعظه فرما.
حضرت فرمود: «هر وقت توانستی یکی از این پنج عمل را انجام بدهی، هر کاری خواستی بکن:
1. روزی خدا را نخور.
2. از ولايت خدا بيرون یرو.
3. در جايی گناه كن كه خدا تو را نبيند.
4. به هنگام مرگ نگذار حضرت عزرائيل جانت را بگيرد.
5. وقتی مالك دوزخ تو را به آتش می‌اندازد، داخل آتش نرو! بگو من نمی‌روم!»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، منادی حق ، Night moans ، مرتاح ، عبدالرحیم ، بیداری12 ، شیدا
۲۳:۲۵, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۳ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

شهید سید مرتضی آوینی؛ سید شهیدان اهل قلم:

آزادی انسان در آزادی از تعلقات انسانی است و آن آزادی که در غرب گویند ، قبول بندگی عادات و تعلقات است و عین اسارت، و نه عجب که از خصوصیات اصلی دنیای امروز یکی هم این است که الفاظ را " وارونه" به کار می برند؛
می گویند "آزادی " و مرادشان " اسارت " است،
می گویند " عقل " و مرادشان " وهم " است .
می گویند " انسان" و مرادشان " حیوان " است و می گویند " تکامل " و مرادشان " هبوط" است و می گویند " علم " و مرادشان " جهل" است و ... قس عل هذا

-------------------------------------
در رساله پروتکل های 24 گانه یهود انواع آزادی(آزادی سیاسی، فرهنگی، عقیده و بیان...) از دیدگاه خودشان بسیار خوب بیان شده است.

نظر خودمم بیخیال!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، Patriot ، عبدالرحیم ، بیداری12 ، هدهد ، شیدا ، منادی حق ، درست پسند
۱۹:۲۱, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۳ توسط meisamtiger.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلامRose

قبل از اینکه نظری راجع به آزادی داده بشه، اول باید تعریف روشنی از آزادی باشه
و این 100% محقق نخواهد شد مگر اینکه اول تعریفمون رو از انسان مشخص کنیم

در صورت قبول کردن وجود خدا و ولایت تامّ و تمام الله بر کون و مکان باید به سوالای زیر جواب داده بشه:

هدف از خلقت انسان چیست؟
[طی طریق کمال و رسیدن به لقاء الهی]
آیا انسان از خودش صاحب ارزش ذاتیست؟ [خیر!]
یا اصلاً آیا هیچ چیزی غیر از ذات اقدس إله از خودش صاحب ارزش وجودیست؟[خیر، تمام مفاهیم ارزشمند مادی و معنوی مرهون ارزش الهی هستند. هیچ چیزی بدون در نظر گرفتن خدا در مدار خود، دارای کوچکترین ارزشی نیست]
اگر هدف از خلقت انسان رسیدن به کمال و لقاء الله است برای طیّ این طریق محتاج چیست؟ [برنامه ای از باید ها و نباید ها، حق و تکلیف، چاچوب، نقشه راه، دین]
آیا هیچ ایزار یا وسیله ای به خودی خود و بدون در نظر گرفتن هدف دارای ارزش است؟[خیر]

آزادی را به عنوان یک حق، میتوان سرجمع تمام حقوق بشر دانست

آزادی اجتماعی
آزادی سیاسی
آزادی اقتصادی
آزادی اعتقادی
و ...

آزادی را نباید به مثابه یک هدف بلکه باید به مثابه یک وسیله بسیار قوی و کار آمد برای رسیدن به یک هدف والاتر(کمال) قلمداد کرد

در دنیای امروزی آزادی به دو صورت "Freedom for/آزادی برای" و "Freedom from/آزادی از" تعریف میشود

Freedom for/آزادی برای یک هدف و ارزش والاتر
همان صورت مقدس آزادیست که خود را معطوف هدف کرده و ارزش خود را مشروط بر استفاده شدن در راه یک ارزش والاتر(کمال) میداند
جامعه شناسان سکولار این نوع آزادی رو برای جوامع بشری یه نوع سمّ میدونن!!!

Freedom from/آزادی از تمام قیودِ اخلاقی انسانیت و مبتنی بر اصل اباحه
همان لیبرالیسم است که امروز آمریکا خود را سردمدار آن میخواند

..::یا علی::..Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، مرتاح ، اولولالباب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]