| نظرسنجی: آيا با اين نوع پيامك ها موافقيد؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
5 | 83.33% |
| خير | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| اگه حوصلم بياد ميفرستم | ![]() ![]() |
1 | 16.67% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
پيامك هاي قرآني (قرآن آسان است)
|
|
۱۸:۰۹, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام قصد داشتم تاپيكي ايجاد كنم كه ما رو به قرآن نزديك تر كنه اما موضوعي براش پيدانميكردم....تا اينكه يه پيامك به دستم رسيد كه قسمتي از يه آيه قرآن رو به شيوه كاملا جديد و بسيار ساده تفسير كرده بود.... چرا ما فكر ميكنيم فهميدن قرآن سخت و مشكله در حاليكه خداوند خودش فرموده:ماقرآن را براي فهم و درك شما آفريديم چرا فكر ميكنيم فقط يه افراد خاص ميتونن قرآن رو بفمن و تفسير كنن؟ . . . خيلي راحت ميتونيد باهش ثواب كنيد چون باعث ميشه افراد يه نگاهي به قرآن كريم بيندازن و تطبيقش بدن،فقط نياز به همت داره كه براي ديگران ارسال كنيد. اميدوارم دوست داشته باشيد پس بسم الله......... . . . . . . 1.مگه دروغ ميگم؟من كي گفتم دروغ ميگي ؟فقط ميگم حرفي كه طرف مقابلتو لجباز ميكنه نگو!.ولا تلبسوا الذين...108سوره انعام. 2.اونقدر كه فرشته ها دعا مي كنند ما با اعضاي خانوادمون تو بهشت پيش هم باشيم،خودمون اين دغدغه رو داريم؟ربنا و ادخلهم جنات...8سوره غافر. 3.شنيدي وقتي يه زن و شوهري برا طلاق ميرند دادگاه،همه فاميل جمع ميشند برا جدايي!قيامت اينطوريكه كه هم روز جمع بهش ميگند هم روز جدايي!!يوم الجمع:7سوره شوري،يوم الفصل:38 سوره مرسلات. |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
عالی بود . در پناه قرآن باشید. [ای پیامبر!] هر گاه بندگان من از تو در مورد من سؤال کردند [بگو] من بسیار نزدیکم، هر گاه کسی مرا بخواند، اجابت میکنم؛ پس به ندای من پاسخ دهند و به من ایمان آورند تا راه راست یابند.
(سوره بقره، آیه 186)
|
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از اين به بعد سعي ميكنم براتون هر روز حداقل يك اسمس بزارم:
4.نسبت به مرگ چه حسي داري؟!متنفري؟بي تفاوتي؟ياشوق و ذوق داري؟فقط در صورت داشتن حس سومه كه ميشه بهت گفت:دوست واقعي خدا.ان زعمتم أنكم..6جمعه 5.هر وقت كسي رو بخشيدي،بدون بيشترين سود رو خودت بردي!ولإن صبرتم لهوخير للصابرين126 سوره نحل 6.ما اگه رومون ميشد،دوست داشتيم قرآن رو اصلاح ميكرديم و به خدا ياد بديم،چه مطالبي تو دين بذاره بهتره!!قل أتعلمون الله بدينكم...16حجرات. التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام ممنون از ایجاد این تاپیک در تالار تاپیکی مانند این تاپیک وجود داره به نام پیامک های قرآنی تاثیر گذار اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سوره توبه آيه 111:
خدا جان و مال اهل ايمان را به بهاي بهشت خريداري کرده. شعر : خدا جان و مال همه مومنان خريده به پاداش باغ جنان
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |