کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آل پیامبر کیست؟
۲۱:۱۴, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام
"ال " کیست؟
ی حدیث ب دستم رسید از کتاب دعائم الاسلام ک امام صادق توش با دلایل محکمی ب اثبات شیعه میپردازه ولی متاسفانه این حدیث تا حالا خیلی در دسترس نبوده گویا
سندشم تا جایی ک من (از ی منبع موثق اطلاع دارم) صحیحه اما نتونستم ی ترجمه فارسی ازشو پیدا کنم واسه همین بخشی ازجلسه استادی ک این حدیث و ترجمه وتفسیر میکردن و نوشتم ب همین خاطر خیلی ترجمه دقیق و خط ب خطی نشد اما امیدوارم فهوای کلام و برسونه
اینم بگم این حدیث یکم زده تو استدلال و اینا ممکنه گیج شین واسه همین اگه حوصله دارین بخونین و روش فکر کنین
ب مصداق ایه " ان الله و ملائكته يصلون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلوا عليه و سلمو تسليما." صلوات واجبه و وجوبشم توتشهد نمازه
از طرفی پیامبر فرموندن: صلوات بر من اگر ب "ال" ضمیمه نشه ابتره. اما اهل سنت "ال" روترک کردن جاش میگن "صلی الله و علیه و سلم" یا "و اله و صحبه"
(در روز عاشورا مصداق قطعی "ال" امام حسین (علیه السلام) بودن. سپاه یزید نماز خوندن و تو نماز اللهم صل علی محمد و ال محمد گفتن.اما امام و کشتن ک این مسئله کج فهمی شونو نشون میده اخه نمیشه ب یکی صلوات بفرستی بعد بکشیش)
پس صلوات واجبه اما "ال" کیه؟اهل تسنن معتقدند "ال" یعنی مسلمانان
این حدیث از امام صادق(علیه السلام) بیان کننده "آل" هست:
روایت شده از امام صادق ک یک کسی از ایشون سوال کرد:ای پسر رسول خدا،از جمله "ال حضرت رسول" ب من اطلاعات بده اینا کیا هستن
حضرت:"ال" حضرت رسول، خاندان حضرت رسول اند فقط (ینی مسلونا تو این امتیاز با اهل بیت و خاندان مشترک نیستن)
مرد:اینا میگن همه مسلمونا "ال" حضرت رسول اند
امام لبخندی زد و گفت:هم غلط گفتن هم درست گفتن
مرد:حرف شما چ معنی میده هم راست گفتن هم غلط گفتن
امام:ب یک معنا درست گفتن ب یک معنا غلط گفتن. از این جهت اشتباه کردن ک مسلونایی ک قائل ب توحید و نبوت اند(ینی ب صرف شهادتین مسلمون میشن ولو اینکه در دل خیلی باورمند نباشن)همشون "ال" حضرت رسول اند، این درست نیس با توجه ب نقصی ک در دین دارند و اینکه تفریط در دین دارند. اما از این جهت درست میگن مسلمونایی ک مسلمون واقعی باشن(مومن باشن) "ال" اند ولو اینکه هیچ نسبتی از نظر خانوادگی با حضرت رسول نداشته باشند، چون اینها ب شرایط قران عمل کردند،(ینی دو جور اهل بیت داریم یک جور یرید الله لیذهب عنکم الرجس ویطهرکم تطهیرا هستن)نه این جور "ال" ک مخصوصه منظور نیس (پس معلوم میشه صلوات مال "ال" مخصوص نیس مال "ال" اعمه) پس هرکسی ب شرایط قران عمل کند و تابع "ال" (خاص) پیامبر باشه از این دسته هست
مرد:خدا من رو فدای تو کند این شرایط چیه ک هرکسی این شرایط را انجام دهد ب معنای عام جزو "ال" حضرت رسول میشه؟
امام:عمل ب شرایط قران و اتباع ال محمد ، هر کسی معصومین را ب ولایت بپزیرد و بر همه خلق ترجیح بدهد، همانطور ک خدا اونارو ب واسطه قرابت حضرت رسول عزت و عظمت داد(ینی معصومین ب حضرت رسول نزدیکترند چون ب خدا نزدیکترند) این فرد ب این معنا(عام) جزو "ال حضرت " خواهد بود، و حکم خدا در قران همین هست ک فرموده خداوند:هر کسی از شما (مسلمانان) ک اینها را ب ولایت بپزیرد از زمره "ال" هست. و در جایی ک خدا حکایت حضرت ابراهیم رو مطرح میکنه می فرماید: هرکسی از من (حضرت ابراهیم) تبعیت کند از من هست اما کسی ک از من تبعیت نکند (خداوند باید تصمیم بگیرد)( این دو ایه نشون میده اگه کسی تابع کسی باشه ملحق ب اوس) و یهود ادعا میکرد ک بهشون گفتن تا زمانی ک پیغمبری ک میاد قربانی نیاورد ک اتش اون رو بخوره ، بهش ایمان نیارید.خداوند ب پیغمبر میگه جوابشون رو اینجوری بده:پیغمبرانی قبل من اومدن ومعجزاتی اوردن همین معجزه رو هم اوردن اونها رو برای چی کشتید؟اگه راست میگین(استدلال اینجا :اینایی ک پیغمبر کشتن ک مال قبلا بودن الان ک مخاطب حضرت رسول نیستن اما قران میگه کشتید ینی فعل کشتن رو نسبت داده با اینکه اون موقع اینا نبودن پس معلوم میشه ک چون اینا تابع اونا هستن تو این مسئله هم عین اونا هستن). تو ایه دیگه ای می فرماید:چراانبیا را پیش از این کشتید اگر راست میگید،این ایه در خصوص گروهی از مردم یهود ک در زمان رسول خدا زندگی میکردن نازل شده،اینها اما با دست خودشون ک انبیا رو نکشتن، اینها در اون مان حضور نداشتن، اجداد اینا این کار رو کردن، اما چون ب کار اونا راضی شدن شدن جزو اونها، و بر این مسئله ولایت اونها رو پذیرفتن و در گناه اونا شریک اند ، خداوند این کار رو ب اونها نسبت داده و اینها رو جزو اونا قرار داده چون از اونا پیروی کردن........
اگه بتونم بقیشم مینویسم اما حدیث خیلی طولانیه من ترجمه همشو در اختیار ندارم
خاستم از دوستان کمک بگیرم اگه کسی عربی بلده من متن حدیث و در اختیارش قرار بدم ترجمه کنه
یا علی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غربت تشیع ، سیمرغ
۱۰:۳۷, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2

شیعیان آل هستند
اهل بیت با آل فرق دارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، فیروزه
ارسال پاسخ  به روز آوری