|
آزار دهندگان خداوند و رسولش
|
|
۳:۰۴, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۰:۱۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام [/font] [font=Arial]به نظر شما اين آيه از قرآن كريم در شأن چه كساني نازل شده است؟
إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا 57 احزابهمانا آنها که خدا و پيامبرش را آزار مىدهند، خداوند در دنيا و آخرت آنها را لعن کرده، و براى آنها عذاب خوارکنندهاى آماده کرده است. |
|||
|
|
۴:۲۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . 1-نام تاپیک اصلا گویا نیست. 2-در این مورد نظر شخصی نباید داد و باید مراجعه شود به تفاسیر. 3-از تفسیر نمونه: منظور از «ايذاء پروردگار» همان كفر و الحاد است كه خدا را به خشم مىآورد و اما ايذاء پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله مفهوم وسيعى دارد، و هر گونه كارى كه او را آزار دهد شامل مىشود. حتى از رواياتى كه در ذيل آيه وارد شده چنين استفاده مىشود كه آزار خاندان پيامبر صلّى اللّه عليه و آله مخصوصا على عليه السّلام و دخترش فاطمه زهرا عليها السّلام نيز مشمول همين آيه بوده است. . . |
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۴:۲۷)میلاد.م نوشته است: بسم الله سلام و عرض ادب ضمن عرض تشكر و قبولي طاعات و عبادات همه بزرگواران عزيز " ابتدا از اينكه بيسوادي حقير را به من گوشزد نموديد ممنونم . اما در توجيح كار حقير مطالبي را خدمت تان عرض مي نمايم : فرموديد : 1- نام تايپيك گويا نيست عرض كنم خدمتتان خوب به بزرگواريتان ببخشيد 2- فرموديد : نظر شخصي نمي توان داد بايد به تفاسير مراجعه نمود خدمتتان عارضم : چرا نمي توان نظر شخصي داد چطور وهابيت و ديگر دشمنان خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي توانند درباره تنها فرقه بر حق يعني تشيع هر چه دلشان خواست بگويند و محبان اهلبيت عليهم السلام فقط سكوت كنند 3- از تفسير نموده فرموديد ..... خوب خدا خيرتان دهد توضيح هم داديد اما حقير توضيحات و نظرات بيشتري مي خواهم بگذاريد تا همه بدانند چه كساني به خداوند و رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار عليهم السلام مخصوصاً به مادر سادات حضرت زهرا سلام الله عليه آزار رساندند و هم اكنون هم در ادامه همان جنايات و آزار اذيت هاي قبل چه كساني قلب نازنين مولايمان حضرت اباصالح المهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را به درد مي آورد در پناه پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفق باشيد |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۲:۲۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول:ابتدا از اينكه بيسوادي حقير را به من گوشزد نموديد ممنونم . البته بنده هرگز چنین کاری نکردم. . . نقل قول:چرا نمي توان نظر شخصي داد چطور وهابيت و ديگر دشمنان خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي توانند درباره تنها ..... برادر اینکه کسی کار غلطی کرد مجوز نیست. ما باید با مراجعه به احادیث و روایات و اهل فن (متخصصین امر) در این موارد اطلاعات کسب کنیم.نه با نظر شخصی. فرق مکتب تشیع با بقیه همین است. . . نقل قول:بگذاريد تا همه بدانند چه كساني به خداوند و رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار عليهم السلام مخصوصاً به مادر سادات حضرت زهرا سلام الله عليه آزار رساندند ... . ما هم خلاف این نگفتیم برادر. فقط نکته اینجاست ، که نظر شخصی در این موارد به درد نمی خورد. . . |
|||
|
|
۲:۵۶, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۳:۳۳ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
صرفاً براي تأمل اهل تأمل بسم الله الرحمن الرحيم 30- مَعاشِرَالنّاسِ، تَدَبَّرُوا الْقُرْآنَ وَ افْهَمُوا آياتِهِ وَانْظُرُوا إِلى مُحْكَماتِهِ وَلاتَتَّبِعوا مُتَشابِهَهُ، فَوَاللَّهِ لَنْ يُبَيِّنَ لَكُمْ زواجِرَهُ وَلَنْ يُوضِحَ لَكُمْ تَفْسيرَهُ إِلاَّ الَّذى أَنَا آخِذٌ بِيَدِهِ وَمُصْعِدُهُ إِلىَّ وَشائلٌ بِعَضُدِهِ (وَ رافِعُهُ بِيَدَىَّ) وَ مُعْلِمُكُمْ: أَنَّ مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَهذا عَلِىٌ مَوْلاهُ، وَ هُوَ عَلِىُّ بْنُ أَبى طالِبٍ أَخى وَ وَصِيّى، وَ مُوالاتُهُ مِنَ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ أَنْزَلَها عَلَىَّ. هان مردمان! در قرآن اندیشه کنید و ژرفای آیات آن را دریابید و بر محکماتش نظر کنید و از متشابهات آن پیروی ننمایید. به خداوند سوگند که باطن ها و تفسیر آن را روشن نمی کند مگر همین که دست و بازوی او را گرفته و بالا آورده ام و اعلام می دارم که هر آن کس که من سرپرست اویم این علی سرپرست اوست و او علی ، فرزند ابی طالب، برادر و وصّی من است. ولایت و سرپرستی او حکمی از سوی خداست که بر من فرو فرستاده است. “O people! Do deeply reflect on the Holy Qur'an, and try to catch the Verses’ sense and comprehend, then try to observe the even Verses of its, but do not dazzle at resembled Verses. By God! Whatever is deeply rooted in it, and the true meaning and the sense of its cannot be well explained to man, except by this man that I am holding his hand high; now I announce that: ‘Whomsoever I am master to, so is this Ali to him master!’ And he is none but Ali, the son of Talib, my brother, my successor and my help, whose Leadership’s Decree, has been sent to me from God, Almighty: a سلام اينم براي اهل تأمل 28- مَعاشِرَالنّاسِ، فَضِّلُوا عَلِيّاً فَإِنَّهُ أَفْضَلُ النَّاسِ بَعْدى مِنْ ذَكَرٍ و أُنْثى ما أَنْزَلَ اللَّهُ الرِّزْقَ وَبَقِىَ الْخَلْقُ. مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ، مَغْضُوبٌ مَغْضُوبٌ مَنْ رَدَّ عَلَىَّ قَوْلى هذا وَلَمْ يُوافِقْهُ. أَلا إِنَّ جَبْرئيلَ خَبَّرنى عَنِ اللَّهِ تَعالى بِذالِكَ وَيَقُولُ: «مَنْ عادى عَلِيّاً وَلَمْ يَتَوَلَّهُ فَعَلَيْهِ لَعْنَتى وَ غَضَبى»، (وَلْتَنْظُرْنَفْسٌ ما قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوااللَّهَ ـ أَنْ تُخالِفُوهُ فَتَزِلَّ قَدَمٌ بَعْدَ ثُبُوتِها ـ إِنَّ اللَّهَ خَبيرٌ بِما تَعْمَلُونَ). هان مردمان ! علی را برتر دانید که او برترین از مردان و زنان ، پس از من است تا آن هنگام که آفرینش برپاست و روزیشان فرود آید دور دور باد از مهر خداوند و خشم خشم باد بر آن که این گفته ام را نپذیرد و بامن سازگار نباشد .هان! آگاه باشید جبرئیل سه بار از سوی خداوند خبرم داد هرکه با علی ستیزد و بر ولایت او گردن نگذارد نفرین و خشم من بر او باد ، البته بایست هرکس بنگرد که برای فردای خویش چه پیش فرستاده پس تقوا پیشه کنید و از ناسازی با علی بپرهیزید ، مباد گامهایتان پس از استواری در لغزد و همانا خداوند بر کردارتان آگاه است . [align=LEFT]O people! Honor Ali, for he is indeed the best of men next to me among you, men and women! This will continue until the creatures exist on land and until God sends His provision to man! May one be damned, may damned thus! May one be buried in Wrath, in Divine Wrath: who refuses [listening to] my say, or agrees not with what I have just said. Know that Gabriel brought me this news of God, [saying]: "One who rises against Ali, and does not accept his Leadership, then, let My wrath, and My course fall upon that type. It is just for a man to see what [good or bad] he has forwarded for his tomorrow – Next Day. Thus, fear God, for by opposing Ali, lest your foot may slip after it is planted and found root! For indeed God is Aware of everything you do با تشكر از همه موفق باشيد يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظرم اين آيه در مورد آن مسلمانيست كه خلاف خواست پيامبر واهل بيتش رفتار كته مخصوصا اگه داعيه شيعه بودنم داشته باشه
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱:۱۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام به نظر شما اين آيه از قرآن كريم در شأن چه كساني نازل شده است؟ إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا (57 احزاب) همانا آنها که خدا و پيامبرش را آزار مىدهند، خداوند در دنيا و آخرت آنها را لعن کرده، و براى آنها عذاب خوارکنندهاى آماده کرده است.
|
|||
|
۷:۱۵, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بدون اینکه بخوایم به مصادیق بپردازیم، واضح هست که کسانی که پیامبر را آزار و اذیت کردن مشمول این آیه میشن. طبق روایتی کاملا معتبر برای همه مسلمانان، پیامبر در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها فرمود: «هي بضعه مني و هي قلبي و روحي التي بين جنبي فمن آذاها فقد آذاني و من آذاني فقد آذي الله » : فاطمه پاره تن من است و او قلب و روح من است پس هر کس او را بيازارد مرا آزرده و هر کس مرا آزار دهد خدا را آزار داده است.
تاریخ هم گواه است حضرت زهرا سلام الله علیها کی و چگونه آزار دید. طبیعتا چنین افرادی مورد لعن خداوند قرار خواهند گرفت طبق همین آیه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |