|
شهر موش ها در خدمت آرمان صهیونیسم بود؟؟
|
|
۱:۱۹, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۰:۰۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نویسنده وبلاگ حرف مفت در آخرین مطلب خود، به بهانه پخش فیلم سینمایی «شهر موشها» (ساخته مرضیه برومند)، شباهتهایی را بین داستان این فیلم کودکانه و سرنوشت قوم یهود یافته و چنین نگاشته است: امروز از شبکه دو سیما جمهوری اسلامی، سینمایی «شهر موشها» پخش میشد. به یاد ایام قدیم برای تماشای اثر خانم «مرضیه برومند» پای تلوزیون نشستم. وقتی فیلم تمام شد با خودم فکر کردم که دیگر کدام یک از فیلمها و کارتونها و عروسکیهای ایام کودکیام با مضمون خدمت به آرمان صهیونیسم ساخته شده و من با لذت و بیخبر از همه جا آن را تماشا کردم؟ داستان شهر موشها خیلی سر راست و بدون پیچیدگی درباره قومی آواره از موشهاست (قوم آواره یهود) که به زعامت معلمشان، (معلم یا ربی در یهودیت که یکی از صفات موسی است) رهسپار شهری میشوند که به تعبیر معلم دارای مغازههای زیبا و کوچههای تمیز و مملو از گردو و میوه است (نهرهای شیر و عسل وعده داده شده به یهودیان در سرزمین موعود) و این شهر را پدران و مادران این بچه موشها برای آنها بنا کردهاند (بنای معبد دوم) و مدتهاست که منتظرند (پس از ویرانی معبد و آوارگی بزرگ) که فرزندانشان به آنجا برگردند. البته مسیر هم بیخطر نیست و بسیاری قصد جان ایشان را میکنند که همیشه مسیحهایی (ماشیح) هستند تا این قوم برگزیده را نجات دهند. و در آخر به رودخانهای میرسند (رود نیل) و یک موجود مهیب و سیاه (فرعون) از پشت سر به ایشان میرسد و در نهایت در آب رو دخانه غرق میشود و این قوم به سلامت از رودخانه عبور میکنند و به شهر موعود میرسند و با استقبال پدران و مادرانشان مواجه میشوند و از میوهها و نعمتهای موجود منعم میگردند. . و اما این خبر بازتاب هایی در خبرگزاری های دیگر هم داشته از جمله انتقاد تند اون از طرف خبرگزاری تابناک بود: ![]() موشیریو میشونه یا همان موشه دایان پیش از زخمی شدن! .
روزی یوگی و دوستان نعوذبالله به یکی از پیامبران اوللعزم تشبیه شد، روز دیگر از بت من و غیره برداشته باورنکردنی استخراج کردند و در آخر نیز مربی اژدها، انیمیشنی در راستای ترتیب کودک استراتژیست شد اما اساساً کدام نقطه از جهان کودک استراتژیست تربیت کرده و اصولاً یک مملکت به چند میلیون استراتژیست (شخصی که نقشه راه را برای یک سیستم و اجزای سیستم طراحی میکند) نیاز دارد و آیا اساساً جز این است که استراتژی ها و مفاهیمش با سرعتی شگرف هرچند سال در حال تغییر است و اینها همچون مفاهیم پایه، تعابیر ثابتی ندارند و آیا از آموزش استراتژی دروس مهم تری نباید مطرح شود؟ آیا آموزش تمامی اصول قانون اساسی و قوانین مدنی از استراتژی پراهمیت تر نیست؟!در چنین فضایی است که تصور میشود باید انیمیشنهای داخلی را هم روی نمودار برد و دید شبیه کدام نمودار صهیونیست، فراماسونری، فرویدیسم، ایلیمونی و... میشود و میتوان خود را به عنوان کاشف یک پشت پرده اعلام کرد و کارتون را یکی از توطئههای دشمنان تعبیر کرد که قرار است در ناخودآگاه کودکانمان، ارزشهای آنها را بکارد! از جمله چنین ندیمان صهیونیست ظاهراً احمد بهبهانی نویسنده و مرضیه برومند کارگردان «شهر موشها» بوده اند که به تازگی کشف شده، کارتونشان داستان صهیونیست ها را روایت میکند! ![]() در این میان شاید موشیرو میشونه که قهرمان ماجرا است و در جدال با گربه زخمی نیز میشود اما زنده میماند، همان موشه دایان معروف است که در مسیر تشکیل رژیم غاصب اسرائیل، زخمی شده و چشمش را از دست میدهد و از این حیث برومند تمامی مولفه های یک انیمشین صهیونیستی را یک جا به خورد کودک معصوم ایرانی داده است! از شوخی گذشته، ای کاش یک بار شخصی بابت چنین اتهاماتی مقابل این عده میایستاد و من باب مثال، خانم برومند راساً از این گروه شکایت میکرد و حکم محکومیتشان را میگرفت تا از این پس برخی حساب شده سخن بگویند و هرچه به ذهن شان رسید، ولو آنکه حاوی اتهامات سنگینی نباشد را منتشر نکنند. همچنین به این عزیزان و به خصوص دو تن از آنها که بیش از حد تریبون گرفتهاند توصیه میشود، پیش و پس از هریک از تحلیلهایشان، یک بار تماشای فیلم «ذهن زیبا» را در دستور کار قرار دهند! ![]() . پ.ن1: فیلم ذهن زیبا یا Beautiful Mind داستانی واقعی از نابغه ریاضی "جان نش" هست واشاره به توهم توطئه نش داره! جان نش در دوره ای از زندگی دچار توهم شده بود اونهم از نوع توهم توطئه و اقدام به رمز گشایی از چیزهایی ساده و پیش پا افتاده می کرد، که تشابه بسیار زیادی به برخی از فعالان حوزه فراماسونری و ... داره!! . پ.ن2: در باب شناخت این منتقد از فراماسونری همین بس که کلمه فراماسونری رو هم بلد نبوده درست بنویسه! !!. نظر شما چیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:کلا همه در خدمت صهیونیستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه!اتفاقا این هم استراتژی بدی نیست. تشخیص فراماسون ها خیلی سخت است. نقل قول:می گم شما سایت ها و اشخاصی که وابسته و در خدمت صهیونیست نیستند رو معرفی کنید تا تکلیفمون رو بدونیم!تشخیص این خیلی سخت است. ولی قرآن می فرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَل لَّكُمْ فُرْقَانًا وَيُكَفِّرْ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ [٨:٢٩] ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید، برای شما وسیلهای جهت جدا ساختن حق از باطل قرارمیدهد؛ (روشنبینی خاصّی که در پرتو آن، حق را از باطل خواهید شناخت؛) و گناهانتان را میپوشاند؛ و شما را میزمرزد؛ و خداوند صاحب فضل و بخشش عظیم است! کسی که فرقان داشته باشد راحت می تواند تشخیص دهد کی فرماسون هست و کی نیست. نقل قول:در ضمن، اون کسی که باید معقولانه برخورد می کرد کسی بود که نسبت به کارتون شهر موشها چنین تهمت بزرگی رو زد!اگر به همراه دلیل درست باشد تهمت نیست. نقل قول:متاسفانه هممون فقط ادعای دین و اخلاق داریم! عمل ممل یوخ!!!نسبت به دیگران زود قضاوت نکنید. شما اول ثابت کنید تهمت است بعد برید سراغ ممل. |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۵ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۹)Reza2035 نوشته است: برادر گرامی این وبسایت بار اول و دومش نیست که این مطالب رو مینویسه ...همین چند وقت پیش بود که این اقایان رو متهم به استفاده از تفکرات ژورنالیستی در بحث علم کرد در حالی که ژورنالیست اصلی خود وبسایت و روزنامه تابناک بود ... با تکه تکه کردن مطالبی که اقای عباسی بهش اشاره کردن ایشون رو فردی خیالباف و دیوانه جلوه دیدن که مشتی احمق دورش جمع شدن و علت محبوبیت ایشون رو انتقاد به دو مسول نظام در سال 83 دونستن در حالی در فضای چند سال پیش کسی جرات نمیکرد به این افراد انتقاد کنه حتی همین وبسایت تابناک که پشتش به مسولش در مجمع تشخیص گرمه .... سوزش اهالی تابناک از اونجایی شروع شده که عباسی به صراحت مجمع تشخیص رو نقد میکنه و کسی نیست که جواب حرفهاش رو بده حتی دبیر اون نهاد که رئیس روزنامه تابناک هم هست جرات پاسخ گویی نداره و با نوشتن یک سری مقالات سفارشی که مشخصه از کجا دارن اب میخورن به تخریب چهره اقای عباسی میپردازه . دوست عزیز مطمنا همانطور که در مورد خانم برومند و آقای عباسی نمی شه با قطعیت اظهار نظر کرد در مورد این خبرگزاری هم نمی شه اظهار نظر قطعی کرد به هر حال سایت تابناک سابقه درخشانی در افشای اسناد محرمانه دولتی داره. هیچکس را متهم نکنید حتی اگر می دانید او گناهکار است. (۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۱)غربت تشیع نوشته است: اتفاقا این هم استراتژی بدی نیست. تشخیص فراماسون ها خیلی سخت است. دوست عزیز به جرئت می تونم بگم این یکی از خنده دار ترین استراتژی هایه که تا حالا دیدم. همه در خدمت لوسیفرند مگه اینکه خلافش ثابت بشه؟ چرا آخه اینقدر نگاهمون منفیه؟ خب چه ایرادی داره بگیم همه در خدمت خدا اند مگه اینکه خلافش ثابت بشه؟ دوست عزیز در 99.9999999999999 درصد از مواقع نمی شه در مورد اینکه یه فرد یا یه سامان و یا یه شرکت فراماسونر یا نه اظهار نظر قطعی کرد. خود من حتی اگه یه نفر بیاید و جلوم قسم هم بخووره که ماسونه باور نمی کنم. هر چیزی تا زمانی که ثابت نشود تهمت است پس حرف شما بیشتر به تهمت می خوره تا حرف ما. |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۱)غربت تشیع نوشته است: اتفاقا این هم استراتژی بدی نیست. تشخیص فراماسون ها خیلی سخت است.بهتون تبریک می گم که طبق آیه قرآن شما به یک روشن بینی برای تشخیص حق از باطل رسیدید و بینش تشخیص فراماسونر ها رو اونهم ندید ، پیدا کردید. به هر حال این هم از توفیقاتی هست که نصیب آدمهایی عادی مثل من نمی شه! (۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۱)غربت تشیع نوشته است: اگر به همراه دلیل درست باشد تهمت نیست.جالبه به من می گید زود قضاوت نکن! اما اون تحلیل مضحک در مورد شهر موشها رو تهمت و زود قضاوت کردن نمی دونید! البته ببخشید شما بینش این رو دارید ما نداریم!!!! برادر من نمی شه به یکی تهمت زد بعد گفت اثبات کن که متهم نیستی ! |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱:۴۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۱:۱۹)110 نوشته است:شما هر فیلمی ببینید که ادعا میکنه داستان زندگی یه نفر هست بهش میگید «واقعی»، و به صرف اشاره کردن به توهم توطئهای که یه نفر توی یه فیلمی داشته میخواید یه نقد رو محکوم کنید، پس اگر یه نفر بخواد مثل خودتون نتیجهگیری کنه نظرش معلومه! از نوشتن کلمه ایراد میگیرید تا تحلیل طرف رو رد کنید، ولی فقط آشناییتون با مفهوم "نقد" رو رد میکنید. نقد باید منطقی باشه! خندیدن به نحوهی تفکر یه آدم، یا عیبجویی در کارهاش، چطور اسمش میشه "نقد"؟ اصلاً به سخره گرفتن تفکرات یه آدم چطور انسانی هست؟ |
|||
|
|
۷:۳۳, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۱)درست پسند نوشته است: شما هر فیلمی ببینید که ادعا میکنه داستان زندگی یه نفر هست بهش میگید «واقعی»، سوء تفاهم: 1- تابناک در پایان نقدش اشاره ای به فیلم ذهن زیبا کرد، من فقط می خواستم برای کسایی که این فیلم رو ندیدن منظورش رو توضیح بدم. در ضمن داستان زندگی جان نش رو می تونید از اینجا با داستان فیلم تطبیق بدید تا ببینید واقعی هست یا نه! 2- "پ.ن 2"فقط یک مزاح بود و منظورم منتقد تابناک بود که چندین بار کلمه ی فراماسونری رو اشتباه نوشته بود. اتفاقا من با نظر تابناک موافق ترم و نظرش رو منطقی تر می دونم!!! |
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۴ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۶)ehsanagiyan نوشته است: دوست عزیزبطور کلی در مورد اعتماد به دیگران و مخصوصا منابع گرفتن اطلاعات (اخبار عقاید...) دو استراتژی کلی می تواند در نظر گرفت: 1- در نگاه اول به همه اطمینان کنیم مگر اینکه خلافش ثابت شود. 2- در نگاه اول به هیچکس اطمینان نکنیم مگر اینکه خلافش ثابت شود. شما کدام را انتخاب می کنید؟ هر کدام را انتخاب کنید این انتقاد هست که گزینه اشتباه را انتخاب کردی. هر کدام مزایا و معایبی دارد. ولی دین اسلام در مورد اینکه کدام را انتخاب کنید به ما راه حل داده است. دین میگوید که برای انتخاب نحوه اعتماد کردن به دیگران اول ببین در چه زمانه ای زندگی می کنی؟ یعنی بستگی به شرایط دوره و زمانه دارد. اگر در زمانه ای زندگی می کنی که ببشتر مردم و منابع آدمها و منابع خوب و مورد اطمینانی هستند شما گزینه 1 را در زندگیت رفتار کن. و اگر برعکس بود آن یکی. حال شما اگر دلایل خودتان را بیان بفرمائید ممنون میشویم. چرا باید همه رسانه ها و سایتهای خبری را آدمهای خوب و غیرفرماسون فرض کرد؟ فراماسون که شاخ و دم ندارد. نقل قول: خب چه ایرادی داره بگیم همه در خدمت خدا اند مگه اینکه خلافش ثابت بشه؟این دوره زمانه همچین دوره زمانه ای نیست. از در و دیوار داره فرماسون میریزه. شما برو توی وزارت ارشاد بگو من یه طرح فرهنگی خیلی خوب دارم ببین چقدر حمایتت می کنند و بهت امکانات و بودجه و دفتر کار و... میدن یا اینکه هزارتا چوب لای چرخت می کنن؟ شما فکر می کنید فراماسون یه تابلو توی پیشانی اش داره نوشته آهای مردم من فراماسون هستم؟ خیلی از آنها هم در خدمت فراماسونری هستن ولی خودشان خبر ندارن نقل قول: دوست عزیز در 99.9999999999999 درصد از مواقع نمی شه در مورد اینکه یه فرد یا یه سامان و یا یه شرکت فراماسونر یا نه اظهار نظر قطعی کرد. خود من حتی اگه یه نفر بیاید و جلوم قسم هم بخووره که ماسونه باور نمی کنم.شما لازم نیست 100% مطمئن باشید و به کسی تهمت بزنید. همین که حرفهای این منابع مشکوک را باور نکنید و احتیاط کنید کافی است. منابع مطمئن تر قحطی نشده که آدم بره سراغ این سایتهای مشکوک. مثلا سایت شبکه خبر ایران هست. یا شبکه خبر تلویزیون که بسیار مطمئن تر است. و مستندهای ضدفراماسونری هم پخش می کنه. درسته که ما نمی توانیم 100% تشخیص بدهیم ولی احتمال که می توانیم بدهیم و برای خودمان که می توانیم برویم سراغ منابع مطمئن تر. تهمت زدن هم الزامی نیست. (۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۹)110 نوشته است: بهتون تبریک می گم که طبق آیه قرآن شما به یک روشن بینی برای تشخیص حق از باطل رسیدید و بینش تشخیص فراماسونر ها رو اونهم ندید ، پیدا کردید. به هر حال این هم از توفیقاتی هست که نصیب آدمهایی عادی مثل من نمی شه!کی گفت بنده همچین بینشی دارم؟ شما سوال کردید بنده هم راهش را گفتم ولی نگفتم که خودم فرقان دارم. بله این توفیقات نصیب هرکس از جمله بنده نمی شود و راهش تقوا است. نقل قول:جالبه به من می گید زود قضاوت نکن! اما اون تحلیل مضحک در مورد شهر موشها رو تهمت و زود قضاوت کردن نمی دونید!دلایل ارائه شده را مگر نخواندید؟ دوستن گفتند که این یک کپی برداری از یک انیمیشن بوده که آن فراماسونری بوده. نقل قول:برادر من نمی شه به یکی تهمت زد بعد گفت اثبات کن که متهم نیستی !مگه ما همچین چیزی گفتیم؟ در ضمن متهم کردن اگر بر مبنای ادله باشد چه اشکالی دارد؟ اگر این حرف درست باشد پس باید دادگاه را جمع کنن و دیگه کسی نباید از کسی شکایت کنه. چون شکایت در حقیقت یعنی متهم کردن دیگری. پس امام خمینی (رحمة الله علیه) هم نباید به شاه تهمت میزد؟ امام حسین (علیه السلام) هم نباید به یزید تهمت میزد؟ این چه منطقی است؟ تهمت اگر بر مبنای ادله باشد اشکالی ندارد. اصلا تهمت حساب نمیشود. بدون دلیل تهمت زدن برمبنای پیش فرض ها و پیشداوری های ذهنی اشکال دارد. مثلا یکی چهارتا آدم مذهبی متعصب دیده بعد یه آدم مذهبی جدید که میبینیه بدون شناخت کافی و بدون دلیل و بر مبنای تخیل به او می گوید متعصب. |
|||
|
۱۰:۵۵, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
گفتی شهر موشا یاد فیلم مسیر سبز افتادم یارو تو زندان یه موش سیرک داشت قبل از اینکه اعدامش کنن به دروغ بهش میگن موشتو میبریم شهر موشا بعد دم اخر مامور اعدام بهش میگه شهر موشا وجود نداره اونا بهت دروغ گفتن(یعنی یهود به هیچ جا تعلق نداره)
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
باز هم برای این سایت متاسفم که از هر فرصتی برای تخریب دکتر عباسی استفاده میکنه و در قسمت نظرات هم وقتی به رائفی پور و عباسی توهین میشه کلی مثبت میگیره !!!! خوب کاربران خودش رو به بازی گرفته سایت متعادل تا****
![]() من طرفدار دکتر عباسی نیستم ولی در تعجبم چرا هر چند وقتی یک تیتر تخریب در صفحه اصلی این سایت برای استاد عباسی هستش و یک بار هم منصفانه نقد نکردن که حتی من هم روی این موضوع حساس بشم اخه بحث کشتی یوگی چه ربطی داره به این بحث در اونجا حتی عکس هایی هم از کارتن یوگی منتشر شد که روی کشتی به انگلیسی نوشته کشتی نوح یا خود کشتی که شبیه کشتی نوح طراحی شده و یا مصاحبه با دوبلور یوگی که میگه این فیلم رو با اسم کشتی نوح میشناسن!!!!و.... کجا اینا رو مد نظر گرفتن و یا این سایت معتدل فرصت دفاع به طرفدار های عباسی داد!!!! که حالا اینقدر کاربرانش سطحی و ندونسته توهین نکنند ![]() ![]() ![]() در زبان انگلیسی لغت ark تنها برای اشاره به کشتی حضرت نوح علیه السلام مورد استفاده قرار می گیرد. و کلمه ship به معنای هر نوع کشتی دیگر است. ![]() البته مفصل تر این نقد ها داخل تالار هست و من و دوستان در قسمت نظرات سایت اینها رو تذکر دادیم ولی سایت معتدل و عادل تاب*** اینها رو هیچ وقت چاپ نکرده!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :تاپیک داره از مبحث اصلیش منحرف میشه . دوستان لطف کنن به جای بدوبیراه گفتن به همدیگه ، اصل موضوع رو نقد کنن . نه نوشته های همدیگه رو !!! این رو هم بگم که تابناک اخیرا خیلی داره به پروپای آقای عباسی و استاد رائفی پور می پیچه و این درحالی هستش که هر دو نفر طرفدار زیاد دارن ؛ اونم از قشر جوون که تا 3 ـ 4 سال پیش اصلا نمیدونستن صهیونیسم چیه !!! حالا بعضی از دوستان بجای اینکه از این افراد تشکر کنن که بحث دشمن شناسی و مهدویت رو بین جوونا ترویج دادن ، هر روز مقاله ها و اظهارات آبکی می نویسن ! راستش بنده تا حالا به قصه ی شهر موش ها دقت نکرده بودم . ولی با نکاتی که دوستان در مورد صهیونسیت گفتن شدیدا مطابقت داره . دوستانی هم که مخالفن لطف کنن برای رد این نکات به در و دیوار نکوبن و مستقیما مقاله رو با دلایل مستند رد کنن . در مورد کارتون یوگی همون بس که روی کشتی نوشته Noah ! اونوقت چطور دوستان ردش میکنن ، الله اعلم . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:صد بار گفتم که این کشتی نوح نیست خدا هم اول به افریننده ی اسمان ها و زمین گفته میشد ولی بعدا : علم خداست و ذهن خداست و انسان خداست اضافه شد پس همه ی این خداها یکی هستند ...استدلال شما فقط مغلطه است ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- همان طور که دوست عزیزمون اشاره کردند بحث داره منحرف میشه , لطفا راجع به موضوع تاپیک صحبت کنید چون مجبور به حذف پست های بی ارتباط به موضوع میشم . درپناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 283936_633.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/6/3/283936_633.jpg)
![[تصویر: 17147621613256339386.png]](http://www.8pic.ir/images/17147621613256339386.png)
![[تصویر: nas4.jpg]](http://www.mazalien.nl/weblog/wp-content/nas4.jpg)

![[تصویر: 562823_8e77KVDQ.jpg]](http://images.persianblog.ir/562823_8e77KVDQ.jpg)
![[تصویر: imagesCA0KFEXD.jpg]](http://www.ayatmadari.ir/wp-content/uploads/imagesCA0KFEXD.jpg)
![[تصویر: 3-300x259.png]](http://www.ayatmadari.ir/wp-content/uploads/3-300x259.png)