|
پیشنهاد برای ترغیب یه نفر به حجاب
|
|
۱۲:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من می خوام خواهرم رو به پوشیدن چادر یا کاملتر کردن حجابش تشویق کنم اما نمیدونم از چه راهی باید این کار رو بکنم اگه شما نظری دارید بگید مثلا اگه کتابی سراغ دارید
البته بگم الان هم حجابش بد نیست ولی نسبت به اون کم اهمیته دربرابر حرف حق هم گارد نمیگیره اگه یه چیزی بهش ثابت بشه تا تهش میره |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
البته همه چیز به مادر بر نمیگردد
ممکن است دوست ناباب یا محیط بد مثل دانشگاه هم اثرگذار باشد در هر صورت یکی از بهترین روش ها تغییر محیط است. |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چادر مثل یک لایه اضافه تر امنیتی هست .
مثل حفاظتی که به صاحبش کمک می کنه در امنیت بیشتری باشه . با چادر هم خود فرد مصونیتش بالاتر می ره و هم به امنیت اجتماعی کمک می کنه . از طرفی آقایون رو هم در آسایش بیشتری قرار می ده ! احکام اسلامی هر کدام دلایل واضحی دارند که نفعش به خود فرد و اجتماع برمی گرده . به خواهرتون پیشنهاد کنید که مزه این حفاظ امنیتی رو بچشند . امتحان کنند . . . . من خانواده ای رو می شناسم که دخترانشون حجاب رو رعایت نمیکنند . پای صحبتشون که بنشینم می گن جامعه ناامن شده ! پسرها بدچشم شدند ! برای پیاده روی اصلا بیرون نمیرن ! خوب چرا این بدچشمی ها رو من نسبت به خودم نمی بینم ؟!! چرا من زیاد پیاده روی می کنم ؟! چرا من راحتم ؟! |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۵۳)تلمیخا نوشته است: البته همه چیز به مادر بر نمیگردددوست هم خیلی تاثیر میزاره...مثلا من خواهرم یه مدته که آستینشو میده بالا..و وقتی دوست صمیمیشو که تو مدرسه باهم هستن رو مشاهده کردم دیدم دوسته همش آستینشو میزنه بالا و روی خواهر بنده تاثیر گذاشته بود چون خواهرم آستین نمیداد بالا... به مادر برمی گرده مخصوصا تو دوران کودکی ولی وقتی که سن بیشتر میشه به اطرافیان هم توجه میشه..اگه میخوان بچه نماز خون بشه برمی گرده به کودکیش اگه میخواد محجبه بشه برمی گرده به کودکی...ولی مثلا من خودم بچه که بودم مامانم با اخلاقش بهم یاد داد که باحجاب باشم و چادر سرم کنم و حالا که بزرگ شدم و خوب و بد رو تشخیص میدم محیطم دیگه روی من تاثیر نداره...وگرنه با این اوضاع دخترا توی مدرسه خوب بود منحرف بشم..باید از دوران کودکی کار کنن روی فرزند نه دیگه که بزرگ شده و محیط میشه روش تاثیر منفی بذاره...مثلا دخترای بدحجاب مادراشون از کودکی بهشون حجاب و حیا رو یاد ندادن و وقتی که بزرگ شدن و جامعه رو دیدن با اون همرنگ شدن
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱:۳۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نظر من
![]() اول ببین شخصیتش چجوریه، خانم ها غالبا لجباز نیستند دوستان عزیز بیداری ،کار بد واکنش بد هم داره بستگی به نوع برخورد داره، اگه حرف منطقی باشه چرا نپذیره وقتی با زبان خوش باشه آیا چون تاحالا از کارهای خوبش تقدیر نشده و نکته های مثبتش دیده نشده واکنش منفی ممکنه نشون بده! شما ببین چه نکات مثبتی خواهرتون داره . از کار خوبش تقدیر کن اگه به ائمه علاقه داره از حجاب فاطمه زهرا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براش بگو ،کتاب بخر این داستان چطوری چادری شدم هم واقعا تاثیر گذاره نمونه های واقعی هستند اگه نمونه واقعی دوروبرتون هست (به قول دوستان همجنس خودش باشه بهتره ) از اون ها بخواهین که باهاشون حرف بزنناگه دیدگاه فمینیستی دارند ، می تونین کتاب های نقد فمینیست رو بهشون معرفی کنین ضمنا می تونین چادر به عنوان هدیه به ایشون بدین همه اینکارها بصورت یکباره نباشه که یه وقت حالت تدافعی ایجاد نشه |
|||
|
|
۸:۳۶, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۴)سیمرغ نوشته است: به نام الله حرف شما درست خب اما من ادمایی رو دیدم ک ی زمانی چادر میپوشیدن اما بعدش چادر و ک گزاشتن کنار هیچ حجابشونم ی مقداری تغییر کرد خیلی دخترا حجاب و کامل قبول دارن اما کامل رعایت نمیکنن(دوستم میگفت عین این ک ما قبول داریم غیبت حرومه اما باز غیبت میکنیم) اینجور ادما چی؟ یا علی... |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() نقل قول:اما من ادمایی رو دیدم ک ی زمانی چادر میپوشیدن اما بعدش چادر و ک گزاشتن کنار هیچ حجابشونم ی مقداری تغییر کرد با سلام به شما بله متاسفانه این نمونه ها هم دیده میشه، خودم با چندین مورد برخورد داشتم مهمترین علت دوستان شخص و محیطی هست که فرد زندگی می کنه، متاسفانه با یک تغییر کوچیک در زندگی فرد( اعم از تغییر در محیط تحصیل، محیط کار و زندگی)، محیط، تاثیر خودش رو بر فرد میزاره، اینجاست که انسان انـقـدر باید خودساخته باشه که اون رو محیط اطراف و اطرافیانش تاثیر بذاره. راه حل: تغییر محیط و تغییر دوستان میتونه کمک کنه که شخص به فطرت حقیقی خودش برگرده، اگر شما با چنین افرادی در ارتباطید راه کارهایی که در این تاپیک توسط دوستان نیز بیان شده را کم کم پیاده کنید. ان شالله نتایج مثبتی خواهید گرفت. دقت داشته باشید تغییر محیط آنی شکل می گیرد که البته کار سختیه از هر شرایط و گاهی واقعا غیرمقدور، مرد کهن می خواهدُ! اما تغییر دوستان کم هزینه تر و راهبردی تره، باید کم کم این کار رو انجام بدید،( چون انسانها وقتی با یک محیط اخت گرفتند خیلی سخت با تغییرات کنار میان و ممکنه در میانه راه از تصمیم خود برگردند،) در خصوص تغییر محیط در آخرالزمان روایتی هست که می گوید برای حفظ دین خود از شهر خود هجرت کن. در قرآن هم آیات بیشماری داریم (و الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا...انفال ـ74 )(قل سیروا فی الارض...روم ـ42) موفق باشید نقل قول:دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟ کتاب "هدیه" امیرملک محمودی و فاطمه ملکی ـ کتابی بسیار جامع ، کامل و زیبا! البته این کتابی مکمل است و در کنار کتابهای دیگر می تواند مفید باشد |
|||
|
|
۴:۳۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه بتوانیم به آن ها بشناسونیم که کی و با چه هدفی بی حجابی رو رواج میده و از آن چه استفاده ای میکنه خیلی کمک میکنه که راه درست رو انتخاب کنه |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به هر حال خدا انسان را آزاد آفریده و کسی که خودش نخواهد را نمیشه به زور وارد بهشت کرد.
خدا به ما گفته شما راه را به مردم نشان بدید و بزارید خودشان انتخاب کنند. لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ [٢:٢٥٦] در قبول دین، اکراهی نیست. (زیرا) راه درست از راه انحرافی، روشن شده است. بنابر این، کسی که به طاغوت [= بت و شیطان، و هر موجود طغیانگر] کافر شود و به خدا ایمان آورد، به دستگیره محکمی چنگ زده است، که گسستن برای آن نیست. و خداوند، شنوا و داناست. إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا [٧٦:٣] ما راه را به او نشان دادیم، خواه شاکر باشد (و پذیرا گردد) یا ناسپاس! |
|||
|
۱۵:۰۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۲)shahabm نوشته است: دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟ سلام بر دوستان گرامی؛ اولین اقدامی که باید بکنید این هست که مسئله رو ریشه یابی بکنید، پیچیدن نسخه های متنوع و یا حتی قوی قبل از تشخیص ریشه مشکل؛ زیاد چاره ساز نخواهد بود. ببینید خواهرتون به چه دلیلی از رعایت کامل حجابشون ممانعت می کنن. بعد اینکه دقیقا ریشه مشکل رو پیدا کردید، دنبال چاره باشید؛با دیگران مشورت کنید و هم چنین به تحقیق در این رابطه بپردازید. اگر دوست داشتید همینجا علت رو مطرح کنید تا دوستان گرامی کمکتون کنن. موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فواید حجاب برای سلامتی | najiban | 0 | 1,022 |
۴/اسفند/۹۵ ۲:۲۹ آخرین ارسال: najiban |
|
| عینک آفتابی برای خانم های با حجاب | najiban | 8 | 3,696 |
۴/اسفند/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: najiban |
|
| دلایل جذابیت حجاب برای بانوان آمریکایی | najiban | 0 | 1,057 |
۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: najiban |
|
| شبهه ،چرا حجاب برای من مصونیت نشد؟ | vahrakan | 0 | 1,144 |
۲۹/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| حجاب؛ مانعی برای فعالیت اجتماعی زنان!(پاسخ) | آوا | 0 | 1,402 |
۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| حرکت جالب داور کره ای برای حفظ حجاب بانوی ایرانی | الهی313 | 18 | 7,748 |
۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: mahpare |
|
| حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی | 12mansori | 51 | 29,433 |
۲۳/مهر/۹۲ ۲:۳۸ آخرین ارسال: فرشته مهربون |
|

هست (به قول دوستان همجنس خودش باشه بهتره ) از اون ها بخواهین که باهاشون حرف بزنن