|
ان شاء الله راهی کربلام ، آرزومندها بسم الله ..
|
|
۱۲:۱۲, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() شاید یه جور حسّ ناباوری باشه، شایدم بُهت این آرزوی دیرینه است ک قراره مستجاب بشه و یا ... باورتون میشه؛ مبحث درد و دلی با کربلا رو از اول تا آخرش، همه ارسال ها رو خوندم ... بیش از 600 و اندی ارسال از عاشقای ارباب که دلشون برا رفتن به کربلا پر پر میزنه .. الحمدلله ربّ العالمین قرعه را این بار به نام من دیوانه زدند .. ان شاء الله 23 شهریور عازم کربلای معلی هستم، بچه های این تالار به گردن بنده حق دارن، کمترین کاری که ازم بر میاد، اینه که دلنوشته هاتون رو و سلامتون رو و عرض ارادت شما رو مکتوب کرده و به محضر ارباب حسین علیه السلام ببرم و اون رو در ضریح شش گوشه ارباب بیندازم .. عزیزی می گفت : حسین علیه السلام را هم اگر نمیشناسی بشتاب ! که او تو را می شناسد .. . . . آرزومندان کربلا ؛ بسم الله ... نقل قول: * حرف دلتون رو فقط به این آدرس ایمیل کنید Hassan3132823@yahoo.com امیدوارم که درد و دل ها و پیغامتان را به نحو احسن به پیشگاه ارباب عرضه بدارم، بنده فقط سلام رسان شما خواهم بود ... اماما ... مقصد این قاصد غرق گناه را به خداوند وصل کن که بین محدود و نامحدود را جز با کشتی نجات اهل بیت نمی توان رفت. تا یار که را خواهد و میلش به که باشد ... ![]() دیــوانــه وار ، دور سر مـن به گردش است
حــال و هــوای نـیـمه شـبِ شهــر کـربلا... |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام، خوشا به سعادتان انشاءالله سفری سرشار از معنویت داشته باشید یه مدتی قرار بود نیام تالار ولی این تاپیک و دیدم حیفم اومد. یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() سلام علیکم .. من هنوز توفیق نداشتم کربلا و نجف برم .. ولی پدر و مادر عزیزم که مشرف شده بودند، وقتی از ایشون درباره ی حرم امام علی علیه السلام می پرسیدم، غمگین می شدند و می گفتند هنوز هم امام علیه السلام غریب اند. آقای عزتی عزیز ؛ ان شاء الله سوغاتی بچه های تالار، یک زیارت امین الله باشد در حرم امیر المومنین به نیابت از همه ی اعضا و میهمانان .. البته اگر مقدور بود و شما رو به زحمت نمیندازه .. خدا را شکر که مولایمان علی علیه السلام است ان شاء الله در عمل هم پیرو ایشان باشیم دانلود کلیپ
|
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آب دریا را اگر نتوان کشید
گر به قدر تشنگی باید چشید فقط یه خواهش کنار قبر ارباب همون جایی که دعا مستجابه دعا برای ظهور آقا فراموش نشه با تشکر سفر به خیر |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۳ توسط MANI110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
امام صادق علیه السلام فرمود: هیچ فرشتهاى در آسمانها و زمین نیست مگر این که مىخواهد خداوند متعال به او رخصت دهد تا به زیارت امام حسین علیه السلام مشرف شود، چنین است که همواره فوجى از فرشتگان به کربلا فرود آیند و فوجى دیگرعروج کنند و از آنجا اوج گیرند. خوشا به سعادتان ![]() برای ما هم دعا کنید که قسمتمون بشه ... |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام بر خون خدا ! ![]() در این فضا که نفس میکشیدین ...............التماس دعا..... سفر به خیر و سلامتی ان شا الله .
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خوش به حال دلتون
اگه امکانش هست من و خانواده ام رو هم اونجا دعا کنید و به آقا بگین که دستمون رو بگیره تا قسمت ما هم بشه. |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
دلم خیلی تنگ کربلاست خیلی خیلی خیلی خیلی ...التماس دعا خصوصا دعا کنید زیارت با معرفت قسمت هممون بشه |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام آرزوهای زیادی دارم. ولی برآورده شدن یکی شون برام حیاتی. آرزوم اینکه آرزوی مادرم که زیارت کربلاست برآورده شه. میشه از آقا بخواین برای مادرم؟ |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۲)شهیدناهید فاتحی نوشته است: به نام خدا سلام اگر توفیق زیارت بود،بنده نائب الزیاره ام. از زبان من گنهکار ک دعایی بالا نمیره . . . خودتون برای حضرت بنویسید،تا سلام و عرض حاجتتون رو خدمت حضرت ببرم،ان شا الله آرزومندان کربلا ؛ بسم الله ... نقل قول: * حرف دلتون رو فقط به این آدرس ایمیل کنید Hassan3132823@yahoo.com |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آجرك الله يا بقيه الله | aboutorab | 2 | 1,413 |
۳۰/آذر/۹۳ ۰:۰۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| عاشوراییان..........بسم الله | نورالسادات | 30 | 7,139 |
۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| اگه دلتنگی بسم الله | انصارالمهدی | 0 | 1,199 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: انصارالمهدی |
|
| ان شاء الله راهی کربلام ، آرزومندها بسم الله ... (2) | در جستجوی سختی | 28 | 11,134 |
۱۵/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۰ آخرین ارسال: Bahar |
|
| آجرك الله يابقيه الله(ویژه شهادت امام حسن عسکری علیه السلام) | aboutorab | 12 | 5,161 |
۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۰۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| ما هم راهی میشویم به نور شما چه طور..؟ | مفقود الاثر | 13 | 5,265 |
۱۳/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: مفقود الاثر |
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: Beinolharamein.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7915666769/Beinolharamein.jpg)

![[تصویر: 16515590416681556239.jpg]](http://upload7.ir/images/16515590416681556239.jpg)