کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما خسته نشدی ازجلوه نمایی تن در بازار اسیران هوی و هوس؟
۷:۲۵, ۲۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۲ ۷:۲۶ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
هر کجا که پا می‌گــذاری، صدای گوش خــراش فریادها تمام نمی‌شود

من ! من هم هستــم !

نــگاه کنیــد .

به من !

من !

منـی که از حنجــره‌ی لباس‌های غریب و گیسوان آشفتــه

و چهره‌های بــزک کرده فریاد می‌زنــد برای دیده شدن

به هر کجا پنــاه می برم دنبالم می آینــد . .

گوش‌هایم تیــر می‌کشنــد !

دیگر نمی‌خواهم بشنــوم

دست‌هایم را روی چشم ها و گوشهایم مـی گذارم و می‌دوم

به طرف دور دست ترین نقطه تا از این "من" ها رها شوم !

خسته شده ایم از نگاه دزدیدن و شمارش سنـگ فرش های خیابان!

خواهرم (!)

شما خسته نشدی ازجلوه نمایی تن در بازار اسیران هوی و هوس؟

[تصویر: 954893_652196791472333_938005430_n.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، سرباز منتظر ، mohammadhadi ، Bahar ، میلاد.م ، joseffist ، ســــــاقی ، مهدی2012 ، صبا شريفي ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، دل خسته ، sagheb ، Mitsonary ، اولولالباب ، مجتبی110 ، fiftynine ، meshkat ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، یوسف خان ، help me ، boghz ، فدايي ولايت ، السا ، shahabm ، راحیل ، SHA.453 ، مرتاح ، Sakineh ، ahmbove ، yektasepas ، آوای انتظار ، soshiant ، dannyfox ، mahramaneh ، mahdy30na ، nahal_m ، Mohammad Trust ، aboutorab ، محمد حسین ، hessam ، ضحی ، دیدگاه نوین ، عبدالرحمن ، sakineh110 ، رهگذر. ، azade ، رمز شب ، Bamdaad ، یا ثارالله

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۸, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:
من برای خودم آرایش میکنم و برای خودم لباس انتخاب میکنم . حد پوشش در جاهای مختلف رو میدونم .

برای جلوه نمایی هم نیست .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26860.html

نقل قول:
ما خانم های محجبه در تابستان عرق میریزیم زیر پوشش .خسته نمیشیم شما هم ؟

شما آقایان که همه چیز برای شما مهیا هست .

نماز و روزه و سایر عبادات هم که مشترکه .

میمونه کار کردن که بر عهده ی مرد هاست که الان خانم ها 2 برابر کار میکنن . هم تو خونه هم بیرون .

دقیقا آقایان از چه مسائلی میتونن خسته بشن ؟

یه زمین نگاه کردن خستتون کرد.؟

دقیقا به چه دلیلی ضرورت ایجاب کرده که خانم ها کار کنند؟

یا ساعتها بیرون از خانه باشند؟

و اینکه چه کسی گفته درون خانه کار کنند؟

سبک زندگی اسلامی یا سبک زندگی غیر اسلامی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، رهگذر.
۲۰:۰۶, ۱۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #22

(۱۲/آبان/۹۲ ۱۹:۲۲)MehrabonLady نوشته است:  من برای خودم آرایش میکنم و برای خودم لباس انتخاب میکنم . حد پوشش در جاهای مختلف رو میدونم .
برای جلوه نمایی هم نیست .
آیا به نظرتون ممکنه وقتی من میخوام برم مهمونی برای خودم تیپ بزنم؟
حتی اگه توی خونه هم تیپ بزنم، آیا وقتی میرم مهمونی، توی دلم این علاقه نیست که توی چشم افرادی که می‌بینن خوش‌ظاهر جلوه کنم؟

در مورد دخترا هم همینه.
همونقدر که درون منزل برای خودشون آرایش میکنن، آرایش بیرون از منزلشون هم به همون اندازه برای خودشون هست.
حتی اگه درون منزل هم آرایش بکنن، مسلماً این علاقه در دلشون هست که توی چشم افرادی که می‌بینن خوش‌ترکیب جلوه کنن. این یعنی علاقه‌ی گناه‌آمیز.

برای اینکه بشه فهمید که جلوه‌نمایی هست یا نیست، باید به ته قلب مراجعه کرد و دید که آیا اونجا علاقه‌ای به خوش‌ترکیب به نظر اومدن در نزد نامحرمان وجود داره یا نه.

(۱۲/آبان/۹۲ ۱۹:۲۲)MehrabonLady نوشته است:  خیلی از این بحث خوشم میاد . دقیقا آقایان از چه چیزی خسته میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
ما خانم های محجبه در تابستان عرق میریزیم زیر پوشش .خسته نمیشیم شما هم ؟
شما آقایان که همه چیز برای شما مهیا هست .
نماز و روزه و سایر عبادات هم که مشترکه .
میمونه کار کردن که بر عهده ی مرد هاست که الان خانم ها 2 برابر کار میکنن . هم تو خونه هم بیرون .
دقیقا آقایان از چه مسائلی میتونن خسته بشن ؟
یه زمین نگاه کردن خستتون کرد.؟
نه، منظورم همین بازداشتن دل از علایقی هست که با گناه آمیخته هستن. بحث ِ این بود که دل آدم یه چیزی رو بخواد که موافق حکم خدا نباشه.

این همه مورد که پسرها باید خودشون رو ازشون حفظ کنن وجود داره، یکی‌اش همون حفظ نگاه. بعد هم حفظ نگاه در مورد دخترها و پسرها فرق داره، چون پسرها کسب لذتشون بیشتر از طریق دیداری هست، و علاوه بر این ظاهر طرف مقابلشون(دخترها) هم زیبایی ذاتی بیشتری داره، در حالی که از نظر روانشناسی ثابت شده دخترها از طریق دیداری لذت کمتری کسب میکنن، و علاوه بر این ظاهر طرف مقابلشون(پسرها) زیبایی ذاتی کمتری داره. بنابراین شما فقط میتونید شمه‌ای از سختی کار پسرها در خیابون رو درک کنید.

---------
یه بحث دیگه: من وقتی دویست هزار تومن پول ناقابل بصورت نقد همراهم باشه، در ترسم که مبادا دزدی دیده باشه که من دارم پول می‌گیرم و آمار من رو داشته باشه و بیاد ازم زورگیری کنه.
آیا دخترها نمی‌ترسن که در دل یه رذل پست‌فطرت که نگاههای کثیفش رو بهشون میدوزه هوس ایجاد کنن و چنان انگیزه‌ی شدیدی بهش بدن که مجازات تجاوز به عنف رو بکل فراموش کنه؟
اونها حتی از جایگاه جسمشون هم در نزد مردان بکل ناآگاهند، چرا که میتونه حتی از سر عقلایی که پرهیزگاری نکنن هم عقل رو بپرونه.
تازه در مورد دخترها بحث شرفشون مطرحه، غیر از آسیب جسمی فراوانی که می‌بینن.

این رو هم اصلاً به حساب نمیاریم که دخترها در دفاع از خود از پسرها ضعیف‌ترند، چون هردوشون جلوی یه چاقوکش کاملاً بی‌دفاعند.

واقعاً دخترهایی که بیرون از خونه حتی ذره‌ای خودشون رو آراسته میکنن فکر نمیکنن؟
دو حالت بیشتر نیست: یا تا حالا صفحه‌ی حوادث نخوندن، یا فکر میکنن دختری که به دام یه رذل مست افتاده بوده شرایط خاصی داشته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۰:۴۸, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:
آیا به نظرتون ممکنه وقتی من میخوام برم مهمونی برای خودم تیپ بزنم؟

حتی اگه توی خونه هم تیپ بزنم، آیا وقتی میرم مهمونی، توی دلم این علاقه نیست که توی چشم افرادی که می‌بینن خوش‌ظاهر جلوه کنم؟

در مورد دخترا هم همینه.
از اعتماد به نفس مرد ها خوشم میاد . من برای خودم آرایش میکنم . دلم بخواد به روز ارایش دارم .یه روز ندارم . برای کسی این کار رو نمیکنم. میگم خیلی اعتماد به نفس دارن آقایون فکر میکنن همه ی چیه دنیا واسه اون هاست . من جلوه نماییم واسه خودمه . تو خونه و بیرون یکی هستم .

خانم ها احساساتی هستند و بزرگترین ضعفشون همینه .

آقایون نگاهتون رو درست کنید . لطفا . این وظیفه ی شماست . دیگه این همه دین به شما امتیاز داده این رو هم نتونید دیگه من نمیدونم چی بگم .

۲۱:۲۳, ۱۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۲۱:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24

(۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۴۸)MehrabonLady نوشته است:  از اعتماد به نفس مرد ها خوشم میاد . من برای خودم آرایش میکنم . دلم بخواد به روز ارایش دارم .یه روز ندارم . برای کسی این کار رو نمیکنم. میگم خیلی اعتماد به نفس دارن آقایون فکر میکنن همه ی چیه دنیا واسه اون هاست . من جلوه نماییم واسه خودمه . تو خونه و بیرون یکی هستم .

خانم ها احساساتی هستند و بزرگترین ضعفشون همینه .

آقایون نگاهتون رو درست کنید . لطفا . این وظیفه ی شماست . دیگه این همه دین به شما امتیاز داده این رو هم نتونید دیگه من نمیدونم چی بگم .

اگر ما نگاه کنیم گناه ماست، این صددرصد درسته، ولی بدحجابی یا آراستن برای نامحرم هم گناه هست، چه کسی بهش نگاه کنه یا نکنه، چه کسی با دیدنش به گناه بیفته یا نیفته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soshiant ، azade
۱۹:۲۳, ۱۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #25
آواتار
یه سوال میپرسم
بر فرض که اصلا هیچ پسر یا جنس مذکری به خانومی که ارایش و ... داره نگاه نکنه
ایا مجاز هستین که به حدی که شما فکر میکنین اجازه دارین و این حد رو بر این میزاریم که درست باشه ایا زنها نگاهی هرزه به شما نمیکنن؟
در مجلس یا مهمانی که فقط دوستان شما هستن ایا فکر این رو نمیکنین که در همون مجلس نگاهی نامشروع به شما بشه؟
زیا پوشی و اراستیگی تاکید شده ولی برای چه کسی؟
اسلام دین تاریکی و سیاه پوشی و .... ( متاسفانه اینقد دشم قشنگ کار کرده که فقط دین رو تو سیاه پوشی میدونین ) نیست .
بلکه برای هر وضعیتی برنامه داده .
حالا شما فکر میکنید اگه اقایون نگاهشون رو براش حجاب بزارن مشکل حجاب خانومها و گناه حل میشه؟
بعدشم ببخشید که اینرو میگم شما اراستگی رو در ارایش و ... میدونید ؟ اگه اینگونه هست که کلا هیچ.
شما بفرما محارم کیاهستن ایا همه زنهای عالم؟
شما همونقدر که نسبت به مردها باید حجاب رو رعایت کنید نسبت به بانوان هم باید رعایت کنید.
یسری استفاهی که از مراجع شده رو برای شما قرار میدم تا شاید پاسخ خودتون رو پیدا کنید.

1- آیا حجاب از ضروریات دین است؟ حکم کسانی که به آن بی اعتنایی می کنند، چیست؟

آیت الله خامنه ای: اصل حجاب، ضروری دین محسوب است و بی اعتنایی به اصل حجاب و عدم رعایت آن معصیت و گناه است.

آیت الله صافی گلپایگانی: اصل وجوب حجاب فی الجمله از ضروریات اسلام است و منکر آن مرتد است ولی بی اعتنایی به آن با عدم انکار وجوب آن، فسق است.

آیت الله تبریزی: اصل حجاب برای زنان از ضروریات دین است و حکم کسانی که به آن بی اعتنایی نمایند حکم بی اعتنایی به سایر تکالیف دینی است.

آیت الله سیستانی: اصل حجاب از مسلّمات شریعت است و در قرآن آمده است ولی کسانی که توجه به وضوح آن ندارند، انکار آنها مستلزم انکار نبوت نیست و بی اعتنایی، عملی گناه است.

آیت الله مکارم شیرازی: آری حجاب از ضروریات دین است ولی انکار آن برای کسانی که از ضروری بودن آن آگاهی ندارند، موجب ارتداد نمی شود.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): بی اعتنایی به حجاب گناه است و داشتن حجاب واجب است.

2- امروز حرکت خزنده ای بر علیه چادر که یک حجاب ملی و سنتی است آغاز شده است، خواهشمندیم نظر مبارک را در این مورد مرقوم فرمایید.

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): سزاوار است خانمها از چادر استفاده کنند چون چادر در کشور اسلامی ایران از مظاهر و شعائر اسلام می باشد و با حفظ این شعار سعی کنند بانوان محترم حرکت مورد سئوال را خنثی کنند.

آیت الله صافی گلپایگانی: چادر بهترین پوشش برای خانمها است، چون تمامی مفاتن بدن را می پوشاند. خانمهای مسلمان باید آداب و سنن اسلامی را در لباس پوشیدن مراعات کنند و از تجدد گرایی مضر پرهیز کنند.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): چادر حجاب پسندیده است.

آیت الله سیستانی: چادر حجاب بهتر است و سزاوار نیست زنهای مؤمن بدون چادر خارج شوند.

آیت الله مکارم شیرازی: حجاب یکی از قوانین مسلّم اسلام است و اساس آن، پوشاندن بدن و موها غیر از صورت و دستها تا مچ است ولی بی شک، چادر حجاب برتر است.

آیت الله تبریزی: پوشیدن بدن بر زن واجب و بهترین نوع پوشش واجب، همان چادر مشکی است که زنهای مؤمنه خود را با آن می پوشانند.

3- عده ای همراه با تبلیغات فرهنگی دشمن در روزنامه ها و سخنرانی هایشان می گویند چادر مشکی برای بانوان مکروه است و باید پوشش جدید مانند مانتو و کت و دامن با رنگهای متنوع جایگزین چادر مشکی شود؛ آیا چنین حرف و اقدامی صحیح است یا خیر؟

آیت الله خامنه ای: این صحبت صحیح نیست و بهترین حجاب پوشش چادر است و چادر سیاه هم بی اشکال است و کراهت ندارد.

آیت الله تبریزی: زن باید بدن خود را در غیر وجه و کفین، از نامحرم بپوشاند و نیز باید زینت خود را بپوشاند و لباسی که زینت حساب می شود باید آن را هم بپوشاند و با چادر بهتر می تواند بدن و زینت را بپوشاند و چادر سیاه مثل عبای سیاه کراهت ندارد.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): این اقدام باطل است.

آیت الله صافی گلپایگانی: نظر مذکور صحیح نیست و مفاسد بسیار دارد. متأسفانه در این زمان عده ای اصرار بر آشکار شدن مفاتن زن و خروج او از ستر و عفاف که حفاظ شخصیت و ارزش و متانت اوست، دارند؛ مع الاسف می خواهند این امر را اسلامی جلوه دهند، در حالی که اسلامی نیست.

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): چادر مشکی بهترین نوع حجاب است و پوشیدن لباسهایی که جلب توجه کند، حرام است.

آیت الله مکارم شیرازی: با توجه به اینکه در حال حاضر رنگ مشکی برای حفظ پوشش زنان بهتر است، کراهت آن ثابت نیست.

4- الف) پوشیدن جوراب نازک و بدن نما برای خانمها در بیرون از منزل و انظار نامحرمان چه صورتی دارد و بیرون گذاشتن موهای سر از چادر در مقنعه توسط خانمها در دید نامحرمان چگونه است؟

آیت الله خامنه ای: پوشیدن بدن از نامحرمان بر زن واجب است و چنین جورابهایی برای حجاب شرعی واجب کفایت نمی کند و پوشیدن تمام موی سر در برابر نامحرمان واجب است.

ب) آرایش زنان در خیابانها و بیرون گذاشتن مقداری از موها و پوشیدن جوراب بدن نما و لباسهای محرک چه صورتی دارد؟

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): حرام است.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): حرام است.

آیت الله صافی گلپایگانی: حرام است.

آیت الله مکارم شیرازی: بدون شک جایز نیست.

آیت الله تبریزی: جایز نیست.

آیت الله سیستانی: جایز نیست.

ج) پوشیدن جوراب نازک برای خانمها در مقابل نامحرم چه صورتی دارد؟ آیا با پای بدون جوراب، حضور در مقابل نامحرم جایز است؟

آیت الله خامنه ای: جوراب نازک اگر به گونه ای باشد که جوراب محسوب نمی شود، حضور با چنین جورابی در حضور نامحرم جایز نیست.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): خیر، جایز نیست.

آیت الله مکارم شیرازی: الف: اگر به قدری نازک باشد که پای آنها معلوم باشد برای پوشیدن کافی نیست.ب: سزاوار است کف و روی پای خود را نیز بپوشاند.

آیت الله صافی گلپایگانی: هیچ یک از دو مورد جایز نیست.

آیت الله سبحانی: جایز نیست.

5- در صورتی که زن می داند مرد نامحرم به قصد لذت به صورت و دستهای معمولی زینت نشده او نگاه می کند، در این فرض پوشاندن صورت و دستها لازم است یا خیر؟

آیت الله خامنه ای: در فرض مذکور باید حتی وجه و کفین خود را هم بپوشاند.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): پوشاندن دست و صورت مطلقاً بنا بر احتیاط لازم است.

آیت الله تبریزی: بلی در این صورت بنا بر احتیاط، پوشاندن لازم است.

آیت الله صافی گلپایگانی: دست و صورت بنا بر احتیاط واجب باید پوشیده شود(جامع الاحکام 2/165).

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): بلی پوشاندن آن لازم است.

6-الف) پوشیدن مانتوهای کوتاه، تنگ و رنگارنگ با رنگهای روشن که جلب نظر نامحرم را می کند چه صورت دارد؟ متأسفانه در برخی شهرها آموزش و پرورش پوشیدن مانتوها با رنگ روشن را توصیه می کند.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): هر چه جلب نظر نامحرم کند، جایز نیست.

آیت الله صافی گلپایگانی: با فرض اینکه نظر نامحرم را جلب کند در مرآ و منظر نامحرم جایز نیست.

آیت الله تبریزی: چنانچه زن لباسی بپوشد که زینت حساب شود، باید آن لباس را هم از نامحرم بپوشاند.

آیت الله سیستانی: لازم است که آن را از نامحرم بپوشانند.

آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که تنگ و چسبان و زینتی نباشد و تمام بدن زن به جز گردی صورت و دستها تا مچ پوشیده باشد، اشکالی ندارد ولی چادر حجاب برتر است.

ب) پوشیدن مانتوهای تنگ و کوتاه توسط زنان که حجم بدن آنها پیداست، از نظر شرعی چه صورتی دارد؟

آیت الله خامنه ای: اگر موجب جلب توجه نامحرم یا باعث فساد و ارتکاب حرام گردد جایز نیست.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر موجب ریبه باشد حرام است.

آیت الله مکارم شیرازی: جایز نیست.

آیت الله صافی گلپایگانی: پوشیدن مانتو به نحو متعارف امروز کافی نیست علاوه بر اینکه مانتو مفاتن بدن و برجستگیهای آن را نمی پوشاند و در انظار اجانب مَعرَضیَّت برای فساد دارد و صورت و دست هم پوشیده نمی شود و بهترین پوشش چادر است که تمام مفاتن بدن را از نظر نامحرمان حفظ می کند.

آیت الله سیستانی: پوشاندن آن از نامحرم لازم است.

آیت الله سبحانی: حجم بدن زن باید پوشیده باشد.

7- حضور زنان در کوچه و بازار، بدون وجود ضرورت و سر و کار داشتن بیش از حد با نامحرمان چگونه است؟

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): مناسب نیست، بلکه در بعضی موارد جایز نیست.

آیت الله صافی گلپایگانی: خلاف سنن اسلامی و التزام به عفت و پرهیز از اختلاط با بیگانه است.

آیت الله تبریزی: مقتضای عفت آن است که از صحبت با نامحرم در غیر موارد حاجت پرهیز نماید و نیز در کوچه و بازار در صورتی که در معرض نگاه نامحرم باشد به غیر از مقدار حاجت و ضرورت مکث ننماید.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): جواز و عدم جواز، دائر مدار اشتمال بر حرام و عدم آن است.

آیت الله سیستانی: اگر با رعایت احکام شرع باشد اشکال ندارد اگر چه بهتر ترک است.

آیت الله مکارم شیرازی: در برخورد و گفتگو با نامحرمان به گفتگوهای عادی اکتفا کنند.

8- در مجالس عروسی و زنانه، زنان لباسهایی را می پوشند که نیمه عریان بوده و روز به روز هم این پوششها رقیق تر و نامناسب تر می گردد. پوشش این لباسها که غالباً الگوگیری از مدلهای غربی و کفار می باشد اگر تشبه به کفار محسوب شود، چه صورتی دارد؟

آیت الله مکارم شیرازی: این گونه پوششها از نظر شرعی اشکال دارد حتی اگر در مجالس زنان باشد.

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): اگر عرفاً تشبه به کفار باشد حرام است و الا مناسب نیست که زنان حتی در بین خود از این لباسها که باعث از بین رفتن حیا می شود، استفاده کنند.

آیت الله سبحانی: هر گاه مایه فساد و یا ترویج فساد است خودداری کند. توصیه این است که انسان از غربزدگی به جایی نمی رسد و پوشیدن لباس غربیان مایه ترقی نیست، سبب ترقی، علم و ایمان است.

آیت الله نوری همدانی: تقلید از غرب کار صحیحی نیست و بر زنان لازم است مسئله پوشش اسلامی را کاملاً رعایت نموده و خود را از نامحرم حفظ نمایند.

9- اگر مردی همسرش را به حجاب اسلامی ملزم نکند آیا فاسق محسوب می شود؟

آیت الله خامنه ای: فی نفسه موجب فسق نیست.

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): طبق شرایط و مراحل امر به معروف و نهی از منکر عمل کند.

آیت الله صافی گلپایگانی: اگر در این خصوص بی تفاوت باشد فاسق است.

آیت الله مکارم شیرازی: واجب است امر به معروف و نهی از منکر را در این زمینه عمل کند.

آیت الله تبریزی: وظیفه هر شخصی است که اهل و عیال خود را از گناهان باز دارد و بدون احراز عدم عذر با احتمال صحت نمی توان کسی را فاسق دانست.والله العالم.

آیت الله سیستانی: صرف عدم الزام موجب فسق نیست.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر در حجاب نداشتن او شریک باشد مثل اینکه به او اجازه خروج از منزل را بدهد، بله فاسق می شود.

10-آرایش زنانه توسط مردان مثل زیر ابرو برداشتن یا بند انداختن صورت و امثال آن چه صورت دارد و کسب درآمد از این راه چگونه است؟

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): اگر عرفا آرایش جنس مخالف تلقی شود جایز نیست و درآمد آن هم جایز نیست.

آیت الله صافی گلپایگانی: جایز نیست و اجرتش نیز حرام است.

آیت الله مکارم شیرازی: همه اینها حرام است.

آیت الله تبریزی: آرایش زن توسط مرد حرام است و اگر مرد خودش را همانند زنان بیاراید، باید بداند که از اموری که به فساد جامعه و دعوت به گناه و پستی مؤمن و احیاناً مَعرَضیَّت انجام کبائر یا عمل برخلاف احتیاط واجب می انجامد، باید پرهیز شود و درآمد آن کار حلال نیست.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): تشّبه مرد به زن جایز نیست و درآمد آن هم به حکم آن است.

11- آرایش سر و صورت توسط مردان با الگوگیری از مدلهای غربی و ماهواره ای چه صورتی دارد و کسب درآمد آرایشگران از این راه چگونه است؟

آیت الله مکارم شیرازی: این گونه کارها از نظر شرعی خالی از اشکال نیست.

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): اگر عرفاً تشبّه به کفار باشد یا مفسده دیگری بر آن مترتب شود جایز نیست.

آیت الله سبحانی: هر گاه عنوان تشبّه به کافران پیدا کند حرام است.

آیت الله نوری همدانی: تشبّه به آنان کار صحیحی نیست، مسلمانان نباید از غرب تقلید کنند.

فقط این رو برای تذکر میگم که محرم و نامحرم :
خویشاوندی نسبی عبارت است از خویشاوندی که از تولد یکی از دیگری حاصل شود و یا دو نفر که از یک منشا به وجود آمده باشند.
محارم مرد
مادر، مادربزرگ مادری و پدری، به بالا
دختر، نوه‌های دختری و پسری به پایین
خواهر
دختر برادر و خواهر، و نوادگان آن‌ها
عمه و خاله، و عمه‌ها و خاله‌های پدر و مادر، و عمه و خالهٔ اجداد

محارم زن
پدر، پدربزرگ پدری و مادری، به بالا
پسر، نوه، نتیجه، نبیره، ...
برادر
پسر خواهر و پسر برادر، و فرزندان و نوادگان آن‌ها
عمو و دایی، و عموها و دایی‌های پدر و مادر، و عموها و دایی‌های اجداد
این افراد محارم هستن + محارم رضاعی( همون بحث شیر دادن که بحثش مفصل هست) + محارمی سببی :
افرادی که بر اساس سبب مثل نکاح با اون فرد محرم میشید و دیگه شامل نامحرم نمیشه مثل مادر و داماد که در هر شرایطی برهم محرم هستن.
محارم مرد
مادر و مادربزرگ‌های زن به بالا
دختر زن (نادختری) و نوه‌های او تا آخر
زن پدر(نامادری)
زن پسر (عروس)
نواده‌های پسری زن تا آخر

محارم زن
پدر و پدر بزرگ‌های شوهر به بالا
پسرشوهر (ناپسری) و نوه‌های او تا آخر
شوهر مادر (ناپدری)
شوهردختر (داماد)
نواده‌های دختری شوهر تا آخر

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، soshiant ، كارمند پيمانی
۲۰:۰۱, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگر کسی که در حق شما خیلی حق داره ازتون بخواد که کاری را که شما علاقه بهش دارید انجام ندین شما چه می کنید؟ می گید دلم می خواد این کار را انجام بدم. به نظر تون زشت نیست اون به گردن شما حق داره و این خلاف ادبه که شما اینطور حرف بزنید.
خدا ما را خلق کرده بهتر از ما به حالمون واقفه و اول از آقایون خواسته نگاه نکنند.بعد از ما هم خواسته که زینت ها مون را حفظ کنیم حالا زشت نیست اگر بگیم
من برای خودم آرایش میکنم . دلم بخواد به روز ارایش دارم .یه روز ندارم . برای کسی این کار رو نمیکنم.
من این حرف را اول به خودم می گم بعد به شما . انشالله رعایت دستورات خدا زینت ما باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، Tolou ، درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا