کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نبرد داوود و جالوت (مستند)
۲۲:۳۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان محترم Wink
یک ساعت پیش مستند نبرد داوود و جالوت از شبکه خیلی خیلی بد من و تو پخش شد منم از اونور داشتم رد میشدم اتفاقی دیدم!!!

کنجکاو شدم بدونم آیا از دوستان کسی این مستند رو دیده؟

یه توضیح کوتاه برای اونایی که ندیدن!
اسم مستند نبرد داوود و جالوت بر اساس انجیل بود اما جز دو دقیقه اول که صحبت از جالوت بود دیگه بحثی در این مورد نبود و فقط پرداخته شده بود به جنگهای پادشاه داوود در دوران زندگیش و علت اینکه نمیگم پیامبر داوود اینه که واقعا از دید اینها غیر ممکنه شخص کینه جو خونخوار و ضعیف در مقابل زنان یک پیامبر باشه.
داستان از اینجا شد که داوود بر علیه فلسطینیان در سپاه بنی اسرائیل تحت فرماندهی پادشاه شائول بود و جالوت یک فلسطینی هیولا که 2 متر و خورده ای قد داشت و داوود که نوجوان بود با سنگ به پیشانی جالوت میزنه و اونو میکشه (مثل همین داستان رو ما در سوره بقره داریم) اما از اونجا به بعد نشون میده که سر جالوت تو دست داووده و داره به آینده ای فکر میکنه که در اون میخواد پادشاه بشه و یجورایی میگن انگار با کشتن جالوت اون روح خونخوار و جاه طلب بودنش بیدار شده!!
قضیه مفصله از اینکه چطور بعد از حسادت شائول فرار میکنه به سمت فلسطینیا با اونا هم پیمان میشه و به بنی اسرائیل خیانت میکنه تا اینکه پادشاه میشه و جنگهای خیلی وحشتناکی رو انجام میده که تو اکثر جنگهاش همه مرد ها رو میکشه !!! و زنان و کودکان رو به بردگی میگیره حتی اشاره ای به این موضوع داره که تمام جوون های اونا رو که به سن سربازی رسیدن مجبور میکنه رو زمین دراز بکشن و خواهر زاده اش پشت سر هم سرشون رو میزنه.
البته قضیه به همین جا ختم نمیشه بلکه پیامبر الهی با بتشیبا یک زن متاهل زنا میکنه! و همسر اون رو میکشه ! و ازش یه بچه میاره جالبتر اینکه این همه کار میکنه خدا فقط واسه اینکه زنا کرده و مجازاتش کنه تصمیم میگیره اون بچه زنده به دنیا نیاد (اینم یعنی اینکه حضرت سلیمان اون بچه نیست و حتی تو انجیل هم زنا زاده نیست که بعضی ها این داستان رو میگنWink اما از همون زن یعنی بتشیبا ست )
و در آخر عمر یه بیماری میگیره که هر کاری میکنه گرم نمیشه! و 110 سال هم زندگی میکنه...

خلاصه مطلب!!!! اینکه واقعا طرز فکر جالبی رو در مورد پیامبراشون دارن این موضوع خلاصه ای بود از آنچه پخش شد از دوستانی که دیدن خواهش میکنم بیان و نظراتشون رو بذارن.
از دوستانی که ندیدن یا دیدن خواهش میکنم نیاین بگین من و تو دشمن ماست و از این صحبتا مسلما این مستند رو من و تو نساخته و فقط دوبله و زیرنویس کرده هر چی باشه طرفدار های خاص خودش رو داره و اتفاقا خیلی هم خوبه که پخش میکنن.

Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR
۱۱:۱۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
چه بچه های خوبی اینجا هیچکی از اینا نمیبینه ؟؟؟ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۱۳:۳۱, ۱۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۳:۳۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #3
آواتار
استاد m912

من رفتم تو من وتو ، اونجا رو زیر و رو کردم ، هیچ چیزی به این اسم نبود؟؟؟

لینک میدی؟؟؟؟

البته من ، تاریخه پست شما رو ندیده بودم ...
اکه دیروز تازه پخش کرده ، چند روز طول می کشه تا آپ کنه...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۳:۵۸, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
لینک از کجا بیارم خوب تی وی داشت نشون میداد ساعت 7 دیروز!!!
شاید از اون مستند هاست که تو سایت نمیذارن نمیدونمHuh
۱۷:۰۳, ۱۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۷:۵۳ توسط M912.)
شماره ارسال: #5
آواتار
الان داره دوباره پخش میشه
.......................

1. فلسطینی ها و اسرائیلی ها دشمنان دیرین هم هستن !!! حتی سالها پیش از سال 1015 قبل از میلاد
2.با کشتن جالوت داوود در مسیر خونین دسیسه توطئه فریب و جنون قرار میگیره که عاقبت تاج و تخت پادشاهی رو براش به ارمغان میاره
3. داوود با بزرگترین دشمن بنی اسرائیل همدیست میشه به کشور خودش خیانت میکنه و به جمع فلسطینی ها میپیونده که مزدورانی هستن که فقط واسه پول میچنگن.
4. داوود با حمایت فلسطینی ها پادشاه قوم یهودا میشه اما داوود جاه طلب تر از این حرفاست و میخواد پادشاه کل بنی اسرائیل بشه پس باید تمامی هم خون های شائول رو نابود کنه.
5 . تا دوسال بعد و 10 سال بعد از اینکه جالوت رو کشت داوود ابینر سردار شائول که اومده به داوود بپیونده رو میکشه و یه شب در خواب ایشبال ( پسر شائول شاه بنی اسرائیل ) رو میکشه و بعد وقتی سرش رو برای داوود میارن همون قاتل ها رو هم میکشه!!!
6.فرمان اعدام و به صلیب کشیدن هفت نوه جوان شائول رو میده!!!
7. داوود هرگز برای هیچکدام از این قتل ها مقصر شناخته نشد.
8. الان داوود پادشاه بنی اسرائیله اما میخواد بنی اسرائیل رو به امپراطوری تبدیل کنه.
9. او به فلسطینی هایی که به کمک آنها به پادشاهی رسید خیانت میکنه و با اونها میجنگه و پیروزی خونین رو به دست میاره!!!
10.میره جایی که امروزه دره اردن نامیده میشه توسط داوود فتح میشه در این دره 3 قوم زندگی میکنن ( موآب ادوم آمون )که داوود مردانش رو میکشه و زنان و کودکان رو به بردگی میگیره. (باب دوم ساموئل سوره 8 که میگه چطور مردم موآب رو مجبور کرد به صف دراز بکشن و سرشون رو میزنه)
11.وقتی آمونی ها و آرامی ها (سوریه کنونی) باهم متحد میشن و به سپاه داوود حمله میکنن و سپاه برمیگرده داوود اونا رو دوباره به سمت امون میفرسته و یه سری دیگه از سپاه رو میفرسته دنبال آرامی ها که داشتن فرار میکردن و اونا رو هم میکشه!!! (نبرد حلام)
12. بعد از فرار دوباره آرامی ها باز داوود دنبالشون میره تا هرجورشده اون منطقه رو به دست بگیره و در عرض 6 ماه 3 بار میجنگه با اونا!!! توی انجیل اومده هزاران نفر رو کشتن تو این جنگ.
13. داوود دوباره برمیگرده بجنگه با آمون ها ولی در این لحظه داوود عاشق بتشیبا میشه پس خودش نمیره و جواب رو میفرسته اما این زن یه زن متاهله که شوهرش تو جنگه در سپاه داوود.
14. حالا که بتشیبا زن یوریا فهمیده حامله است اوضاع بدتر میشه داوود شوهرش رو میاره اورشلیم و میگه چون سرباز خوبی بودی برو امشب رو بازنت بخواب .... ولی فرداییش که میره میبینه یوریا پیش همسرش نرفته و بیرون اتاقه که میگه نمیتونم با همسرم باشم وقتی همسنگرای من دارن میجنگن داوود هم نامه ای به سردار جواب مینویسه و به یوریا میده تو نامه نوشته که یوریا رو بفرست یکجایی از میدون که حتما کشته بشه (بخش 2 ساموئل سوره 11 آیه 14)

15.در انجیل اومده اراده خدا بر اینه این کودک به عنوان مجازاتی برای داوود زنده نمونه.
16.بعد از ازدواجش و در هم شکسته شدن دیوار رباح جواب نامه میده که داوود هم بیاد و داوود به اونا میپیونده و کشتار وحشیانه شروع میشه و اونا رو به کارهای ساختمانی وا میداره.
17. ابسلام پسر داوود بر علیه اون شورش میکنه اختلاف از اونجا بود که یکی دیگه از برادرهای ناتنیش به یه خواهر ناتنیش تجاوز میکنه و اون برادرش رو میکشه که ابسلام کشته میشه بدست جواب هرچند داوود دستور داده ابسلام کشته نشه.
18. سلیمان که پسر بتشیباست بعد از اون به پادشاهی میرسه که یکی از اولین کاراش کشتن جواب هست.
19.در اواخر زندگیش همیشه احساس سردی میکرد و هیچ چیز نمیتونست دمای بدنش رو متعادل کنه
20. و جمله عجیب آخر مستند که میگه :شاید مانند موفقیت های شگفت انگیزش این نیز هدیه ای بود از جانب خداوند.

واقعا چطور میشه درمورد پیامبر الهی همچین طرز فکری باشه و باز هم متوجه نشده باشن که کتابشون تحریف شده است؟؟؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۱۸:۳۰, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول: 1. فلسطینی ها و اسرائیلی ها دشمنان دیرین هم هستن !!! حتی سالها پیش از سال 1015 قبل از میلاد

این یک جور جوسازیست

طرفین این درگیری در آن زمان فلسطینیان و بنی اسرائیل بودند

اما فلسطینی ها اینها نبودند حتی از لحاظ نژاد

قومی کافر و سرکش بودند(عین همین صهیونیست های الان) و بنی اسرائیل هم مردمی مومن بودند

عجب سوء استفاده ای!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، meisamtiger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا