کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كشف موجودي عجيب در تايلند...لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید.
۱۸:۰۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
رسانه‌هاي تايلند از كشف موجودي عجيب در يكي از مناطق اين كشور خبر داده و اعلام كردند: كشف اين موجود، تعجب و حيرت مردم را بر انگيخت.

به گزارش ايسنا، هفته گذشته اهالي يكي از روستاهاي تايلند حين گشت‌زني در نواحي اطراف محل سكونتشان بودند كه با موجودي عجيب برخورد كردند.

اين در حاليست كه مردم پس از انتقال جسد اين موجود عجيب به روستا، آن را بر روي يك سكو قرار داده و هم اكنون پس از گذشت يك هفته اين موجود را عبادت مي‌كنند.

در گزارش رسانه‌هاي دولتي تايلند، نيز آمده است كه حتي برخي از سكنه اين روستا با روشن كردن شمع و سوزاندن عود از اين موجود حفاظت مي‌كنند.

البته هنوز موجوديت اين مخلوق مشخص نشده است. با اين حال، احتمال داده مي‌شود اين موجود يك نوع حيوان باشد.
منبع: عصر ایران....http://www.asriran.com/fa/news/123203/%D...A%A9%D8%B3

[تصویر: 141032_334.jpg]

[تصویر: 141033_993.jpg]

[تصویر: 141034_341.jpg]

[تصویر: 141035_568.jpg]

به سم دست و پاش دقت کنید و اینکه کمی متمایل به رنگ آبیه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، arman mohseny ، السا ، ztb ، am_po ، vahrakan ، مهدی2012 ، mofa ، ضحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
هیچ مخلوقی عجیب تر از انسان نیست !!! هر چند نشانه های جهل همین انسان هم در اینجا کاملا مشهوده!!

جناب mhvvhm
من هم ماجرای اون جنگ رو خوندم اما چنین کله ای تو متن وصف نشده بود!! شاید کتاب من ایراد داشته !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa
۰:۳۹, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۰:۳۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام دوست عزیز
به تالار خوش اومدی
یعنی میگی من دروغ نوشتم؟؟من کتابو وا کردم از روش نوشتم!شما که منو متهم می کنی میشه بگی تو کدوم کتاب شما خوندی و نبود؟یا یکم ماجرا رو واسمون تعریف کنی؟؟؟؟
نه عزیز من برو با دقت دوباره مطالعه کن!
یا علی
۱۰:۰۰, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام ممنون
نخیر بنده چنین جسارتی نمی کنم چرا اگه کسی اینجا سوالی رو مطرح می کنه برداشت توهین ازش میشه؟؟؟ شاید من مشکلی دارم شما چرا باید ایراد رو از خودت ببینی
تو اون کتابی که من خوندم ( دقیق یادم نیست کتابشو چون خیلی وقته پیش بوده اما فکر می کنم در مورد فضایل حضرت علی (علیه السلام) بوده )ماجرا به این صورت بود پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حضرت علی (علیه السلام) رو برای ارشاد اون طایفه میفرسته و هیچ کس جز حضرت قادر به دیدنشون نبوده و طبق معمول همه از رویارو شدن با اون ها می ترسیدن . یک شب هم اونجا حضرت قران میخونه و اخرش اون هارو تو منطقه ای که به فکر میکنم خاک اش رو زرد توصیف کرده بود شکست میده همین اما اون ادامه ای که شما گذاشتین در خاطرم نیست

اگه شما رو ناراحت کردم معذرت میخوام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۱, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام دوستان
جناب هامون حضرت امیر ماجراهای زیادی در مورد اجنه ها داشتن اما اینیکه من تعریف کردم اونی نیست که شما مد نظر داشتی!
یا علی
۱۸:۳۷, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
احتمالن بچه ی یک موجود 4پا سم دار هست که ناقص بدنیا اومده،چند وقته پیشم عکسی منتشر شد که یک موجود عجیب رو در منطقه پارس جنوبی نشون میداد...بعدن معلوم شد که لاشه ی یک نهنگ بوده و در حال فاسد شدن دفرمه شده و امواج دریا اونو تا سواحل خلیج فارس و پارس جنوبی آورده بود!
یا پارسال یه بچه عجیب الخلقه توی خوزستان بدنیا اومده بود همه مردم و پرستارها از اون میترسیدن...اصن شبیه انسان نبود!!

در ضمن دقت کنید که کشور تایلند یک کشوری هست تا حدودی صنعتی و احتمالن آبهای این کشور با مواد شیمیایی الوده شده و همونطور که میدونید مواد شیمیایی باعث نقص و تغییراتی در جنین میشن...
هیچ وقت زود قضاوت نکنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، JohnShepard ، مهدی2012 ، mofa
۱۶:۰۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
  • سلام به نظر من یه موجود ناقص الخلقه است.Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa
ارسال پاسخ  به روز آوری