|
عسگر آقایــــــــی را بشناسیم و....!!!(حتما کلیپ را ببینید)
|
|
۱۰:۰۱, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۰:۰۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه دوستان گلم..... بدون مقدمه این کلیپ تاثیر گذار را ببییند خواهشا و نظری اگر دارید بفرمایید.... واقعا خودم خجالت کشیدم. ![]() ![]() ... چه میکنیم برای دینمان؟؟؟؟عسگر آقایی |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم در گیر و دار این دنیای نفسانی کسانی هستند که با دقت در انتخاب و دید نافذ به جامعه پیرامونی خود ،قدمهایی بر میدارند که بیشترین تاثیر در تغییر سرنوشت دیگران دارند . هر کدام از ما محبین ولایت اگر بتوانیم سنگی کوچک از جاده سعادت مردمان برداریم و این جاده سبز و پر از نعمات الهی را هموار سازیم ، بمانند این روحانی سهم بزرگ در ظهور آخرین حجت خواهیم داشت . مردمان در سراسر جهان انقدر از آبهای شور و تلخ نوشیده اند که قطرات زلال باران تشیع برایشان دریایی است ، حال انکه ما و مردم سرزمین تشیع قدر این دریای زلال را نمیدانیم و له له آب های متعفن و گندیده را میزنیم . چقدر زیباست وقتی مردم با تعجب به قیام و قعود و رکوع و سجود با دقت مینگرند و چه زیبا بذر ولایت الله بردلها پاشیده میشود . البته اسم کلیپ درست نیست ، چرا که این مرد بزرگوار یک روحانیست و نه آخوند ؛ روحانیست که بدون هیچ پیش شرطی دست بر شانه دیگران می اندازد و با تمام وجود آنها را در آغوش خود میگیرد . آغوش او آغوش پر از مهر تشیع است . چقدر جالب است که تبلیغ خود را بدون هیچ ترس و ابایی انجام میدهد ، حال آنکه ما در بین خودمان خجالت میکشیم قرآن بخوانیم ، بلند قرآن بخوانیم ، نماز به پا داریم و دیگران را به پایه های فراموش شده مذهب تشیع فراخوانیم . تنها یک قدم با سعادت مردمان فاصله است و تنها یک قدم تا ظهور مانده و آن یک قدم ،حرکت ما شیعیان است . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسیار جالب و تاثیرگذار بود.
خیلی شرمنده شدم از اینکه برای دینم هیچ کاری نکردم ... یه مهره بی مصرف ! |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من که با اینترنت پرسرعت هم نتوانستم این کلیپ را ببینم ....
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۳)فرمیسک نوشته است: من که با اینترنت پرسرعت هم نتوانستم این کلیپ را ببینم .... 124 مگابایت هست این کلیپ از لینک زیری دانلود بفرمایید. http://www.roshangari.ir/jMediaDirect/vi...QxW7wq.mp4 |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام او... خیلی کلیپ جالب و تاثیرگذاری بود و پر از درس واسه من و امثال من! یاد این سخن از امام علی (علیه السلام) افتام که فرمودن : به خدا سوگند! آنها اسلام را پروراندند ، چونان مادری که فرزندش را بپروراند ، با توانگری ، با دست های بخشنده و زبان های برنده و گویا (حکمت 465 نهج البلاغه) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بعضی از قسمت های کلیپ چنان با قلب و احساس بازی میکنه که سهممون بغضی بود در گلو از روی شرمندگی... یادمون باشه وقتی واسه اصلاح همدیگه ، ما یک قدم عقب میکشیم شیطان به خودش این جرئت رو میده که چند قدم نزدیکتر بشه... ------------------------------------------------------------------------------------------- آقای آقایی واسه تبلیغ دین سخت ترین کارها رو انجام دادن و زبانی دیگر رو یاد گرفتن اونم زبان چینی که به قول خودشون 48000تا کاراکتر داره ولی خیلی از ماها زبان بیگانه که هیچ ! همین زبان خودمون رو طوری نمیتونیم تغییرش بدیم که چند نفر رو به دین علاقه مند کنیم... ایشاله یه روزی توی این دنیای پرهیاهو و پیچیده ما هم سهم کوچیکی در جهت دادن قلبهای مشتاق به خداوند عالمیان داشته باشیم... یا علی... |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هدف درست حسابی داشته باشیم
من هم یه زمانی سعی کردم چینی یاد بگیرم ولی در همون حد "نی هائـــو " موندم واقعا وقتی هدف عالی داری سختی رو هم آدم به جون میخوریخدا خیر دنیا و اخرت بهش بده تبلیغ تشیع میکنه خیلی مستند خوبی بود |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عالی بود... معلوم بود راهی که باید میرفته رو پیدا کرده... خوش به سعادتش... اما یک سوال دوستان کلیپ رو دیدید، لذت بردید، تحسینش کردید و بعدش؟؟؟ میشه سوالی که بعدش براتون به وجود اومده رو بگید؟ دوست داشتید بگید چه جمله یا سوالی بعدش تو ذهنتون اومد. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این کلیپ در مورد شیخی است که به سختی زبان و نگارش چینی را یاد گرفته، و به انتشار اسلام در چین می پردازد. با مشقت و البته تلاش و پشتکار فراوان خداوند وی را حفظ و قرین رحمت خویش گرداند. واقعا فیلم مستند تاثیرگذاری است، حتما ببینید. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و کمال احترام حضور انورتان از لطفی که داشتید کمال سپاس و امتنان را دارم انشا الله دعای خیرتان مشکلات تبلیغیم را حل کند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

واقعا وقتی هدف عالی داری سختی رو هم آدم به جون میخوری