|
آموزش مسائل جنسی از چه سنی؟؟؟
|
|
۲۲:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱:۰۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فکر می کنید تو جامعه ی امروز ما آموزش مسائل جنسی از چه سنی باید باشه؟؟؟ اصلا باید باشه؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۳۶, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
این سوال رو تا این حد کلی نمیشه جواب داد ... تفاوت زیادی هست بین : دختر ها و پسر ها ؛ فرهنگ خانواده » سن ازدواج در اون خانواده ؛ محیط اجتماعی که اون بچه باهاش در تماس بوده؛ و از همه مهم تر سطح فکری اون بچه ... هر فردی شرایط خاص خودش رو داره اما در مورد این که باید آموزش داده بشه یا خیر ... در زمان مناسب حتما ! باید آموزش داده بشه چون بر اثر ناآگاهی ها ممکن با مشکلاتی پیش بیاد که غیر قابل جبرانه ... یاالله |
|||
|
|
۰:۵۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۰:۳۶)farjad نوشته است: با یاد حق دقیقا مسئله همین جاست. نا آگاهی گاهی خیلی ضرر می زنه. اما آگاهی هم مضره. شما چه سنی رو پیشنهاد میکنید؟ چه برهه ای رو؟ قبل ازدواج؟ در شرف ازدواج؟ بعد ازدواج؟ |
|||
|
|
۰:۵۷, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
به نظرم در شرف ازدواج یا اول ازدواج به نظرم بهترین وقته چون که قبلش نیاز نیست. |
|||
|
|
۱:۰۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۹, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ازکودکی متناسب با سنش تاجوانی پله پله بایدگفت البته نقش پدرومادرکمترومربی (مشاور/معلم)بیشتراست!(نه فقط بخاطر قداست والدین بلکه علم روز هم میگوید کلیات مسایل جنسی آنهم محدود توسط والدین وعمده قضیه توسط مربیان مطرح وآموزش داده شود)!!!!
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱:۲۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۶, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱:۳۵ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من باید از همون عنفوان کودکی تو هر دوره از زندگی فرزندان متناسب با سنشون , پدر و مادرها و مربیان و معلمان توضیحات لازم رو بدن! یعنی از همون زمانی که بچه برای اولین بار از مامانش میپرسه که : "من چه جوری به دنیا اومدم؟" و معمولا هم مامانا به اشتباه جواب میدن که تو رو لک لک برامون آورده!!!!! به قول یکی از دوستان ما تا 12,13 سالگی دنبال لک لک تو آسمون میگشتیم!!!! ![]() ![]() و بعدها زمانی که متوجه تفاوت جسمی دختر و پسر میشه تا موقع ازدواجش باید پله پله مسائل براش باز بشه! |
|||
|
|
۱:۴۸, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۰:۵۲)mahpare نوشته است: شما چه سنی رو پیشنهاد میکنید؟ بایاد حق در مورد سن که گفتم.... اما.... به نظرم برای دختر خانوم ها یکی تا دو سال قبل از ازدواج و برای آقا پسر ها در شرف ازدواج! البته به گفته ی دوستان باید پله پله پطرح بشه اما آموزش رو عرض کردم! یاالله |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۲ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظرم واسه افراد نابالغ گفتن یکسری خصوصیات جنس مخالف و آموزش مسائل جنسی ، زود هست و به صلاح نباشه.
واسه جوانهایی هم که تازه به سن بلوغ رسیدن با توجه به شرایط فیزیکی خاص خودشون باید با احتیاط برخورد کرد و افراط نکرد. یعنی با حساب و کتاب و رعایت حریم حیا و بدون عنوان کردن مسائل شهوانی و تحریک برانگیز . در کل فکر میکنم اگه واسه کسانی که در شرف ازدواج هستند این آموزشها بصورت صحیح و جامع آموزش داده بشه بهتر باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آموزش مسائل جنسی به کودکان | razihz | 1 | 1,052 |