کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرکت در مجالس عروسی(لطفا کمکم کنید)
۲۳:۴۳, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به مرجع تقلیدم آیت الله مکارم شیرازی پیام دادم و پرسیدم:

حکم شرکت در مجالس عروسی که آهنگ رقص میذارن و میرقصند چیه؟

جواب دادن: شرکت در مجلس گناه حرام است، ولي چنانچه ضرورت داشته باشد، مي توانيد به مقدار ضرورت شرکت کنيد، يا در قسمت هايي بنشينيد که گناهي صورت نمي گيرد و مجلس گناه صدق نمي کند.

پرسیدم منظور از ضرروت یعنی چی؟

جواب دادن: مثلا اگر موجب فتنه يا درگيري شود ضرورت محسوب مي شود.

پرسیدم اگه نرفتن ما باعث ناراحتی صاحب مجلس از ما بشه حکم چیه (شاید هم قطع رابطه)؟
اگر پدر یا مادر به خاطر شرکت نکردنمون از ما ناراحت و ناراضی بشوند حکم چیه؟

جواب دادن: مرجع تقليد تنها حکم شرعي را بيان مي کند و تطبيق آن با مسائل و موضوعات شخصي بر عهده خودتان است.

دوستان لطفا راهنماییم کنید چون من تا به الان توی این مجالس شرکت میکردم البته قسمت آقایون و خانم ها جدایه و تنها مشکلی که داره آهنگ رقص و رقصیدنه! من سعی میکردم توی مجلس به آهنگ ها گوش ندم.

به نظرتون باید شرکت کنم یا نه؟ حتی ممکنه به خاطر شرکت نکردنم با تمامی اقوام مشکل پیدا کنم. البته الان که مجردم شرکت هم نکنم زیاد مهم نیست ولی وقتی متاهل بشمCool حتما از من توقع دارن در مجالس شرکت کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، مجتبی110 ، شیدا ، یاســین ، Tolou ، help me ، میثاق ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، آلاله ، آفتاب ، fatemeh ، Night moans ، hessam ، mahdy30na ، fiftynine ، صهبا
۲۳:۴۶, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۳)مهدی2012 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

به مرجع تقلیدم آیت الله مکارم شیرازی پیام دادم و پرسیدم:

حکم شرکت در مجالس عروسی که آهنگ رقص میذارن و میرقصند چیه؟

جواب دادن: شرکت در مجلس گناه حرام است، ولي چنانچه ضرورت داشته باشد، مي توانيد به مقدار ضرورت شرکت کنيد، يا در قسمت هايي بنشينيد که گناهي صورت نمي گيرد و مجلس گناه صدق نمي کند.

پرسیدم منظور از ضرروت یعنی چی؟

جواب دادن: مثلا اگر موجب فتنه يا درگيري شود ضرورت محسوب مي شود.

پرسیدم اگه نرفتن ما باعث ناراحتی صاحب مجلس از ما بشه حکم چیه (شاید هم قطع رابطه)؟
اگر پدر یا مادر به خاطر شرکت نکردنمون از ما ناراحت و ناراضی بشوند حکم چیه؟

جواب دادن: مرجع تقليد تنها حکم شرعي را بيان مي کند و تطبيق آن با مسائل و موضوعات شخصي بر عهده خودتان است.

دوستان لطفا راهنماییم کنید چون من تا به الان توی این مجالس شرکت میکردم البته قسمت آقایون و خانم ها جدایه و تنها مشکلی که داره آهنگ رقص و رقصیدنه! من سعی میکردم توی مجلس به آهنگ ها گوش ندم.

به نظرتون باید شرکت کنم یا نه؟ حتی ممکنه به خاطر شرکت نکردنم با تمامی اقوام مشکل پیدا کنم. البته الان که مجردم شرکت هم نکنم زیاد مهم نیست ولی وقتی متاهل بشمCool حتما از من توقع دارن در مجالس شرکت کنم.

نه افراط نه تفریط .اعتدال....

نمیشه که منزوی باشید. با حکم خدا هم درنیفتید. برید یه سر بزنید. دیر برید زود بیاید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مجتبی110 ، help me ، آفتاب ، مرتاح
۲۳:۵۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:با حکم خدا هم درنیفتید
Dodgy مگه حکم خدا چیه که من میخوام به غیر اون عمل کنم؟ دیدید که حکم مرجع تقلیدم اینه که شرکت در مجلس گناه حرام است مگر ضرورت داشته باشه. من میخوام ببینم با این وضع ضرورت داره یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Mitsonary ، fatemeh
۲۳:۵۳, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۰)مهدی2012 نوشته است:  Dodgy مگه حکم خدا چیه که من میخوام به غیر اون عمل کنم؟ دیدید که حکم مرجع تقلیدم اینه که شرکت در مجلس گناه حرام است مگر ضرورت داشته باشه. من میخوام ببینم با این وضع ضرورت داره یا نه؟
خوب خودتون فکر میکنید مجلس گناهه؟؟؟

آخه آدم میمونه چی بگه...

ولی خوب آدم خودش میفهمه داره گناه میکنه دیگه...

شما خودتون دوست ندارید نزدیکانتون تو مجلس عروسیتون باشن؟؟؟

خوب اونا هم دوس دارن دیگه. اگه دیدین وض خرابه تو مجلس ، شما که پسرید راحت بزنید بیرون و فلنگو ببندید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۰:۰۳, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:خوب خودتون فکر میکنید مجلس گناهه؟؟؟

آخه آدم میمونه چی بگه...

ولی خوب آدم خودش میفهمه داره گناه میکنه دیگه...

خوب وقتی تو مجلس رقص باشه میشه مجلس گناه دیگهههه.... اگه آدم خودش بفهمه دیگه چه نیازی به مرجع تقلید و دین و ... بود. فکر کنم چون شرکت در مجلس گناه باعث تایید اون میشه گناه داره.

نقل قول: شما خودتون دوست ندارید نزدیکانتون تو مجلس عروسیتون باشن؟؟؟
واسه اینکه مجلس زیاد خلوت نباشه و آبروم نره دوست دارم.

نقل قول: خوب اونا هم دوس دارن دیگه. اگه دیدین وض خرابه تو مجلس ، شما که پسرید راحت بزنید بیرون و فلنگو ببندید.
خوب اونا مجلس بدون گناه بگیرن ما که حرفی نداریم. تو عروسی های ما وضع همینه که گفتم و از اون خرابتر نمیشه، فقط آهنگ و رقص. گناه داشتن که معلومه میخوام بدونم با این شرایط آیا ضرورت داره شرکت کنم یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
۰:۰۴, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

سلام

این مسئله تو اکثر خانواده ها ممکنهه پیش بیاد
اولش مطمئنا سخته و شاید باعث ناراحتی دیگران بشه ولی وقتی چند بار از طرف شما این رفتار رو ببینند براشون عادی میشه
البته اگه سعی کنید قبل یا بعد مراسم برید خدمت صاحب مجلس برای عرض تبریک و دادن هدیه فکر کنم کدورت به حد اقل برسه
یعنی اونا متوجه میشن که شما در شادی اونا سهیم هستید و بنا بر باورتون در مجلسشون شرکت نکردین

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، مهدی2012 ، Aryha ، SAViOR ، کربلا ، sarallah ، help me ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، Night moans ، صهبا
۰:۱۰, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳۱/مرداد/۹۲ ۰:۰۴)شیدا نوشته است:  به نام خدا

سلام

اولش مطمئنا سخته و شاید باعث ناراحتی دیگران بشه ولی وقتی چند بار از طرف شما این رفتار رو ببینند براشون عادی میشه
البته اگه سعی کنید قبل یا بعد مراسم برید خدمت صاحب مجلس برای عرض تبریک و دادن هدیه فکر کنم کدورت به حد اقل برسه
یعنی اونا متوجه میشن که شما در شادی اونا سهیم هستید و بنا بر باورتون در مجلسشون شرکت نکردین

واقعا میشه؟؟؟

یکی رو نرفتیم. دوتا رو نرفتیم سه تا رو نرفتیم....

من خودم همیشه تو حیاطم اگه خونه باشه... چون تو مختلطه...

اما عمرا بذارن من نرم...

تو تالارم همش حرف میزنم....Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۰:۱۲, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:سلام

سلام علیکم

پس یعنی نارضایتی پدر و مادر و ناراحتی صاحب مجلس جزء ضرورتی که مرجع تقلیدم گفتن حساب نمیشه و باید مجالس شرکت

نکنم؟ هدیه چیه، موقع شام خوردن میرم شام میخورم و میام Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، هدهد
۰:۱۳, ۳۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۰:۱۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۱/مرداد/۹۲ ۰:۰۳)مهدی2012 نوشته است:  خوب اونا مجلس بدون گناه بگیرن ما که حرفی نداریم. تو عروسی های ما وضع همینه که گفتم و از اون خرابتر نمیشه، فقط آهنگ و رقص. گناه داشتن که معلومه میخوام بدونم با این شرایط آیا ضرورت داره شرکت کنم یا نه؟
جرات دارید به خودشون بگیدBig Grin

من نگفتم به مرجع نیازی نیست. گفتم ادم میفهمه گناهه یانه. همون تطبیق که مرجعتون گفته با خودتونه...

(۳۱/مرداد/۹۲ ۰:۱۲)مهدی2012 نوشته است:  سلام علیکم

پس یعنی نارضایتی پدر و مادر و ناراحتی صاحب مجلس جزء ضرورتی که مرجع تقلیدم گفتن حساب نمیشه و باید مجالس شرکت

نکنم؟ هدیه چیه، موقع شام خوردن میرم شام میخورم و میام Big Grin
همون شامو بخورید برید خونه دیگه. منم که از صب همینو میگم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، غربت تشیع
۰:۱۹, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول: جرات دارید به خودشون بگید[تصویر: biggrin.png]
اینکه مجلسشون گناهه؟ اینکه جرات نمیخواد بحثش بیاد وسط میگم چرا نگم!

نقل قول: همون شامو بخورید برید خونه دیگه. منم که از صب همینو میگم...
Surprise من شوخی کردم شما جدی میگین! اینجوری که بدتر میشه! میگن فقط به خاطر شام اومد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا