کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اى خوشا بحال شيعيان على (عليه السلام )...
۱۵:۵۵, ۳۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

عماد الدين طبرى در كتاب بشارة المصطفى نقل مى كند:

كه روزى پيغمبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) بسيار شاد و خرم وارد بر امير المؤ منين (عليه السلام ) شد بر او سلام كرد. جواب داد. على (عليه السلام ) عرض ‍ كرد يا رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) هيچگاه نديده بودم مانند امروز شاد و خرم باشيد. فرمود آمده ام تو را بشارت دهم . يا على در اين ساعت جبرئيل بر من نازل شد، گفت خداى سلامت مى رساند و مى گويد على(علیه السلام) را بشارت ده شيعيان مطيع و عاصيش اهل بهشتند.

همين كه على (عليه السلام ) اين سخن را شنيد به سجده افتاد آنگاه دست بسوى آسمان دراز نموده عرض كرد پروردگارا! گواه باش بر من كه نيمى از حسنات خود را به شيعيانم بخشيدم . امام حسن (عليه السلام ) نيز همين كار را كرد. امام حسين (عليه السلام ) هم گفت خدايا گواه باش من هم نصف حسنات خود را به شيعيان پدرم بخشيدم .

پيغمبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود شما از من سخاوتمندتر نيستيد من نيز نيمى از حسنات خود را به شيعيان على بخشيدم . خداوند خطاب كرد: كرم شما از من بيشتر نيست من تمام گناهان شيعيان على را بخشيدم و آمرزيدم .(
روضات الجنات ، ص 591.)

من مير فلك فقرم و عشق است عسكرم
ارض است سيرگاه و سماوات لشكرم

آلوده ام اگر بكثافات معصيت
آسوده ام چو من ز محبان حيدرم

با دوستى حيدر و اولاد او مرا
كى خوف باشد ز مجازات محشرم

زاهد تو با ولاى على زر چه مى كنى
تخويفم از جهنم و احراق آذرم

وز رستخيز خوف نباشد مرا بدل
شافع على بود چو به درگاه داورم

امروز در دلم چو بود مهر مرتضى[تصویر: heart.png]
در روز حشر عرش شود سايه سرم

فردا چو سر ز خاك بر آرم من اى ودود
دستم رسان بدامن آل پيمبرم

يا رب گواه باش كه از نسل فاطمه (عليها السلام )
هفت است و چهار سرور و هادى و رهبرم

جز بر امام غائب وحى ، پور عسكرى
پيرى و مرشدى نبود هيچ در برم

يا رب ز جرم و معصيتم درگذر كه نيست
غير از اميد عفو تو اميد ديگرم...

( نقل از کتاب "آگاه شویم(1)"( دوستى و دشمنى با آل پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) چرا؟) تالیف آقای حسن امیدوار )

* * * * *

پیشنهاد می کنم فایل صوتی زیر رو هم گوش کنید و ببینید حب اهل بیت(علیهم السلام) چه جاهای حساسی به کمکمون میاد...

خاطره ای بسیار زیبا از زبان حاج آقا قرائتی...(صوتی)

دانــــــــــــــــــــــــلود

* * * * *

پ.ن:
لطف و عنایت اهل بیت(علیهم السلام) شامل حال محبینشون هم میشه...
حتماً کلیپ رو دانلود و گوش کنید...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، منادی حق ، آفتاب ، میلاد.م ، بیداری12 ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، m.hossein ، لبخند خدا ، aboutorab ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، 135 ، سیمرغ ، soora
۱۶:۰۶, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2

کــــــــــــو ؟ کجاست؟ من که نمی بینم! شما می بینی؟ ..... شیعه رو می گم! شیعه..... یعنی پیرو علی (علیه السلام) ...........
شما تو جامعه ی ما چنین کسی می بینید!!
ناخود آگاه یاد سخن امام رضا (علیه السلام) در مورد کسایی که اومدن در خونه امام و گفتند ما از شیعیان شما هستیم! و....... ، افتادم!
من که اثری از شیعه بودن در خودم نمی بینم انشاء الله که دوستان اینطور نیستند!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، میلاد.م ، لبخند خدا ، help me ، mahyamatin ، ساجد ، حسنیه ، mahdy30na
۱۷:۴۷, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
با ذکر علی زبان دل حامد شد
اسلام حقیقی به جهان ثابت شد
آن گونه بشو که رفتی هر جا گویند
الحق که مرید مرتضی وارد شد
یا امیرالمومنین علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، لبخند خدا ، aboutorab ، 135 ، حسنیه ، mahdy30na
۱۷:۵۵, ۳۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مَنْ اَرادَ اءَنَ يَنْظُرُ اِلى آدَمَ فى عِلْمِهِ وَ اِلى نُوحٍ فى فَهْمِهِ وَ اِلى اِبراهي مَ فى حِلْمِهِ وَ اِلى يَحْيى بنِ زَكَرِيّا فى زُهْدِهِ وِ اِلى مُوسى فى بَطْشَتِهِ، فَلْيَنْظُرْ اِلى عَلِىِّ بن ابي طالِبٍ.(1)

((هركس مى خواهد آدم عليه السلام را با علم او ببيند،
و نوح عليه السلام را با فهم و حكمت او،
و ابراهيم عليه السلام را با حلم او،
و يحيى عليه السلام را با زهد او،
و موسى عليه السلام را با هيبت و شدّت او،
پس بايد به صورت على بن ابيطالب عليه السلام نظر كند.))

و در جاى ديگر از جابر نقل شده است كه پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلم فرمود:
مَنْ اَحَبَّ اَنْ يَنْظُرَ اِلى اِسْرافيلَ عليه السلام فى هَيْبَتِهِ
وَ اِلى مي كائيلَ عليه السلام فى رُتْبَتِهِ
وَ اِلى جِبْرائيلَ عليه السلام فى جَلالَتِهِ
وَ اِلى آدَمَ عليه السلام فى سِلْمِهِ
وَ اِلى نُوحٍ عليه السلام فى خَشْيَتِهِ
وَ اَلى اِبْراهيمَ عليه السلام فى خُلْقِهِ
وَ اِلى يَعْقُوبَ عليه السلام فى حُزْنِهِ،
وَ اِلى يُوسُفَ عليه السلام فى جَمالِهِ،
وَ اِلى مُوسى عليه السلام فى مُناجاتِهِ،
وَ اِلى اَيُّوبَ عليه السلام فى صَبْرِهِ،
وَ اِلى يَحْيى عليه السلام فى زُهْدِهِ،
وَ اِلى يُونِسَ عليه السلام فى سُنَّتِهِ،
وَ اِلى عي سى عليه السلام فى وَرَعِهِ،
وَ اِلى مُحَمَّدٍ صلى الله عليه و آله و سلم فى حَسَبِهِ وَ خُلْقِهِ،
فَلْيَنْظُرْ اِلى عَلِي ، فَاِنَّ في هِ تِسْعي نَ خِصْلَةٍ مِنْ خَصايِصِ الاَْنْبياءِعليهما السلام جَمَعَ اللّهُ في هِ وَ لَمْ يَجْمَعْ لاَِحَدٍ غَيْرِهِ.(2)

(كسى كه دوست دارد به هيبت اسرافيل
و مقام ميكائيل
و شكوه جبرئيل
و آرامش آدم
و خداترسى نوح
و اخلاق ابراهيم
و اندوه يعقوب
و زيبائى يوسف
و نيايش موسى
و صبر ايّوب
و پارسائى يحيى
و احكام يونس
و زهد عيسى
و خويشاوندى و اخلاق محمّد را بنگرد،
پس به على عليه السلام نگاه كند، زيرا در على عليه السلام 90 خصلت از ويژگى هاى پيامبران آسمانى وجود دارد كه آنها را خدا در على عليه السلام جمع كرد و به فردى غير از او نداد.)

-=-=-=-=-=-

1-فرائد السمطين ص 170، و مناقب مرتضوى ص 81 )
2-نجهيز الجيش مخطوط ص 336للشّيخ حسن الدّهلوى نقل از احقاق الحقّ ج 4 ص 397، و مناقب مرتضوى ص 81.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، بیداری12 ، mahdy30na ، لبخند خدا ، aboutorab ، mahyamatin ، 135 ، soora
۱۴:۲۹, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

از ويژگى هاى ممتاز امير المومنين عليه السلام حديث ((قسيم الجنّة و النّار)) است كه با عبارات مختلف از رسول اللّه صلى اللّه عليه واله نقل شده است .

يكى از آنها با اين عبارت آمده است :
قالَ: يا عَلِىُّ اَنْتَ قَسيمُ الجَنَّةِ وَ النّارِ وَ اَنْتَ يَعْسُوبُ الدّينِ
((يا على ، تو قسمت كننده بهشت و جهنّم و تو پيشواى دين هستى )).

