کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آغاز سال 91 خورشیدی، سال تولید ملی مبارک باد
۱۰:۳۸, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال.
اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّى تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا.

[تصویر: i251574_32.jpg]

پارسال اولین سالی بود که به طور کامل تالار از ابتدا تا انتهای سال برقرار بود و با وجود همه اتفاقات خوش و بعضا رخ دادن مشکلات، طبق ارزیابی فعالان تالار سالی موفق و پربار داشتیم.
سالی پر از مطالب جدید و فعالیت در عرصه های مختلف و کمک به دوستان و مبارزه با دشمنان در حد وسعمان

جا داره همینجا آغاز سال 91 خورشیدی و عید نوروز را به همه شما برادران و خواهران عزیز حاضر در تالار و خانواده گرامیتان تبریک عرض کنم
ضمنا دوست دارم در همینجا پستی بزنید و مهمترین پیشنهاد و انتقاد وارد بر تالار را در سال 90 بفرمایید تا همه فعالان در تالار از مدیران و ناظران گرفته تا کاربران با تفکرات گوناگون با دیدن آن، نسبت به اصلاح ضعفها در سال 91 بکوشند..

همچنین توصیه مهم رهبری برای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به شدت جدی بگیرید!
با توجه به تحریم های بسیار شدید و بی سابقه استکبار علیه ایران و مسدود کردن بسیاری از راههای ارتباطات مالی کشورمان با جهان، احتمالا مشکل تجارت کالاها در سال آینده بیشتر شده و کالاهای خارجی افزایش قیمت قابل توجهی بیابند!

به همین خاطر ایشان هوشمندانه مصرف کالاهای داخلی را موکدا تاکید کردند:
نقل قول:ما باید عادت کنیم، براى خودمان فرهنگ کنیم، براى خودمان یک فریضه بدانیم که هر کالائى که مشابه داخلى آن وجود دارد و تولید داخلى متوجه به آن است، آن کالا را از تولید داخلى مصرف کنیم و از مصرف تولیدات خارجى بجد پرهیز کنیم؛ در همه‏ى زمینه‏ها: زمینه‏هاى مصارف روزمرّه و زمینه‏هاى عمده‏تر و مهمتر

ان شاء الله که قبل از ایجاد موضوعی برای تبریک سال 92، تبریک ظهور منجی آخرالزمان توفیق شود!
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، یا صاحب الزمان ، Hadith ، اکبر.ع ، Detector ، fereydun ، a.l.? ، وحید110 ، Admirer ، میلاد.م ، یا ثارالله ، SARV ، Dragonborn ، idea ، Agha sayyed ، فرهاد ، علائم ظهور ، navid-313 ، Tohid_Prince ، black ، yamin ، أین المنتظر ، rastin ، Mitsonary ، انتصـار ، ساقی ، EMPERATOR ، Lancelot ، mohammad727 ، MohammadMeraj ، Havbb 110 ، fazel

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۸, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۶)EMPERATOR نوشته است:  [/font]ه
[font=B Nazanin]5- چرا امتیاز منفی در تالار وجود ندارد الزاماکه من همیشه خوب نبوده و نیستم گاهی اوقات خطاهایی دارم که باید با امتیاز منفی تذکر داده شود و سایر دوستان هم متوجه خطا بشن و تکرار نکنند!

ببخشید اینا چیزهایی بود که به عقل من می رسید بیشتر از این بلد نبودم

سلام

با این پیشنهاد بد جور موافقم
چون اعتقاد دارم اگه کسی از شخصی انتقاد نکنه ادم نمی تونه عیب ها و نقص هاش رو بفهمه
ائمه معصومین علیهم السلام می فرمایند: که دوست خوب اونی که از تو انتقاد کنه نه اینکه فقط تعریف کنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۰:۵۳, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
Smileبسم الله الرحمن الرحیم
منم سال نو روتبریک میگم
اول چندتا تشکر
1- چه قدر خوب که دیگه نمی نویسید تازه وارد، دیگه تازه وارد نیست.
2- چه فدر عای که هدر رو متناسب با مناسبت ها(حتی کوچیک ترین) تعویض میشه
3- خیلی عالی که مدیرها ناظر ها مون آدم های مسئوایت پذیر و مومنی هستند همین جا ازشون حسلبی تشکر میکنم
اما چندتا انتقاد
- گاهی اوقات یه مدیر یا ناظر میشه که 2 ماه آنلاین نشه و این خیلی خوب نیست
- دیگه اینکه نمی دونم چرا مثل قدیم تایپ تو تالار ۀسون نیست مکافاته
ببحشید دیگه ............
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، انتصـار
۱:۲۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸)منتظر 14 نوشته است:  
(۲/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۶)EMPERATOR نوشته است:  [/font]ه
[font=B Nazanin]5- چرا امتیاز منفی در تالار وجود ندارد الزاماکه من همیشه خوب نبوده و نیستم گاهی اوقات خطاهایی دارم که باید با امتیاز منفی تذکر داده شود و سایر دوستان هم متوجه خطا بشن و تکرار نکنند!

ببخشید اینا چیزهایی بود که به عقل من می رسید بیشتر از این بلد نبودم

سلام

با این پیشنهاد بد جور موافقم
چون اعتقاد دارم اگه کسی از شخصی انتقاد نکنه ادم نمی تونه عیب ها و نقص هاش رو بفهمه
ائمه معصومین علیهم السلام می فرمایند: که دوست خوب اونی که از تو انتقاد کنه نه اینکه فقط تعریف کنه

سلام. بنده مخالفم
چون ابزار فروم باید طوری باشه که کاربران رو به ادامه کار و جذب شدن به فروم تشویق کنند

برای اعلام انتقاد میشه از پیام خصوصی استفاده کرد. درستش هم همینه چون رتبه آبروی شخص رو میریزه درصورتی که اگر قصد ما انتقاد سالم باشه بهتره به طور پنهانی به شخص تذکر بدیم

از طرفی رتبه منفی میتونه وسیله ای برای کاربران خرابکار باشه و ازش استفاده نادرست کنن (باور کنید این اتفاق می افته!!!)

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Admirer ، SARV
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا