کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای ترغیب یه نفر به حجاب
۱۲:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان من می خوام خواهرم رو به پوشیدن چادر یا کاملتر کردن حجابش تشویق کنم اما نمیدونم از چه راهی باید این کار رو بکنم اگه شما نظری دارید بگید مثلا اگه کتابی سراغ دارید
البته بگم الان هم حجابش بد نیست ولی نسبت به اون کم اهمیته دربرابر حرف حق هم گارد نمیگیره اگه یه چیزی بهش ثابت بشه تا تهش میره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، m.hossein ، عبدالرحمن ، help me ، سیمرغ ، Justice Bringer ، Zahra.B ، شاهد ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، فرشته مهربون ، rastin ، مهدی2012 ، آفتاب ، ضحی ، السا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
البته همه چیز به مادر بر نمیگردد

ممکن است دوست ناباب یا محیط بد مثل دانشگاه هم اثرگذار باشد

در هر صورت یکی از بهترین روش ها تغییر محیط است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، shahabm
۱:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
چادر مثل یک لایه اضافه تر امنیتی هست .

مثل حفاظتی که به صاحبش کمک می کنه در امنیت بیشتری باشه .

با چادر هم خود فرد مصونیتش بالاتر می ره و هم به امنیت اجتماعی کمک می کنه .

از طرفی آقایون رو هم در آسایش بیشتری قرار می ده !

احکام اسلامی هر کدام دلایل واضحی دارند که نفعش به خود فرد و اجتماع برمی گرده .

به خواهرتون پیشنهاد کنید که مزه این حفاظ امنیتی رو بچشند .

امتحان کنند .
.
.
.
من خانواده ای رو می شناسم که دخترانشون حجاب رو رعایت نمیکنند .
پای صحبتشون که بنشینم می گن جامعه ناامن شده !
پسرها بدچشم شدند !
برای پیاده روی اصلا بیرون نمیرن !
خوب چرا این بدچشمی ها رو من نسبت به خودم نمی بینم ؟!!
چرا من زیاد پیاده روی می کنم ؟! چرا من راحتم ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، shahabm ، وحید110
۱:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۵۳)تلمیخا نوشته است:  البته همه چیز به مادر بر نمیگردد

ممکن است دوست ناباب یا محیط بد مثل دانشگاه هم اثرگذار باشد

در هر صورت یکی از بهترین روش ها تغییر محیط است.
دوست هم خیلی تاثیر میزاره...مثلا من خواهرم یه مدته که آستینشو میده بالا..و وقتی دوست صمیمیشو که تو مدرسه باهم هستن رو مشاهده کردم دیدم دوسته همش آستینشو میزنه بالا و روی خواهر بنده تاثیر گذاشته بود چون خواهرم آستین نمیداد بالا...
به مادر برمی گرده مخصوصا تو دوران کودکی ولی وقتی که سن بیشتر میشه به اطرافیان هم توجه میشه..اگه میخوان بچه نماز خون بشه برمی گرده به کودکیش اگه میخواد محجبه بشه برمی گرده به کودکی...ولی مثلا من خودم بچه که بودم مامانم با اخلاقش بهم یاد داد که باحجاب باشم و چادر سرم کنم و حالا که بزرگ شدم و خوب و بد رو تشخیص میدم محیطم دیگه روی من تاثیر نداره...وگرنه با این اوضاع دخترا توی مدرسه خوب بود منحرف بشم..باید از دوران کودکی کار کنن روی فرزند نه دیگه که بزرگ شده و محیط میشه روش تاثیر منفی بذاره...مثلا دخترای بدحجاب مادراشون از کودکی بهشون حجاب و حیا رو یاد ندادن و وقتی که بزرگ شدن و جامعه رو دیدن با اون همرنگ شدنSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، shahabm
۱:۳۸, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱:۳۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نظر منSmile
اول ببین شخصیتش چجوریه، خانم ها غالبا لجباز نیستند دوستان عزیز بیداری ،کار بد واکنش بد هم داره بستگی به نوع برخورد داره، اگه حرف منطقی باشه چرا نپذیره وقتی با زبان خوش باشه
آیا چون تاحالا از کارهای خوبش تقدیر نشده و نکته های مثبتش دیده نشده واکنش منفی ممکنه نشون بده!
شما ببین چه نکات مثبتی خواهرتون داره . از کار خوبش تقدیر کن
اگه به ائمه علاقه داره از حجاب فاطمه زهرا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براش بگو ،کتاب بخر
این داستان چطوری چادری شدم هم واقعا تاثیر گذاره نمونه های واقعی هستند اگه نمونه واقعی دوروبرتونBig Grin هست (به قول دوستان همجنس خودش باشه بهتره ) از اون ها بخواهین که باهاشون حرف بزنن

اگه دیدگاه فمینیستی دارند ، می تونین کتاب های نقد فمینیست رو بهشون معرفی کنین

ضمنا می تونین چادر به عنوان هدیه به ایشون بدین

همه اینکارها بصورت یکباره نباشه که یه وقت حالت تدافعی ایجاد نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، shahabm
۸:۳۶, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25

سلام

(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۴)سیمرغ نوشته است:  به نام اللهHeart

با این توصیفی که شما از خواهرتون کردید این پیشنهادی که تشویقشون کنید به گذاشتن چادر فکر می کنم جواب بده، چون خودم این کارو کردم جواب داده اساسی، البته طرف هم پایه بود! و دودل که مثلا گذاشتن چادر سخته و این حرفا، همین که بگید آزمایشی بزاره یا بعضی وقتا حتی بزاره دیگه تمومه چون خاصیت چادر اینه دیگه نمیتونه رهاش کنه،
این مورد رو زمانی انجام بدید که خودش هم علاقه نشون بده، اول باید رو حجابش بدون چادر کار کنید، انتظار هم نداشته باشید سریع به نتیجه برسید! به قول یکی گاماس گاماس!

در مورد این فیلم که قرار دادید
من دیدم بعضی نکات، جالب بهش اشاره شده بود: مثلا همین که گناهان بزرگ از انجام گناهان کوچیک شروع میشه، اما بعضی قسمتاش زیاد جالب نبود، البته نمیشه از کنارش گذشت همه راهها رو یکی یکی و با فاصله و بدون هیچ تحمیل و فشاری دنبال کنید ان شاالله نتیجه می گیرید

1- نکته مهم و حیاتی در مورد حجاب که باید بهش توجه بشه بحث دوستان و هم سن و سالان شخص هست، این گزینه تاثیرگذاریش بی نهایته، اگه طرف میگه نیس کاملا در اشتباهه، آروم آروم تاثیر منفیشو میزاره متاسفانه
واقعا اینکه معصوم(علیه السلام)Heartدر احادیث و روایات بارها تاکید بر همنشین مناسب کرده اند همینه، در قرآن هم اشاراتی شده در خصوص کسانیکه به دوستی می گیریم(آیه27سوره فرقان) اینکه کاش فلانی رو دوست خود قرار نمی دادم دقیقا همینه

رو مسئله دوستان خواهرتون حساسیت نشون بدین و این حساسیت رو غیرمستقیم به ایشون منتقل کنید.

2- دعا کنید و از خدا بخواهید بهترین موقعیت و شرایط رو فراهم کند و کلماتی بر زبان شما جاری کند که بر روح و جان خواهرتان تاثیرگذار باشد. قبل از هر صحبت یاعملی آیه"رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهوا قولی" را در دل خود زمزمه کنید.

موفق باشید

حرف شما درست خب
اما من ادمایی رو دیدم ک ی زمانی چادر میپوشیدن اما بعدش چادر و ک گزاشتن کنار هیچ حجابشونم ی مقداری تغییر کرد

خیلی دخترا حجاب و کامل قبول دارن اما کامل رعایت نمیکنن(دوستم میگفت عین این ک ما قبول داریم غیبت حرومه اما باز غیبت میکنیم)

اینجور ادما چی؟

یا علی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، shahabm ، سیمرغ
۱۰:۴۲, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۱۱:۲۲, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام اللهHeart

نقل قول:اما من ادمایی رو دیدم ک ی زمانی چادر میپوشیدن اما بعدش چادر و ک گزاشتن کنار هیچ حجابشونم ی مقداری تغییر کرد

خیلی دخترا حجاب و کامل قبول دارن اما کامل رعایت نمیکنن(دوستم میگفت عین این ک ما قبول داریم غیبت حرومه اما باز غیبت میکنیم)

اینجور ادما چی؟

با سلام به شما
بله متاسفانه این نمونه ها هم دیده میشه، خودم با چندین مورد برخورد داشتم
مهمترین علت دوستان شخص و محیطی هست که فرد زندگی می کنه،
متاسفانه با یک تغییر کوچیک در زندگی فرد( اعم از تغییر در محیط تحصیل، محیط کار و زندگی)، محیط، تاثیر خودش رو بر فرد میزاره،
اینجاست که انسان انـقـدر باید خودساخته باشه که اون رو محیط اطراف و اطرافیانش تاثیر بذاره.

راه حل:
تغییر محیط و تغییر دوستان میتونه کمک کنه که شخص به فطرت حقیقی خودش برگرده، اگر شما با چنین افرادی در ارتباطید راه کارهایی که در این تاپیک توسط دوستان نیز بیان شده را کم کم پیاده کنید. ان شالله نتایج مثبتی خواهید گرفت.
دقت داشته باشید تغییر محیط آنی شکل می گیرد که البته کار سختیه از هر شرایط و گاهی واقعا غیرمقدور، مرد کهن می خواهدُ!
اما تغییر دوستان کم هزینه تر و راهبردی تره، باید کم کم این کار رو انجام بدید،( چون انسانها وقتی با یک محیط اخت گرفتند خیلی سخت با تغییرات کنار میان و ممکنه در میانه راه از تصمیم خود برگردند،)

در خصوص تغییر محیط در آخرالزمان روایتی هست که می گوید برای حفظ دین خود از شهر خود هجرت کن.
در قرآن هم آیات بیشماری داریم (و الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا...انفال ـ74 )
(قل سیروا فی الارض...روم ـ42)

موفق باشید

نقل قول:دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟

کتاب "هدیه" امیرملک محمودی و فاطمه ملکی
ـ کتابی بسیار جامع ، کامل و زیبا!
البته این کتابی مکمل است و در کنار کتابهای دیگر می تواند مفید باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shahabm ، فیروزه
۴:۳۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
اگه بتوانیم به آن ها بشناسونیم که کی و با چه هدفی بی حجابی رو رواج میده و از آن چه استفاده ای میکنه خیلی کمک میکنه که راه درست رو انتخاب کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، shahabm
۱۰:۱۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29

به هر حال خدا انسان را آزاد آفریده و کسی که خودش نخواهد را نمیشه به زور وارد بهشت کرد.
خدا به ما گفته شما راه را به مردم نشان بدید و بزارید خودشان انتخاب کنند.

لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ
ۖ
قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ
ۚ
فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا
ۗ
وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
[٢:٢٥٦]

در قبول دین، اکراهی نیست. (زیرا) راه درست از راه انحرافی، روشن شده است. بنابر این، کسی که به طاغوت [= بت و شیطان، و هر موجود طغیانگر] کافر شود و به خدا ایمان آورد، به دستگیره محکمی چنگ زده است، که گسستن برای آن نیست. و خداوند، شنوا و داناست.
إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا
[٧٦:٣]

ما راه را به او نشان دادیم، خواه شاکر باشد (و پذیرا گردد) یا ناسپاس!
۱۵:۰۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۲)shahabm نوشته است:  دوستان متشکر از همه نظراتتون کتاب خاصی با توجه به این شرایط سراغ ندارید؟

سلام بر دوستان گرامی؛

اولین اقدامی که باید بکنید این هست که مسئله رو ریشه یابی بکنید، پیچیدن نسخه های متنوع و یا حتی قوی قبل از تشخیص ریشه مشکل؛ زیاد چاره ساز نخواهد بود.

ببینید خواهرتون به چه دلیلی از رعایت کامل حجابشون ممانعت می کنن. بعد اینکه دقیقا ریشه مشکل رو پیدا کردید، دنبال چاره باشید؛با دیگران مشورت کنید و هم چنین به تحقیق در این رابطه بپردازید.

اگر دوست داشتید همینجا علت رو مطرح کنید تا دوستان گرامی کمکتون کنن.

موفق باشید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]