در اكثر روايات معنى اين حديث آنست كه :
خداوند چنين ماءموريّتى را در روز قيامت به آن حضرت خواهد داد كه در روز قيامت به اذن پروردگار، به اهل بهشت اجازه رفتن به بهشت ، و به اهل آتش ‍ فرمان رفتن به آتش رابدهد.

و در تفسير اين آيه نيز آمده است كه :
وَ اَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَيْنَهُمْ اَنْ لَعْنَةُ اللّهِ عَلَى الظّالِمينَ (1)

اين مؤ ذّن و اعلام كننده (( على بن ابيطالب عليه السلام )) خواهد بود.

مفضّل بن عمر از امام صادق عليه السلام معنى اين حديث را پرسيد؟
امام صادق عليه السلام فرمود:
چون حُبّ على عليه السلام ايمان ، و بغض او كفر است و بهشت براى اهل ايمان و آتش براى اهل كفر مى باشد، آن حضرت به اين علّت ؛
قَسيمُ الْجَنَّةِ وَ النَّار
(تقسيم كننده بهشت و جهنّم ) است . (2)
ولى در روايت (( ابوالصلت هروى )) از امام رضا عليه السلام آمده است كه آن حضرت نظير همين جواب را به ماءمون عبّاسى داد.
و سپس به ((ابوالصلت )) فرمود :
مطابق فهم او جواب دادم ولى از پدرم شنيدم كه از پدرانش از على عليهم السلام نقل مى كرد كه آن حضرت فرمود:
قالَ لى رُسُولُ اللّهِ صلى اللّه عليه واله يا عَلِىّ، اَنْتَ قَسيمُ النّارِ يَوْمَ القِيامَةِ تَقُولُ لِلنّارِ:هذا لى وَ هذا لَكِ (3)
(( پيامبر به من فرمود يا على تو تقسيم كننده بهشت و جهنّم هستى . روز قيامت به آتش جهنّم مى گوئى : اين شخص از آن تو و آن شخص از آنِ تو)).

-=-=-=-=-
1-سوره اعراف آيه 44
2-علل الشّرايع باب 130 ص 162، و الغدير ج 3 ص 299
3-عيون اخبار الرّضا به نقل بحار ج 39 ص 194، و نيز حديث قسيم الجنّة و النّار در بحارالانوار ج 39 ص 193 210، و شرح ابن ابى الحديد ج 9 ص 165 ذيل خطبه 154، و صواعق محرقه ابن حجر ص 124 ذيل حديث 40
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، aboutorab ، help me ، مصباح ، 135 ، soora ، mahdy30na ، آفتاب
۱۵:۲۱, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:کــــــــــــو ؟ کجاست؟ من که نمی بینم! شما می بینی؟ ..... شیعه رو می گم! شیعه..... یعنی پیرو علی (علیه السلام) ...........
شما تو جامعه ی ما چنین کسی می بینید!!
ناخود آگاه یاد سخن امام رضا (علیه السلام) در مورد کسایی که اومدن در خونه امام و گفتند ما از شیعیان شما هستیم! و....... ، افتادم!
من که اثری از شیعه بودن در خودم نمی بینم انشاء الله که دوستان اینطور نیستند!!
اصلا از علی چیزی باقی مونده که شیعه داشته باشه.
قبرشو کندیم
سر قبرش نشستیم گریه کردیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۹:۰۳, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا

از جمله فضيلت ها كه شيعه و سنّى آن را قبول دارند آنست كه رسول خدا صلى اللّه عليه واله درباره امير المومنين عليه السلام فرمود:
قالَ رَسُولُ اللّهِ صلى اللّه عليه واله عَلِىُّ مَعَ الحَقِّ وَ الحَقُّ مَعَ عَلِي وَ لَنْ يَفْتَرِقا حَتّى يَرِدا عَلَىَّ الْحَوْضَ يَوْمَ الْقِى امَةِ (1)((على با حقّ است و حقّ با على است ، از هم جدا نمى شوند تا در حوض كوثر پيش ‍ من آيند)).
و در نقل ديگر فرمود :
عَلِىُّ مَعَ الْحَقِّ وَ الْحَقُّ مَعَ عَلَي وَ الْحَقُّ يَدُورُ حَيْثُما دارَ عَلِىُّ (2)
(على با حقّ است ، و حق با على است ، هرجا كه على برود حقّ هم با او مى رود ((يعنى على عليه السلام محور حق است ))).

-=-=-=-=-=-

1- بحارالانوار ج 38 ص 27 40 بطور مشروح از شيعه و اهل سنّت نقل كرده است ، و ابن ابى الحديد در شرح خود ج 9 ص 88 ذيل خطبه 144 گويد: (( ثَبَتَ عِندى اءنَّ النَّبِىَّ صلى اللّه عليه واله قالَ اِنَّهُ مَعَ الْحَقِّ وَ اِنَّ الحَقَّ يَدُورُ مَعَهُ حَيْثُما دارَ ))، و الغدير ج 3 ص 176

2- بحارالانوار ج 38 ص 27 40 بطور مشروح از شيعه و اهل سنّت نقل كرده است ، و ابن ابى الحديد در شرح خود ج 9 ص 88 ذيل خطبه 144 گويد: ((ثَبَتَ عِندى اءنَّ النَّبِىَّ صلى اللّه عليه واله قالَ اِنَّهُ مَعَ الْحَقِّ وَ اِنَّ الحَقَّ يَدُورُ مَعَهُ حَيْثُما دارَ ))، و الغدير ج 3 ص 176
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، مصباح ، 135 ، soora ، mahdy30na ، آفتاب
۱۲:۰۸, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا

كميل بن زياد شبى با حضرت امير المومنين عليه السلام در كوچه هاى كوفه قدم مى زد، كه صداى قرآن
دلنشينى كميل را شگفت زده ساخت ،
صدائى را شنيد كه بگونه محزونى قرآن مى خواند:

اَمَّنْ هُوَ قانِتٌ اَّناءَ اللَّيْل (1)
((آيا آنها با ارزش مى باشند يا آنكه شب را به عبادت مى گذراند؟))

امام على عليه السلام كه متوجّه شگفت زدگى كميل شد فرمود:
آيا صداى قرآن اين مرد تو را به تعجّب واداشته ؟ در حالى كه اين مرد بزودى وارد جهنّم مى شود.
كميل بيشتر تعجّب كرد و نمى دانست آن شخص كيست ؟
او يكى از منحرفان خوارج بود كه عقيده سالمى نداشت ، و امام زمان خود را بدرستى نمى شناخت و طعمه سياستمداران نهروان شد.
پس از جنگ نهروان در حالى كه حضرت امير المومنين عليه السلام اشاره به جنازه اى مى كرد به كميل فرمود:
اين جنازه همان شخصى است كه آن شب آيه ، اَمَّنْ هُوَ قانِتٌ اَّناءَ اللَّيْل را مى خواند. (2)
-=-=-=-=-

1- سوره زمر آيه 9
2- سفينة البحار ج 2 ص 497
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، عبدالرحیم ، 135 ، soora ، mahdy30na ، آفتاب
۵:۱۱, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدا

حديث (( عَلِىُّ مَعَ الْقُرآنِ )) از مختصّات امير المومنين عليه السلام است كه درباره هيچ يك از صحابه رسول اللّه صلى اللّه عليه واله نقل نشده كه گوشه اى از شخصيّت بزرگ آن حضرت را نشان مى دهد.
رسول خدا صلى اللّه عليه واله فرمود :
عَلِىُّ مَعَ القُرآنِ وَ القُرآنُ مَعَ عَلِىِّ، لَنْ يَفْتَرِقا حَتّى يَرِدا عَلَىَّ الحَوْضَ (1)
((على با قرآن است و قرآن با على است و از يكديگر جدا نمى شوند تا در بهشت در كنار حوض كوثر بر من وارد شوند )).
يعنى على عليه السلام قرآن مجسّم است و گفتار و رفتارش گوياى آيات قرآن است .

-=-=-=-=-

1- مستدرك حاكم ج 3 ص 134 ((باب مناقب على عليه السلام ))، و صواعق محرقة ابن حجر ص 122 ((باب فضائل على عليه السلام ))، و مختصر كنز العمّال و مسند احمد (در حاشيه ) ج 5 ص ‍ 30، و ينابيع المودّة باب 20 ص 90
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، mahdy30na ، آفتاب
۱۳:۲۷, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان یه نکته رو فراموش نکنید که شیعه و محبین علی ع عاقبت بخیر خواهد بود

حواسمون به دنیا ، قبر ،برزخ ، قیامت باشه
آخر قیامت عاقبت بخیر میشیم

مراحل قبلش آسون نیست