کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استمداد کمک
۱۶:۱۷, ۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

دوستان محترم بنده در سایت خبیث و انگلیسی iranianuk.com دست به مجادله ای جدی با عناصر کافر و ضد دین و مذهب زده ام و متاسفانه میبینم که بنده و چند نفر دیگر به تنهایی مشغول حمایت از مذهب و دین و اسلام هستیم. تقاضا دارم که شما هم اگر توانایی دارید در این صفحه

http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20130823184709034

به پاسخهای کافرانه برخی از این کاربران پاسخ دهید و از مذهب و دین دفاع کنید درست است که آنها اصلاح نمیشوند ولی لااقل اذهان عمومی و افرادی که به این سایت نگاه میکنند و کامنتهای آنها را میخوانند، روشن میشود.

چرا آنها در سایتهایی مانند بیداری اندیشه هم وارد میشوند و افکار خود را به صورت عمومی یا خصوصی و از طریق پیام خصوصی، نشر میدهند ولی ما به سایتهای این سکولارها و کافران کم وارد میشویم و اعلام حضور میکنیم.

همین حضور گسترده ما در قسمت نظرات اخبار اینگونه سایتها و دفاع همه جانبه از اسلام در شرایط کنونی دنیا که همه جبهه استکبار و صهیونیست و استعمار آماده ضربه زدن به شیعیان و اسلام ناب هستند، باعث میشود که آنها هم بدانند که اسلام طرفداران محکمی هنوز هم در داخل ایران دارد.

متاسفانه وقتی بنده به این بحث با اینگونه افراد میپردازم همیشه حامیانی دارند که در پشتیبان از آنان هجمه گسترده ای را علیه اسلام دوستان انجام میدهند و از آنجا که اطلاعات بنده هم در بعضی زمینه ها محدود است از شما دوستان محترم تقاضا دارم به صفحه بالا مراجعه کرده و به بنده کمک کنید.

اینجانب با نام کاربری ((جنگنده)) دست به مجادله با کاربری به نام ((حقیقتجو)) زده ام از شما تقاضا دارم اگر توانایی دسترسی به این سایت خبیث را دارید در خبر مربوط به رقص گلشیفته فراهانی به اینجانب یاری رسانید با تشکر از شما. به امید ظهور مولایمان حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا