کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صفحه مستند های برتر + کد لوگو برای وبلاگ
۲۱:۰۹, ۲۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۲ ۲۲:۵۰ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #1
آواتار
11:66-7
0..
سلام دوستان,
من برای ارائه مستندهای برتر یک صفحه وب طراحی کردم,حالا چند مورد بصورت تیتر وار عرض کنم ... :
> مستند های مهدوی (البته من اصلا در حد طراحی سایت نیستم, فقط از روی یک سایت خارجی و با مهندسی معکوس ساختمش)
0 ..
علت:
1. بیشتر وبلاگ ها روی یک موضوع خاص تمرکز دارند و احتمالا نوعی جرقه رو در آدم ایجاد می کنند.
2. این وبلاگ ها توانایی بررسی یک موضوع رو بصورت کامل و مستند ندارند.
3. همچنین اغلب سایت های مشغول در حوزه مهدویت چند مستند رو بصورت پراکنده و نا مرتب در سایت خودشون قرار می دهند.
0..
ویژگی:
1. این صفحه قراره با درج مستند های برتر و لینک دادن اونها تقریبا تمام مستند های برتر رو یکجا به نمایش در بیاره.
2. وبلاگ های مورد 1 می تونند با لینک این صفحه همه ی این مستندات رو معرفی و از اونها حمایت بکنند.
0..
پیشرفت کار:
- کار تموم شده و فقط اضافه کردن مستند ها باقی مونده.
- مسلما هم قرار نیست مستند ها روی سرور خاصی آپلود بشن و فقط یک صفحه دانلود معتبر لینک خواهد شد.
0..
نهایتا:
- وبلاگ ها و سایت هایی که تمایل دارند این صفحه رو لینک خواهند کرد.
0..
دوستان لطفا مستندات پیشنهادی خودتون رو در این تاپیک معرفی کنید
0..
پی نوشت :
- اگر هم ایرادی دیدید یا پیشنهاد و انتقادی داشتید لطفا بفرمایید.
- البته اگه بتونید لینک سخه زیرنویس انگلیسی مستند رو هم بزارید با توجه به این که زبان غالب سایت انگلیسی هست بهتر هست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، من انقلابی ام ، soshiant ، Amir ، Mahdy2021 ، ya zahra 110 ، SAViOR
۲۲:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
0.0
وبلاگ ها و سایت هایی که تمایل دارند از این صفحه حمایت کنند می تونند کد مربوط به لوگوی این صفحه رو از آدرس زیر دریافت کنند.
0.0
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ya zahra 110 ، SAViOR
۱:۰۹, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
عزیز بنده اصلا متوجه نشدم که هدفتون چیه !
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

اگر میخواید تمام سخنرانی ها و مستندهارو یکجا جمع اوری کنید باید بگم قبل از شما به خوبی یکی دوتا سایت انجام دادند .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، ya zahra 110
۸:۲۴, ۲۲/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۲ ۸:۲۷ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۲/فروردین/۹۲ ۱:۰۹)Amir نوشته است:  عزیز بنده اصلا متوجه نشدم که هدفتون چیه !
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

اگر میخواید تمام سخنرانی ها و مستندهارو یکجا جمع اوری کنید باید بگم قبل از شما به خوبی یکی دوتا سایت انجام دادند .
0.0
شاید علت این کار بیشتر برای ما که در عرصه دشمن شناسی و مهدویت کار میکنیم ملموس نباشه یعنی نیازی به این کار نبینیم.
0.0
ولی وبلاگ های دیگه ای هستند که روی موضوعات دیگه تمرکز دارند مثل وبلاگهای بیشماری که خاطرات شهدا رو قرار میدن, البته این برای من که تجربه ی کوچکی از فعالیت در این حوزه داشتم صرفا یکی از مصداق هاست.
0.0
حالا اگر چنین وبلاگ هایی از این صفحات یا در کل از موضوعات بصیرت شناختی مهدوی حمایت کنند تعداد کثیر بازدید کننده هاشون پس از آشنایی با مباحث دشمن شناسی و مهدویت این موضوع رو هم دنبال خواهند کرد.

و بهترین گزینه هم برای دعوت به عرصه دشمن شناسی و مهدویت مستند هست. همونطور که شاید خیلی از ما اولین بار با دیدن یک مستند تازه فهمیدیم چه خبره .

11-59(یامهدی) نوشته است:اما مشکل اصلی این هست که نویسندگان وبلاگ ها اولین کسانی هستد که باید آگاه بشن
0.0
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ya zahra 110 ، SAViOR
۹:۴۹, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام.
کلا طرح خوبیه ولی این وبلاگی که شما ساختید اصلا حس یک همچین سرویس کاملی که توضیحشو دادید نمیده و بنظرم فقط یک وبلاگ با قالب سادست.
خیلی راحت میشه با استفاده از اسکریپت ها و قالب های آماده ای که در این زمینه هست،یه سایت حرفه ای با قیافه ای جذاب تر از آپارت ساخت!
من خودم هم میخواستم یه کار با همچین موضوعی انجام بدم اما وقت نداشتم و گذاشتمش برا تابستون
در کل خوشم اومد یکی داره ایده منو عملی میکنه،فقط باید حرفه ای تر بشهAngel
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، ya zahra 110
۱۳:۰۸, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۲/فروردین/۹۲ ۹:۴۹)فدايي ولايت نوشته است:  سلام.
کلا طرح خوبیه ولی این وبلاگی که شما ساختید اصلا حس یک همچین سرویس کاملی که توضیحشو دادید نمیده و بنظرم فقط یک وبلاگ با قالب سادست.

http://beiraghd.ir/
سایت بالا این کار رو داره انجام میده .

.
دوست عزیز بنده هم خوشحال میشم که شما این کار رو بکنید اما هزینه سرور یه همچین کاری خیلی بالا در میاد .
اگر میخواید کار رو شروع بکنید مثل Zahra-media.ir بهتره کار بکنید .
مدیرشون تو همین تالار یوزر دارند و میتونید باهاشون صحبت کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، فدايي ولايت ، 59-11(یامهدی) ، ya zahra 110
۱۸:۳۸, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۲/فروردین/۹۲ ۹:۴۹)فدايي ولايت نوشته است:  کلا طرح خوبیه ولی این وبلاگی که شما ساختید اصلا حس یک همچین سرویس کاملی که توضیحشو دادید نمیده و بنظرم فقط یک وبلاگ با قالب سادست.
0.0
هدف من هم اصلا ارائه یه سرویس کامل نیست, همون طور که دوستمون اشاره کردند سایت های خوبی برای ارائه مستند وجود دارند ولی این فقط یک صفخه هست که مثل یک صفحه تبلیغی وظیفه جذب مخاطب و لینک دادن اون رو به منبع داره.
0.0
میشه منظورتون رو در مورد اون حسی که این صفحه باید ایجاد کنه بگید.
0.0
(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۳:۰۸)Amir نوشته است:  http://beiraghd.ir/
سایت بالا این کار رو داره انجام میده .
0.0
اگر میخواید کار رو شروع بکنید مثل Zahra-media.ir بهتره کار بکنید .
0.0
احتمالا خودتون هم متوجه شدید که سایت هایی که معرفی کردید :
1. یا صرفا برای ارائه مستند طراحی نشدن.
2. یا بصورت تخصصی به انتشار فایل های چند رسانه ای می پردازند که در این صورت برای آشناکردن افراد با این موضوعات مناسب نیستند.
ثانیا همه ی این سایت ها فقط یک اسم از هر مستند قرار دادن که فکر نکنم توجه کسی رو جلب بکنه.
من هم بیشتر سعی کردم فقط بهترین مستند ها رو قرار بدم که البته با پیشنهادات شما بهتر هم خواهد شد.
0.0
0.0
البته یه امکان توی این صفحه هست که با کلیک بر روی گزینه zoom روی تصویر هر مستند یک تصویر بزرگ و جذاب همراه با اطلاعات بیشتر از اون مستند به نمایش در بیاره که متاسفانه چون من وقت کافی رو برای طراحی ندارم مجبور شدم اون رو هم با صفحه دانلود مستند جایگزین کنم.
0.0
اگر هم پیشنهاد خاصی برای جذاب تر کردن این صفحه دارید خوشحال میشم نظرات شما رو ببدونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ya zahra 110
۰:۴۰, ۱۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۰:۴۹ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #8
آواتار
0.0
پایگاه مستندنگار
0.0
[تصویر: TitleEN.png]
0.0
این سایت متعلق به گروه شهید آوینی هست که به ارائه مستند های خارجی با کیفیت بالا و زیرنویس فارسی مشغول هست.
0.0
و در نوع خودش بی نظیره
0.0
یا فاطمة الزهرا - سلام الله علیها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: