|
Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید !
|
|
۱۶:۳۱, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا مطالب این مقاله رو نه تایید میکنم و نه رد, درباره اون بحث کنید : Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه ! سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! چیزی که همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن ! شاید به نظر خیلیا نیاز نباشه که تا این حد هم هوشمندانه زندگی کنیم اما به هر حال احتیاط شرط عقله ! تاریخچه و موضوع بازی Akinator اکیناتور ![]() بازی اکیناتور Akinator در واقع یک بازی به سبک بازی ۲۰ سوالیه . در این بازی ابتدا کرکتر اصلی یا همون جن Akinator از شما می خواد تا یک شخصیت رو تو ذهن تون انتخاب کنید . این شخصیت می تونه مرد ، زن ، واقعی ، غیر واقعی ، کارتونی و یا هر چیز دیگه ای باشه . از باراک اوباما گرفته تا کلاه قرمزی هر چی که دوس دارین ! بعد این جن فوضول با پرسیدن چند سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس میزنه . حتی در برخی موارد در عین ناباوری عکس اون شخصیت رو هم نشون تون میده ! Akinator یک نرم افزار بسیار بسیار هوشمنده که در سال ۲۰۰۷ توسط سه برنامه نویس فرانسوی تولید و منتشر شد . طبق گزارشات گوگل ، Akinator در نوومبر ۲۰۰۸ طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرد . Akinator اکیناتور در سال ۲۰۰۹ در اروپا و در سال ۲۰۱۰ در ژاپن بسیار بسیار محبوب شد . روش بازی Akinator اکینتاتور بازی Akinator اکیناتور ، با پرسش چند سوال عمومی آغاز میشه و کم کم با کسب اطلاعات کافی درباره شخصیت مورد نظر ، سوالات هوشمندانه تری ازتون پرسیده میشه . پاسخ سوالات به صورت چند گزینه ایه و شما باید یک گزینه رو انتخاب کنید : ■ بله ■ خیر ■ نمی دونم ■ بله ممکنه ■ فک نمی کنم اینطور باشه ![]() شروع بازی اکیناتور Akinator ![]() جن اکیناتور Akinator در ابتدای بازی نام ، سن و جنسیت شما را می پرسه ![]() معمولا اولین سوال جن اکیناتور Akinator درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه ![]() اکیناتور Akinator ، استاد محمد رضا شجریان رو هم خیلی خوب می شناسه ! ![]() خوشحالی اکیناتورAkinator بعد از اینکه بهش می گید که شخصیت مورد نظر تون رو درست حدس زده اولین سوالی که Akinator ازتون میپرسه درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه . بعد سوالاتی درباره محدوده سنی ، دین ، ملیت و شغل شخصیت مورد نظره . اگر جن اکیناتور Akinator بتونه تو کمتر از ۲۰ سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس بزنه بهتون میگه : « فلانی شخصیت مورد نظر تونه ؟ » اگر شخصیتی که حدس زده اونی نباشه که شما مد نظرتونه دوباره شروع میکنه به پرسیدن سوالات جدید ! گاهی وقتا این سوالات واقعا آدمو شگفت زده میکنن ! به همین روش اگر جن اکیناتور Akinator تا ۳ بار شخصیت مورد نظرتون رو اشتباه حدس بزنه ، ذله میشه و میگه که من نمی تونم حدس بزنم شما داری به کی فک می کنی لطفا نام کرکتر مورد نظرتون رو تایپ کنید . ادامه مقاله در این پست |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۷, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:مشکوک نیست ، چون هر جواب هر سوالی دایره جستجو شو کوچکتر میکنه... تو هم اگه به ویکی پدیا وصل باشی میتونی حدس بزنی ، نمیشه؟ببخشید متوجه نشدم یعنی از جواب دو تا سوال من یعنی مرد بودن و مذهبی بودن و از ویکی پدیا!!! به اون جواب!!! رسید؟؟؟!!!! |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
راستی تو ریاضیات و .... بازی
هم همچین بازی هایی هستنه مسلما که نه اما مثلا ازت نپرسیده ،آسیایی بوده و یا نبوده؟ مرده و یا زنده ؟ 1000 سال قبل بوده یا نبوده سوالاتی هم که تکرار میکنه انگار فقط برای کش دادن وقت جستجوی خودشه |
|||
|
|
۲:۳۱, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نکته دیگری که یادم رفت بگم سرعت شما در جواب دادن به سوالات است
و در آخر تاکید دوباره می کنم قرار نیست در برابرش راستگو باشید فرض کنید یک جاسوس N#S=A در حال سوال کردن از شماست!
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خوب یه سری افراد خیلی معروفن و آدمای زیادی بازیشون کردن برای همین راحت تر حدسشون میزنه ولی من همیشه بازی میکردم و این فقط یه برنامه خیلی راحته در واقع من ایندفعه دین وینچستر رو انتخاب کردم و به معنای واقعی میتونم بگم کل سریال ها رو حدس زد خودشو کشت تا بتونه پیداش کنه! چون علم غیب نداره و جن نیست فقط یه برنامه ساده کامپیوتریه!
|
|||
|
|
۳:۱۷, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۳:۲۲ توسط Zegile.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دیگه حرفی برای گفتن ندارم!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
Zegile جان شما تونستی سایز عکست رو کوچیک کن!! در مورد اسم امام نقی که این متن رو نوشته پائینش،این برنامه مثل ویکیپیدیا هستش،خودت و یا هرکس دیگه میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه! |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۱۳:۲۰)A L I نوشته است: خودت و یا هرکس دیگه میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه! سلام نه خیر این طور نیست من تست کردم وقتی می خوای یک شخصیت یهود پرست رو سرچ کنی با اطلاعات اشتباه بهت میگه forbidden! مثلا من اوباما رو با جنسیت زن فرض کردم که آخرش بهش بگم اوباما زنه،اما دو بار تست کردم هر دو بار آخرش بر خلاف معمول صفحه forbidden اومد! |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من دیروز امام علی رو امتحان کردم بعد یه سوالایی میپرسید که فکر میکردم الان میاد میگه پیامبره یعنی حتی یه سوال مرتبط با امام علی نپرسید بعد گفت علی بن ابیطالب
![]() راضی ام ازش ![]() در ضمن کلی از اماما رو امتحان کردم اونو که نتونستم تغییر بدم اما یه امام دیگه اضافه کردم emam hadi توضیحات emam hadi alnaghi 10th emam of muslims نمیدونم دیگه حالا درسته یا غلطه ولی یکم بازیش کنیم میاد بالاتر از اون یکی!!! |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول: Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه ! سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! با سلام
در مورد این بازی یک نکته بسیار مهم وجود داره که باید بهش دقت بشه . اینکه هدف از ایجاد آن چی می تونه باشه ؟! اگر یک بررسی در مورد فیلم های هالیوودی و بازی های رایانه ای انجام دهید ، قطعا به خطوط فکری خاص و مشترکی در بین این بازی ها و فیلم ها پی خواهید برد . یکی از خط فکری مشترک در این کارها ، بحث ایجاد انگیزه برای گرایش مردم جهان به سمت سحر ، جادو و ارتباط برقرار کردن با شیاطین است . فیلم ها و بازی ها زیادی در این رابطه ساخته شده و در حال حاضر نیز این خط فکری در داخل کمپانی های صهیونیستی دنبال می شود . این بازی یک نمونه از دنبال کردن این تفکر شیطانی است و هدفش همانطور که گفته شد ترغیب و ایجاد انگیزه جهت ارتباط برقرار کردن با اجنه از نوع شیاطین است . آیا اتفاقی که در بازی می افتد در عالم واقع نیز وجود دارد ؟ اینکه از فردی سوالی خاص پرسیده شود و او به ما پاسخ دهد و ذهن خوانی کند ؟ متاسفانه جواب مثبت است این افراد همان جن گیران هستند . برخی از مردم متاسفانه بدون آنکه بدانند ، در دین مراجعه به جن گیران که غالباً شیطان پرست نیز هستند مساوی کفر است ، به این افراد مراجعه می کنند و از این افراد کمک می گیرند و به سوالات ذهنی خود پاسخ می دهند که البته این یکی از دلایل مراجعه برخی از افراد است. البته باید گفت که این کمک گرفتن در اصل کمک گرفتن از آن فرد نیست ، بلکه کمک گرفتن از آن شیطان است و فرد جن گیر فقط یک واسطه است . این دلیل آن است که گفته می شود مراجعه به جن گیر مساوی کفر است زیرا فرد بجای کمک گرفتن از خدا از شیطانی رانده شده کمک می گیرد . در این مراجعه که غالباً برای پیدا کردن گمشده است از فرد مراجعه کننده سوالاتی پرسیده می شود تا با این سوالات ، آن جن شیطانی دایره جستجو مکانی را برای پیدا کردن آن چیز محدودتر کند تا بتواند گمشده فرد مراجعه کننده را بیابد . البته باید به این مطلب اشاره کرد که همیشه افراد مراجعه کننده به خواسته خود نمی رسند و آن جن شیطانی توانایی کمک کردن ندارد . و اگر جن نتواند کاری کند از روش دروغ گفتن و فریب دادن کمک می گیرد تا ضعف و ناتوانی اش آشکار نشود . در این بازی ما شاهدیم که از همان blue jinn یا جن آبی معروف استفاده شده است و توسط این جن آبی ما به سوالات خود می رسیم . ![]() . نمونه این رفتار رو در فیلم مردعنکوبتی می بینیم که دارای یک سوپر قهرمان است ، زمانی که این فرد می خواهد از قدرت خود استفاده کند دست خود را به صورت کرناتو (Cornuto )در می آورد و با انجام این کار است که تازه می تواند قدرت نهفته در درونش را فعال کند . (کرناتو در اصل همان نماد معرف شیطان است که با دست ساخته می شود ) |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شاید تیتر تاپیک یه مقداری غلط اندازه ! وگرنه در آخر کار به این نتیجه رسیدیم که این بازی چیزی به جز اطلاعاتی که ما بهش میدیم نیست ! بعید میدونم جن درکار باشه ! اینم مثل 20 سوالی خودمونه دیگه, یعنی میخواید بگید تو 20 سوالی که ما بازی میکنیم هم یه جن داریم که ما رو به نتیجه میرسونه !؟ اگه اینطور بود فقط بهمون میگفت به یه چیزی فکر کن تا بهت بگم داری به چی فکر میکنی !!! اونوقت شاید بشه بحث جن و شیطان بیاد وسط, ولی تو این بازی پله به پله با سوالایی که میپرسه و جوابی که ما میدیم به اون چیزی که میخوایم نزدیک میشه! همون اول کار که ازمون میپرسه شخصیت مورد نظرت خانمه یا آقا , نصف مردم دنیا از دایره انتخابش خارج میشن, وقتی میپرسه اون فرد ایرانیه یا نه , از این جمعیت فقط 75 میلیون نفر میمونن, و همینطور الی آخر! مشکل این بازی هم به عقیده من همون اطلاعاتیه که ازمون میگیره ! یعنی خود ما درمورد افراد معروف و سرشناسمون اطلاعاتی رو در اختیار سازندگان این بازی میذاریم ! که این اشتباهه و باید حواسمون جمع باشه ! یه وقتاییم سوالای عجیبی میپرسی, مثلا میگه "اون فرد برای تو مهمه !؟", یا اینکه "تو دوسش داری !؟" و سوالای این مدلی که نمیدونم برای چی میپرسه!!! شاید میخواد میزان محبوبیت اون فرد رو در جامعه بسنجه ! یا چیزای دیگه ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Akinator-1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-1.jpg)
![[تصویر: akinator-start1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start1.jpg)
![[تصویر: akinator-start2.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start2.jpg)
![[تصویر: akinator-gender.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-gender.jpg)
![[تصویر: mohammad-reza-shajarian.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/mohammad-reza-shajarian.jpg)
![[تصویر: Akinator-happy.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-happy.jpg)

هم همچین بازی هایی هست

![[تصویر: q2628_k.jpg]](http://uploadtak.com/images/q2628_k.jpg)