|
کاربران همیشه خاموش (بررسی نقاط ضعف و قوت تالارهای مهدوی)
|
|
۱۷:۱۷, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان،
بنده تقریبا 2 سال هست که تو تالارهای مهدوی (بیداری و آنتی 666 و ...) فعالیت دارم. یکی از موضوعاتی که خیلی تو ذوق میزنه، اینه که تعداد کاربرانی که توی این تالارها فعالیت میکنن نسبت به ثبت نام کننده ها نسبتشون خیلی خیلی پایین ـه ... یعنی تقریبا 1 به 40 !!! در حالیکه این آمار تو تالارهای فیلم و سرگرمی و ازین دست تالارها، 1 به 20 یعنی نصف هستش. تو این تاپیک قصد داریم تالارهای مهدوی رو با تالارهای غیرمهدوی (فیلم و در کل صنعت غفلت [همان سرگرمی]) مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم که چه راهکارهایی پیش رو هست برای اینکه تالارهای مهدوی و در کل سایت های مذهبی رو از لحاظ بازدید (اسمش رو میذاریم جذب حداکثری) و محتوی و ... قوی کنیم (البته با در نظر گرفتن همۀ جوانب = بحثای مالی و همه چی). از شما دوستان هم خواهش میکنم که نظراتتون رو بیان کنید تا به نتیجه برسیم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۸)reyhaneh.sh نوشته است: به نام خدا الان این نظر و مقایسه شما شوخی بود یا دارید جدی می گید؟؟؟ یعنی تاپیک مارو میخواهید با انیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مقایسه کنید؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بله حرف شما درسته من بدون فکر این پستو گذاشتم ببخشید اشتباه کردم
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
البته سید جان قصد خانوم ریحانه مقایسه ی کمی بود و البته در دو حوزه ی متفاوت. یکی در حوزه ی انیمیشن ها و یکی در حوزه ی تالار بیداری اندیشه
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خب مجید گرامی میدانیم که مقایسه دو امر که در دوحوزه مختلف هستند و قرابتی هم با هم ندارند منطقی نیست...
|
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول: یعنی یه عده نشستن فقط پول میگیرن که فکر کنن ما مجانی هم فکر کردیم اندازه یک کتاب هم طرح و ایده داریم . ادمشم هست . فقط یه مشکل داریم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .پول
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اقا الان من چی بگم
برای من نامه تهدید می فرستید ![]() ![]() ![]() (به جان خودم دارم شوخی میکنم)خب باید برم دیگه ![]() جذب حداکثری کجاست پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد اقا وحید میاد کلک میزنه ، چطوری؟؟ اینجوری که میاد تو امتیازای من تیکه میندازه بعد خنثی میکنه ولی تیکه ش باقی میمونه ![]() ![]() ![]() ![]() چه زرنگه ، یعنی قشنگ وارده ها ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۲)وحید110 نوشته است: ما مجانی هم فکر کردیم اندازه یک کتاب هم طرح و ایده داریم . ادمشم هست . دیدید برادر من بازم مشکل پوله البته تجربه ایرانی بودن ثابت میکنه اذن للذین یقاتلون بانهم ظلموا ان الله علی نصرهم لقدیر
این که آخر آیه خدانگفته خدا کمکشون میکنه عوضش کفته خدا بریاریشان تواناست یعنی به هیچ کس ربطی نداره خدا هواشونو داره ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
میشه مستندهای بیداری اندیشه رو فروخت
هر کدوم از دوستان میتونن در دانشگاه هاشون مثلا در جهاد دانشگاهی،بسیج و ... یه میز بذارن،تبلیغ کنند بفروشن من حاضرم بخرم چون معمولا در دانلود مشکل دارم |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
پولی که مد نظر منه خیلی بیشتر از این حرفاس ...
فقط خواستم بگم ما فکر کم نداریم . موقعیت مالی کم داریم . یا حق |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
البته مطمئنا شما که در کار هستین بیشتر میدونین
اما پول باید برکت داشته باشه خدا خودش جور میکنه مثلا نمایشگاه زدین یکی میاد یه پیشنهاد میده یا مثلا میخواد واسشون سمینار بدید .... مثلا تا چه حدی میخواین؟ اگه دوست داشتین جواب بدین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |