|
تعیین جنسیت فرزند با طب ابوعلی سینا
|
|
۱۶:۰۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تا حالا فکر کردید که ممکنه چند تا بچه و از چه جنسیتی داشته باشید؟
چیزی که میخوام واستون بگم شاید باور نکردنی و یا خرافات به نظر بیاد ولی حداقل من خیلی بهش اطمینان پیدا کردم! با روشی که امروز میخوام خدمتتون عرض کنم شما میتونید جنسیت فرزندانتون رو از همین الان بفهمین!!! فرقی نداره که شما پسر هستید یا دختر و یا متاهل هستید یا مجرد در مورد هردوتون نتیجه میده!! مواد لازم: ۱-یک زنجیر طلا ۲-یک انسان مشتاق که بخواد بدونه تو آینده بچش چی میشه ![]() روش کار: ابتدا یک جا مینشینید و از دوستتون هم بخواهید که بیاد و کنارتون بشینه سعی کنین دست رو در حالتی قرار بدین که فشاری روش نباشه و به حالت آزاد و آویزون باشه سپس خودتون نوک زنجیر رو بالای نبض دست چپ دوستتون قرار بدین در حالی که تماسی با دستش نداشته باشه(توجه داشته باشید که سعی نکنید لرزش زنجیر رو در ابتدا بگیرید تا ثابت شه اجازه بدید خودش از لرزش بایسته) بعد از این که از لرزش ایستاد بعد از چند لحظه که بین افراد این زمان متغیره میتونین مشاهده کنین که زنجیر شروع به حرکت میکنه. حالا ممکنه دو حالت پیش بیاد: ۱-اگر زنجیر در امتداد یک خط راست به چپ و راست رفت یعنی فرزند اول شما پسره ![]() [/b] ۲-اگر زنجیر حول محوری فرضی به صورت دایره وار چرخید به این معنا است که فرزند اول شما دختره ![]() [b]برای تشخیص جنسیت فرزندان بعدی باید صبر کنید تا زنجیر پس از نشان دادن جنسیت فرزند اول بطور خود به خود از حرکت بایسته تا پس از چند ثانیه دوباره یکی از حرکات اشاره شده رو تکرار کنه و درصورت تکرار هر کدام از آن ۲ حرکت نتیجه به همین صورت که عرض کردم میشه. شاید چیزی که گفتم خیلی عجیب باشه ولی شما میتونین برای اثبات این امر خودتون روی پدر یا مادرتون امتحانش کنید تا متوجه بشین که ترتیب جنسیت همه ی فرزندانشون رو درست میگه ![]() به هر حال اگه متوجه شدید که با وجود رعایت کردن همه ی تذکرات فوق نتیجه ای داد که درست بود تعجب نکنید بوعلی هست دیگه کاریش نمیشه کرد دست خودش نیست کارش درسته ............................................................ در آخر هم نظراتتون رو بنویسید و بگید درست دراومد یا نه |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من که انجام ندادم ولی یک نفر برای 4 عضو خانوادش انجام داد و عینا درست دراومد تعداد فرزندان هم زیاد بود حتی بچه سقط شده رو به شما نشون میده |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این زنجیر جلو دست من پنکه ای می چرخه الان بچه من چیه ؟ به نظر خیلی شیطون میاد!!
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من اين طب بوعلي رو جور ديگه اي شنيده بودم كه بايد با سوزني كه به نخ آويزونه انجام داد.........
راستي طلاش 18عيار باشه يا 24عيار؟؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط مرتاح.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
بنده هم اون طور که شنیدم حقیقت داره! اما باید سر اون زنجیر تیز یا نازک بشه ... و این که حواستون باشه نزدیک به هیچ محیط مغناطیسی یا حتی فلزات دیگه نباشید .... یاالله |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۷)110 نوشته است: این زنجیر جلو دست من پنکه ای می چرخه الان بچه من چیه ؟ به نظر خیلی شیطون میاد!! اگه منظورتون از پنکه ای دایره ای باشه بچتون دختره حالا شاید بعد از ایستادن دوباره شروع به حرکت می کرد باید منتظر بمونیم تا کاملا بایسته ..................................................... لازم به ذکره باید زنجیر نازک باشه برا من که دو تا پسر و بعد یه دختر بود
|
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تذکر لازم:تعیین قطعی جنسیت جنین ممکن نیست
بیشتر بدانید http://www.andisheqom.com/Files/shobhein...ubid=30447 |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقــــــــــــــــــــــآ یه لحظه همه زنجیر هارو بزارین رو میز یه سوال دارم
![]() ![]() اگه کسی نازا باشه این چجوری میچرخه ؟؟؟!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معده و بیماری های آن از دیدگاه ابو علی سینا | chekel | 0 | 1,547 |
۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: chekel |
|

![[تصویر: 39.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/39.gif)