|
وســــــــــــــــــوسه............گناه!!!!
|
|
۰:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وسوسه . . . . . . . . خیانت . . زن به شیطان گفت : آیا آن مرد خیاط را می بینی ؟ میتوانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟ شیطان گفت : آری و این کار بسیار آسان است پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت و به هر طریقی سعی می کرد او را وسوسه کند اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت و اصلا به طلاق فکر هم نمی کرد پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد سپس زن گفت : اکنون آنچه اتفاق می افتد ببین و تماشا کن زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت : چند متری از این پارچه ی زیبا میخواهم پسرم میخواهد آن را به معشوقه اش هدیه دهد پس خیاط پارچه را به زن داد. سپس آن زن رفت به خانه مرد خیاط و در زد و زن خیاط در را باز کرد وآن زن به او گفت : اگر ممکن است میخواهم وارد خانه تان شوم برای ادای نماز ، و زن خیاط گفت :بفرمایید،خوش آمدید و آن زن پس از آنکه نمازش تمام شد آن پارچه را پشت در اتاق گذاشت بدون آنکه زن خیاط متوجه شود و سپس از خانه خارج شد و هنگامی که مرد خیاط به خانه برگشت آن پارچه را دید و فورا داستان آن زن و معشوقه ی پسرش را به یاد آورد و همسرش را همان موقع طلاق داد سپس شیطان گفت : اکنون من به کید و مکر زنان اعتراف می کنم و آن زن گفت :کمی صبر کن . . نظرت چیست اگر مرد خیاط و همسرش را به همدیگر بازگردانم؟؟؟!!! شیطان با تعجب گفت : چگونه ؟؟؟ آن زن روز بعدش رفت پیش خیاط و به او گفت همان پارچه ی زیبایی را که دیروز از شما خریدم یکی دیگر میخواهم برای اینکه دیروز رفتم به خانه ی یک زنی محترم برای ادای نمازو آن پارچه را آنجا فراموش کردم و خجالت کشیدم دوباره بروم و پارچه را از او بگیرم و اینجا مرد خیاط رفت و از همسرش عذرخواهی کرد و او را برگرداند به خانه اش. و الان شیطان در بیمارستان روانی به سر میبرد!! _______________________________________________________________________________ در این تاپیک قصد داریم به شکلی دیگر و با نگاهی دیگر به گناهان بپردازیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۰, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۲ ۲۳:۰۱)mahpare نوشته است: درسته کاملا. ولی گفته نشده خیانت از مردان مقبولتر است نسبت به زنان... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی جمله جالبی بود!!!! خیانت از مردان مقبول تر است نسبت به زنان!!!!!! ببینید اصل این عمل یعنی خیانت،گناه هستش !بحث مقبولیت و محبوبیت نیست!!!! اما از این احادیث اینطور میشه برداشت کرد که خانم ها با این کار بیشتر به خودشون آسیب میزنن میدونید منظورم چیه؟ مثلا شما با یه شخصی دعواتون میشه و اون شخص آدم خیلی باادبی نیستش!!! خب؟ یه دفعه برمیگرده به شما (خدایی نکرده!) فحش میده شما عصبانی میشید و متقابلا به ایشون فحش میدید!!!!(مثلا!!) خب چون شما یک انسان مودب بودید و هستید و کسی از شما این انتظار رو اصلا نداشته همه با تعجب به شما نگاه میکنن این به این معنی نیست که قبح و زشتی کار اون شخص مقابلتون از بین میره ولی انتظار از شخص شما خیلی بالاتر بوده اوکی؟؟؟ امیدوارم الان آقایون از این مثالم ناراحت نشن!!! ولی بهترین مثال بود! خخخخخخخخ |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
من تو اون شرایط به این فکر میکنم که چرا از اون آدم دیگران انتظار بی ادبی و فحاشی رو دارن و ازش می پذیرن؟
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۱۴:۵۲ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من هر چه نگاه می کنم ارتباطی بین وسوسه و خیانت و موضوع تاپیک پیدا نمی کنم !
داستان که خیالی هست ! برداشتهای دوستان هم که ذهنی هست ! اصلا برداشتهای ما باید ذهنی باشد یا دینی باشد ؟!! شاید هم من اشتباه می کنم ؟! |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۱۴:۴۶)فرشته مهربون نوشته است: من هر چه نگاه می کنم ارتباطی بین وسوسه و خیانت و موضوع تاپیک پیدا نمی کنم ! خب همیشه خیانت از وسوسه سرچشمه میگیرد اینطور نیست؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۱۵:۰۲ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۲ ۰:۱۶)تلمیخا نوشته است: ![]() ![]() ![]() ![]() میشود بفرمایید در کجای قرآن آمده که مکر زنان در مقابل مکر شیطان عظیم هست ؟!!!من هم الان یک داستان تخیلی بیاورم از خیانت مردان ثابت می شود که مکر مردان عظیم هست ؟!! ![]() ![]() ![]() چرا همه داستان ها تخیلی هستند در این موضوع !! خوب داستان واقعی بیاورید (۸/مهر/۹۲ ۱۴:۵۷)تلمیخا نوشته است: خب همیشه خیانت از وسوسه سرچشمه میگیردخوب که چه !! شما داستان تخیلی آورید این چه مسئله ای رو ثابت می کند ؟!! |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۲ ۲۲:۵۶)شاهد نوشته است: خوش به حال آقايان كه با شاد كردن خانمها (از محارم) خداوند اينقدر به آنها نظر لطف داره. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۰:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
............................................................
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۱۵:۳۳)تلمیخا نوشته است: این رو دیگه همه میدونن که مکر خانمها بسیار قوی تره این شد دلیل برادر من ؟!! (۸/مهر/۹۲ ۱۵:۳۳)تلمیخا نوشته است: البته نمیخوام دعوای بین زن و مرد راه بندازم ولی واقعیتیه که خود خانمها اعتراف دارند. خوب دو آیه از قرآن رو آوردید که در ان کلمه کید هست ولی من نمی بینم نوشته باشد کید زنان از کید شیطان قوی تر هست !آیا اگر از قول عزیز مصر در قرآن آمده باشد که کید زنان عظیم است آیا این دلیل میشود که شما استناد کنید که در قرآن از زنان به عنوان کید عظیم باد شده ؟!! چرا تفسیر به رای می کنید ؟!! |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() نقل قول: این شد دلیل برادر من ؟!! البته این داستانهایی که کاربر محترم "شاهد"، زحمتشو کشیدن فقط من باب مقدمه و شروعی برای مبحثی بوده که قصد مباحثه در این زمینه را داشتند، شما اگر روال تاپیک را دنبال می کردید پی میبردید که مباحث مهم و مفیدی رو دوستان ارائه دادند که بی شک تخیلی نبودند ![]() نقل قول: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid215937 |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
.........................................................
|
|||
|
|
|
|
|

خوب دو آیه از قرآن رو آوردید که در ان کلمه کید هست ولی من نمی بینم نوشته باشد کید زنان از کید شیطان قوی تر هست !