|
ازدواج
|
|
۱۴:۵۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
میش بگین چجوری میشه گزینه های ازدواج را پیدا کرد خیلی ها میگن بسپر به خدا خوب ای قبول ولی باید از ما هم یه حرکتی باشه
![]() موضوع بعدی اینکه چجوری میشه گزینه مورد نظر رو نسبت به اینده خوشبین کرد فرض کنید هنگام خاستگاری هیچی نداریم ولی به طرف علاقه مند هستیم وحاضریم هر کاری براسعادتمندی وخوشبختیش بکنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۷, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:کلا همه آقایون ظاهر ملاک اولشونه ... من که بهشون حق میدم ببخشیدا ... یارو 60 سال ، از خواب بلند می شه ، با این یارو چش تو چش می شه ، باید بشه طرف رو تحمل کرد... البته من سره حرفم هستم ، قیافه برای من ته صفه... به جونه مادرم ، بعضی وقتا ، استثنا هم وجود داره!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوشحالم می بینم رغبت به ازدواج در برخی جوونها وجود داره! البته تو فضاهای مذهبی اینطوری وگرنه تو فضای های دیگه بگی می خوام ازدواج کنم سنت زیر 30 باشه می گن خیلی خری (بلا نسیت شما ها به من می گن) اگه بالای 30 سال باشی می گن حوصله داریا!!!
در کل همه عیش و نوششون رو می کنن و نیازی به ازدواج ندارن! حداقل زیر 30 سال اینطوریه! |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جنابه
SAViOR یه چیزهایی در مورده تواپیکه گذشته می گفت ها!!!!!!! و مثله این که حق با ایشونه... |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی لطف بفرمایید راهکار ارائه بدید وگرنه جدل و بحث بی نتیجه که تا دلتون بخواد در مورد این مباحث داشتیم.
بنده به شدت با حرف خانم mahpareh موافقم. شما وقتی با این شرایط میخوای بری خواستگاری باید گزینه ای رو مد نظر قرار بدی که شرایط شما رو قبول کنه.باید حواستون خیلی جمع باشه.ازدواج مساله ای نیست که بشه احساسی بهش نگاه کرد.باید عاقلانه پیش رفت.مهمه که از نظر سطح اعتقادی،فرهنگی و اقتصادی و علمی نزدیک به هم باشید و مهمتر از اون اینکه بتونید اعتماد خانواده دختر خانم رو جلب بفرمایید که هرکاری از دستتون بربیاد برای خوشبختی دخترشون خواهید کرد. در ضمن از مادر خانم ها غول نسازید.الحق والانصاف دیگه گذشته اون دوره ای که مادر زن و مادر شوهر جوون ها رو اذیت میکردن.الان تقریبا همه چیز دست خود جوون هاست. |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقای meshkat
این خانتواده هایی که با این شرایط دختر می دن ، دیگه ته کشیدن.... |
|||
|
۲۱:۲۵, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۰:۲۱ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۱۷)هادی... نوشته است:بسم الله الحمن الرحیم سلام الان تواین دوروزمونه باید پول داشته باشی....چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پول!!! الان اکثرامادی گراشدن ملت! به بلاتکلیفوبی پول جماعت زن نمیدن داداش من... من دخترم...دارم میبینم ...تودختراهم هستم...بعضیاشون به هم مشاوره میدن که نکنه مهریتو کم بگیری ![]() باورکنید تاحالابحثم شده باهاشون ولی دلیل قانع کننده ای نداشتن... یاباید قید زن گرفتنو بزنی داداش من یااینکه یکیو بگیری که ازخودت پایینترباشه وبه قولی هیچی ندارباشه وازاینایی باشه که بسوزه وبسازه.. جامعه ی الان مااین شده!!!! راهکارم پیدا نمیشه مگراینکه خدابخوادو دستتو تودست یه خونواده ی بیش ازحد مذهبی ومبادی آداب وآسونگیربذاره که بعید میدونم ببخشیدا اینجوری میگم ناامیدتونم نمیخوام بکنم ولی جامعه الان شده این! |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲۱:۴۴ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:وضع مالی که صفر کیلومتره ![]() موضوع اصلی اینه که خیلی کم هستند دختر خانوم هایی که قصد ساختن زندگی رو داشته باشند ، عده کثیری به دنبال حاضر خوری هستند ، پسرها هم که تا دانشگاه و سربازی تموم نشه(25-26) ، صفر کیلومتر هستند ، حالا اون با عرضه هاش 5 کیلومتر در ساعت ![]() . که خب مشخصا جوابش تیپا یی بیش نیست ![]() نقل قول:هنگام خاستگاری هیچی نداریم ولی به طرف علاقه مند هستیم وحاضریم هر کاری براسعادتمندی وخوشبختیش بکنیمداداش اگه وضعیت مالیت جوری نیست که بتونی بری جلو و با توقعات طرف نمی خونه شک نکن که انتخابت اشتباه ، یا حداقل باید صبر کنی ، هیچ راهیم نداره. از درگاه الهی هم نا امید باش تو این زمینه ![]() نقل قول:این که یک داستان خاصه ، واسه همه صدق نمی کنه .هوا برداشتن که مخصوص خانم هاست ، مشکلی نیست اون خانم جواب منفی بده یه 4 سال که همه رو رد کرد دیگه با منت قبول می کنه . نقل قول:ببخشید شما سنسور اخلاق سنج دارید که بخواید اولین ملاکتون چیزی جز ظاهر باشه ؟مسلما اولین چیزی که عیان هست ظاهره ، و به همین دلیل ملاک اول هست و این اول بودنش به معنی مهمترین بودنش نیست ! حداقل در مورد اون قشر مذهبی زیاد صدق می کنه. اگه تووپ رو تو زمین پسر ها نمی نداختید ، می خواستم از اشکالات خودمون بگم ولی دیدم بدجوری دارید گردن پسر ها می دازید ![]() نقل قول:بله ، به همین هوا هم هست که خانواده ها بیخیال ازدواج شدن ، طرف مذهبی ام باشه یه نگاه به بقیه افراد جامعه می کنه فک می کنه پسر خودشم نیاز نداره تو این سن ، خبر ندارن فقط پسر خودشو داره تشنگی میکشه ، آب که زیاد تو کوچه و خیابون. چقدر مرده اون پسری که تو سن سال 20-24 میره برای ازدواج ! و واقعا متاسفم برای همه دخترهایی که بی جهت اذیت می کنند ، بابا به خدا آب خوردنه بر طرف کردن هر چی نیازی که باعث پا پیش گذاشتن پسر میشه ، به خدا آب خوردنه تو این زمونه . مرام و مردونگیشه که اجازه نداده بهش. قدر بشناسین ، پسری که میلیاردم باشه دنبال عیاشی باشه تا قبل ازدواج همه کاراشو کرده اینقدر راحت قبول می کنن دخترا . بعد دو روز دیگه که گندش در میاد می گن پسرا خیلی نامردن ! انتخاب خودتونه از هر دستی آدم بده از همون دستم میگیره .والا پدر و مادر ما از صفر کیلومتر شروع کردند الان وضعمون از همه هم رده های سابق پدرم با اختلاف فاحشی بهتره ، خود پدرم میگه امکان اینکه من در این حالتی که هستم باشم تقریبا صفر بود سختی کشیدن ولی خدا برکتتو داد، زندگیشونو ساختن باهم !حیف که این حرف ها دیگه نه تو گوش دخترش میره که قناعت کنه و دنبال ساختن باشه و نه تو گوش پسرش که شجاعت مردونگی داشته باشه بره جلو . حییفف نقل قول:شدیدا موافقم تکبیر
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دخترخانومای گل ![]() خواهرای من ![]() عزیزان جان ![]() شماروبه خداتوازدواج سخت نگیرید... من ازدواج نکردم ولی واقعا به این مورد رسیدم تواین سنم که پول وپله بخدا معیارنیست واسه زندگی... ماهاهنوزمعنی ازدواجو نفهمیدیم...البته من بهش رسیدم کاملا جدی میگم....چشماتونو بیشتربازکنید...آرامشی که توازدواج هست،توهیچی نیست... ازدواج فقط رفع غریزه ی جنسی نیست! اینجوری بهش نگاه نکنید... ازدواج ساختن یه عمرسعادت زندگی شماست....شماازدواج میکنید که درکنارهمدیگه به تکامل برسید... خدامنو نبخشه اگه قصد شعاردادن داشته باشم.... چرااینقدرخرجای الکی میتراشید؟؟؟ والابخدا قسم!بخداقسم!بخداقسم! اگه پسره دنیا پول داشته باشه اخلاق نداشته باشه به درد نمیخوره... پول داشته باشه دین وایمون نداشته باشه مفت نمی ارزه! ایناوبهش رسیدم که میگم....وگرنه منم هنوزمجردم ![]() توروخدا شیرینی ولذت ازدواجو بااین چیزای الکی خراب نکنید... خودتونو بذارید جای پسرمردم! بخدا سخته....ازعهده براومدن این خرجایکه هیچ جابهش سفارش نشده....هیچ وجهه ی شرعی نداره...اصلا شرع هیچی.. شماخودتونوجای طرف مقابل بذارید... سخته...نمیتونید درک کنید وگرنه اینقدرسخت نمی گرفتید... فکرکنید...خواهش میکنم فکرکنید....!!!!فکر... |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۱:۴۱)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم فاطمه جان.گلم! سختی و آسونی ، رفاه و بی پولی از دید هرکی فرق میکنه. والا بالله دیدم که میگم. ممکنه خوبه تو عالی باشه واسه من. واسه یکی دیگه معمولی. اینا یه چیزیه که با توجه به افراد مختلف فرق میکنه...گلم! ![]() پس به دخترا خرده نگیر... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
موضوع اصلی اینه که خیلی کم هستند دختر خانوم هایی که قصد 
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)