کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** مگر همیشه اکثریت حق و اقلیت باطل است؟؟؟ ***
۰:۵۹, ۱۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۲:۰۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

*** هدف از ارسال این مطلب توهین به شخص یا گروه خاصی نیست. بلکه هدف تبیین یک مطلب نادرست است.

بعضی ها ادعا کردند که شیعه در اقلیته. واین برای شیعه ننگه. و اکثریت برای اهل سنت، یک افتخاره.

لازم دونستم نکته ای در باب کثرت و قلّت افراد بگم:
همیشه اینطور نیست که اکثریت خوب باشند و اقلیت بد.
در قرآن کریم آیاتی وجود داره که اکثریت رو ذم و اقلیت رو مدح میکنه:

آیاتی در ذم اکثریت:

1- بَلْ أَكْثَرُهُمْ‏ لا يَعْقِلُون‏ (لقمان:24)

2- وَ لكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُون‏ (انعام:37)

3- وَ أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ (توبه:8)

4- وَ إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّه‏ (انعام:116)
ترجمه: اگر از بيشتر كسانى كه در روى زمين هستند اطاعت كنى، تو را از راه خدا گمراه مى كنند.

5- وَ ما یَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إِنَّ الظَّنَّ لا یُغْنی‏ مِنَ الْحَقِّ شَیْئاً (یونس :36)
ترجمه: بیشترشان فقط تابع گمانند، و گمان نمى ‏تواند جاى حق را بگیرد.

آیاتی در مدح اقلیت:

1- وَ قَلِيلٌ مِنْ عِبادِيَ الشَّكُورُ (سبأ:13)

2- وَ قَلِيلٌ ما هُمْ (ص:24)
ترجمه: امّا عدّه آنان (صالحان) كم است.

3- وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيل‏ (هود:40)
ترجمه: جز عده كمى همراه او ايمان نياوردند.

اما اشاره به یک حدیث هم بکنم از زبان رسول اکرم علیه الصّلاة و السّلام در کتب اهل سنّت:

رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): اِذا سَلَكَ النّاسُ كُلُّهُمْ وادِياً وَ عَلِيٌّ سَلَكَ وادِياً فَاسْلُكْ وادِياً سَلَكَهُ عَلِيٌّ وَخَلِّ النّاسَ طُرّاً

ترجمه: اگر زماني پيش آمد كه ديدي همه‌ي مردم از يك راه مي ‌روند و تنها علي از راه ديگري مي‌ رود، تو از همان راه برو كه علي مي ‌رود و مردم را عموماً رها كن.

منابع: ینابیع المودة، ج1، ص384 و ج2، ص287 / تاريخ دمشق، ج42، ص307 / شرح النهج ابن أبي الحديد، ج2، ص232 و 233 / المناقب خوارزمي، ص193

حالا این روایت رو در کنار روایت پایین قرار میدیم:

قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): علي مع الحق و الحقُّ مع علي.

منابع: مناقب خوارزمي، ص223 / تذكرة الخواص،ص40 / كشف الغمة ج1، ص335 / أسد الغابة ج4، ص26 / إعلام
الورى، ص189 / مناقب الخوارزمي، ص128 / مجمع الزوائد ج5، ص186 / فرائد السمطين 1ج، ص162

بنابراین؛ ما افتخار می کنیم که پیرو مولا علی (علیه السلام) هستیم و در اقلیتیم...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مصباح ، ترنم ، وحید110 ، rezamohammadi ، بیداری اندیشه ، محب الزهرا ، Mahdy2021 ، aboutorab ، rastin ، Fatemeee ، در جستجوی سختی ، اولولالباب ، منادی حق ، Aryha ، fiftynine ، غربت تشیع ، ELENOR ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، sagheb ، مهدی2012 ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، یاســین ، mohamad ، لبخند خدا ، آیات ، m.hossein
۱:۰۸, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
کل مسیحیا میگن که حضرت عیسی (علیه السلام)، پسر خداست!!!
چون کل مسیحیت این اعتقادو دارن باید بگیم اونا بر حقند؟؟؟!!!
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، rezamohammadi ، محب الزهرا ، aboutorab ، ترنم ، غربت تشیع ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، مهدی2012 ، mahdy30na ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، آیات
۱۸:۲۲, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3

اکثرهم لایعقلون

خدا هیچ نیازی به ملت ایران ندارد. بلکه برعکس است:

هَا أَنتُمْ هَٰؤُلَاءِ تُدْعَوْنَ لِتُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَمِنكُم مَّن يَبْخَلُ
ۖ
وَمَن يَبْخَلْ فَإِنَّمَا يَبْخَلُ عَن نَّفْسِهِ
ۚ
وَاللَّهُ الْغَنِيُّ وَأَنتُمُ الْفُقَرَاءُ
ۚ
وَإِن تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُم
[٤٧:٣٨]

آری، شما همان گروهی هستید که برای انفاق در راه خدا دعوت می‌شوید، بعضی از شما بخل می‌ورزند؛ و هر کس بخل ورزد، نسبت به خود بخل کرده است؛ و خداوند بی‌نیاز است و شما همه نیازمندید؛ و هرگاه سرپیچی کنید، خداوند گروه دیگری را جای شما می‌آورد پس آنها مانند شما نخواهند بود (و سخاوتمندانه در راه خدا انفاق می‌کنند).
خدا از ملت ایران میخواهد که بخشی از راحتی و رفاه خود را در راه خدا صرفنظر کنند و تحریمها را تحمل کنند تا اسلام بتواند رشد کند ولی مثل اینکه ایرانی ها دارند راحتی و رفاه را ترجیح میدهند و از تحریمها خسته شده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، در جستجوی سختی ، آیات
۱۸:۴۲, ۱۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱۸:۴۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #4

اقلیت ها لزوما خوب نیستند! همیشه خوب ها در اقلیتند!

معمولا افراد فرق این دو رو نمی فهمند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، مهدی2012 ، sagheb ، در جستجوی سختی ، mohammadhadi ، anti ، آیات
۱۹:۰۸, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
اگه باز دوباره پستم ب بهانه الکی حذف نمیشه بگم

این سخن پیامبره ک می فرماین من به تعداد نسل مسلمانان افتخار می کنم ....

الان هم میگن کنترل جمعیت را برداریم ک نسل شیعه زیاد بشه ...

در حالی ک الان برای همین تعداد نمیتونن کار و مسکن و همسر تهیه کنن ....

پس بهانه اینکه هدفشون از کنترل جمعیت نیروی کار آینده هست غلطه

چون الان کلی نیروی بیکار و زیر خط فقر داریم!!!!!!!

بنابراین تعداد سنیان بیشتر از شیعیان هست نشون میده ک براتون مهمه ک می خواین با ازدیاد جمعیت کشور تعداد شیعیان را زیاد کنین .....
۱۹:۱۴, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:اگه باز دوباره پستم ب بهانه الکی حذف نمیشه بگم

بنابراین تعداد سنیان بیشتر از شیعیان هست نشون میده ک براتون مهمه ک می خواین با ازدیاد جمعیت کشور تعداد شیعیان را زیاد کنین .....

با عرض سلام و احترام خدمت شما

اینها چه ربطی دارد به بحث مربوطهHuh

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، ELENOR ، مهدی2012 ، sagheb
۱۹:۴۶, ۱۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱۹:۵۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۸/مهر/۹۲ ۱۹:۰۸)Atosa نوشته است:  اگه باز دوباره پستم ب بهانه الکی حذف نمیشه بگم

بسم الله الرّحمن الرّحیم

پاسخ شما رو اینطور میدم:

در روایات و آیات قرآن تأکید زیادی بر امربه معروف و نهی از منکر شده. و بر هرکسی واجبه که این کار رو بکنه. امروز هم با وجود فسادهای زیاد در جامعه، ما ملزم به امربه معروف و نهی از منکر هستیم.
از طرفی در روایات شیعه اومده که امام زمان ارواحنا فداه زمانی ظهور میکنند که جهان پراز ظلم و فساد شده و همه بخاطر این ظلم و فساد عاجزانه منتظر یک منجی هستند.
حالا آیا ما برای اینکه ظلم و فساد فراگیر بشه نباید امر به معروف و نهی از منکر رو که واجب شرعی هست انجام بدیم؟؟؟
ما وظیفمون رو انجام خواهیم داد و عالم هم یک سیر کلّی ای رو دنبال خواهد کرد.
این دو، دو چیز جدا از هم هستند. هم ما وظیفه انجام بعضی کارها رو داریم و هم عالم یک سیر کلّی رو دنبال میکنه.

بنابراین:
ما نسبت به کم بودن شیعیان در جهان احساس نگرانی نمیکینم. چون در روایت شیعه آینده درخشانی برای شیعیان علی (علیه السلام) توصیف شده. و ما یقین داریم که با ظهور حضرت مهدی أرواحنا فداه شیعه و تمامی پیروان ایشان سربلند هستند.
امّا وظیفه ما اقدام برای افزایش جمعیت شیعیان در جهان هست. چه با تبلیغات و چه با زاد و ولد و...
همونطور که اهل سنت هم چه با تبلیغات و چه با زاد و ولد زیاد، و... در پی افزایش تعداد جمعیت خودشون هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، sagheb ، ELENOR ، مهدی2012 ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، یاســین ، آیات
۲۳:۵۶, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
اهل سنت دنبال زاد و ولد زیاد نیس برای افزایش جمعیتشون!!!!!!!!

تبلیغ میکنه البته ....

ولی شما ها مشکلتون اینه ک تبلیغ بلد نیسین ورای همین میخواین ب زور مردم بچه دار شن!!!!!!!!!!!!!!!!

مثلا من شیعه دوس ندارم

ولی ی کاربر سنی اومده بود ک شیعه دوس داشت کاری کردین ک از شیعه زده شد (دستون درد نکنه هااااااااااااااا )

ولی نشون میده تبلیغتون ضد تبلیغه و حق با ماست Smile

یا شاید نشون میده حقانیت ندارین ک نمیتونین کسی را جذب کنین
۰:۲۲, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:مثلا من شیعه دوس ندارم

ولی ی کاربر سنی اومده بود ک شیعه دوس داشت کاری کردین ک از شیعه زده شد (دستون درد نکنه هااااااااااااااا )

متاسفانه مشکل شما خواهر گرامی اینه که دارید با دید مذهبی به افراد نگاه میکنید. شما میتونید قسم بخورید همه ی سنی ها آدم های خوبی هستن؟ و یا میتونید قسم بخورید همه ی شیعه ها آدم های بدی هستن؟ خیر اینجور نیست من خودم سنی دیدم که خوش اخلاق و بچه ی باحالی بوده و شیعه هم دیدم که خیلی آدم بدی بوده و برعکسش.
مشکل اینجاست که خیلی ها از ما فقط اسممون رو شیعه و سنی میذاریم ولی هیچ وقت پیرو پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت نیستیم، مگر نه دلیلی نداره دو نفر سنی و شیعه با هم بد باشن. حتی ما وظیفه داریم با کافرها و بی دین ها هم خوش اخلاق باشیم(به غیر از یک عده) پس چطور دو تا شیعه و سنی به همدیگه توهین میکنن؟ اونایی که توهین کنن قطعا شیعه و سنی واقعی نیستن.
پس بدرفتاری چهار تا شیعه یا سنی دلیل بر بداخلاقی همه اون ها نیست.

نقل قول: یا شاید نشون میده حقانیت ندارین ک نمیتونین کسی را جذب کنین
البته حتما شما خودتون میدونید و داستان های پیامبران رو خوندید که عدم جذب دلیل بر حقانیت نیست.

یک جمله ی زیبایی از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست که به نظرم هرکس بهش عمل کنه دیگه مشکلی پیش نمیاد. پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند که هرکس به اون چه که میدونه عمل کنه، خدا چیزهایی رو که نمیدونه بهش یاد میده...

پس اگر هدفمون بهشت و رضایت خدا و دوری از جهنم و عذابه باید به چیزایی که میدونیم عمل کنیم ولی اگر واسه رو کم کنی میخوایم بحث کنیم دیگه بیخیال...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، آیات
۰:۲۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
من گفتم سنی ها خوبن شیعه ها بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من گفتم شیعه دوس ندارم ...................
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا