|
9=1 *توازن عجیب*
|
|
۲۱:۳۲, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۲۳:۳۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام جعفر صادق :
![]() ![]() ![]() حیا 10 جز دارد : 9 جز ان در زنان است و 1 جز ان در مردان. ******************************************* همه جوره حساب کردم زن با حیای 1 2 3 4 5 6 7 8 9 تا مرد حیا دار نباشه .زن در امان نیست. عجیب نیست فقط ا واحد حیا.؟ چون 9 تا از لحاظ عددی بیشتره نگاه اون سمته. عدد 1 بدون اون زن با حیا و بی حیا در امان نیست. چرا این یک واحد کمتر بها داده میشه؟ همه چی عجیبه ![]() با عقل جور درنمیاد. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۳, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۵:۴۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:الان اینُ به من، شفاف توضیح بدین ، فک کنین ک من 4 سالمه نمی خواستم جواب بدم چون توضیح دادم با مثال!!! ولی چون از دنزل واشنگتن مایه گذاشتین ، دیگه نشد که بشه... خیلی کوتاه جواب بدم ، من که نگفتم پسر سهمی تو این قضیه نداره، من گفتم باید اولویت ها رو در نظر بگیریم ... اگه یک دختر ، بنا رو گذاشته باشه بر حفظِ حیاش ، یک پسر ، هر چقدر هم که شیطان صفت باشه ، اصلاً مهم نیست ... |
|||
|
۱۸:۵۱, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ای جواب من نبودااااااااااااااااااااا
باز دارین میگین مردا هرطوری خواستن باشن (فرشته یا شیطان) ولی زنها فرشته باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۹:۱۶, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۹:۲۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خانم مجنون الحسین اگر هزار بار بهتون امتیاز بدم و تشکر کنم،،،بازم کمه ![]() ممنونم عالی بود و اما بعد فاطمه خانوم عزیز: اول یه نکته ای رو بگم بنده به شخصه از فمینیسم و هر فرقه مرتبط با اون ها متنفر هستم و ابدا قصدم بازی کردن در جبهه اونها نیست سن و سالم هم کم نیست، بچه هم نیستم که مثلا فکر کنید گول خوردم و تو جبهه اونها بازی می کنم اما وقتی بعضی کاربران صریحا (به جای جواب و توضیح منطقی به سوال من) صریحا میان به من تهمت میزنن!! و تازه بعدش هم که میگم: فمینیزم؟؟؟!!! باز هم تهمتشون روتکرار میکنن و شما هم زیر ارسالشون سپاس میزنید !!!!خب به من حق بدید که بگم : شما هم به من تهمت زدید(چون اون ارسال رو تایید کردید) و اما در مورد این قسمت صحبت ها نقل قول:یه زن بی حیا بیاد توی خیابون چی میشه؟ از شما بعید بود همچین توجیهی! با اینکه با خیلی از حرفاتون موافقم ولی با این حرف مخالفم! شما فکر کنید(خدایی نکرده) خواهر خودتون رفته باشه تو خیابون، و یه مرد بی حیا و هیز هی دنبالش راه بیفته و حرف های نامربوط بزنه بهش! به نظرتون چه فرقی داره با یه خانومی که: وقتی برادرتون از خونه رفته بیرون، داره نزدیکش راه میره و کلی ادا و اصول از خودش درمیاره و حرف های بیخود میزنه و پوشش نامناسبی داره؟؟؟؟ آقای وحید اگر اندکی تامل کنیم و فکر کنیم میبینیم هر دو این افراد برای جامعه مضر هستن شما نمیتونید بگید اون آقا یا اون خانوم مضر تره چون اصل حیا بوده که الان نیست و نابود شده باز هم میگم و تاکید میکنم من شش دانگ این حدیث رو قبول دارم از طرفه خودم اما من نیاز دارم که آقایون جامعم هم این حدیث رو شش دانگ بپذیرن و حیا خودشون رو حفظ کنن یه داستانی رو از یه دانشگاهی میخواستم تعریف کنم ،،،فعلا سکوت میکنم ولی اگر باز هم افرادی بخوان این بحث رو ادامه بدن اون داستان هم خواهم گفت(حقیقته محضه) حرفم تمام یا حق |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
راستش خانم رضوان مسلما هر دو باید رعایت تقوا رو بکنند .
من نمیتونم حس یک خانم رو درک کنم . ولی خانم ها هم نمیتونند منظور اقایون رو در این مورد بفهمند . اگر بخوام موضوع رو باز کنم شاید درست نباشه . ولی ... خوب بزار باز نکنم . ممنون از توجهتون . شاید یه مثال بزنم بهتر درک بشه موضوع دوستان ببخشید . نوشتم ولی پاک کردم .... به هر حال رعایت حیا برای مرد و زن لازمه . منتها زن مثل تفنگیه که ۹ تا گلوله داره ولی مرد یکی . شما سرچ کن زیبایی رو ببین چند تا عکس زن میاد چند تا مرد . بعد ببین مردا بیشتر میرن عکس زنها رو میبینند یا زنها عکس مردا رو ببین مردها با چی تحریک میشن زنها با چی ... التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ایبطالب(علیه السلام) {بحارالانوار ـ جلد 2 ـ صفحه 91} روزي مرد نابينايي با کسب اجازه به محضر حضرت زهرا(سلام الله علیها) آمد. حضرت از او فاصله گرفت و خود را پوشانيد، پيامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که در آن جا حضور داشت از حضرت زهرا(سلام الله علیها) پرسيد: «با اين که اين مرد نابيناست و تو را نميبيند، چرا خود را پوشاندي»؟ حضرت زهرا(سلام الله علیها) در پاسخ فرمود: «اگر او مرا نميبيند، من که او را ميبينم، وانگهي او بو را استشمام ميکند». پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (به نشانه تأييد شيوه و گفتار حضرت زهرا«س») فرمود: «أَشْهَدُ اَنَّکِ بَضْعَةٌ مِنّي؛گواهي ميدهم که تو پاره تن من هستي». {کشف الغمه - جلد 2 - صفحه23و24} اميرمؤمنان علي(علیه السلام) فرمود: روزي همراه گروهي در محضر رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشسته بوديم. آن حضرت به ما رو کرد و فرمود: «بهترين کار براي زنان چيست؟» هيچ کدام از حاضران نتوانستند جواب صحيح بدهند. هنگامي که متفرّق شدند، من به خانه بازگشتم، و همين موضوع را از حضرت زهرا(سلام الله علیها) پرسيدم، و ماجراي سؤال پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پاسخ صحيح ندادن اصحاب را براي حضرت زهرا(سلام الله علیها) تعريف کردم، و گفتم هيچ يک از ما نتوانستيم پاسخ صحيح بدهيم. حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمود: ولي من پاسخ به اين سؤال را ميدانم، و آن اين است که: «خَيْرٌ لِلنِّساءِ اَنْ لايَرِينَ الرِّجالَ وَلايَراهُنَّ الرِّجالُ؛ صلاح زنان در آن است که آنها مردان نامحرم را نبينند، و مردان نامحرم آنها را نبينند». من به محضر رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بازگشتم و عرض کردم: «اي رسول خدا! از ما پرسيدي که چه کار براي زنان برتر است، پاسخش اين است که برترين کار براي زنان اين است که آنها مردان نامحرم را نبينند، و مردان نامحرم آنها را نبينند». پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «چه کسي به تو چنين خبر داد، تو که اينجا بودي و پاسخي نگفتي؟» علي(علیه السلام) عرض کرد: «فاطمه(سلام الله علیها) چنين فرمود». پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از اين پاسخ خشنود شد، و سخن فاطمه(سلام الله علیها) را پسنديد و به نشانه تأييد او فرمود: «اِنَّ فاطِمَةُ بضْعَةٌ مِنّي؛همانا فاطمه، پاره تن من است». خدا همه دخترا و پسرای ما رو از شر تیرهای زهر آلود شهوت شیطانی حفظ کنه.انشاالله. |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۲۱:۱۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۲ ۱۹:۱۶)رضوان نوشته است: سلام عزیزِ دلِ من ببینید اگر کسی گفت شما فمنیستی و من تشکر کردم ، اشتباه کردم! ولیکن اگر کسی بگوید شما حرف و اندیشه های خیلی از دوستان فمنیستی هست این درست هست .یعنی شباهت دارد . ( خواهشا دیگه کسی به خودش نگیرد دیگه وقت توجیه کس دیگری نیست)ببینید اندیشه های گروه خاص در هر اجتماعی ، از یک سری عقاید نشات می گیرد که در ظاهر بد یا منفی نیست ! مثلا انجمن حجتیه یا گروه فرقان یا گروههای دیگر منافقین و فرقه های انحرافی و... اصلا عکسهاشون رو ببنید مال گروه فرقان رو ! حزب الهی ِ حزب الهی ! اصلا چرا جای دور بریم خوارج مگه کی بودند ؟! آقا نماز شب خوان بودند . مخالفین در دشت کربلا . مسلمان بنودند مگه ؟ چطور گول خوردند پس ! بنابراین فاطمه نمی تواند بگوید چون من چادری هستم ، مسلمان هستم ، پس از خودم مطمئنم و گول فلان گروه یا فرقه انحرافی رو نخواهم خورد ... یا حرف عرفان حلقه باری من شیرین نیست یا تکرارش نمی کنم . راه بسی باریک هست و دامها گسترده ! نقل قول: ببینید هر دو بد هست . مزاحمتهای خیابانی امنیت اجتماعی رو به خطر می اندازد! هر کس وظیفه خودش رو داره . وظیفه خانوم خوب سنگین تره! به چه زبانی واقعا توضیح بدهیم ؟ متاسفانه این وضعیت حجاب ، کل محاسبات رو به هم ریخته ... والله من دبروز بیرون بودم ، یک خانومی جلوی من حرکت می کردند با وضعیت بسیار نا مناسب! خوب این همه جوان هست در خیابان ! مجرد ، ازدواج کرده . همممممه بر می گشتند نگاهش می کردند . حالا فرض کنید در همین بازه زمانی ، یک مرد می تواند به چند نفر حرف نامربوط بزند :| واقعا تاسف آور بود! نقل قول:[b]باز هم میگم و تاکید میکنمخوب خیلی مسائل ممکنه اتفاق بیافته ، مرد بد هم موجوده . این رو که نمیشه انکار کرد . اتفاقات زیادی می افته و این از همون کاهش حیا در جامعه بالاخص حجاب نشات می گیرد . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته ! [/b] |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
کاربر گرامی ( مجنون الحسین) از این که منبع رو گذاشتید ممنون هستم .
من خیلی میخواستم سر از این یک دربیارم که نشد . امیدوارم حجاب در جامعه چه زبانی و فیزیکی 100 درصد شود .من هم زنده باشم ببینم سهم 1 دیگر دنبال چه بهانه ای است . امیدوارم در جامعه این حدیث پیامبر را هم ببینیم . پیامبر اسلام : ![]() پاکدامن باشید تا زنانتان پاکدامن باشند . ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۲ ۱۶:۲۰)skyeygirls نوشته است: کاربر گرامی ( مجنون الحسین) از این که منبع رو گذاشتید ممنون هستم .سلامت باشید هر چند ما با استنباط خودمون یا با کمک آیات و روایات تجزیه و تحلیلهایی هم در مورد مسائل داشته باشیم، خدا و ائمه علیهم السلام به چیزهایی آگاه هستند که خیلی وقتا ما فقط جزء کمی از اون رو متوجه میشیم به هر حال چیزی که مهمه اینه که به قول دوستان چه 9 چه 1 هرکدوم باید به وظیفشون عمل کنند تا جامعه سالم باشه خواهر گلم .. اختلاف نظر همیشه وجود داره ولی این خوبه که تو این تالار اشتراک نظرهای بینمون خیلی بیشتر از اختلاف نظرهاست از همدیگه ناراحت نباشیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

!!!!خب به من حق بدید که بگم : 

دیگه وقت توجیه کس دیگری نیست)