کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مژده! مژده! لباس هایی با مواد کاملا طبیعی بر مبنای طب سنتی
۱۶:۳۷, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خدای رحمتگر بر همگان رحمتگر بر ویژگان

عزیزان گرامی شاید با مطلبی که می خواهم بگویم آشنا باشید، ولی وظیفه ایجاب می کرد چنین خبر خوشی را که بنده مطلع شده ام به گوش شما عزیزان برسانم.مژده به دوستداران و معتقدان به فرهنگ و علوم سنتی و کل نگر و اسلامی:

[b]تولید لباس ها و کفش و کیف و تمام پوشاک ها با قیمت مناسب و برند عالی و طراحی های سنتی و مدرن بدون حتیکاربرد ذره ای مواد غیر مصنوعی در این پوشاک برای اولین بار در:
" تن درست " بنیانگذار پوشاک الیاف طبیعی درایران کارآفرین برتر سال 91 / برند برتراولین همایش تخصصی پوشاک ایران سال 91
TAN DOROST "the first " natural fiber clothing " brand in IRAN

برای اطمینان خواهر بنده نیز به فروشگاه این شرکت سر زده که محصول دست رنج سال ها تلاش دو جوان فداکار و همسران خوب است که علاقه زیادی به طبیعت و طب سنتی و علوم حقیقی دارند.حتما توضیحات سایتشان را بخوانید.حتی دکمه لباس هایشان از چوب های طبیعی و یا نمد می باشد.

در این جا هم نمایندگی های آنان را مشاهده کنید:

و در این جا هم مصاحبه ها و فایل های تصویری مرتبط با آنان در صدا و سیما تلویزیون جمهوری اسلامی ایران را تماشا نمایید (به عنوان کارآفرین برتر و مبتکران جوان و ...):
همچنین زندگی این عزیزان در کتابی با عنوان کارآفرینی به شیوه بابک اخوان بلورچیان و مرجان صدرالعلمائی توسط
مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف 1391
چاپ شده است.

[b]موفق و سالم باشید Smile)))))))))))))))))راستی من خودم یه پیراهن ازشون سفارش دادم که بیاد
Big Grin

من به همه دوستان خوانده کتاب کارآفرینی به شیوه بابک اخوان بلورچیان و مرجان صدرالعلمائی که توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف 1391 چاپ شده رو توصیه می کنم چون واقعا الگوی خیلی خوبی هستن برای دوستانی که علاقه دارن به زندگی صحیح و طبیعی و اسلامی ولی توانایی ندارن .
و این دو نفری که این شرکت رو تاسیس کردن از دست فروشی شروع کردن و تازه اون طور هم مثل ما دغدغه زندگی اسلامی و طبیعی نداشتن ولی وقتی فهمیدن با راهنمایی بقیه و استفاده از فرصت های خاص خودشون به موفقیت در کسب و رسیدن آرزوی صحیحشان کردند.

راستی چیزی که یادم رفت بگم این دوستان حتی اعتقاد دارن که لباس باید گشاد و مناسب انرژی بدن باشه و لباس تنگ و چسبان، روح انسان را هم تنگ و گرفته می کند و چیزهای جالب دیگر
و خلاصه بقیه و خودتان می خوانید در کتاب یا در سایتشان و ایل های صوتی و تصویریشان

موفق باشید

راستی ببخشید Cool ولی اینا تو سایتشون در قسمت محصولات، فروشگاه اینترنتی هم دارن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، yektasepas ، یاســین ، حسن.س. ، Tolou ، fazel ، parisan ، احیاء ، مجید املشی ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]