|
شيعه خيلي غريبه.بيايد براي تبليغ تشيع تلاش كنيم
|
|
۰:۰۵, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۰:۰۸ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگي.
ي موضوعي هست كه خيلي منو ناراحت كرده.اون اينه كه چرا انقدر تبليغات شيعه ضعيف و كمه؟ تا حالا كلمه ي Shiaرو توي گوگل سرچ كردين تا ببينيد چه عكساييي ميده؟ يبار امتحان كنيد تا بفهميد مردم دنيا چي فكر ميكنن درباره ي تشيع. بيايد مطالب و عكس هايي درباره ي تشيع و خوبي هاشون توي اينترنت به زبان غير فارسي مثل انگليسي و عربي و... بذاريم تا وقتي سرچ ميكنيم عكساي واقعي درمورد شيعه ببينيم. واقعا شيعه خيلي غريبه. البته بعضي عكسا تقصير خود كسايي هستش كه خودشونو شيعه ميدونن.بيشترشون عكساي چاقوزني توي مراسم عزاي امام حسين عليه السلام هستش متاسفانه. ![]() من اين عكس رو توي صفخه ام توي گ.گل پلاس گذاشتم.خدا ميدونه ك اين سني ها چ چيزا ك نگفتن. واقعا ادم دلش ميخواد بشينه براي غربت شيعه گريه كنه
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۰, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بله درسته که شیعه الان خیلی غریبه. ولی آینده چیز دیگه ای هست.
پس بهتره کلای خودمونو محکم بچسبیم که باد نبردش بعد اگه محکم شد روی بقیه هم کار کنیم. این یه نکته نکته دوم هم اینه که باید از خدا بخوایم اون اینده ی درخشانرو هر چه زود تر برسونه.و با رفتار درستمون هم این خواسته رو تایید کنیم. نکته سوم:کلا روی فضای مجازی و چیزهایی که توش میبینید و می شنوید حساب باز نکنید.واقعیت با این تفاوت داره. |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱۸:۴۱ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۱:۴۰)sarallah نوشته است: بله درسته که شیعه الان خیلی غریبه. ولی آینده چیز دیگه ای هست. بله حق با شماست.ما به اينده و امام زمامنون دلمون خوشه.به اميد ان روز دين و اعتقادمون رو از دست نميديم.انشا الله ![]() من به عنوان شخصي كه توي فضاي مجازي سابقه دارم ميدونم ك واقعيت فرق داره و دنياي مجازي قابل اعتماد نيست. ![]() 1-وماذا قال صلى الله عليه وسلم عن عائشة رضي الله عنها ’؟ 2-ﻷ حول ولا قوة الا بالله ..... شنو عيد الغدير نحن المسلمين لنا عيدين فقط الفطر والأضحى غير ذلك شعوذة..... استغفري ربك اينم نظرات بي ارزشي كه درباره ي عيد غدير دادن |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط اميرمهدي.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ميشه لينك هارو بذاريد كنجكاو شدم
|
|||
|
۲۱:۰۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من کلمه ی شیعه روسرچ کردم.... واقعا چیزایی اومدکه ناراحت کننده س.... یعنی تصورات ازشیعه اینه؟ واقعاباید تاسف بخوریم برای خودمون....! یاعلی. |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۱:۴۰)sarallah نوشته است: بله درسته که شیعه الان خیلی غریبه. ولی آینده چیز دیگه ای هست. آینده را ماها میسازی و هرچه دیرتر اقدام کنیم به همان نسبت ظهور هم عقب میفتد. باید کلاه خودمان را در زمانی کوتاه با مطالعه و تحقیق کافی به سرمان بچسبانیم و شروع کنیم به کار برای شناساندن تشیع به دنیا و پاک کردن ذهنیات غلطی که وهابیت و رسانه های غربی در ذهن مردم دنیا در مورد اسلام درست کردن. ناامید هم نباید شد با تلاش واقعا میتوان موثر واقع شد. به هر حال واقعیت این است که همین فضای مجازی فعلا شده منبع گرفتن اطلاعات و حتی عقاید یک طیف بسیار بزرگی از آدمها در سراسر دنیا. مخصوصا جوانان در کشورهای مختلف. در آمریکا، کانادا، آفریقای جنوبی و... یعنی برای خیلی ها همین فضای مجازی نقش واقعیت را بازی میکنه. یعنی یک جوان آمریکایی که تصمیم گرفته حالا یک تحقیقی هم در مورد اسلام کنه میاد و با شیعه و سنی مواجع میشه. یک تحقیق میکنه با این عکسهای وحشتناک و دروغها در مورد شیعه مواجه میشه و میگه ولش کن.میره سراغ سنی و گیر وهابیت میفته. وهابی ها خیلی در فضای مجازی فعال هستند. که البته با ساپورت مالی سنگین عربستان سعودی است. کسی که عاشق امام حسین علیه السلام و زینب سلام الله علیها باشد حداقل روزی چند ساعت وقت خود را برای ارتباط با افراد خارجی از طریق اینترنت میکند تا اسلام واقعی را به آنها معرفی کند. به جای اینکه بیشتر کار کنیم تا یک زندگی تجملاتی داشته باشیم میتوانید کمتر کار کنیم و یک درآمد حداقلی داشته باشیم با یک زندگی ساده و بقیه وقتمان را در زمینه آشنایی جوانان کشورهای دیگر با اسلام کنیم. |
|||
|
|
|
|

![[تصویر: 5266.jpg]](http://islamic-awakening.ir/file/attach/201201/5266.jpg)