|
آیاتی از تورات که حضرت علی (علیه السلام) انتخاب کرد.
|
|
۱۹:۲۶, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حضرت علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمودند: من از تورات دوازده آیه را انتخاب و به زبان عربی ترجمه کرده ام و هر روز سه بار به آن می نگرم.
مواعظ العددیه ص 420 اما آیاتی از تورات که حضرت علی (علیه السلام) روزی سه بار به آنها نگاه می کردن چه بودن. انشاالله روزی 2 آیه در این تاپیک به صورت والپیپر قرار داده می شود. برای مشاهده تصویر با سایز اصلی روی تصاویر کلیک کنید!!! آیه اول: آیه دوم:
التماس دعای فراوان ،درپناه حق، یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۷, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۰:۰۶ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این هم از دو آیه آخر!!! آیه یازدهم: آیه دوازدهم: اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم دوستان یه پیشنهاد دارم ![]() اگه از تصاویر راضی بودید ابتدا یک صلوات ![]() اما پیشنهاد، ما خودمون قرآن واحادیثی داریم که جملات خیلی تاثیر گذاری درشون وجود داره اگر دوستان از این دست احادیث و آیاتی گه فکر می کنن مدام باید جلو چشممون باشه بفرستند تا در یک تاپیک جداگانه به والپیپر تبدیلشون کنیم. التماس دعای فراوان یا علی |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۶)abbas133 نوشته است: حضرت علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمودند: من از تورات دوازده آیه را انتخاب و به زبان عربی ترجمه کرده ام و هر روز سه بار به آن می نگرم. این جملات یعنی اینکه حضرت علی (علیه السلام) باید به زبان عبری یا آرامی تسلط کامل داشته باشن. ولی من در هیچ سند معتبر یا غیرمعتبری نخواندم که ایشان به جز زبان عربی به زبان دیگه ای صحبت کرده باشن. فکر میکنم این متنی که نوشتین مستند نیست و به احتمال زیاد جزء مطالب جعلی است. |
|||
|
۱۲:۵۸, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۴)فرمیسک نوشته است: ولی من در هیچ سند معتبر یا غیرمعتبری نخواندم که ایشان به جز زبان عربی به زبان دیگه ای صحبت کرده باشن. اول اینکه اگر شما سند و مدرک معتبری پیدا نکردید دلیل بر این نمی شود که سند و مدرک معتبری در این زمینه وجود نداشته باشد!!!! (۲۸/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۴)فرمیسک نوشته است: این جملات یعنی اینکه حضرت علی (علیه السلام) باید به زبان عبری یا آرامی تسلط کامل داشته باشن. این از خصوصیات رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت ایشون هست که همگی مکتب نرفته و درس نخوانده دانشمند و عالم هستند. اصطلاحاً گفته میشه که دارای علم لدنی هستند همینطور که در مدارک و منابع معتبری نوشته شده که ائمه و رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زبان فارسی نیز صحبت کرده اند پس قطعاً تکلم به زبان های دیگر نیز ممکن است با تشکر |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۹ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: اولا اینکه خود این حدیث یک سند برای شما که حضرت این توانایی را داشته اند. دوما حتما این حدیث معروف را شنیده اید: من شهر علمم و تو (اي علي) دروازه اين شهري. دروغ مي گويد آنكه مي پندارد داخل شهري مي شود كه در ندارد (الغدير، 6/79) شما چطور برداشت کرده اید کسی که دروازه شهر علم هست نمی تواند دوازده آیه را ترجمه کند و از کجا مطمئن هستید که تمام زبان های دنیا داخل این شهر علم نباشد....... اما حتما این سخن معروف حضرت را در مسجد کوفه شنیده اید...... «سَلُونى قَبل اَن تَفْقِدونى» به خدا سوگند از هر چه بپرسيد من شما را از آن آگاه مى سازم. خوب شما فکر کن اگه یک نفر بلند می شد و معنی چند لغت عبری از حضرت می پرسید ایشان نمی توانستند پاسخ دهند.!!!! پس این هر چه شامل هر چه که شما فکر کنید می شود و این قدرت علمی حضرت علی (علیه السلام) را نشان می دهد. |
|||
|
۱۳:۴۲, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز ارادت شما به حضرت علی قابل تمجید هست ولی این نباید باعث بشه بدون مدرک معتبر هر حدیث نادرست و جعلی را قبول کنین. شاید خیلی ها احادیث جعلی با مضامین مثبت را وارد اسلام کنن که باعث مخدوش شدن چهره اسلام و از بین رفتن اعتبار و سندیت اون بشن و شما با تایید اونها بهشون کمک کنین!
با تشکر |
|||
|
۱۳:۵۶, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)فرمیسک نوشته است: دوستان عزیز ارادت شما به حضرت علی قابل تمجید هست ولی این نباید باعث بشه بدون مدرک معتبر هر حدیث نادرست و جعلی را قبول کنین. شاید خیلی ها احادیث جعلی با مضامین مثبت را وارد اسلام کنن که باعث مخدوش شدن چهره اسلام و از بین رفتن اعتبار و سندیت اون بشن و شما با تایید اونها بهشون کمک کنین! شما قدم اول رو بردارید و جعلی بودن حدیث رو ثابت بکنید قدم دوم رو ما برمی داریم و انکارش می کنیم
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: بله ما بدون مدرک و دلیل هیچ حرفی را قبول نمی کنیم همونطور که حرف بدون دلیل و مدرک شما مبنی بر عدم توانایی حضرت در ترجمه آیات را قبول نمی کنیم...... پاسخ این سوال شما با روایات معروف و معتبر و همینطور دلیل و مدرک داده شد... اما اگر هنوز فکر می کنید روایات معتبر نیست با دلیل و مدرک حرف بزنید....... شایدم تعریف خاصی از معتبر بودن دارید که ما نمی دانیم......... |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۶)abbas133 نوشته است: بله ما بدون مدرک و دلیل هیچ حرفی را قبول نمی کنیم همونطور که حرف بدون دلیل و مدرک شما مبنی بر عدم توانایی حضرت در ترجمه آیات را قبول نمی کنیم......من که دلیل قابل پذیرشی ندیدم. اگر استدلال شما قابل پذیرش باشه (یعنی علم لدنی) چرا ایشون سلاحهای پیشرفته برای جنگ با کفار نساختن؟ چرا با هارپ آب و هوای گرم عربستان را تغییر ندادن؟! ببینین وقتی صحبت از اسناد معتبر هست منظورم کلی گویی نیست. شما یک سند معتبر به من نشون بدین که درآن گفته شده باشه حضرت علی به زبان عبری یا آرامی مسلط بودن بنده قبول می کنم. البته سند معتبر ... |
|||
|
۱۴:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۷ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۸/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۲)فرمیسک نوشته است: من که دلیل قابل پذیرشی ندیدم.چرا حضرت عیسی (علیه السلام) که مرده زنده میکرد از آسمان مائده (خوراک آسمانی) می آورد حواریون رو مجهز به تجهیزات آسمانی یا امروزی نکرد؟ برادر من حضرت رضا (علیه السلام) در مناظره با اهل مجوس یهود نصارا و . . . . . . از کتب خودشون دلیل نیاورد؟ از کجا معلوم کتب یهود حجاز به عربی ترجمه نشده باشه به صرف اینکه این جملات عبری هست و شما در هیچ جائی ندیدی مولا با اهل یهود به زبان خودشون حرف بزنه دلیل علمی بر رد موضوع نیست برای تنها مولود کعبه همین بس که او تنها مولود کعبه هست صلوات اللهم صل علی محمد و آۀ محمد و عجل فرجهم یا الله |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: شما ابتدا گفتی منبع معتبری برای این که حضرت بتونه ترجمه کنند پیدا نکردم، که دو تا حدیث معتبر برات آوردم که علم حضرت رو نشان میده ولی شما دلایلتون برای رد اون دو تا حدیث رو نگفتین...... اگه هم به منابع احادیث اعتقاد داری که من منبع رو هم ذکر کردم ولی اگه به احادیث معتقد نیستی بحثش جداست.......... متاسفانه شما فکر می کنید علم همین سلاحهای پیشرفته است !!!! و هر کشوری هم این سلاح ها داشته باشه پیشرفته و ته علم می دونید..... اینکه از سلاح هایی که شما پیشرفته می دونید استفاده نمی کردن دلیل نمیشه که علم نداشتن.... اما اینکه چرا ازعلمشون برای کشتار کفار استفاده نمی کردند...... این یعنی اینکه شما هنوز نمیدونید پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام) هدفشون چی بود ......هدف آنها مکارم اخلاق بود نه کشتار مردم ........ و این علمشون هم علم خدادادی است من از شما سوال می کنم کدوم یکی از علم هایی که الان در اختیار ما هست می تونه کاری که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ابتدای جنگ بدر کرد رو انجام بده یعنی یه مشت خاک بریزید هوا و همون تبدیل بشه به طوفان و موجب شکست دشمن ....... پس از علمشون در سطح درک و فهم مردم استفاده می کردن...... مثلا همون مثالی که پست قبلی زدم حضرت علی (علیه السلام) بعد از اینکه گفتن هر سوالی دارید بپرسید که جواب می دهم فردی برگشت و به این نیت که حضرت رو تست کنه گفت تعداد مو های سر و صورت من چقدره......!!!! خوب حضرت چطور می تونستن برای مردمی با یه همچین سطح و درکی بیان اثبات علمی انجام بدن.......!!! یا مثلا فکر می کنید امام حسین (علیه السلام) توان اینو نداشت که تمام لشکر یزید رو از بین ببره ....نخیر چون هدف چیز دیگری بود نه کشتار......... و به همین خاطر هست که حدیث داریم از امام باقر (علیه السلام) که: وقتی قائم ما قیام کند، دست خود را بر سرهای بندگان می کشد با این کار عقل هایشان جمع و اخلاقشان کامل می کردد.......بحارالانوار جلد 52 ص 336 یعنی درک انسان ها به حدی می رسه که توان پذیرش سخنان امام را پیدا می کنه....... بله اگه مردم جنبه ی داشتن امام معصوم را داشتن و همینطور داشتیم....امام با خواندن یک نماز باران آب و هوا را درست می کردن و نیازی به هارپ نبود......!!!!! اما اگه شما سند معتبر می خواهید مبنی بر علم حضرت بنده حدیث پیامبر مبنی بر باب العلم بودن حضرت علی (علیه السلام) را مثال زدم این حدیث این قدر معروف هست که می تواند معتبر بودن آن را خودتان ببیابید مگر اینکه ترجمه زبان را جز علوم ندانید!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,149 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,188 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,875 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,505 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,957 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|

![[تصویر: pe1ypwo4yfrw3jkj2flz.jpg]](http://www.pic98.ir/images/pe1ypwo4yfrw3jkj2flz.jpg)
![[تصویر: fulw5xkbx9b18ufxqzn.jpg]](http://www.pic98.ir/images/fulw5xkbx9b18ufxqzn.jpg)

![[تصویر: nn1f4kpqkuc3avwrzmd0.jpg]](http://www.pic98.ir/images/nn1f4kpqkuc3avwrzmd0.jpg)
![[تصویر: unxy2gxdrbsshh9mkk5s.jpg]](http://www.pic98.ir/images/unxy2gxdrbsshh9mkk5s.jpg)