|
پخش مسنتدی در رابطه با کابالا در شبکه ی صهیونیستی منو تو
|
|
۲۳:۴۹, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستام عزیز در انجمن
امروز به طور اتفاقی تبلیغ پخش مستندی با چنین عنوانی : "بررسی کابالا و رموز نهوفته در آن" که قراره در یکشنبه ی هفته آینده ساعت ۱۰ شب از شبکه ی صهیونیستی منو تو پخش بشه . فقط جهت اطلاع رسانی دوستان عرض میکنم که در تبلیغات این مستند جملاتی اینچنینی بیان می شد : کابالا دانشی ارزشمند[/u] و رمز آلود که از گذشتگان ما به ارث رسیده است !آیا بشریت آمادگی پذیرش کابالا را خواهند داشت تا انسانها عمری جاوریدان داشته باشند ؟!!! و ... بنده فقط و فقط به جهت اطلاع رسانی به دوستان عرض میکنم که حتما این مستند رو ببینن تا در موردش اینجا بحث بشه از نظر بنده شبکه ی منو تو شیب تندی رو در زمینه تبلیغ صهونیست داره طی میکنه و قطعا جزو موفق ترین فعالیتهای صهیونیستی هست که متاسفانه بسیاری از هموطنان ما رو به آرامی گمراه میکنه. از دوستانی که میتونند این برنامه رو ضبط کنند و برای دانلود اینجا قرار بدند خواهشمندم که این کارو بکنند چون بررسی و نقد این مستند قطعا به آگاه کردن مردم و شفاف سازی اهداف این شبکه ی صهونیستی میتونه کمک کنه . منتظر پاسخهای با ارزشتون هستم. تاریخ درج پشت بنده :جمعه ۸ شهریور ۹۲ به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام !
اولا ، من و تو شبکه ی بهایی هاست نه صهیونیست ها! ثانیا ، الان هدفتون چی بود؟! تبلیغ مستند! ![]() ثالثا ، ما که بشقاب نداریم چیکار کنیم؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۴۹, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۳)110 نوشته است: سلام ! دوست من اولا متاسفانه این شبکه ی شیطانی به اندازه ی کافی رشد کرده و نیاز نیست که بنده تبلیغ بکنم و اگر کاملا به متن دقت میکردی نوشتم "فقط و فقط اطلاع رسانی" که دوستانی مثل شما که بشقاب ندارند این مستند رو بتونن ببینن و نقدش کنن تا بازهم بیشتر اهداف این شبکه برای همگان روشن بشه چون معتقدم افرادی که در این انجمن حضور دارن همه به نوعی محقق و تحلیلگر هستند و وظیفه ی یک تحلیل گر اینه که همه چیزو چه خوب چه بد چه درست چه خطا زیر نظر داشته باشه و برای آگاهسازی عوام جامعه تحلیل کنه چون متاسفانه این شبکه اول با یک شیب بسیار نرم شروع شد و حالا میبینیم که بعد از اینکه بیننده های زیادی رو به خودش جذب کرده داره اهداف واقعیه خودش رو نشون میده و عوام جامعه و کسانی که هنوز اطلاعات زیادی درباره ی این مسایل ندارند کورکورانه هر خزعبلی که از این شبکه پخش میشه رو اطلاعات علمی قلمداد میکنن! خواهش دارم که پست اسپم نفرستید و منظور اصلی بنده رو بگیرید . |
|||
|
|
۶:۵۱, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۶:۵۵ توسط Detector.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۳)110 نوشته است: سلام !علیک سلام! از نظر بنده خیلی هم کار دستی کردن، دیگه کاری نمونده که این منوتو نکرده باشه... ماشالله یه سور به همه شبکه های فارسی اونور آبی زده اگه بشقاب داشتی و یه نظر میدیدی میفهمیدی چرا این دوستمون این کار رو کردن خیلی هم جالبه... بنده به شخصه خیلی دلم میخواد بدونم سنت جن پرستی یهود رو چطوری میخواد به عمر جاودان ربط بده!!!؟؟؟ خیلی هم به دردمون میخوره و میتونیم از همین علیه خودشون استفاده کنیم دوما بهایی یا صهیونیستی چه فرقی میکنه؟ همین چیزهایی که منو توی به قول شما بهایی داره تو پاچه نصف این ملت میکنه رو خود صهیونیست ها نکردن! از بعد انقلاب این صهیونیست ها داشتن روی فیلم هایی نظیر 300 و Argo الان کار میکردن و میساختن تا بگن ایران فلان و انقلابش بهمان... هیچ کدوم آنچنان فایده ای نداشت! ولی همین منوتو با شیرین زبونی و خنده نصف جوونهایی که پاش وقت تلف میکنن رو سلطنت دوست کرد!!! (کم کاریه؟؟؟) دشمنت رو خیلی دست کم گرفتی شما هم که بشقاب نداری انشالله بنده ضبطش میکنم کیفیتش رو میارم پایین میذارم واسه دانلود. خوبه؟ |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شبکه من و تو تمام مستنداتش بدجور جهت گیری داره و مثل بی بی سی دنبال این نیست که خودش رو بی طرف جلوه بده! من وقتی مستند تهران تا قاهره رو دیدم داشتم شاخ در می آوردم از این همه حماقت! اول پیش خودم فکر می کردم آیا واقعا می شه کسی اینو ببینه و بهشون نخنده ؟ بعدا دیدم نه خیر چه آدمایی که نشستن مستند رو دیدن و حرفهای بانو فرح (؟!
) رو باور کردن. متاسفانه الان هر چی این شبکه به خورد مردم می ده مردم بی چون و چرا قبول می کنن! برنامه آکادمی بانوی باکره (؟!) گوگوش هم همینطور ! همینجوری اومدن یک برنامه کاملا استراتژیک (در مورد حجاب و اون شخص کذایی که رفت تو اکادمی اول شد) ساختن و ملت فهیم هم نفهمیدن چی چی به خوردشون دادن! (!)واقعا می ترسم از این مستند جدیدشون ، که باز قراره چی به خورد ملت بدن!!! |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شبکه من و تو بیشتر به این دلیل ایجاد شده که یکسری از مردم عامی را مسخ خود کنه و با مسخ انها هر اراجیفی که خواست به نام مستند و خبر به خورد آنها بده. آدم عاقل برای برنامه های این شبکه از سریالهای آبگوشتیش بگیر تا مستندهای خزعبلش و برنامه های طنز احمقانه و دلقک بازیش، وقت نمیگذاره. لپ مطلب در مورد مزخرفات این شبکه به خصوص برنامه بفرمائید شام را برنامه خنده بازار، به صورت طنز بیان کرده. |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به جای اینکه به بیننده های این شبکه ها توهین کنید سعی کنید با دلایل منطقی این شبکه رو زیر سوال ببیرد دوستان
من خودم این شبکه رو تایید نمی کنم اما این لحن صحبت کردن مسخ کردن و تو پاچه کردن باعث می شه اصلا طرف کلمه ی اول حرف های شما رو شنید دو تا فحش بده و پاشه بره این که نحوه ی تبلیغ دین و امر به معروف ونهی از منکر نیست. |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۴)ehsanagiyan نوشته است: به جای اینکه به بیننده های این شبکه ها توهین کنید سعی کنید با دلایل منطقی این شبکه رو زیر سوال ببیرد دوستان به نام خدا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. اون از سریالهای سخیفش ،اون هم از اون طنز مزخرفش که تمام سیاسیون داخلی را با بدترین حالت به سخره گرفته، اون از تبلیغ برای فرقه گمراه بهاییت، اون از تبلیغ فرهنگ سخیف در بفرمائید شام مانند هدیه دادن شامپاین و شراب، اون از برنامه مزخرف آکادمیه فائقه آتشین که کاملا سبک و سوی سیاسی و مسخ کننده داره، اون از مجریای جلفش، اون از مستندهای دروغینش، اون از سرسپردگیش به بی بی سی، اون از پناه بردن خیلی از خائنین و وطن فروشان داخلی و فراری از فتنه هشتاد و هشت به این شبکه کثیف،اون از کثافتکاریهای پشت پردشون که هر از چند گاهی چنتاش لو میره، خوب به نظرت آدمی که میدونه این شبکه اینطوریه و باز هم نگاهش میکنه،مسخ شده نیست، پس چیه ؟؟؟؟؟؟؟ این شبکه از اساس فاسد و منحرفه چون متعلق به بهائیاییه پست و خائن و وطن فروش و سرسپرده صهیونیست بین الملله. هر شخصی هم که به خاطر یک شبکه بهایی بخواد دوتا فحش بده بره همون بهتر که بره اون دو تا فحش هم نثار همون شبکه کذایی من و تو. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز تمام اینهایی که شما می گید با فرض اینه که فرد یه مسلمان مومن و آگاه باشه که این گروه در جامعه ما به شدت در اقیت هستند منظور من از دلایل دلایلیه که بشه به همه چیز در موردش استدلال کرد.
منظور من اینه که شما بیای چهار تا سریال نام ببری که تلویزیون ایران داره پخش می کنه اینها رو با اون ور مقایسه کنی بگی ملت نگاه کنید ایران هم چیز های خوب داره که البته نداره |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۲)عدالت نوشته است: به نام خدا دوست عزیز من جناب آقا یا خانوم عدالت خدمت شما عرض کنم که چیزی که شما میفرمایید متاسفانه کاملا برعکس هستش خواهش میکنم از روی تعصب پاسخ ندید . بنده دلیل گفته ی خودمو عرض میکنم : اتفاقا شبکه ی منو تو یکی از بهترین شبکه ها در هر زمینه ای هستش در حال حاضر گرون ترین زیباترین و با محتوا ترین مستند های علمی داره از این شبکه پخش میشه اگر شما سری به فیس بوک بزنید میبینید که فارسی زبانهای بسیار زیادی رو از سراسر دنیا به خودش جذب کرده . مستندی که شبکه ی دیسکاوری پخش میکنه تنها با اختلاف زمانی چند روز منو تو داره پخش میکنه برنامه های ظنزش واقعا خنده داره , پس وقتی شما مسلسل وار تمام برنامه های این شبکه رو خزعبل میدانید به این دلیله که یا بسیار تعصبی هستید و یا احتمالا مخاطب این شبکه نبودید . این لحن نوشتن شما باعث میشه تا دیگرانی که هنوز اطلاعات چندانی از بحث های آخرزمانی و مهدویت ندارند وقتی در وب به نوشته شما بر بخورند این نتیجه رو بگیرند که کل دوستان تحلیلگر در این انجمن دچار توهم توطعه شده اند و این میتونه ضربه ی بسیار بدی رو در راهی که ما و امثال ما در زمینه روشن سازی فعالیت های شیطانی در پیش گرفته ایم بزنه !!! خواهش میکنم هیچ وقت بدون تحقیق قضاوت نکنید . اما !!!! یک امای بزرگ این وسط هست و اونم اینه که منو تو با یک زیرکیه شیطانی ۹۹ درصد برنامه های زیبا و واقعا خوب پخش میکنه و در لابلای این برنامه ها میاد یه مستندی مثل همین مستند کابالا پخش میکنه , میاد آکادمیه گوگوش پخش میکنه که به ظاهر یک برنامه ی سرگرمی هست و باطنش هزاران چیز نهفته شده ... , میاد در بین خبرهاش مردم رو تحریک میکنه , برنامه ی تونل زمان با پانته آ پخش میکنه و ... زمانی که یک فرد عامی از جامعه این برنامه های زیبا رو میبینه اونوقت به منو تو اعتماد پیدا میکنه و به اطلاعاتی که این شبکه به خوردش میده ایمان پیدا میکنه !! اینجاست که ما باید بیایم و این شیطنتهارو برای مردممون که فکر میکنن شبکه ای این چنینی برای رضای خدا و رایگان مستند های چند صد هزار دلاری رو برای ما پخش میکنه افشا کنیم . ما باید با همین تحلیل هامون حداقل سعی کنیم مردم رو آگاه کنیم . بنده به شخصه به این اعتقاد دارم که حداقل نصف افراد ایرانی که در این شبکه کار میکنن در ابتدای تاسیس این شبکه واقعا اطلاعی از اهداف شوم مدیرانش نداشتند. شما فکر میکنید مردم چرا به همچین شبکه ای روی آوردن ؟؟؟!! جواب خیلی ساده است به جذابیت این شبکه ! به حس خوبی که از دیدن مستند هاش و برنامه هاش بهشون دست میده ! اما دوستان ما در صدا و سیما چه کردند ! تنها کاری که دوستان انجام میدن برگذاری مسابقات پرتاب بشقاب از پشتبامه !!! همین !! منو تو شبکه ای هستش که داره از سمت دشمن پخش میشه و دقیقا پخش همچین برنامه های کثیفی مابین برنامه های جذاب و پر محتوای دیگش خارج از انتظار نیست !چون این شبکه دشمنه و کار دشمن هم ضربه زدنه . ما باید مردم رو به ساده ترین شکل ممکن از این قضایا آگاه کنیم این رو همیشه یادمون باشه آگاه کردن خودش یه هنره , بعضی ها راه اشتباه رو در پیش میگیرن و تعصبی میشن و نتیجش جز رشته کردن پنبه ی دوستان دیگر که در این راه زحمت کشیدن نیست. دوست خوب من امیدوارم از بنده ناراحت نشده باشی به هیچ وجه قصد جسارت نداشته و ندارم. پیروز و پاینده باشی به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این ر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |