|
فرشتگان قصاب، شروعی قابل قبول برای یک حرکت بزرگ
|
|
۲۳:۴۷, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فیلم فرشتگان قصاب فیلم سینمایی فرشتگان قصاب / کیفیت عالی مدت زمان : ۸۴ دقیقه کیفیت : TVRip (عالی) نویسنده و کارگردان : سهیل سلیمی مشاور فیلمنامه : دکتر حسن عباسی “فرشتگان قصاب” از جمله ساخته های ماندگاری است که در صورت تبلیغ بیشتر و حمایت های لازم در عرصه های داخلی و بین المللی حرف های بسیاری برای گفتن خواهد داشت. ریتم تند فیلم و توجه به آداب و سنون مردم مظلوم افغانستان و پرده برداری از علل پنهان جنگ افروزی شیطان بزرگ (قاچاق اعضای بدن انسان) برجستگی های چشمگیر این ساخته سینمایی بود. فیلم سینمایی فرشتگان قصاب / کیفیت عالی البته وقتی نام دکتر حسن عباسی برای مشاوره در تیتراژ این فیلم آمد، قطعا انتظار کاری متفاوت برای مخاطبان طبیعی بود که الحق و الانصاف چنین اتفاقی افتاد. “قطعنامه ۸۱۹” عملکرد وحشیانه خونخوارانی است که در سربرنیتسا بوسنی، هزاران انسان بی گناه را به وحشیانه ترین شکل ممکن، قتل عام کردند در حالی که تنها جرم این مظلومان، مسلمان بودن آنها بود. در این فیلم ساخته خارج نیز به زیبایی نقش شیطان بزرگ و ماهیت پلید او به همراه مستعمرات سیاسی اش به تصویر کشیده شد و بیننده، علاوه بر گذران وقت جهت تماشای یک فیلم، بخشی از حقایق جهان پیرامونش را نیز لمس می کند و پیام فیلم در ضمیر او به خوبی می نشیند. اگرچه عملکرد جزیره ای در سارمان های مختلف، به ویژه صداوسیما، برای اثردهی متداوم و موثر توفیق چندانی نداشته و نخواهد داشت اما با این همه، رویکرد مسئولان شبکه یک در پخش فیلم های معنادار می تواند گامی مثبت در زمینه آگاهی بخشی به مخاطبان تلویزیون در قالب قاب سینما باشد. همچنین پخش این قبیل فیلم ها می تواند به فیلمسازان ما نیز این پیام را بدهد که با همین امکانات و ابزار نیز می توان فیلمی ساخت که هم از جهت فنی و هم از جهت محتوایی، در راستای انقلاب اسلامی و آرمانهایش قدم بردارد؛ البته به شرطی که دغدغه ای برای ساخت چنین فیلم هایی موجود باشد. ![]() (۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۳)مجید املشی نوشته است: نقل قول .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۵۰*۷۲۰) (حجم کل: ۴۵۱ MB ) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ لینک اصلی قسمت ۴ | لینک کمکی قسمت ۴ لینک اصلی قسمت ۵ | لینک کمکی قسمت ۵
منبع: MobinMedia.ir
دانلود از سرور Trainbit دانلود از سرور Rodfile دانلود از سرور سایت عصر انتظار دانلود از سرور سایت راسخون دانلود فیلم سینمایی فرشتگان قصاب1:24:33 دانلود تیزر فیلم سینمایی فرشتگان قصاب3:29 دانلود از سرور سایت ظهور 12
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
چند لحظه قبل فیلم "فرشتگان قصاب" تموم شد. دلم نیومد یه نقد جزیی ساده دربارش ننویسم. لطفا هرکس برداشتشو بگه. ![]() خب. اول از همه همین که بالاخره یکی تو این کشور پیدا شد که از آدمایی مثل دکتر عباسی عزیز برای فیلم استفاده کنه خیلی باعث خوشحالیه اما خب فقط املای نانوشته غلط نداره. فیلمنامه فیلم به نظر من از لحاظ کلی حرف نداشت مخصوصا که دقدقه همیشگی دکتر عباسی یعنی قضیه زن در سینما رو خیلی عالی کار کرده بود ، یعنی یک زن آمریکایی ( عقیده ) از خودش بیگانه شد. اما مهمتر از این موضوع ، من از واقع گرایی فیلم خیلی خوشم اومد اونجاهایی که بعضی از سربازای آمریکاییو خوب نشون داده بود چون واقعیت هم همینه که همه بد نیستن و این مطلب میتونه رو مخاطب هایی که با جهتگیری اونوری این فیلمو دیدن تاثیر خیلی مطلوبی بذاره کما این که شنیدم همینطور هم بوده. اما برخلاف فیلمنامه ، به نظر من فیلم از لحاظ فنی یکم ضعیف بود. ارتباط سکانسها با هم خوب نبود. طراحی صحنه زیاد به افغانستان نمیخورد اما عوضش چهره پردازی عالی بود من که واقعا اگه چهره ی سربازا مخصوصا "کیسی" و "جیسون"و میدیم تشخیص نمیدادم فیلم ایرانیه.و مورد دیگه ای هم که خیلی اذیتم کرد موسیقی بسیار ضعیف فیلم بود که هیچ کمکی به هضم مفهوم نمیکرد. در کل من واقعا از فیلم خوشم اومد با اون جلوه های ویژه ای که برای اولین بار تو فیلم های ایرانی میدیدیم و استفاده از بازیگر های زن غیر ایرانی که باعث طبیعی تر شدن فیلم شده بود و همینطور دو سکانس آخر یعنی وقتیکه دختر بیچاره به بقایای پدر مادر و برادرش نگاه میکرد و هیچکاری از دستش برنمیومد و سکانس اخبار. در نهایت واقعا از تمام دست انر کاران فیلم کمال تشکرو دارم که دوباره بعد یکی دوسال که از شکارچی شنبه میگذره مارو دلگرم کردن. یه دعای شفا یا ریشه کن شدن هم دارم برای اون سینماگرهای مریض که الان تو کشورمون روز به روز اضافه میشن و به طور بیمارگونه ای فقط دوست دارن از خط قرمز ها عبور کنن و یک به اصطلاح فیلمی بسازن که فقط یک سری مسائل جذاب برای قلب های مریض داشته باشه و آدمای دلسوز هم بعدش بریزن تو خیابونا. نخستین فیلم ایرانی که دکتر حسن عباسی به طور رسمی مشاوره فیلمنامه آنرا بر عهده داشته پنجشنبه ساعت 22 به تلوزیون می آید. احتمالا به خاطر قضیه جنگ سوریه بوده که صدا و سیما به این زودی این فیلمو خریده و پخش میکنه. ![]() امیدوارم این فیلم قدمی کوچک ولی جهشی بزرگ باشه![]() |
|||
|
|
۲:۵۶, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دیشب نشستم فیلمو دیدم کم مونده بود وسطای فیلم بالا بیارم من نمیدونم به چی این فیلم مینازید به دارین حمزه ای که در فیلم ..... که صحنه های غیر اخلاقی بازی میکند یا به اون اسلو موشن های مسخرش لهجه ی سربازان آمریکایی هم به معنای واقعی کلمه american بود و من اصلا متوجه نشدم این بازیگرا خارجی نیستن از اون حرفی هم که درباره ی نماد گرایی حسن عباسی زدی واقعا خندم گرفت داداش مگه الکیه چون دو تا نماد یاد گرفتی دلیل نمیشه مزخرف تحویل مردم بدی که
در مقوا بودن این فیلم همین بس که سازندگان حتی جرئت نکردند این فیلم را در سینما اکران کنند چون احتمالا 1 میلیون هم نمی فروخت و حسن عباسی حسابی و دوستان عشق نمادش ضایع میشدند پس در یک حرکت هوشمندانه جنس بنجل خود را به رسانه ی ملی انداختند
|
|||
|
|
۳:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۴:۰۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() "فرشتگان قصاب" تلویزیون را به سینما ترجیح دادند از نام «حسن عباسی» در تیتراژ فیلم تا کنف شدن هوچی گران نقل قول: نقل قول: نقد باید سازنده باشد چه درخصوص نکات مثبت فیلم و چه نکات منفی آن، ادبیات شما توهین آمیز و به دور از ادب و نزاکت است. در ضمن؛ سینمای ایران تکلیفش مشخص است، اگر اجازه اکران به چنین فیلمی در سینما داده می شد جای تعجب داشت. فیلم شکارچی شنبه نیز به شدت مورد بی مهری سینماداران قرار گرفت، و فقط در چند استان به روی پرده سینماها رفت. من نمیگم فیلم کاستی نداشت، اما اصل، محتوای آن بود که کاملا دقیق و مبتنی بر حقیقت بود. نقل قول:امیدوارم این فیلم قدمی کوچک ولی جهشی بزرگ باشه ان شاء الله قسمت تلخ ماجرا این است که این تنها "گوشه ای" از حقایق تلخی بود که اتفاق افتاده. فقط باید گفت: اللهم عجل لولیک الفرج العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ندیدم یادم رفت
![]() تکرار نداره؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲:۵۶)ezio252 نوشته است: سازندگان حتی جرئت نکردند این فیلم را در سینما اکران کنند چون احتمالا 1 میلیون هم نمی فروختآیا مطمئنید که می توانستند و اکران نکردند؟ ظاهرا به مشکل دار بودن یک بازیگر زن خارجی این فیلم ایراد گرفتن و اجازه اکران ندادن. شبکه فراماسون در سینمای ایران به شدت فعال است. برای نمونه این را ببینید: http://safirfilm.ir/wp-content/safirclip...komati.flv تعدادی تحلیل مغرضانه که سعی در کم ارزش نشان دادن این فیلم داشتن در اینترنت منتشر شده است که مشخص است هدفی جز تخریب ارزش این فیلم نداشتند. ولی در کل شروع خوبی برای حضور سینمای ضد امپریالیستی ایران در صحنه بین الملل با فیلمهای قابل ارائه در فضای بین الملل بود. ارزش معنوی و استراتژیک کار خیلی بالا بود و ایرادهای فنی را می شود در مقابل آن چشم پوشی کرد. |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کی پخش شد؟؟
![]() ![]() ![]() کاش زودتر اطلاع رسانی میشد ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
هه هه واقعا دارین حمزه هم بازی میکرد ؟؟ یه لحظه شک کردما !!! هه هه تو فیلم های ایرانی مشهور شدش بعد تو فیلم فرانسوی لبنانی هتل بیروت خیلی باحال نشون داد با استعداده و میتونه همون کارا رو تو فیلم های ایرانی طبیعی انجام بده
![]() فیلمشو که نتونستم ببینم !!! از اکران نشدنش معلوم بود سطحش پایین بود !!!!حیف بیت المال نبود ؟
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 27674_537.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1391/11/15/27674_537.jpg)
![[تصویر: FereshteganGhasab1.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2013/09/FereshteganGhasab1.jpg)
![[تصویر: Untitled_1_copy.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7931312361/Untitled_1_copy.jpg)

![[تصویر: raz-0.jpg]](http://dl-abbasi.ir/Amir/1392/img/raz/raz-0.jpg)
امیدوارم این فیلم قدمی کوچک ولی جهشی بزرگ باشه