|
چرا از دین گریزان کردیم؟
|
|
۲۳:۰۵, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۲ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم هو
سلام امروز می خوام جیزی رو بگم که شاید خیلی ها ته دلشون بدونن و شایدم بعضی هاشون گفتن اما عملا بیشتر افراد به سکوت می گذرن ازش. دوستان وقتی می خواید یه نفر رو بیدار کنید قانعش کنید یا هر چیز دیگه ای با پرخاش و خشونت با اون صحبت کردن و گفتن عباراتی مثل تو حالیت نیست و نمی فهمی تو بارت نیست بیا برو بابا... باعث می شه طرف خود به خود و ناخوداگاه علیه شما موضع بگیره و حتی حق ترین حرف رو هم نشونه و ردش کنه. من می تونم الان روزه بیام به شما بگم ککه عزیزم قربونت برم الان شب نیست به نظرت؟ در بدترین حالت شما می گید ام نه فکر می کنم روز باشه شاید شما اشتباه کردید ولی اگه روز باشه من بیام بگم هو یارو احمق نفهم مگه کوری نمی بینی روزه؟ شمام می گی غلط کردی الان شبه اصلا به تو چه...!!!! این طرز برخورد در روابط عادی هم دچار تیرگی می شود چه برسد به تبلیغ و بیان دین به خصوص نرد افرادی که دلایل نسبتا کافی و بعضا منطقی برای نفرت از دین دارند . یادمه در یکی از فروم ها یه بنده خدایی بود که خیلی علاقه به یه خواننده شیطانی داشت و به هیچ صراطی مستیقم نبود که این یارو شیطان پرسته و از این حرفا هر چی می گفتیم تا حدودی هم خودش قول داشت که این خواننده مشکل داره ولی می گفت نمی تونم ازش دل بکنم. به خاطر چی؟این ایجاد شده به خاطر همین طرز برخورد غلط. نمی خوام خود ستایی کنم و بگم آره ما اینیم و بیاید یاد بگیرید ولی فقط من باب مثالی که توش 100 درصد مطمنم می گم توی مسنجر بهش پیام دادم و گفتم منم طرفدار همون خوانندم با هم صحبت کردیم تا دو هفته همش بهش آهنگ معرفی می کردم و کلی در مورد اون خواننده با هم صحبت کردیم ولی آخرش بعد دو هفته بهش گفتم من یه چیزایی در مورد این شنیدم و خودم می گم چرت و پرته. رفتیم جلوتر هی سسند می اوردم که آره فلانی اینو گفته به نظر من دیونه اس و توهم داره تا همینطور خود طرف برگشت و گفت نه این آدم شیطانیه. می خوام بگم که یه نفر که اینقدر سرخت بود تو موضعش رو می شه با صحبت نرم به راه راست اورد ولی منم اگه مثل خیلی های دیگه از همون اول می گفتم هو تو خوابی و نفهمی و ... هیچ چیز درست نمی شد. امیدوارم دوستان از این پس یه مقدار بیشتر این موضوع رو به خصوص با افرادی که زمینه های جذب شدن دارن رعایت کنند. که گفتند : گر قرآن بدین نمط خوانی ببری همه رونق مسلمانی |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دقیقاً...
هرجا تعصّب بر عقل پیروز بشه،دفع حداکثری میاره ... اسلام دین تعصب و توهین و دشنام نیست... نمی دونم چرا ولی دینداری بعضی از ماها تا این حد خشن و پر ادعاست ... |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
به نظر بنده دو مشکل وجود دارد: 1- ما در بحث های مذهبی زود عصبانی می شیم و برخی اوقات بی ملاحظه تند حرف می زنیم. 2- مطالعاتمون کمه واسه همین بعضی اوقات بجای بحث منطقی، بحث احساسی می کنیم. البته جسارت به دوستان نشه بنده خودم این دو مشکل رو اول تو خودم پیدا کردم.. انشالله به مرحله ای برسیم که همه نمونه های خوب یک مسلمان باشیم |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
ممنون بابت موضوع خوب تایپیک ... اول از همه یک نکته ای رو باید یادآوری کنم که شما در برخورد با اون فرد دچار یک اشتباه شدید ... این که حواس تون نبوده هدف وسیله رو توجیح نمیکنه .. شما با نیت خیر شروع به صحبت کردید ...در این شکی نیست ... اما بنده با قسمتی مشکل دارم که خودتون رو به عنوان یکی از طرفداران اون خواننده معرفی کردید .. این امر ابتدا به ساکن دروغ محسوب میشه هر چند نتیجه ی مطلوبی رو در پی داشته باشه ... سعی کنید از راه های بهتری استفاده کنید ... اما اگر قابل بدونید حقیر رو تجربیات هر چند اندکم رو بیان کنم .... اگر اشتباه نکنم حدود یک هفته پیش آقایی در یکی از سایت ها به یک فرد غیر مسلمان در بخش عمومی سایت خطاب زده بود ..بسیار توهین آمیز ... بنده قبل از این که فرد مورد مخاطب پاسخی بده مداخله کردم و اون آقا رو سرزنش و بعد هم قانع ؛ در همون بخش عمومی ... (میگن اگه اول یک خودی رو بابت اشتباهش بزنید ؛ بقیه حساب کار دستشون میاد ) نتیجه اش میدونید چی شد؟ بدون این که بنده حرفی بزنم یا انتقادی بر صحبت های ضد اسلامی شخص داشته باشم چند روزی ست که بنده رو به مباحثه دعوت کردند و نکته ی جالب و البته تاسف بر انگیز این جاست که ایشون به من گفتند خیلی از حرف هایی که شما از اسلام میزنی من تو اسلام ندیدم ... از مسلمون های اطرافم ندیدم ... چرا؟ چون اسلام رو از نگاه ما میدید نه او چه که در واقع وجود داشت ... بنابر این اگر طاقت فحش شنیدن ندارید اصلا وارد صحبت با چنین افرادی نشید و با آبروی اسلام بازی نکنید ... مهم نیست که اون شخص سخن شما رو در مورد عقاید تون و به طور کلی اسلام بپذیره یا نه ... مهم اینه که اون چه از برخورد یک نماینده ی مسلمان احساس میکنه جز "اسلام " نباشه ... پر حرفی هام رو ببخشید .. یاالله |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۰۸)farjad نوشته است: با یاد حق دوست عزیز من اسم اون خواننده رو نمی یارم اما اگه گناهش دروغه من این گناه رو می پذیرم چون واقعا به این مطمنم که اون خواننده ضربه های بسیار مهلک تر از دروغ رو می تونست به اون شخص بزنه و ما کاملا داشتیم این رو می دیدم که طرف خودش قبول کرده بود این خواننده شیطانیه اما حاضر نبود ازش دست بکشه. و واقعا راه بهتری هم وجود نداشت من این رو از یه حکایت اگه اشتباه نکنم از امام صادق یا امام حسن عسگری بود الگو گرفتم. یه نفر در دوره اون معصوم کتابی می نوشته در مورد ایرادات قرآن. یکی شخصی میاد پیش امام و موضوع نوشته شدن این کتاب رو می گه. امام هم توصیه می کنه به شخصی که خبر اورده که بره و شاگردی این شخص نویسنده رو بکنه. اون آقا هم می ره و با کلی التماس شاگرد اون کسی می شه که داشت کتاب در مورد ایرادات قرآن می نوشته بعد یه مدت حسای بهش اعتماد میکنه امام بهش می گه که به اون نویسنده هه چی بگه. اون شخص هم می ره و می گه ک استاد چرا ما اینقدر باید مخفی باشیم و مواظب باشیم کسی ما رو نبینه. نویسنده کتاب می گه که چون مردم از کار ما خوششون نمی یاد. شاگرده هم می گه خ استاد عزیز اگه این کاری که می کنی رای دنیا و مردمه که خودت می گی مردم خوششون نمی یاد اگه هم برای آخرتته که جنگ کردن با قرآن آخرتی برای تو نمی مونه. استاده می گه : اینها حرف های تو نیست اینها نشانه ی تفکر داره.به تو این رو یاد داده؟ شاگرده هم اسم امام رو می ربره . اون نویسنده هم نوشته هاشو می سوزنه و توبه می کنه. الته احتمالا من خیلی د تعریف کردم این حکایت رو چون الان نزدیک 1 نصفه شبه و کیبردم هم سفته1!! ![]() ولی فکر کنم منظورم رو رسوندم |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام باید اینرا بدانیم و متوجه بشیم اسلام دین اخلاق است انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق این سخنرانی استاد رائفی هم گوش کنید بسیار عالیست درباره مکارم الاخلاق همانا پیامیر مبعوث شد برای تمام کردن اخلاق ،و اگر کسی میخواد کار تبلیغی کند اولین چیزی که لازم است داشتن اخلاق اسلامی است و حتی اگر بنظرش موفق هم نبود مطمئن باشید با اخلاق اسلامی برخود کنید تاثیر گذاشته شده است و زمانی این تاثیر را میبینید و مسئله بعد همانی که در پست قبل اشاره شد هدف وسیله را توجیه نمیکند واقعا این جمله عمیق و پر نکته ای است که متاسفانه خیلی مواقع براحتی از کنار ان میگذریم در این مورد حرفهای بسیار دارم که بماند. واقعا وقتی میبینم کسانی با رویکرد بد و اخلاق نادرست میخوان برای اسلام تبلیغ کنند بیشتر ناراحت میشم تا کسی که مخالف است و مخالفتش را علنی بیان میکند و بقول معروف اگر میخواهی چیزی را خراب کنی لازم نیست بدشو بگی بد دفاع کن یاعلی. |
|||
|
|
۲:۳۲, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من شدیدا یاد این نقل قول افتادم
(۲۹/تیر/۹۰ ۴:۵۳)وحید110 نوشته است: به هر کی میپرستید چهره مذهب به حد کافی خراب کردند . به اسم مذهب جنایتها شده .
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آخ چه نکته ی خوبی گفتین. به نظر من بزرگترین ضربه ای که اسلام خورده اینه که خود مذهبی ها آدم های خوبی نبودن!
یه حدیثی بود میگفت کافر خوش اخلاق بهتر از مسلمون بداخلاقه! اگه هر 4 تا آدم مذهبی یکی پیدا میشد که واقعا از همه نظر مخصوصا مخصوصا اخلاق خوب داشت این وضع پیش نمیاد. به قول آقای قرائتی اگه ما نمازخون ها خودمون رو درست میکردیم بقیه همشون نماز خون میشدن! چیز عجیبی که من متوجه شدم اینه که اکثر افراد مذهبی که دیدم بداخلاق بودن! این حرف من نیست و حرف و نظر خیلی هاست. از حرف زدن خیلی ها فهمیدم که به خاطر مذهبی های بداخلاق از دین گریزان شدن! مسلمه که از دین هم گریزان میشن. نمیدونم شاید دلیلش اینه که فکر میکنن خیلی مومن شدن و بقیه گناهکار شدن و نباید با اونا رابطه داشته باشن. ولی اصلا نباید اینجوری باشه باید رفتار و اخلاقمون با اونا خیلی خوب باشه ولی با اون ها دوست صمیمی نشیم. من خودم یک مسجدی رفتم حاجی آقا بد اخلاق هم نبود، اتفاقا شوخی هم میکرد ولی موقع دست دادن اون چیزی که انتظار داشتم برخورد نکرد و باعث شد دیگه اونجا نروم! :( و بالعکس روحانی هایی دیدم که خیلی خوش اخلاق هستن و مخصوصا من خیلی نسبت به روحانی ها ارادت دارم باعث شده که تو برنامه های مذهبی شرکت کنم و همیشه دوست دارم به چهرشون نگاه کنم! از بس که مذهبی ندیده هستم :D فکر نکنم چیزی بدتر از این باشه که مذهبی باشیو اخلاقت خوب نباشه چون با این کارمون دین رو خراب میکنیم. تو رو خدا حداقل شماها خوش اخلاق باشین. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۴۸)ehsanagiyan نوشته است: دوست عزیز من اسم اون خواننده رو نمی یارم اما اگه گناهش دروغه من این گناه رو می پذیرم چون واقعا به این مطمنم که اون خواننده ضربه های بسیار مهلک تر از دروغ رو می تونست به اون شخص بزنه و ما کاملا داشتیم این رو می دیدم که طرف خودش قبول کرده بود این خواننده شیطانیه اما حاضر نبود ازش دست بکشه. با یاد حق حضرت امیر هم می تونستند تنها با یک دروغ خلافت رو به جای خلیفه ی سوم در دست بگیرند و از ظلمی که به اسلام و مسلمانان می شد جلو گیری کنند ... شما وظیفه دارید تحت هر شرایطی بر طبق اسلام عمل کنید و نتیجه رو به هدایت الهی واگذار کنید .. ""یهدی الله لنوره من يشاء "" خدا هرکس را که بخواهد به نورش هدایت می کند . ( سوره نور-آیه 35) یاالله |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شما داری من رو با حضرت و کار ایشون و خلافت رو با کار من مقایسه می کنید؟
بعدش من پایین تر از اون قسمتی که بریدید نقل قول کردید براتون روایت از معصوم اوردم که همین کار رو انجام دادند منم ایشون رو الگو قرار دادم. موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |