کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنی با دوستان عزیزم . . .
۱۴:۱۶, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۷ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
هدفم از ایجاد این تاپیک ، برخوردهایی است که این روزها به شدت خاطرم را آزرده کرده .
یادم میاد اوایل سال 90 رو که تازه با سخنرانی های استاد رائفی پور آشنا شدم . بعد از سخنرانی های ایشون با وبلاگ Anti666 آشنا شدم . رئیس جمهور مجازی ! خیال میکردم که خود استاد مدیر وبلاگ هستن ! بماند . . .
اون دوره به شدت دنبال نماد گرایی افتادم و اخبار نمادگرایی رو با دقت تمام جستجو میکردم . دقیقا همون زمانی که استاد سخنرانی های جذاب درباره ی فراماسونری رو برگزار میکردن . همون موقع ها بود که با دیدن مستند ظهور با بیداری اندیشه آشنا شدم . تاپیک های متمادی از نمادهای فراماسونری وجود داشت (و الان هم در آرشیو موجوده !) که اتفاقا هم پر بیننده بود و هم پست های زیادی داشت . درست مثل تاپیک نماد فراماسونری در ایران !!! که انصافا بعضی هاش به حق بود و بعضی هاش زیاده روی ! در هر صورت ؛ یادم میاد اون موقع با کاربری به اسم sms4815 که امروز نام کاربریشون رو عوض کردن ، بحثم شد که چقدر دنبال نمادگرایی هستین و ماها نمیتونیم از بعضی از محصولات استفاده نکنیم یا باهاش برخورد نکنیم .
نقل قول:بنده به شخصه معتقدم اون حرفي كه چشم به راه عزيز گفتن ، تا حدودي درسته . واقعيت اينه كه تمام شركت ها ، كمپاني ها و برندهاي معتبر دنيا به يك شبكه مادر وصل ميشن كه ميشه گفت تمام هزينه هاي ساخت و توليد اين وسايل و خوراكي ها از طريق سرمايه هاي اين افراد درست ميشه . متاسفانه دوستاني كه ميگن استفاده نكنين ، اصلا به اين فكر نمي كنن كه كالاي جايگزين هم امكان داره با اين شبكه ي وسيع ارتباط داشته باشه .
قبول دارم كه استفاده از اين وسايل و خوراكي ها تاثيرگذاره ، اما من فكر ميكنم كه خداوند متعال به همه ي ما انسانها عقل و شعور داده كه فكر كنيم و بعد كاري رو انجامش بديم . توي اين دنيا هركاري كه ميكنيم مسئوليتش با خودمونه و هيچ ربطي هم به شيطان و صهيونيست نداره . مي دونيد چرا اينو ميگم ؟ چون روايتهاي بسياري داريم كه مي گن " وقتي فردا روزي ،‌ در پيشگاه حق تعالي قرار گرفتيم ، ازمون سوال ميشه چرا گناه كردي ؟ در جواب ميگيم كه شيطان مرا گمراه كرد . سوال ميشه : مگر به شما قدرت تفكر و تعقل نداديم ؟ جوابي براي گفتن نيست ." عينه واقعيته . خداوند متعال دقيقا به همين دليل به انسانها قدرت تفكر و تعقل داده . وگرنه هيچ فرقي با حيوانات نداشتيم . مگه نميگيم كه اونا دارن ما رو مجبور ميكنن كه از وسايلشون و مواد غذايي شون استفاده كنيم ، پس اينا هم دارن از قدرت تفكر و تعقل استفاده مي كنن و من و امثال من دارن ذهنشون رو براي مصرف نكردن اين موارد مشغول مي كنن .

دوستان من :
مصرف نكردن اين موارد ، فقط پاك كردن صورت مسئله است . خودمون چيكار كرديم ؟ هيچي . فقط حرف . كل كاري كه تونستيم بكنيم فقط همينه . مگه امام(رحمة الله علیه) نگفتن كه اين دو شيطان بزرگ(آمريكا واسرائيل) بايد از صحنه روزگار محو بشن ؟ مگه مقام معظم رهبري نگفتن مراقب جنگ نرم باشيد ؟ جنگ نرم چيه ؟ همينه . كه من و شما وقتمون رو به جاي اينكه براي اهداف بزرگتر و براي موفقيت اسلام و كشورمون صرف كنيم ، ذهنمون رو به اين مسائل پيش پاافتاده منعطف كنيم . و اونا هم دقيقا همين رو ميخوان . كه من و شما فكرمون جاي ديگه مشغول باشه تا راحت تر به كاراشون برسن . دقت كردين به تازگي اين موج "معرفي كالاهاي صهيونيستي" براه افتاده ؟ توي فضاي مجازي بريد بگرديد ببينين چند تا مقاله در مورد اين قضايا نوشته شده . يا نه ، بريد به آدرسي كه آخر صحبتهام ميگم كلمه هاي "فراماسونري" ، "نستله" ، "كوكاكولا" و . . . كه خودتون بهتر مي دونين رو وارد كنين ببينين توي چه كشورهايي بيشترين رشد رو داشتن . ذهنتون رو الكي درگير اين مسائل مزخرف نكنين ؛ چون اگه ظرفيت خوندن اين چيزا رو نداشته باشين ، مطمئن باشين آدم رو به ديوانگي مي كشه ، شك نكنين . هر كي ميخواد به حرفام بخنده . اما فقط نظر خودم رو گفتم . به جاي اينكه به فكر اين چيزا باشين ، برين به فكر يه طرحي يه چيزي باشين تا به گفته ي مقام معظم رهبري سال "جهاد اقتصادي" رو واقعا جهادي در مورد اقتصاد كشور انجام بديم . البته يه چيز رو در نظر داشته باشين كه داخل كشور افرادي به غير از من و شما هستن كه كارشون تحقيق و پژوهش هستش . دليلش هم ترور دانشمندان عزيز كشورمون هستش . مطمئن باشين اونها از جانب ما احساس خطر كردن كه همچين كاري رو ميكنن .

اما امروز دارم می بینم بعضا کاربرانی که همون موقع شدیدا دنبال نمادگرایی بودن ، امروز به دوستان تازه وارد ما خرده میگیرن که بحث نمادگرایی به پایان رسیده ! دوستان عزیزم :
مگه بنده و شما با همین نمادها نبود که امروز هر کدوم برای خودمون تحلیل مستقل داریم ؟ مگه همه مون از نمادگرایی شروع نکردیم که امروز به تازه واردها سخت میگیریم ؟
دوستان عزیزم :
بنده و شما بهترین موقع مطلب رو گرفتیم و همون موقع هم دنبالش افتادیم که این نمادها چرا اینقدر زیاد شده ! ماها این دوره رو گذروندیم و امروز به جایی رسیدیم که میتونیم یه سریال تحلیل کنیم . یه موسیقی رو موشکافی کنیم . اما اینا چطوری ایجاد شده ؟ مسلما با همون بحث نمادگرایی ! همون بحث نمادگرایی باعث شد که جذب تالار بشیم تا بعدا با تاپیک های پر محتوای دوستان باتجربه تر ، کم کم از فضای نمادگرایی دور شدیم و فهمیدیم که زندگی فقط چهار تا نماد و گوش کردن به موسیقی و روزمرگی نیست . بلکه نکات مهمتری هم در دنیای امروزی و در دیار آخرت وجود داره که باید به توجه کنیم . کم کم ماها هم با این نکات آشنا شدیم و بنده خودم رو میگم که این تالار یه مقداری روم تاثیر گذاشته . بزرگترین تاثیری که از این تالار گرفتم این بود که در مورد دیگران قضاوت نکنم . با این اوصاف ، بعضی از دوستان تازه دنبال مبحث فراماسونری افتادن و تازه دارن نمادگرایی رو تجربه میکنن که اتفاقا طبیعی هم هست .
این روزها بعضی از دوستان حالا به هر دلیلی (آهنگهای کره ای ـ فیلمهای کره ای ـ نمادهای ماسونی ـ تحلیل فیلم) وارد فضای تالار شدن و بعضا تاپیک هایی با موضوعاتی که گفتم ، ایجاد کردن . متاسفانه دیدم که دوستان قدیمی تر با برخوردی که اصلا شایسته کاربران قدیمی و با تجربه ی تالار نیست ، باعث دلسردی کاربران تازه وارد شدن !!!
دوستان عزیزم :
چه اشکالی داره تازه واردها با تحلیل های دست و پا شکسته ، نمادهایی ماسونی که اصلا نماد ماسونی نیست و . . . وارد فضای تالار بشن ؟ چه اشکالی داره که این ها رو معرفی کنن و بعدش بفهمن اشتباه بوده . متاسفانه بعضی دوستان طوری برخورد میکنن که انگار خودشون از ابتدا تمام نمادهای ماسونی رو به درستی تشخیص میدادن ! کیا بودن که برج میلاد رو آبلسیک میدونستن !؟ کیا بودن که به آرم شبکه های تلویزیونی داخلی ایراد میگرفتن !؟
دوستان عزیزم :
خوبه که اتفاقا اگه کاربران تازه وارد تاپیک هایی ایجاد کردن ، قدیمی تر ها و باتجربه ها بیان توی اون تاپیک در مباحثه ها شرکت کنن تا اون کاربر دلگرم بشه به فضای تالار و اگه سوالی داره ، همینجا پاسخش رو بگیره . نه اینکه بره مثلا توی تالارهای فیلم های کره ای و اونجا مسخره اش کنن !!!
در پایان از همه دوستان عزیزم ـ مخصوصا قدیمی ترها و با تجربه ها ـ برادرانه تقاضا دارم که یه مقداری صعه صدر داشته باشن تا بلکه فضا برای دوستان تازه وارد گرم تر و باز تر باشه تا بتونن نظرات خودشون رو بگن و اگه اشتباهی داشتن باهاشون با سیره ی ائمه ی معصومین (علیهم السلام) برخورد کنیم ؛ نه اینکه از اینجا رونده بشن . . .
موفق و پیروز باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، rastin ، Aryha ، شیدا ، m.hossein ، Reza2035 ، اولولالباب ، yektasepas ، میثاق ، meisamtiger ، sarallah ، ترنم ، Agha sayyed ، لبخند خدا ، Night moans
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا