کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بررسی فیلم چگونه بود؟
عالی بود
خوب بود
بدنبود
کمی ضعیف بود
افتضاح بود

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و گفت گو درباره ی سری فیلم های " اره - Saw "
۱۲:۲۴, ۲۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۹:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز

فیلم سینمایی ارهSaw یا همان اره مویی (JigSaw)رو تقریبا همه دیدند(البته به جز کسانی که باخون میونه ی خوبی ندارند)اما مطمئنا آنقدر جذب بازی بی نظیر Tobin Bell و Shawnee smith شدند که فراموش کردند پیاماین فیلم معروف که فیلم نامه ی بسیار ساده و درعین حال پیچیده ای دارد، چیست.خودم یکی ازکسایی هستم که فیلمایی که خون و خونریزی داشته باشه رودوست دارم حالا این که دیگه خوراکمه.البته میدونم این خودشیه نوع مریضیه اما در پی کشف درمان مریضیه علاقه به خون ریزی درفیلم هستم.Big GrinBig Grinولی الان تصمیم گرفتم درحد فهم خودم ازفیلم ،تحلیلی داشته باشم اما ازدوستان عزیز هم در کامل شدن و صحیح شدن این متن کمک میخوام.

امیدوارم برای دوستان ارزش وقت گذاشتن داشته باشه.

داستان اصلی فیلم درمورد مردیست با نام جان کریمیر(Tobin Bell) که بعدازاینکه متوجه میشه سرطان داره ودکترها او رو ناامید میکنند،دست به خودکشی میزنه.اما جان ازاین خودکشی به صورت معجزه آسایی جان سالم به درمیبره.
پس ازاین اتفاق تصمیم میگیره کسانی که خیانت و اشتباهی انجام میدن رو شکنجه بده.هرکس ازهرعضوی ازبدنش که ازطریق اون کاربدی انجام میداده راشکنجه و زجرمیده.مراحل شکنجه اوهم به شکلی طراحی شده که هرکس ازتمام مراحل زنده بیرون بیاد یک حس وابستگی به جان رواحساس میکنه وبااو همکاری میکنه برای ادامه کار.که اولین کس همان آماندا(Shawnee Smith)بود.کل داستان حول زجر دادن و مجازات کردن افراد خطاکارمیگرده که پلیس هم درهرپارت این فیلم تقریبا ناموفقه...
کل پارت های این فیلم در یک راستای زمانی اتفاق نمی افتد.مثلا بعضی سکانس های آن برای مثال در پارت5از سکانس های پارت2زودتراتفاق افتاده امابدلیل سبک فیلم آنرا بعدها نشان میدهد...

اما خواسته ی اصلی داستان همانند خیلی فیلم های دیگرهالیوودی تلاش برای اثبات دروغین حقانیت حکومت های شیطانی رادارد.در طول فیلم دیالوگ ها وجملاتی اززبان بازیگران فیلم مخصوصا "جان" میشنویم که کاملا متوجه این موضوع میشویم.

به چندجمله از صحبت های"جان" توجه کنید:

-یادت باشه برای اینکه بتونی همه اینها روراحت پشت سر بذاری اول باید ازشیطان کمک بگیری و بعدهم قوانین رودرنظربگیری وبهش عمل کنی.قوانین بسیار ساده هستند . . .

-قطعاتی که من از بدن افراد برمیداشتم نشون میداد که اون شخص یه چیزی کم داره.یک تکه حیاتی از معمای انسانی.غریزه بقا

-من دارم باهات صحبت میکنم.ولی خودت به من گوش نمیدی

-مگه تو الان نباید منو راضی کنی که دوست من هستی و باید من روراضی کنی که اسرارم روبهت بگم

-یادت باشه وقتی رفتی توی جهنم ،فقط شیطان میتونه تورو بیرون بیاره!!!!!

-تئوری تکامل تدریجی داروین مبنی بر بقای موجودات که بر اساس سفرش به جزایر گالاپاگوس بوده،
امروزه دیگه دراین سیاره کارایی نداره،نوع بشر طوری شده که نوعی تمایل یا آرزویی برای بقا نداره.
-میدونی آگاهی نسبت به مرگ هرچیزی روعوض میکنه.اگه من الان زمان دقیق مرگت روبهت بگم زندگی توازاین روبه اونرومیشه...

-بعد ازاینکه یکی به توبگه که داری میمیری طوری میشه که انگارکاملاشکستی نگاه توعوض میشه بوهابرای توتغییر میکنندهیچ چیز روازدست نمیدادی اززیبایی یک لیوان آب گرفته تاقدم زدن توی پارک ولی اکثر مردم ازاین نعمت برخوردارند که نمیدونند چه وقت قراره این ساعت خاموش بشه ومسخره اش اینه که زندگی اونهاطوریه که اونها همین لیوان آب رومیخورن ولی مزش رو نمیفهمن
-کسانی که به زندگی بها نمیدن ارزش زندگی کردن روهم ندارند...
اینهافقط ازپارت2این فیلم فکرکنم13پارته بود.کسانی که فیلم روندیدن فکرنکنم واسشون جملات غیر عادی باشه اماکسی که فیلم رودیده متوجه حرفم میشه.زمان گفتن این حرفاخیلی مهمه.
دوستان!یادتون باشه"جان" کاملا توی کارش وارده و موفق تر ازپلیس هاست وازطرفی دیگر ابلیس هم زمانی که ازدرگاه خدا رانده شد دست به فریب و خیانت زد، پس...

Tobin Bell

[تصویر: 84646086582806590355.jpeg]

منتظر پاسخ دوستان هستم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، SAViOR ، Justice Bringer ، Aryha ، عبدالرحمن ، help me ، mahdy30na

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۵, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۲۵)MaTeY نوشته است:  میشه چنتا فیلم که از نظر شما ماسونی هستن رو بگین که ما بدونیم ؟؟؟

آیاااااااااااااا ماااااااااااااااااا بااااااااااااااید فقط تو یه فیلم تک چشم و پنتاگرم ببینیم تا بگیم یه فیلم ماسونی و شیطانی ــه ؟!؟
تعریف ما از یه فیلم شیطانی چیه ؟!؟ به چه فیلمی میگیم شیطانی ؟!؟

تا اونجا که من فهمیدم، سریال سوپرنچرال هم از نظر شما شیطانی نیست !!!!!!!! [چون از شبکۀ کابلی پخش میشه] !!!
خدایا شکرت که به لطف رائفی پور 4نفر فهمیدن تک چشم و این چیزا چیه...
برای شیطانی و ماسونی بودن یه فیلم باید یه نفر بشینه درست و حسابی تحلیلیش کنه دلیل بیاره...
بگه به این دلیل و این دلیل بخاطر این صحنه بخاطر این دیالوگ و فلان و فلان این فیلم این اشکالها رو داره!!
نمیتونی تا هرجا یه دونه چشم دیدی یا یه ستاره (هر چند پرBig Grin) بگی این فیلم ماسونی هست!
شما میخوای فیلم ماسونی ببینی همونطور که گفتم توی پست قبلی برو from hell رو ببین با بازی جانی دپ!
=============================================================
در مورد سوپرنچرال دلایلش رو توی تاپیک خودش گفتم!! خود آقای عباسی هم تحلیل درستی از این فیلم ارائه ندادن بحث رو زدن به زیردرایی و جنگ جهانی دومHuh هی بحثشون بر سر این بود که در مورد لوسیفر و آخرالزمان میگه....آخرش سریال چند فصل از اون قضیه گذشت لوسیفر دوباره زندانی شد و باقی ماجرا و جریان فیلم رفت به یه سمت دیگه(مثل فصلهای قبلی)
بعد این اتفاقا قیافه تحلیل گرای محترم شبیه به علامت تعجب شدBig Grin و فعلا سرگردان موندن از کار این نویسندها و کارگردان این سریال!!!
جوابش خیلی ساده اس! معنی این سریال در اسمش هست!!
فراطبیعی یا ماوراطبیعی!!!هر داستان و یا اتفاق ماوراطبیعه و غیر عادی که توی دنیا و افسانه ها تموم ملل ببینی در این سریال نشون داده شده از خون آشام و گرگینه گرفته تا موجودات افسانه ی هند،میان رودان،یونان،اسکاندیناوی و...
امیدوارم این عطش بی دلیل واسه اینکه همه فیلمها رو شیطانی نشون بدیم تموم بشه!چونکه باقی مردم به این حرفهای شما میخندن!!
اگر واقعا فیلمی رو شیطانی و ماسونی دیدی یکم در موردش تحقیق کن یکم اطلاعات جمع کن یه تحلیل درست و حسابی با دلیل بیا صحبت کن (فقط توروا خدا شما هم نری در مورد زیردریایی و نوع و کلاس زیردریایی ها و کشتی های آلمانی مطلب جمع کنیBlush)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، ســــــاقی ، آیلار ، M912
۰:۲۹, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۰۲)A L I نوشته است:  نقد مثل همون نقد فراماسونر بودن کلاق قرمزی هستشBig Grin
کلا این عادت هیچ وقت از این تالار دور نمیشه که هر وقت هرچیزی به ذهن یه نفر رسید که شیطانی بدون کوچکترین تحقیق سریع میاد اینجا یه تاپیک در موردش میزنه!!
تقریبا همه فیلمهای دنیا رو بگردی تو این تالار تبدیل به شیطانی و فراماسونری شدن!!

درسته دوست عزیز همیشه در فیلمهای هالیوودی همه ی این اتفاقات اتفاقی رخ میده طفلکیا قصدی ندارن .آدم نباید بدبین باشه اونم به هالیوود که مهد هنر و هنر مندانهو تنها هدفشون هم هنر و دل خوش کردن جوونای مردمه که سراغ اعتیاد و آدم کشی نرن ...شایدم فقط همون اعتیاد که همونم چیز کمی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی
۲۰:۲۱, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۲)MaTeY نوشته است:  راستی یه نکته ای : Jigsaw نمیشه *اره مویی* ... جیگ سا به تکه های پازل میگن (همون تکه هایی که از بدن افرادی که میمردن میکند) !!!

با سلام خدمت دوستان
اون بنده خدا jigsaw رو درست ترجمه کرده بود. پازل میشه jigsaw puzzle.
یه نکته دیگه این که این فیلم 7 تا بیشتر نداره و نتیجه گیری شد .
نکته دوم این که این فیلم اصلا شیطانی نیست .
شیطان کدومه ؟؟؟؟؟
۲۳:۳۹, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۸/مهر/۹۲ ۲۰:۲۱)هادی... نوشته است:  با سلام خدمت دوستان
اون بنده خدا jigsaw رو درست ترجمه کرده بود. پازل میشه jigsaw puzzle.

سلام، والا تا اونجا که من یادمه تو خود فیلم (یادم نیست تو کدوم قسمت)، زن/مرد اخبار گو گفت قاتل jigsaw و بعد به تکۀ پازلی که از بدن فرد کنده بود اشاره کرد !!!

البته فیلم رو خیلی قبل دیدم شایدم اشتباه کنم.

نقل قول:یه نکته دیگه این که این فیلم 7 تا بیشتر نداره و نتیجه گیری شد .

آخه یه جوری القا کرد آخر فیلم 7، که انگار داستان قراره ادامه داشته باشه !!! حداقل من اینجوری فک کردم !

نقل قول:نکته دوم این که این فیلم اصلا شیطانی نیست .
شیطان کدومه ؟؟؟؟؟

ما کلا عادت داریم هر چیزی رو که خودمون نمی بینیم و ازش اطلاع نداریم، انکار کنیم !!! Dodgy
کاری به تحلیل این فیلم ندارم چون تو تمام تاپیکا از افراد مختلف این جمله رو شنیدیم که "اصلا شیطانی نیست" !!!
۱۵:۱۰, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
1. روی کاوره فیلم saw7 نوشته final chapter ...
2. مایکل توی تلویزیون معروف شده بود به قاتله اره مویی... مایکل جیکسا.
3. آقای matey ، اگر فیلم شیطانیه بگو به این دلیل به اون دلیل شیطانیه ...
4.توی این فیلم یه ایدئولوژی شاهکار بود، که مایکل آدمهایی که زندگی براشون پوچ شده بود رو آزمایش می کرد ، می گفت که زندگی یه بهایی داره ، اون بها رو بده تا زنده بمونی ، (مرگ یا زندگی ، انتخاب با خودته) اتفاقا این قضیه جواب میداد، و هر کس که از اون مخمصه نجات پیدا می کرد ، مرید این آقا می شد و زندگیش تغییر می کرد . من از فیلم هایی که توش خون و از این صحبت هاس حالم به هم می خوره ،چون اکثرشون سطحیه. اما به شخصه طرفداره تمام قده این فیلم تا قسمته چهارم هستم ، به خاطره این که تا قسمته چهارم حتی یک نفر هم بدونه دلیل کشته نشد، در قسمت سوم ، آماندا همکار مایکل ، چند بازی رو طوری طراحی کرده بود که اگر یارو از بند هم خلاص می شد باز هم می مرد!! به خاطره همین مایکل اون رو به مجازات کرد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، ســــــاقی
۸:۰۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۹/مهر/۹۲ ۱۵:۱۰)هادی... نوشته است:  3. آقای matey ، اگر فیلم شیطانیه بگو به این دلیل به اون دلیل شیطانیه ...

درستش اینه ... از اول از فرد یا افرادی که میخوان یه فیلم رو تحلیل کنن، میخوان که دلیل و مدرک ارائه بدن. نه اینکه بگن اصلاً هم شیطانی نیست !!!
۱۴:۰۸, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۰/مهر/۹۲ ۸:۰۷)MaTeY نوشته است:  درستش اینه ... از اول از فرد یا افرادی که میخوان یه فیلم رو تحلیل کنن، میخوان که دلیل و مدرک ارائه بدن. نه اینکه بگن اصلاً هم شیطانی نیست !!!
ببین دوست من این مسئله که هرکی یه ستاره میبینه توی یه فیلم یا یه دونه دیالوگ میبینه(که ممکنه اشتباه مترجم هم باشه!!!)
میاد میگه فیلم فلان و فلان و سریع نسخه اش رو میپیچه!!!این که نشد برادر من
طرف کلی میره درس میخونه میشه منتقد سینما تا بتونه بفهمه این فیلم مفهومش چیه؟!هدفش چیه؟پیام اصلی فیلم چیه؟!
در کل حرف آخر!
اگر مشکلی توی فیلم هست از نظر دوستان یه نقد درست و حسابی بنویسن!با دلیل و مدرک ثابت کنن!دوستان که چیزی رو بدون دلیل و مدرک قبول نمیکنن...!
خدایش یه نقد درست و حسابی توی این تالار دیدم و خوندم خوشم اومد!نقد اون فیلمه بود که در مورد پسره ی بود آدم میکشت بعد باهاشون عطر درست میکرد!خیلی قشنگ بررسی کرده بود معلوم بود وقت گذاشته بود پای کارش!کاری مثل اون ارزش داره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، هادی... ، M912
۱۴:۲۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18

(۲۴/شهریور/۹۲ ۱:۰۷)ســــــاقی نوشته است:  دوست عزیز من گفتم درحد فهم خودم میخوام مطلب روبنویسم!!!!
بعدشم چیزی که هست رونمیشه منکرش شد.این به ذهن رسیدن نیست.این واقعیت دوست من.واقعیت.وقتی بیشتر فیلما همین موضوع رو دنبال میکنه،ودست اندرکارای ماهم عرضه ندارن یه فیلم درست و حسابی درست کنن اگرهم کسی باعرضه پیداشدمیکوبنش،ماهم مجبوریم این فیلمارو ببینیم و درموردش بحث کنیم.حالا یا درسته یا نادرست.

دوست عزیز توی متن گفتم که این دیالوگا از پارت دوم فیلمه.و جالبش اینجاست تاجایی که من خبر دارم تاپارت13اومده ولی هنوزم فیلم ادامه داره.اینجورفیلم میسازن نه فیلمای ما همش یه دختر و پسری همدیگه رومیخوان.یا این اونو میخواد یا اون اینو میخواد یا یکی این رومیخواد یا اون یکی رومیخواد.خلاصه فیلم ایرانی پیداشدعشق توش نبود بگین ماهم نگاه کنیم.
بعدم میگن چراتوی فیلمای هندی همش انتقامه توی فیلمای کره ای همش مث بویینگ747پرواز میکنن.آخه حداقل کشوری مث کره که تاریخش توی چین بوده و حماسه ای مستقل نداشته مجبوره داستان دروغین جومونگ روبسازه به عنوان تاریخ کشورش واسش هم تاریخ بذاره37سال قبل از میلاد مسیح بعدم مردم مامجبورن بااون تاریخ و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی بشینن پای این به قول جان نثار برره جت بویینگ ها... تا کی؟بابا ما توی اسلام مولاعلی روداریم که اوج مردونگی و شجاعت بوده حضرت عباس روداریم اوج وفاداری و شهامت توی ایران رستم و سهراب وسیاوش وگودرز واسفندیار وگیو و و و و والا اینقدر زیادن که نمیشه اسم ببری ولی بعد میان فیلم جومونگ و موهیول رو پخش میکنن. بقرآن نمیدونم باید این حرفا روکجا بزنم که جواب بگیرم از مسئولا وگرنه همین الان میرفتم.تا کــــــــی؟

با سلام خدمت شما دوست عزيز
فكر كنم اشكال عمده ما در ساخت فيلمهايمان مي باشد چون جذابيت لازم را ندارد و همين باعث مي شود مخاطب به سمت اين گونه فيلم و سريالها روي بياورد و به طبع تلويزيون هم براي جذب بيشتر مخاطب شروع به پخش اينگونه سريالها (كره اي) مي كند مثلا همين سريال امام علي (علیه السلام) كه ساخته شد با اين همه هزينه ولي واقعا جذابيت كافي را نداشت چرا كه ما در تمام طول زندگيمان بيشترين چيزي كه از امام علي (علیه السلام) شنيده و آموخته ايم اول شجاعت بي مانند ايشان است و بعد عدالت بي مثالشان و ... ولي در اين سريال نتوانسته بود به يك بيننده كه شيعه هست هم شجاعت ايشان را القا كند چه برسد به يك بيننده غير شيعي ولي بطور مثال در فيلم گلادياتور شخصيت اول فيلم را چنان زيبا به تصوير كشيده اند كه بيننده با او اجساس همدردي دارد و از شخصيت منفي فيلم بيزار مي شود و قهرمان فيلم به چشم بيننده يك دلاور و انسان شجاع بينظير جلوه مي كند.
۱۵:۱۴, ۱۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۰/مهر/۹۲ ۱۴:۰۸)A L I نوشته است:  ببین دوست من این مسئله که هرکی یه ستاره میبینه توی یه فیلم یا یه دونه دیالوگ میبینه(که ممکنه اشتباه مترجم هم باشه!!!)
میاد میگه فیلم فلان و فلان و سریع نسخه اش رو میپیچه!!!این که نشد برادر من

بحث بنده کلی بود. تو اکثر مسائل ما بدون اینکه بخوایم حرف طرف مقابل رو بشنویم یا بهش فکر کنیم، سریع مخالفت میکنیم، که اصلا درست نیست !

کسایی که میرن درس میخونن و منتقد سینما میشن، وقتی به فیلمای هالیوودی برخورد میکنن مبهوت ساخت و تکنیک ها میشن و زبونشون بند میاد. و از طرفی 99 درصدشون، به صهیونیستی بودن رسانه های دنیا اعتقاد ندارن ! لذا شما نمیتونی توقع داشته باشی چیزی از درس خونده ها در بیاد !

2 تا از بهترین حلقه های نقد فیلمای هالیوودی توی این تالار وجود داره، نمیدونم شما چطور اونا رو ندیدین !!!
مباحثی که دوستان در رابطه با انیمیشن *رنگو* و 3گانۀ *ارباب حلقه ها* تو تاپیکای مربوطشون مطرح کردن، بسیار آموزنده و الهام بخش ـه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، mofa
۱۵:۱۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
بله دقیقا همینه که شما میفرمایید.
ولی یه سوال دارم.انشالله کسی بتونه جواب این سوالمو بده.
دلیل اینکه نمیسازن چیه؟
نمیذارن بسازن.نمیتونن بسازن.نمیخوان بسازن.؟؟؟!!! این نظربنده است و مطمئنا خیلی ها برعکس من فکرمیکنن اما بنظرمن فیلم
های بین دهه40تا60 ی که توی ایران ساخته شده باهمون هندی بازی هاش باهمون دوربین سیاه و سفیدش اما بازم جالب ترن
خداییش.هم بازیگراش هم داستانش.ولی الان دهه نوده دیگه کشوری مث ایران،نباید 10تافیلم درست و حسابی داشته باشه؟
مشکل ازکجاست دوستان؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا