کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به انیمیشن " Dance in the Vampire Bund "
۰:۰۵, ۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام

بعد از ایجاد تاپیک «انیمه پدیده ای جدید و خطرناک» و مطرح شدن نقد اجمالی بعضی انیمه ها و اشنا شدن با دوستانی که در این زمینه اطلاعات خوبی دارند، مناسب و بجا میبینم مسئله ای که بعد از دیدن بعضی انیمه ها برام مطرح شد رو با دوستان در میون بزارم.

این مطلب در مورد مدیون بودن ژاپن در پیشرفت اقتصادی به طبقه ممتاز جهانی است که همونطور که خودتون میدونید شیطان پرست هستند.

اما انیمه هایی که به این مطلب اشاره دارند و میشه این ادعا رو از اونها برداشت کرد:

از مهمترین شون انیمه
Dance in the Vampire Bund
هست، داستان این انیمه
در مورد ملکه و فرمانروای تمام خون آشام ها مینا تپس و محافظش آکیرا است که یه گرگینه در قالب یک پسر دبیرستانیه. مینا تپس تصمیم میگیره که منطقه ای برای سکونت مردمش یعنی خون آشام ها در یکی از سواحل ژاپن تاسیس کنه با این هدف که جایی برای سکونت ازادانه خون اشام ها که قرن ها به صورت پنهانی و در انزوا زندگی میکردن فراهم کنه و اعلام میکنه که به دنبال ایجاد یک همزیستی مسالمت امیز بین انسان ها و خون آشام هاست،
این تصمیم با مذاکره ای که مینا با دولتمردان ژاپن انجام میده عملی میشه و منطقه ای به نام باند شکل میگیره که از طرف انسان های نگران و خون آشام های تندرو مورد تهدید واقع میشه
[تصویر: 44317_ditvb_first_impressions.jpg]
اونچه که تو این داستان جالبه و موردنظر بحث ماست مطالبیه که مینا تپس ملکه خون آشامها موقع مذاکره با دولتمردان ژاپن بیان می کنه و کاملا قابل تامله،
برای روشن شدن این مطلب بخشی از دیالوگ های انیمه رو میذارم تا بهتر بتونید در این مورد قضاوت کنید:
همراهان و ملازمان مینا: ........
«دنیای خون آشامها هم خیلی پیچیده اس... خانواده پادشاهی قدرت بی چون و چرا داره... و بخاطر اون قدرت , درست مثل انسانها... نه , بخاطر بدست آوردن اون قدرت خیلی سخت تر از دنیای انسانها با هم درگیر میشن... ساخت این کشور خواسته دیرینه پرنسس بوده... هرگز کسانی رو که بخوان برای خودشون این وسط سود ببرن یا جلوی این اتفاق رو بگیرن نمیبخشم هرکاری میکنم تا جلوی این اشخاص رو بگیرم . هرکاری»
خود مینا تپس خودش رو به این صورت معرفی می کنه:
« من "مینا تِپِس" هستم... من نواده اصیل "ولدا دراکولا" , حمکران و ملکه خون آشامها هستم
ما فرزندان تاریکی هستیم
ما در سایه تاریخچه شما پنهان شده بودیم
اما این دوره دیگه تموم شد
روی آن زمین , باید برای فرزندانم یک پادشاهی بسازم
باند خون آشام ها»
به نظر میرسه شباهت هایی بین ملکه مینا و فرمانروایی و حکمرانی بی چون و چرای اون و ملکه انگلیس وجود داره و همینطور بین تاسیس کشوری برای خون اشام ها و تاسیس اسرائیل ...
دیالوگ های مینا با مقامات دولتی و افراد معترض دیگه در داستان سراسر تهدید و یادآور شدن این موضوعه که مینا و حاکمان خون آشام ولی نعمت این کشور و مردمانش هستن و ژاپن و مردمش هر چیزی که دارن و تمام ثروت و پیشرفت خودشون رو مدیون این گروه اند، به این دیالوگ ها توجه کنید:
مینا : « من ازتون یه درخواست دارم ... شما باید لایحه ایجاد این منطقه ویژه که توسط آقای ایسوروگی" معرفی شد رو تصویب کنید" اگر چنین اقدامی رو همه انجام میدادن دیگه ژاپن دچار همچین بحران اقتصادی نمیشد ...!»
نخست وزیر: « یه لحظه صبر کن ! این مشکل ساز میشه»
مینا: «چنین درخواستی فقط باعث بیشتر متضرر شدن شما میشه ... حتی شاید مردم شما به این نتیجه برسن که شما در کارهای مربوط به مصالح کشور کوتاهی کردین یا میخواید با امتناع کردن , یه رکود اقتصادی جدید رو به همراه بیارید ؟»
و اما حرفای دیگر مینا در مقابل خبرنگار:
خبرنگار: «به عنوان نماینده سازمانمون , میخوام اولین سوال رو بپرسم در جدالی که برای ساخت منطقه خودتون داشتید
دولت ژاپن و شما چطوری به توافق رسیدید؟»
مینا: «شما اتفاقاتی که دربرنامه ترازوی حقیقت افتاد رو دیدید , درسته ؟
چیزی که شما رو متعجب کرده اینه که چجوری یه دختر کوچیکی مثل من تونسته دولت رو قانع کنه که منطقه خودش رو در ژاپن داشته باشه درست میگم ؟
- ! درسته ! معمای واقعی همینه
- جواب مشخصه، پول
سیاستهای اقتصادی دولت قبلی ژاپن باعث شد این کشور یک کوادریلیون ین بدهی به بار بیاره برای پایان دادن به این جدال , ما اون مبلغ رو پرداخت کردیم ،
در این سالهای اخیر , اقتصاد ژاپن رو به بهبود بوده از این اطلاع داشتید ؟
ما کسانی بودیم که باعث بهبودیش شدیم
ما شرکتهای تابعه و یا تحت حمایت خودمون رو به این کشور منتقل کردیم و بعد از افتتاح منطقه احیا شده صفر شرکتهای بزرگ دیگه ای هم به ما ملحق میشن به عبارت دیگه , شکوفایی ژاپن رو تضمین میکنیم
ما با سرزمین مجاور منطقه حکومتی خودمون هم صحبت هامون رو کردیم بهشون قول دادیم هر روزی که از قانونی کردن سرزمین ما سر باز بزنن , شرکتهای ما به کشورهای دیگه منتقل میشن ...
- این اخاذیه
- کدوم نادونی کاری رو بدون منفعت انجام میده ؟ ما برای صدقه دادن به این سرزمین نیومدیم
از این طریق دوباره خواسته ام رو به مقامات عالیرتبه عزیز اطلاع میدم حکومت من در منطقه احیا شده صفر
قانوی بودن اونجا و اجازه ساخت و تمام چیزهایی که در اینجا میبینید در اجاره منه، البته , این اجاره ایه بدون تاریخ انقضاء
همچنین استقلال و خود مختاری ما هم در این قرارداد ثبت میشه، بله . اینا امتیازات ما هستند...
اینجا شهرکی خواهد بود که نژادهای مختلفی رو در بر میگیره
چون خواسته من اینه پادشهاهی خون آشامها توسط خون آشمها برای خون آشامها، "گروه "باند
- درمورد اون یک کوادریلیون ین , کی میتونه همچین پول عظیمی رو پرداخت کنه
- وقتی اجداد شما هنوز بدنیا نیومده بودن ما در حال ساخت آینده خودمون بودیم، پرداخت این هزینه برای ما هیچ مشکلی نداره»
این دیالوگ ها رو میشه با توجه به وخامت اوضاع اقتصادی و سیاسی ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم و پیشرفت چشمگیر و غیرمنتظره ژاپن در سال های بعد به عنوان بیان نه چندان صریح مناسبات و روابط ژاپن با قدرت های حاکم بر دنیا قلمداد کرد.

همین مطلب توی انیمه « Kamisama Hajimemashita» هم مطرح شده البته به صورت رمزی تر و پوشیده تر، به این صورت که داستان انیمه رو میشه تمثیلی از وضعیت سخت ژاپن در گذشته و به قدرت و ثروت رسیدن این کشور با کمک قدرت های مرموز دونست.

اما داستان این انیمه از این قراره که پدر یک دختر دبیرستانی بعد از اینکه در قمار بدهی زیادی بالا میاره متواری میشه و طلبکار قمارباز خونه دختر رو مصادره می کنه و دختر سرگردان و آواره به مردی برمیخوره، مرد بعد از اینکه متوجه آوارگی دختر میشه بهش پیشنهاد میده که به خونش که مدت هاست بهش سرنزده بره و در اونجا زندگی کنه، دختر

پیشنهاد رو قبول می کنه و به ادرسی میره که مرد در اختیارش گذاشته و با کمال حیرت متوجه میشه که خونه مورد نظر یه معبد متروک هست، وقتی دختر وارد معبد میشه متوجه حضور موجودات شیطانی میشه که ادعا می کنن دختر جانشین خدای زمینه و اونها وظیفه دارن به خدای زمین خدمت کنند ... این شیاطین به شکل انسان و گاهی به شکل روباه و مار و کلاغ ظاهر میشن..
[تصویر: member4528-albums4382-35835.jpg]
به نظر میرسه این انیمه تمثیلی ست از ژاپن و مشکلات و دوره هاییه که بر این کشور گذشته، در اینجا دختر دبیرستانی تنها و آواره به عنوان موجودی که در اوج ضعف و ناتوانیه تمثیلی از ژاپن بحران زده و شکست خورده اس که تحت تاثیر سیاست های حاکمان قبلی دچار ضعف و آسیب پذیری شدیدی شده، اما در همین اثنا با کمک افراد قدرت مند مرموز از منجلاب مذکور نجات پیدا می کنه و به قدرت و رفاه میرسه...
همین مضمون رو میشه از انیمه شهر اشباح میازاکی هم برداشت کرد، چون در داستان این انیمه هم پدر و مادر دختری ده ساله بعد از اینکه پدر و مادرش به علت خوردن غذاهای شهر اشباح به خوک تبدیل میشن و خودش تنها و اواره در اون شهر مرموز رها میشه با راهنمایی پسری که خدای رودخانه اس، به خدمت جادوگر بزرگ و حاکم شهر درمیاد تا بتونه پدر و مادرش رو ازاد کنه و همگی از اون شهر نجات پیدا کنن که اتفاقا در این کار موفق میشه...
در اینجا هم میشه گفت که پدر و مادر مسخ شده، نماینده نسل های قبلی کشور هستند که در اثر اعمال نسنجیده خودشون و عدم هماهنگی با خواسته های حاکم مرموز به اوج خفت و ضعف و زبونی دچار شدند و در مقابل این نسل جدید هستند که با ذکاوت و پشتکار خودش در خدمت و اطاعت حاکم جادوگر زمینه نجات کشور و احیای قدرت و عزت رو فراهم کردند...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، Admirer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]