کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من که نمی دونستم(تفاوت شرایط و نشانه ها)
۱۵:۱۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به خودم گفتم این جمعه هم نمی یاد!! نه صیحه ای , نه خبری از قتل نفس زکیه ,نه یمانی ,نه سفیانی , بی خیال ببینم جمعه بعد چی میشه ؟!

من که نمی دونستم شما می دونستید؟؟
فرق بین شرط و نشانه را میگم.
بعدش فهمیدم امام منتطر ماست که نمی یاد.
آخه فقط یار میخواد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ظهور امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرایط ونشانه هایی دارد که از آن ها به عنوان زمینه های ظهور و علائم آن یاد می شود .

تفاوت این دو آن است که زمینه ها در تحقق ظهور تاثیر واقعی دارند , به گونه ای که با فراهم شدن آن ها ظهور امام اتفاق می افتد و بدون آن ها ظهور نخواهد بود , ولی علائم در وقوع ظهور نقشی ندارند بلکه تنها نشانه هایی هستند که به وسیله آن ها می توان به اصل ظهور یا نزدیک شدن آن پی برد .

با توجه به این تفاوت یاد شده , به خوبی می توان در یافت که زمینه ها و شرایط نسبت به علائم ونشانه ها از اهمیت بیشتری برخوردارند بنابراین لازم است بیش از آنکه به دنبال علائم باشیم به زمینه ها توجه کنیم ودر حد توان خود در تحقق آن ها بکوشیم.

مهمترین زمینه ها ی قیام 4 چیز است :

1ـ طرح وبرنامه :
تعالیم قرآن کریم و سنت معصومان که همان اسلام ناب است , به عنوان بهترین قانون و برنامه در اختیار امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است وآن حضرت بر اساس این منشور جاوید اللهی عمل خواهد کرد.

امام باقر(علیه السلام) می فرماید: او بر اساس کتاب خدا عمل خواهد کرد و هیچ بدی را نمی بیند مگر اینکه آن را انکار می کند .(کافی ,ج8,ش597,ص396)

رهبری
در همه قیام ها نیاز به رهبر از ابتدای ترین ضرورت های قیام شمرده می شود و هر چه قیام وسیع تر و دارای اهداف بلندتری باشد نیاز به رهبری توانا و متناسب با آن اهداف بیشتر احساس می شود .حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که عصاره انبیا واولیا است به عنوان رهب
ر قیام بزرگ زنده وحاضر است .
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)ف
رمود : آگاه باشید مهدی وارث تمام علوم است و بر تمام دانش ها احاطه دارد .(معجم الاحادیث امام مهدی,ج7,ح1551,ص205)

یاران :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ظهور لنگ یاران ... )

آمادگی عمومی :
امر ظهور زمانی است که همه از عمق جان خواهان عدالت اجتماعی ؛امنیت اخل
اقی روانی و رشد و شکوفایی معنوی باشند.
زمانی که فساد اخلاقی در انواع مختلف رواج پیدا کند و مردم همه لذت های مادی را تجربه کنند ولی از زندگی و حیات خود راضی نباشند و در پی جهانی برخوردار از معنویت باشند.

منبع :نگین آفرینش , مولفان: محمد امین بالا دستیان , محمد مهدی حائری پور, مهدی یوسفیان .

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Sakineh ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا