|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۸:۲۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هری پاتر مهم ترین اتفاق ادبیات در ابتدای قرن 21 بود و جای بحث هم زیاد داره
هرکس سند و مدرکی داره که محکم و مستدله بیاره...چه درجهت تایید و چه در جهت تکذیب ماسونی بودن این کتابها... من خودم هم یه سری اسناد دارم که میزارم... ضمنا ملاک اول برای بحث کتابهاست نه فیلمها... |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۷, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط Detector.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۳)ehsanagiyan نوشته است: بسم هوعلیک سلام احادیث رو که خدمتتون نوشتم، عرض بنده این بود که ندای شیطانی بعد از ندای آسمانی شنیده میشه در حالی که ما تو داستان فقط یه ندا داریم که اونم مال ولدمورت ـه و اینکه شیطانی ـه یا آسمانی... طبق احادیث ندایی که به وسیله ابزار های انسانی و منشا زمینی (منظور همون رسانه) نباشه ندای آسمانی ـه خب صدای ولدمورت هم به وسیله ی جادو بود (اونم نه یه جادوی معمولی که هرکسی بتونه تو داستان انجامش بده و شکر خدا سر این مورد هم توافق نظر داریم) پس یه ابزار زمینی و انسانی نیست به نظر بنده ندای ولدمورت (از نظر منشا) به همون ندای آسمانی نزدیک تره... پ.ن: بده یه 3-4 روزی به اینترنت دسترسی ندارم. اگر موضوع دیگه ای هست که بفرمایید خدمت رسیدم ادامه بدیم اگر نه زحمت جمع بندی کشیده شه و باقی قضایا... ممنون از وقتی که گذاشتید التماس دعا یا علی راستی این رو هم یادم رفت بگم: نقل قول:سنگ زندگی مجدد و طلسم محافظ مادر هری بود که فقط در رابر ولدومورت اثر می کرد. ولدومورت هم چون مغرور بود می خواست فقط خودش هری رو بکشه.سنگ زندگی مجدد اصلا هیچ ربطی به این قضیه نداشت قبل اینکه هری بره تو جنگل سنگ رو میندازه تو چمن ها و میره تو... (تو فیلم که دقیقا همین طوری بود ولی کتاب ها رو یادم نمیاد )حتی اگر هم سنگ زندگی دوباره همراهش بوده باشه، خاصیت این سنگ این بود که به قولی روح احضار میکرد. اصلا در برابر مردن خاصیتی نداشت اشک ققنوس هم خاصیت درمان زخم رو داشت و از مردن هری جلوگیری کرد. اگه این قدرت رو داشت که از نابودی جانپیچ جلوگیری کنه، خب ولدمورت با اون همه جادوی سیاهش همه جانپیچ هاش رو توی کمپوت اشک ققنوس جاسازی میکرد دیگه ![]() در نهایت عرض کنم که هری همون آخرش هم که جانپیچ درونش نابود شد، کشته نشده بود. در حقیقت ولدمورت خودش جانپیچ خودش رو نابود کرد. (بر خلاف این که ولدمورت باید هری رو میکشت) و هری به همون دلیل تو جنگل ممنوعه زنده موند که توی 1سالگی زنده موند! ولی در عین حال در هر دو حالت جانپیچ (یا قسمتی از روح ولدمورت) منتقل شده پس بحث مردن رده |
|||
|
۱۶:۱۸, ۲۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۰:۳۷)Detector نوشته است: علیک سلامبسم هو سلام علیکم در مورد احادیث من ربطش رو نفهمیدم! گفتم قشنگ شاهت ها رو ذگر گنید و احادثیث رو بیان کنید. نشان صاعقه رو هم که پفتم این یه لوگو رای صاعقه است و دلیلی بر شیطانی بودنش نیست1 مثلا در تاپیک دیگه ای یه دوست دیگه می گفت که صاعقه نماد امام زمانه یا نماد الله هست! هر کسی یه تفسیری می تونه داشته باشه. آواداکداورا یه جور صاعقه است. در مورد مرگ هری هم در جنگل گفتم که: هری توسط طلسم مادرش در برار ولدومورت محافظت می شد. ولی روح ولدومورت درون اون محافظت نمی شد برای همین اون نمرد ولی ولدومورت مرد. موفق باشید |
|||
|
۱۴:۳۴, ۳۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۵ توسط Eve.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
میدونم در مورد هری پاتر بحث زیاد شده.با توجه به اینکه بخش عظیمی از کودکیمو صرف این کتاب و فیلمش کردم،و دو ساله متوجه شدم به پاکی ای که نشون میده نیست،اما مطمءن نبودم تا این لینکو دیدم.مقاله به انگلیسی هست،و شاید درست نباشه.و راستش از ف*ل*ر نبودنش هم اطلاعی ندارم اما خالی از لطف نیست بخونیدش و خوشحال میشم نظرتون رو بگید.
فکر کنم برای هرکسی که زبانش بد نیست خوندن این متن ضروری باشه،مرسی:-) http://illuminatiwatcher.com/?p=8147 و همچنین این لینک.بنظر واقعی نمیاد،اما بازم بهتره سرش بحث بشه. http://www.pacinst.com/witch.htm |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
سلام
يه چيزي تو اين مقاله غير عادي بود اونم اينه كه چطور bbc. يه دفعه خوب ميشه و خودش افشا ميكنه من كه ميگم يه بازيه من كه ديگه حرفاي اين كانال رو باور نمي كنم |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
درسته اما نباید احتمالشو هم کاملا رد کرد.........ازین نکته اگر بگذریم،با توجه به متن کتاب و فضا و همه چیز بنطر میتونه درست باشه.و نه لزوما همیشه رسانه طرفشون نبوده.چندین مرد برای مثال برنامه های اپرا راجبه خانواده های یهودی و قربانی کردن و مشکلات دیگه بحث شده بوده که کلی جنجال بپا کرد و صد البه بعدش اون شخصی که اون حرف هارو زد پیداش نشد!نمیشه فقط بخاطرBBCرد کرد فکر کنم....
|
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
سلام
اينم يه حرفيه درست ميفرماييد شايد ببخشيد اينقدر گندش در اومده كه خودشون دارن پته هم ديگه رو ميريزن رو آب ما كه فقط بايد ببينيم ديگه چي دارن رو كنن
|
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۱۹:۱۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
بحث خدا استعاره خدا بودن دامبلدور (شخصیت لرد ولدومورت یه بچه ی یتیمه. و توسط دامبلدور(خدا) گرفته شده و به هاگوارتز (بهشت) در هاگوارتز به بالاترین درجات جادوگری می رسه(مقرب ترین شخص) و پس از اون از هاگواترز می ره(رانده می شه) و بعد ها بر می گردهو دوباره مقابل همان کسی که او را بزرگ کرده یعنی دامبلدور قرار میگیره(مقابل خدا)و بعد دامبلدور(خدا) هری پاتر( امام زمان) رو برای مقابلهبا اونمی فرسته<> لیاقتت اینه که این فرد خدای داستانت باشه؟به نظر بنده شما تو داستانی دنبال خدا میگردی که اصلا توی اون داستان خدایی وجود نداره. (مشکل از اینجاس)<> این نظریه خدا دامبلدوری خیلی نظریه بدیه ، این نظریه فقط مطابق باورهای غلط و منحرف شده است<>دوست عزیز برادر من! داستان رو یه مسیحی نوشته. من هم گفتم احتمال می دم که منظور از این شخصیت خدا باشه! شاید هم نباشه! مگه قراره هر چی من می پم درست باشه؟ <>من گفتم هری پاتر مسیحه داداش! منطورم مسیح بود<> دلایل رد : گی بودن <>جوگیری رولینگ و داغ کردن بحث و رایزنی در مورد هری پاتر<> نویسنده ای که این همه محصولش فروش رفته و هنوز فیلم هاش هم کامل فروحته نشده چه دلیلی داره بیاد همچین حرفی بزنه<>نویسنده ی این کتاب مسحی یه و کتاب اولشم بوده پس اصلا در مخیله اش هم نمی گنجیده که کتابش قراره توسط مسلمون ها خونده بشه و وجود باتیلدا بکشات<> شما از کجا میگی اینقدر واضحه که نویسنده این تصمیم (به گی بودن )رو پس از پایان کتاب گرفته؟ <> نقد اخلاقی باتیلدا بکشات به دامبلدور"چقدر به رابطه اش با گریندل والد"<>دوست عزیز شما یه چیز دیگه می گید بعد حرفتون رو عضو می کنید شما گفتی کلی از کتاب ها مونده در حالیکه کتاب ها تموم شده بوده! وبعد ما صحنه های دیگه ای توی فیلم داریم که مثلا در جشن کریسمس دامبلدور با پروفسور مک کونگال می رقصن!(چطوری از اول می دونسته در حالیکه همچین صحنه هایی در داستان بوده؟) و..<>ظلم کردن به هری<>نویسنده این کتاب مسحی بوده نه مسلمون<> خود مدیر پاشد رفت وسط که بچه ها یخشون آب شه و جمله He was beaming at the students, his arms opened wide, .....<>در مورد موضوع همجنسبازی دامبلدور برادر من اینی که شما اولا داری سعی می کنی اثباتش کنی(علاقه به هری و شاگردان مدرسه) بچه بازیه نه همجنسبازی و نویسنده روی سکانس های فیلم نظارت داشته و اگه از همون موقع چنین قصدی داشته به سازندگان اعلامی می کرده این صحنه رو حذف کنند!و در مورد رقص ما توی فیلم می بینم وقتی همه دارن می رقصن دامبلدور میاد وسط نه همون اول. اون اول قهرمان های جام جادوگری دارنم می رقصن<>ترجمه غلط مترجم فارسی کتاب از عبارات اصلی و گذاشتن کلامتی مثل خدای من و..... دلایل اثبات:دید انحرافی سایر ادیان به خدا و رمان فانتزی<<>> توی دنیای جادویی که میتونی مرگ رو دور بزنی، ارباب مرگ بشی (به وسیله یادکاران مرگ)، با جادو هرکاری خواستی بکنی <>معجزه کاملا شبیه به جادو هست عزیز من. فقط منبعشون فرق داره وجود جشن کریسمس<<< >>> کرسیمس جزو فرهنگ و آداب و رسوم نویسنده است و بکار بردن خدای آسمان ها در کلام هری پاتر در ترجمه<> خب این جشن کریسمس از کجا نشات گرفته؟باور دینی بوده که رسم شده دیگه عزیز! عین عید قربان ما یا عید فطر! منجی منجی بودن هری پاتر دلایل کلی رد: جزئیات داستان هری پاتر با جزئیات عقاید ما شیعیان مطابقت دارد و داستان بر طبق اون نوشته شده !!!این استدلال کلا غلط است<> در هری پاتر دنیا تموم نمیشه <>هری دروغگو بود <> مثلا وقتی هری پاتر فضای آخرالزمانی داره پس یه امام زمان داره (یه طرف خوب) و یه شیطان ( یا دجال یا لوسیفر یا نماینده ی طرف بد)خب ظاهر از دور کاملا مشخص ـه که هری طرف خوبه و ولدمورت طرف بد <>نه دروغ هم نمی گفت! همه فکر می کردن دروغ می گه اما نمی گفت مثل ماجرا بازگشت ولدومورت و آمبریج... من نباید دروغ بگویم<> نمونه های دروغگویی هری پاتر برای مسائل ابتدایی و بدون عذاب وجدان مانند: Harry lied easily <> کتاب های دنباله دار در زمینه سحر و جادو با یدک کشیدن نام هری پاتر مثل آموزش جادوگری هری پاتر در بین نوجوانان و..... <>دروغ گویی هری ذکر کردید جدا از اینکه برخی هاش مصلحتی بوده و برای بار دو گوگل پلکسم این کتاب رو یه مسیحی نوشته و مسلمان نیست و دروع در اسلام گناه کبیره است!<>مخلوط کردن حق و باطل منجی بودن ولدمورت: اثبات و رد: گفتن کلمه اسمشو نبر <>دجال = صائد بن صید<> ما میترسیم بگیم صائدبن صید یا چون اصلا اسمش رو نمیدونیم این رو میگیم یا به نشانه ی احترام و دجال اصلا فرد حقیقی نیست<>7تا جانپیچ نماد مقدسات اسلامه و هرکسی میتونسته جانپیچ ها رو نابود کنه و ولدمورت رو بکشه <>بعد از نابودی آخرین جان پیچ که ولدومورت نمی میره!!!! بعدش فناپذیر می شه وفقط هری ولدومورت رو می کشه<> خود نویسنده معتقده سرنوشت هرکسی توسط خودش رقم خورده میشه و توی داستان هم همین اتفاق افتاد. ولدمورت خودش انتخاب کرد که هری نابودکننده اش باشه (نه نویل)مقایسه حاضر بودن حضرت و ولدمورت <>شیطان رو هم هر جا که صدابزنید حاضر می شود درست مثل امام<>ترس همه از بردن اسم ولدمورت همین بود که یه وقت صداش میکنیم نیاد و گفتن "اعوذبالله من الشیطان الرجیم" <>خب همه هم از شیطان همین رو می ترسند دیگه./ حتی یاران شیطان هم از حضور اونمی ترسن و با ترس باهاش حرف می زنن ولی یاران امام زمان که نمی ترسن امامشون رو ببینین<>بدنیا آمدن مجدد ولدمورت در اثبات اینکه در نظر شیعه و سنی چطوری منجی رو معرفی کرده اند <>قدرت گیری شیطان در اخر زمان<> شیطان کی به دنیا اومده یا کی میاد که همچین حرفی بزنیم<>شیطان در نزدیکی به قیامت در قوی ترین حالتشه!برادر من رسانه ها دستشن ارتش های قدرتمند<> شیطان در آخر زمان جنگی داره که کشته میشه! و در باور شیطان پرستان ، این شیطانه که پیروز میشه و زمین رو صاحب میشه<>ندای آسمانی دعوت شیطان <>ندای دجال<> ندای آسمانی اولی که برای امام زمان ـه و دومی که شیطان میگه برای گمراهی! ولی تو داستان چند تا صدا میشنویم؟ <> این که میگیم دجال یا ضد مسیح یا هرچی، اخرالزمان چنین کاری میکنه قطعا از طریق رسانه ها خواهد بود وگرنه چطوری میخواد بیاد تو کوره داهات های ایران صدا پخش کنه؟ باهواپیماهای مجهز به بلندگو؟ <>دجال قبل از امام زمان می آد! چون عد امام که همه رستگارند!،پس صدای دجال اون اولی است. یعنی همون ولدومورت<> اختلاف نظر ها روی اختلاف زمان ندای حق و باطله و هیچ کدوم نگفتن اول باطل بعد حق جالبتر اینکه "ندای آسمانی در آغاز شب و ندای شیطانی در پایان شب دوم شنیده میشود"! و جادو در حد بشره یا مافوق نیروی بشر <>در مورد دجال و اینکه ولدومورت دجاله و اون ندا. دوست عزیز بر طبق روایات دجال طوری حرف می زنه که صداش رو شرق تا غرب می شنوند و صدای دجال را همه می شنوند. در حالیکه صدایی که دامبلدور و ... ایجاد می کنند در جام جهانی جادوگری رو فقط یک عده از جادوگران می شنوند. و بعد از اون اتفاقی نمی افته. در واقع اون یه طلسمه که هر جادوگری می تونه ایجاد کنه. اما حرکت ولدومورت که دست می ذاره روی علامتی روی دستش و همه ی مرگخوار ها رو خبر می کنه مختص خودشه و بلافاصله بعد از این حرکت افرادش پیشش می آن...ای دوستان من به سمت من آیید..<>این جمله : هری، همون طور که تو به قدرت رسیدن اونو به تاخیر انداختی کسان دیگری هم پیدا میشن که آمادگی لازمو دارن و در جنگی که تصور میکنن شکست خواهند خورد شرکت میکنن و دوباره بازگشت اونو به تاخیر میندازن. اگه این کار بارها و بارها تکرار بشه اون هیچ وقت نمیتونه به قدرت برسه ، برداشت شده که همیشه سعی شده از ظهور منجی جلوگیری بشه چهار بنیان گذار هاگوارتز مثل خلفای راشدین میمونن، با هم متحد میشن، یه مدرسه میسازن ولی آخر سر یکیشون ساز مخالف میزنه. از خلفا حضرت علی و از اون چهارتا اسلایترین بعد فرزند همون یکی هم تموم کننده ی راه پدرش ـه از حضرت علی -» حضرت مهدی و از اسلایترین -» ولدمورت! <>چهار لرد شوالیه چهار انجیل نویس چهار حواری<> اون چهار تایی هایی هم که شما میگی کدومش مثل داستان ما یکیشون جدا میشه بعد آخرش نواده اش میاد انقام میگیره <>تقدیر هری پاتره که ولدومورت رو بکشه درست مثل امام<> یکی از بنیانگذارای هاگوارتز زن بوده! Rowena Ravenclaw ،یکی که نه! دوتاHelga Hufflepuff هم زن بوده <>یکی از نمونه های اون چهار تا که یکی شون جدا می شه همون انجیل نویس یوحنا است فکر می کنم که با بقیه انجیلش اختلاف داره ---------------------------------------------------------------------- نماد پردازی نماد های شیطانی رنگ سبز هم که مال مسلمون هاس <>رنگ سبز مال موجودات شروره <>همه جا زرنگ سبز بد نبوده مثلا فیلم فانوس سبز<> خود دشمن داره همه جا ما رو به رنگ سبز نشون میده و خود دشمن داره سبز رو وحشی نشون میده <>سبز یک دارای طیف های متعددی هست و رنگ اسلیترین سبز پررنگه نه سبز سیدی! ،عزیزم شما بفرمایید از چه رنگی استفاده کنند؟ تو بتمن سیاه خوبه می گید این لوسیفره توی اون فیلمی که نامبردید سیاه بده می گید ببین پدر سوخته ها رنگ پرچم پیامبر رو به گند کشدن!<> تقابلUnited Irishmen وUnited kingdom وزدو خورد های چندین و جندسالشون <> دوست داری مردآهنی باشی یا هالک؟ دوست داری شرک باشی یا آدم؟<>من دوست دارم هالک باشم! چه ربطی داره آخه اصلا این دو تا نه که شما بهانه دستت نیاد بن تن رو که می شناسی این همه بچه طرفدارشن؟ اون لباسش سبزه!<>رنگ سبز اختصارا مربوط به ائمه(سلام الله علیها) نیست مثلا پرچم های خود پیامبر سیاه بودن<> اگه منظور فیلمه که حرف شما صحیه اما اگه منظور کتاب باشه هیچ جایی نگفته که اسلایترین چه طیفی از رنگ سبزه (حداقل من که یادم نمیاد گفته باشه) طلسم ها دکوراسیون در فیلم و کتاب اعداد مانور رولینگ روی عدد های 9 و 11 نماد گروه ولدومورت نماد جمجمه است که آرم گروه جمجمه و استخوان 322 از شاخه های مهم شیطانی است که بسیاری از سیاستمداران نظیر پوش پدر و پسر در آن حضور داشته اند.حیوان همراه ولدومورت مار است و او از دهان مار گاهی صحبت می کند. این حیوان برای شیطان پرستان و فراماسون ها مقدس است. و چهره ی خودش هم ا حدودی شبیه به مار است<> ولدومورت 7 جان پیچ داره که روح خودش رو در اون ها مخفی کرده و می تونه استعاره ای باشه از هفت رخداد آخر الزمان. که جالبه که آخرین رخداد مهم ظهور قائمه و در فیلم آخرین جان پیچ در خود هری پاتر قرار داره.جان پیچی که طبق گفته ی دامبلدور ناخواسته بوده وو ولدومورت اصلا نمی خواسته که اون رو ایجاد کنه.تا کید بر عدد مقدس 7 مثل اینکه کتاب در 7 جلد نوشته می شه یاران هری همیشه 7 تا هستند.<> گستردگی استفاده از علامت های مختص همین شیطان پرستان در جناح شیطان خیای زیاده مثل قربانی کردن انسان برای نیروی شر ، جمجمه سبز بزرگ علامت اخطار و کشتار ولدمورت قرار گرفتن قشر ثروتمند در کنار ولدمورت ،شیاطین واقعی اونهم در جبهه شر داستان! <> تاریخ خاص انتشار کتابJuly 8th was also the 18th day (three sixes in numerology 666) <> داستان مخلوطی از حق و باطل ـه <> زخم صاعقه مانند روی پیشونی هری و نماد های جنسی جالبی که توی فیلم پنهان شدن<>ولدومورت بعد از اینکه این طلسم رو به هری شلیک می کنه هری نمی میره فقط این زخم رو پیشونی اش می افته! پس این زخم رو ولدومورت ایجاد کرده و خب این هم شیطانیه دیگه!!!شما ندیدی شیطان پرستان روی قربانیانشون علامت ها و نماد هاشون رو می کشن<> نویسنده رو ساخت کل فیلم نظارت داشته پس میشه این نماد ها رو هم گردنش انداخت؟؟؟ و بین مردن و یه زخم روی پیشونی کدوم ملایم تره؟ شما بین مردن و زخم روی پیشونی کدوم رو انتخاب میکنی؟ کدوم بهتره؟ اونم زخمی که (دوستان هم گفتن) به خاطر تلسمی ایجاد شده که از عشق مادرش نشعت گرفت و اگه این زخم شیطانی ـه پس عامل به وجود آورنده اش که هم خود ولدمورت و هم عشق مادرشه هردو شیطانی ان! و این که شیطان پرستان روی قربانیانشون علامت میکشن با اینکه یه زخمی ناخواسته روی کله ی یه بچه 1 ساله شکل گرفته چه ارتباطی داره دقیقا؟ و همچنین نماد زئوس و ارتباط اون با علامت روی پیشونی هری <>این که نویسنده کتاب(رولینگ) روی فیلم نظارت داره یعنی اینکه فوقش فیلم نامه رو یه بار می گیره می خونه. دیگه توی فیلم نامه ننوشته که هری و رون از مقابل دیواری عبور کردند که روی آن بیش از بیست قاب عکس قرار داشت ---------------------------------------------------------------------------- اشتباهات نوشتاری و تطبیقی [/b]چرا هری با اینکه خودش یه جانپیچ بود وقتی به شمشیر گریفندور دست زد یا اینکه نیش باسیلیسک رفت تو دستش، اون جانپیچ تو وجودش نابود نشد؟ <> اونو تو قلب دفترچه فرو کرد نه تو قلب خودش،اگه اینجوری باشه که با دست زدن بهش بمیرن که تناقض ضایعیه <> در رابطه با سواله هم منظور از رفتن نیش باسیلیسک تو دستش وقتی بود که داشت با خود باسیلیسک میجنگید. همون موقعی که شمشیر رو کرد تو دهن باسیلیسک... همون دلیل مجروح شدنش نیش باسیلیسک بود دیگه... :| قبل وقتی نیش رو زد به دفترچه خاطرات تام ریدل <>پاسخ شما اینه که هری آیا با شمشیر گرینفندور یا اون یکی نیش باسیلیسک مجروح شد؟ نخیر فقط لمسش کرد. در حالیکه جان پیچ باید ضربه بخوره نباید لمش بشه!<> یکی از نیش های تیز و زهرآلود باسیلیسک در بازوی هری فرو رفته بود و لحظه به لحظه بیشتر فرو میرفت و هنگامی که باسیلیسک کج شد و به زمین افتاد و پیچ و تاب خورد نیشش کنده شد و در بازوی هری ماند. <>اول: این یک ایراد فنی است نه یک ایراد فلسفی و معنوی! دوم:هری پاتر باید با نیش شاه مار کشته می شد در حالیکه فقط زحمی شد. اگه شما کتاب رو خونده باشید ققنوس دامبلدور شفاش داد!در حالیکه تمام جان پیچ ها نابود شدند! مثلا دیهیم ریونکلاو رو گوشه اش رو کج نکردند بعد بگن عه چرا پس نابود نشد! جان پیچ باید کاملا نابود می شد.<> غلطه چون وقتی جانپیچ توی وجود هری توسط خود ولدمورت تو جنگل ممنوعه از بین رفت هری نمرد! در حقیقت داستان اینطوری نشون داد که هری خودش انتخواب کرد زنده بشه!ف ایراد فقط فنی نیست و کل داستان برپایه همین موضوع نوشته شده<> سنگ زندگی مجدد اصلا هیچ ربطی به این قضیه نداشت قبل اینکه هری بره تو جنگل سنگ رو میندازه تو چمن ها و میره تو و اشک ققنوس هم خاصیت درمان زخم رو داشت و از مردن هری جلوگیری کرد. اگه این قدرت رو داشت که از نابودی جانپیچ جلوگیری کنه، خب ولدمورت با اون همه جادوی سیاهش همه جانپیچ هاش رو توی کمپوت اشک ققنوس جاسازی میکرد دیگه و هری همون آخرش هم که جانپیچ درونش نابود شد، کشته نشده بود. در حقیقت ولدمورت خودش جانپیچ خودش رو نابود کرد. (بر خلاف این که ولدمورت باید هری رو میکشت)و هری به همون دلیل تو جنگل ممنوعه زنده موند که توی 1سالگی زنده موند! ولی در عین حال در هر دو حالت جانپیچ (یا قسمتی از روح ولدمورت) منتقل شده<>بنده هم همین رو گفتم. طلسم مادر هری از ون در برابر ولدومورت محافظت می کرد ولدومورت هم اینقدر مغرور بود که حاضر نبود اجازه بده کس دیگه ای به غیر از خودش هری رو بکشه. وقتی به هری طلسم رو شلیک کرد. طلسم محافظ مادرش از اون مراقبت کرد اما از قطعه روح درونش محافظت نکرد و روح ولدومورت درونش کشته شد اما خودش زنده بموند
------------------------ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)