|
گفتگویی پیرامون انجمن حجتیه
|
|
۵:۱۸, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ظاهراً مديران زحمت كشيدند و پست بنده رو به يه تايپك جدا تشكيل دادند انشاءالله خيره فقط جهت يادآوري براي اون عزيزاني كه تازه وارد اين تايپك ميشن لينك زير را هم كه ابتدا همين موضوع بوده و فرمايشات و ارسالهاي برادر عزيزم جناب تلميخا بوده را هم ببيند تا موضوع و عرايض بنده را بيشتر و بهتر متوجه بشن . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28350.html ان شاء الله با عنايت خداوند و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام هر چه خيره نصيب شيعيان و محبان مولاي غريب شود سلام بر اهل تامل با اين تعاريفي كه شما از انجمن نمودي منم حتماً يكي از متهمين شما بايد باشم . ولي برادر عزيز، كربلايي عزيز فكر مي كنم در حق اين انجمن تو فضاي مجازي دارن بسيار اجحاف صورت مي گيره و خدمات بسيار ي را كه اين انجمن براي دين نموده رو ناديده گرفته ميشه و فقط برخي نقاط كور كه به آنها مي چسبانند كه خدا مي داند درست باشه يا نه را به شدت پررنگ و علم مي كنند . ابتدا اينم بگم تا ذره اي از اتهامات رو عليه خودم كم كنم همانطور كه در صحبتهاي قبلي كه با هم داشتيم خدمت تان عرض كردم من سنم به اين انجمن قد نميده ولي يه چند تايي از اعضاي اين انجمن را از نزديك ميشناسم . چند موردي را كه به اين انجمن چسپاندند كه يقين دارم اهل اين برنامه ها نيستند هيچ بلكه مخالف 100 در100 هستند . شايد بپرسيد چطور يقين داريد ؟ چون درباره قمه زني با يكيشون بحث كردم و قرار برام سند بياره كه مراجع حرام اعلام نمودند . او معتقد بوده كه قمه زني از بدعت هايي هستند كه در دين وارد كردند . و اما توهين به مراجع رو كاملاً رد مي كنم . چون هرگز ازشون توهين به مخالفين خودشون را نشنيدم ، فقط از اونايي كه به ناحق عليه شان اين جمله معروف « گناه كنيم تا آقا بياد» رو به اونا نسبت مي دهند ناراضيند . بگذريم داداش من يه پيشنهاد دارم " چون فكر مي كنم تو فضاي مجازي بدجوري دارن سر انجمن رو مي برن و خدمات اونا رو كهمبارزه عليه بهائيت انجام دادند را كمرنگ مي كنند و اونا هم كه نيستند از خودشون دفاع كنند من بارها از اونا شنيدم كه كه اتهام زنندگان را به خدا و رسول و امام زمان عليهم السلام واگذار نمودند . پس خداي نكرده با نقل مطالب از سايت ها و وبلاگ ها كاري نكنيم كه فردا نتونيم جلوي امام زمان عجل الله سر بلند كنيم . و اينم بگم شايد شايد شايد بوده باشند افرادي از اعضاي انجمن كه خطاهايي داشتند و ربطي به كل انجمن نداشته باشد . و متاسفانه امروزه هم كسي كه داره براي امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كار مي كنه انگ هايي بهش مي زنند كه نگو نپرس ! و اما پيشنهاد من : با هماهنگي با مديران و ناظران يك تايپك ايجاد كنيد كه هم نظرسنجي داشته باشه و هم اعضاء با كمك بزرگترهاي خود آنچه از اين انجمن مي دانند (فقط خواهشاً مطلب از فضاي مجازي نباشه ) بيشتر نقل قول ها از اطرافيان و پدر و مادر و اونهايي كه سنشون قد ميده باشه را در اون تايپك قرار بدند تا هم اولاً خدا و ائمه معصومين عليهم السلام از ما راضي باشند و هم خداي ناكرده مديون اين افراد نباشيم . و در آخر هم قبلاً هم عرض كردم حقير هدفم اين نيست كه بخوام از يك گروه خاصي دفاع كنم يا اينكه گروهي را تخريب كنم هدفم اينه كه رفع شبهه بشه احياناً برخي افراد (يكيش خود من ) فقط از كپي پست استفاده مي كنند و مطالبي را از فضاي مجازي نقل مي كنند بعد عكس اون موضوع در دنياي واقعي موجوده و با اين كار دل ها به درد مياد و حق الناس هاي زيادي ناحق ميشه . پس لطفاً از حقير نخواهيد تا به سوالات شما پاسخ دهم چون اطلاعاتم بسيار پايينه و غير مستند . خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاءالله موفق و پيروز و سربلند باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
۰:۵۱, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در جواب برادر ابوتراب یعنی این انجمنیا نت رو گرفتن! حالا اسم نمی برم یا تالار زدند یا تالار رو بدست گرفتند من سر این مسائل زیاد بحث کردم (۲۶/مهر/۹۲ ۱۴:۲۶)Behnam-Az نوشته است: به نظر من این گونه نقد های که به این شبکه ها انجام می شود بیشتر رنگ بوی سیاسی-حکومتی به خود پیدا کرده! سیاسی حکومتی چیه؟ این شبکه ها کاملا حکومت رو میزنن آدرس دادم دیگه تشریف ببرید آپارات ببینید چطور با کنایه حرف میزنن حداقل دیدم که آقای رحیم پور در بعضی مناسبت ها بدون افراط در این باره حرف زدند و در مورد قضایای خانه حضرت زهرا(سلام الله علیها) نیز در مناسب خودش خیلی صحبت میکنن البته خدا رو شکر رسانه در این زمینه عقلش بیشتر از این شبکه ها کار میکنه و تفرقه افکنی نمیکنه ولی ولی ولی این شبکه های انگلیسی کلا کاری به صهیون و صلیبیون ندارن صبح تا شب دنبال تفرقه هستند |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۳:۰۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
حقير هدفم اين نيست كه بخوام از يك گروه خاصي دفاع كنم يا اينكه گروهي را تخريب كنم هدفم اينه كه رفع شبهه بشه احياناً برخي افراد (يكيش خود من ) فقط از كپي پست استفاده مي كنند و مطالبي را از فضاي مجازي نقل مي كنند بعد عكس اون موضوع در دنياي واقعي موجوده و با اين كار دل ها به درد مياد و حق الناس هاي زيادي ناحق ميشه . اما در مورد ماهواره و سايت هاي معاند كاملاً حق با شماست و اونا هدفي جز تبليغ بي ديني و اختلاف افكني و ترويج بدحجابي و دور كردن جوانان از دين ندارند البته نه همشون . نمونش من وتو .- كلمه و .... هستند سايت و شبكه هايي كه واقعاً زحمت مي كشند نمونه شبكه ولايت - سايت ولي عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - شبكه امام حسين عليه السلام و... كه البته تعدادشون اندكه ان شاءالله روزي بياد همه شبكه هاي ماهواره اي در راه خدمت به اهلبيت عليهم السلام باشند . اما اينكه برخي از اعضاء انجمن مرتكب گناه و عمل اشتباهي شده باشند را نبايد به حساب تمام اعضا نوشت و همه را به يك چوب راند . زيرا همين اعضاي هم در دوران قبل از انقلاب و هم مدتي بعد از انقلاب اسلامي خدمات بسيار مفيد و ارزنده اي داشتند . حالا با كم و كاستي همراه بوده من نمي دانم ولي نه اونقدر بي اهميت بوده كه بخواهيم اينطور كه برخي از برادرانم و دوستانم تعريف مي كنند . در هر صورت من از بزرگان خواهشمندم مثل هميشه همچون برادر بزرگتر و استاد به اين موضوع بپردازند تا خداي ناكرده با ارسالهايمان دلي را به درد نياوريم كه منجر به شرمندگي پيش ارباب دوعالم باشد . پيشاپيش ايام مبارك ولايت و روز عيد غدير خم را خدمت همه شيعيان و محبان آن شاه ولايت تبريك و تهنيت عرض مي نمايم موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
۱۲:۳۵, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببینید برادر ابوتراب
چیزی که از انجمن می دانم مربوط به مشاهدات میدانی و حضوریست ربطی به کی پیست هم ندارد من به دوستان کانال شبکه امام حسین در آپارات را معرفی کردم نه در یک جا در چندین جا حرفشان این است حکومت جمهوری اسلامی با حکومت پهلوی فرقی ندارد و محکوم به نابودیست!!! هر روحانی که ضد حکومت نباشد یا موافق آن باشد بهتر است بگویم روحانی انقلابی می شود آخوند درباری! کافیست حوصله کنید نگاه کنید از روز روشن تر است که این ها مورد حمایت نظام سلطه هستند مواظب فتنه های آخر الزمان باشید! قرآن بر سر نیزه نکنند! |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۶:۴۷ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اینگونه که پیش می رویم باید انتظار تعطیلی و به حاشیه رفتن زیارت عاشورا هم داشته باشیم!!!!!البته اگه تا بحال به حاشیه نرفته باشد!؟؟
نقل قول: سیاسی حکومتی چیه؟سیاستی که به قصد حکومت کردن اجرا می شود نه به قصد اجرای اسلام ناب محمدی با ادبیات این گونه افراد چند سالی هست که اشنا هستم اینان همواره دنبال کوچکترین مسئله هستند تا با بهانه قرار دادن ان دیگران را تکفیر کنند(مثلا در پست اول تاکید بر مسئله عیدالزهراء و قمه زنی برای تکفیر ...) |
|||
|
۱۸:۰۷, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برادر ابوتراب لطف کنید عقایدی از انجمن که فکر می کنید درست هستند رو بیان کنید تا از اشتباه بیرون بیاییم
در مورد ولایت فقیه،دفاع مقدس و جهاد،حمایت از مقاومت و از همه مهمتر تشکیل حکومت اسلامی و نهی از منکر و امر به معروف نظرات خود رو بفرمائید نقل قول: کجای زیارت عاشورا فحش داده؟ ما پیرو ائمه اطهار هستیم همانطور که از اهل باطل برائت جستند ما دقیقا همانطور برائت می جوئیم در زیارت عاشورا اللهُمَّ الْعَنْ أوّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، وَآخِرَ تَابِع لَهُ عَلَى ذلِكَ ، اللهُمَّ الْعَنِ العِصابَةَ الَّتِي جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَشايَعَتْ وَبايَعَتْ وَتابَعَتْ عَلَى قَتْلِهِ. اللهُمَّ الْعَنْهم جَميعاً اللهمَّ خُصَّ أنْتَ أوّلَ ظالم بِاللّعْنِ مِنِّي ، وَابْدَأْ بِهِ أوّلاً ، ثُمَّ الثَّانِي ، وَالثَّالِثَ وَالرَّابِع ، اللهُمَّ الْعَنْ يزِيَدَ خامِساً ، وَالْعَنْ عُبَيْدَ اللهِ بْنَ زِيَاد وَابْنَ مَرْجانَةَ وَعُمَرَ بْنَ سَعْد وَشِمْراً وَآلَ أبي سُفْيانَ وَآلَ زِيَاد وآلَ مَرْوانَ إلَى يَوْمِ القِيامَةِ در جامعه کبیره وَبَرِئْتُ اِلَى اللهِ عَزَّوَجَلَّ مِنْ اَعْدآئِكُمْ، وَ مِنَ الْجِبْتِ وَ الطّاغُوتِ وَ الشَّياطينِ وَ حِزْبِهِمُ الظّالِمينَ لَكُمْ، وَ الْجاحِدينَ لِحَقِّكُمْ، وَ الْمارِقينَ مِنْ وِلايَتِكُمْ، وَالْغاصِبينَ لاِِرْثِكُمْ، وَالشّآكّينَ فيكُمْ، وَالْمُنْحَرِفينَ عَنْكُمْ، وَمِنْ كُلِّ وَليجَة دُونَكُمْ، وَكُلِّ مُطاع سِواكُمْ، وَمِنَ الاَْئِمَّةِ الَّذينَ يَدْعُونَ اِلَى النّارِ مطابق با فتوای مراجع و از همه مهم تر ولی فقیه که حرف اول و آخر را می زنند لعن به اسم جایز نیست نقل قول:سیاستی که به قصد حکومت کردن اجرا می شود نه به قصد اجرای اسلام ناب محمدی اسلام ناب محمدی!!!؟ بگذارید خیال شما را راحت کنم تا زمانی که وارد سیاست نشوید صهیون و صلیبیون کاری به شما ندارند حالا صبح تا شب لعن بگوئید جان هر کسی که براتون عزیزه در مورد قمه زنی این دو ارسال را ببینید به همراه کلیپ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid213899 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid214263 در مورد عیدالزهرا هم قبلا بحث کردم لینکشو پیدا کردم میگم[/font] در این تاپیک در مورد مراسم مذکور بحث کردم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23530.html یک زمانی یه بنده خدایی از مقلدان آیت الله بروجردی(رحمة الله علیه) آمدند پیششان آیت الله در یک موردی درباره عزاداری های این ها(مواردی که مورد حمایت انجمنه) مخالفت کردند آنها چه گفتند؟ گفتند ما 10 ماه مقلد شما هستیم و 2 ماه(محرم و صفر) آزاد!!!!(قریب به مضمون بود) این ارسال را ببینید و 2 تاپیک زیرش را http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid215326 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28178.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26860.html |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام برادر عزيزم
مرگمان مبارك ! يه راه فرار هم برامون بذار لابد ! همه پرونده ي سياهمون رو رو كردي ![]() [b]كربلايي عزيز قضاوت كلي رو بذار خوانندگان بكنند . دوستان لطفاً مطالب را به دقت بخوانند در پناه حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف موفق و سلامت باشي يا امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف ، عجل علي ظهورك |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۸:۳۵)aboutorab نوشته است: سلام برادر عزيزم خدا وهابیا و صهیونیستا رو مرگ بده شما رو چرا!!! تازه عید غدیر در پیش داریم میخوایم جشن پتوی مجازی برای برادر ابوتراب راه بندازیم ![]() من سعی کردم منطقی حرفامو بزنم بله البته قضاوت با عین الله الناظره حضرت صاحب(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوستان هم می توانند به عنوان اطلاعات عمومی به مطالب فوق بنگرند |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر گرامی ابوتراب شما در این پست گفتید نقل قول: حق اين انجمن تو فضاي مجازي دارن بسيار اجحاف صورت مي گيره و خدمات بسيار ي را كه اين انجمن براي دين نموده رو ناديده گرفته ميشه و فقط برخي نقاط كور كه به آنها مي چسبانند كه خدا مي داند درست باشه يا نه را به شدت پررنگ و علم مي كنند . نقل قول:چند موردي را كه به اين انجمن چسپاندند كه يقين دارم اهل اين برنامه ها نيستند هيچ بلكه مخالف 100 در100 هستند خوب برادر شما میای میگی انجمن اینگونه که شما فکر میکنید نیست و ادعا میکنید بگونه ی دیگری است ما را روشن کن و بگو سوالاتی که برادر تلمیخا کرد جواب بدید تا برای ما روشن بشه مخصوصا این سوال را برای من خیلی مهم است در مورد ولایت فقیه و اعتقاد انجمن در مورد این موضوع برایم خیلی مهم است حال که شما میگید اتهام است پس اطلاع دارید و میخوام به مطالب کپی پست اعتماد نکنم شما بگو فقط خواهشا مثل پست قبل از زیرش فرار نکنید ![]() مشتاقانه منتظرم یا علی. |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول: زیارت عاشوراجناب تلمیخای عزیز , اخرین باری که زیارت عاشورا را از رسانه ملی شنیده اید کی بوده؟؟؟؟(فقط برای اطلاع می پرسم چون خودم یادم نمیاد) نقل قول:بگذارید خیال شما را راحت کنممن کسی نیستم که بی خبر از عالم سیاست باشم و با ریزکاری های ان اشنا نباشم الان جماعتی در کشور ما هست که دنبال تکفیر این و ان هستن و برای ان دنبال بهانه هستند(تکفیر یه اصطلاحه -یعنی دیگران را در نظر شما دشمن معرفی می کنند و تلاش دارند احساس نفرت به انها را به شما القاءکنند) حالا این بهانه ممکن است قمه زنی و برگزاری عید الزهرا باشد یا اظهار مخالفت سیاسی از نظر من اینها افرادی هستند که اشتباه می کنند ولی دشمن نیستند و نباید با رویکرد نفرت امیز با انها نگاه کنیم همه ما نسبت به هم مسئول هستیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آخرین اخبار انجمن حجتیه و مروجین اسلام آمریکایی در فرقه نیوز | taha49 | 6 | 2,940 |
۳/مهر/۹۳ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: taha49 |
|
| مقایسه ای بین انجمن حجتیه و وهابیت | عبدالرحمن | 2 | 2,255 |
۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انجمن حجتیه | امیر گیمر | 58 | 33,626 |
۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| حمله سراسری به فعالان مهدویت"انجمن حجتیه" | nooromahdi | 10 | 8,794 |
۱۸/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انجمن معتادان گمنام(NA)،دام جدید انجمن حجتیه! | SARV | 7 | 11,607 |