|
برای خدا
|
|
۲۳:۵۵, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا داشتم اعتبار های دریافتیم رو نگاه میکردم.متوجه شدم که تاپیک جهاد با نفس خیلی اعتبار داشته(اعتبار که مال من نیست)به دلیلش فکر کردم. فهمیدم. این تاپیک با بقیه تاپیک ها و ارسال هام فرق میکنه.وقتی میخواستم این تاپیک رو شروع کنم،چند بار به زمانی دیگه موکول کردم.هر وقت میخواستم که تاپیک رو شروع کنم با خودم فکر میکردم که واسه چی میخوام تاپیک بزنم؟ اعتبار؟افزایش تعداد تاپیک؟نشون دادن خودم؟ هر وقت دیدم دارم به خاطر یکی از این موضوعات تاپیک رو شروع می کنم،تاپیک رو شروع نکردم.بالاخره یک روز فقط به خاطر خدا این تاپیک رو زدم.(البته نمیشه گفت مطلق به خاطر خدا بود) کاش تمام تاپیک ها و ارسال هام به خاطر خدا باشن.از این به بعد سعی می کنم که به این سمت برم.از این به بعد سعی می کنم کم باشم ولی به خاطر خدا باشم. امیدوارم که این جور بشم. |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته محاسبه نفس کار خوب و درستی هست
ولیکن اگر باعث بشه ما از وظایفمون صرف نظر کنیم که حرف شیطان لعین رو اجرا کردیم! البته دوستان لطف دارند و اعتبار می دهند که البته اعتبار آدم باید نزد خداوند متعال بالا باشد ولیکن این از وساوس شیطان هست که آدم رو متهم به ریا می کند و باعث می شود خدای ناکرده ، آدمی از کار خیر صرف نظر کند . یک بسم الله الرحمن الرحیم و یک اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ، فکر می کنم مشکل رو حل کنه. خداوند ان شاء الله به همه مان کمک کند ، نیتمان را خالص کنیم. یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |