کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا شما خود را یک موحد مبارز می دانید ؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادی برای اتحاد ادیان
۲۲:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
همان طور که خودتون اطلاع دارید جهان پر شده از علائم و نشانه های شیطانی . این نماد ها به خوبی توسط آقایان هاشم ، نوره آگااآ ، رائفی پور و دیگران افشا شده است .
حال وقت مبارزه و مقابله فرا رسیده . من پس از روزها تفکر علامتی طراحی کردم که هلال اسلام ، صلیب مسیح و ستاره ی یهود را در بر دارد و می تواند نمادی برای موحدان مبارز در سراسر جهان باشد . اکنون وقت کنارگذاشتن اختلاف ها و و تمرکز در بزرگترین وجه مشترک ادیان آسمانی یعنی توحید و یگانه پرستی است .
we should all be on the same page , fighthing against our common enemy
من کمی در باره ی قدرت خطوط و اعداد مطالعه دارم و سعی کردم این علامت را منطبق با آن اصول طراحی کنم . از روزی که سعی در گسترش آن نمودم آثار خیر و برکتش را در زندگی خود یافتم .
پس اگر از مرحله ی ترس یا انکار عبور کرده ای با هر زبان و آیینی که هستی بگو « لا اله الّا الله »
و سعی کن این علامت و مطالب را گسترش دهی تا شاید بتوانیم جلوی تسخیر جهان توسط چشم جهان بین و تسلط دجال بر مردم را بگیریم . ان شاءالله
[تصویر: wjfmw7f108oian97gju.jpg]
برای آشنایی بیشتر به وبلگ من سری بزنید اینجا
http://bbeehhzzaadd.blogfa.com/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، hamedshihan ، zahra11

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۱۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۲۳:۲۴ توسط بهزاد بیدار.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۳/شهریور/۹۰ ۱:۴۹)F_R نوشته است:  سلام به شما دوست عزیز
اولا معذرت میخوام که در حضور بزرگتر ها و دوستان بزرگوار اظهار نظر میکنم؛
اول بگم که نیت خیر شما رو تحسین میکنم چیزی که شما میفرمایید اینه که خواستید طرحی بسازید که بشه همه جا بکارش برد حتی رو کالا در مقابله با علامت های ماسونی که اونا هم همه جا پر شدن و اینکه تاکید دارید این علامت هیچ قداستی نداره ولی متاسفانه طرحتون خیلی این پیامو نمیرسونه
اولا در مورد ستاره 6 پر: اون خیلی بیشتر از این که آدمو یاد یهود بندازه یاد صهیونیزم میندازه حتی کسایی هم که مثل ما از اصل و تاریخچه و فلسفه هگزاگرام خبر ندارن با دیدن اون یاد اسرائیل می افتن!
و اما در مورد هلال که منم معتقدم یک دروغ و دسیسه است. مهم نیست که اون هلال شیطانیه یا شیطان کش مهم اینه که توی یه فیلمی مثل ارباب حلقه ها میان اون علامتو میزارن رو برج موردور که مظهر تمام بدیها و پلیدیهاست و در آخر هم نابود میشه بعد میان دقیقاً کنار خانه کعبه که نشانه قلب اسلامه یه ساختمون میزنن که اون علامتو گنده بالاسرش داره خب این داره داد میزنه تو اذهان عمومی جهان چی میخوان جا بندازن.
ولی من مثل بعضی از دوستان با اصل این قضیه که ماهم نشانه ای برای خودمون داشته باشیم مخالفتی ندارم اما میگم شما دوست که شوق و ذوق اینکارو دارید چرا ذهنتونو روی یه چیز بهتر متمرکز نمیکنید؟ دوستان دیگه که اینهمه علت برای ردش عنوان کردن .منم با اکثرشون موافقم .این علامت اگر خوبی هایی هم داره به هرحال نقص های گفته شده هم بهش وارده. امیدوارم کمی واقع بینانه تر نگاه کنیدBlush
یا علی

سلام دوست عزیزم
به خاطر دو چیز از شما سپاس گذارم
1 عینک بدبینی نزدی و به کامنت ها نگاه کرده بودی
2 مثل بقیه خودت رو عالم دهر نمی دونی
حق با تو دوست من این نماد ها بعدا به عنوان نماد دین معرفی شدند من از شما تقاضا می کنم یک نمادی طراحی کنید که اکثر مردم دنیا به یاد این سه دین بزرگ الهی بیافتند و مقدس هم نباشه ممنون
(۲۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۲)saloomeh نوشته است:  اگر توضیحات جامع و کامل شما در مورد نمادی که طراحی کردین نبود فکر میکردم یکی دیگه از نمادهای فراماسونهاست . شما نمی تونید باستفاده از نمادهایی که خودشون ازش استفاده کردن و بار معناییشو تغییر دادن اون هم با این قدرت علیه خودشون استفاده کنید شما گفتید در نزد خدا تنها یک دین است و بس و آن هم اسلام است پس بهتر نیست که تماماً از نمادهای اسلامی استفاده کنید ؟ استفاده از به قول شما نماد ادیان مختلف و یک دین آن هم اسلام ؟ فکر میکنم در ابتدای کار دچار تناقض هستید . یک نکته دیگر اینکه چرا اینقدر اصرار دارید در اشاعه این نماد اون هم در این سایت . سایت بیداری در حالیکه در رابطه با این نماد جز به زور توضیحات شما به هیچ بیداری نرسیده ام . امیدوارم راه رو پیدا کنید .

سلام سالومه جان
فکر کنم من و شما فقط در یک جا با هم یک اختلاف جزئی داریم و آن تعریف اسلام است
به راستی اسلام یعنی چه ؟
کسی که اشهدین را خواند و روزی پنج وعده نماز خواند و یک ماه کم غذا خورد ؟
شما فکر می کنید که حدیث شریف « کسی به بهشت نرود مگر اینکه مسلمان باشد » و یا آیه ی شریفه ی « دین در نزد خدا یکی است و آن اسلام است » در وصف این انسان آمده است .
سالومه جان اگر منظور شما از اسلام این است با اجازه عرض میکنم که اشتباه می کنید
اسلام یعنی تسلیم شدن .
اسلام یعنی بندگی خالص خدا .
اسلام یعنی « چرا نگفتن به فرامین الهی »
و به راستی اگر 313 نفر مسلمان در دنیا وجود داشت حتما امام عصر (عج ) ظهور می کرد و کام منتظران حقیقی چون شما شیرین می گردید .
به نظر من بزرگترین مسلمان حضرت ابراهیم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است که در زمان پیری فرزند نوجوان خود را به قتلگاه برد و چرا نگفت .
به راستی شما کسانی که با مهر داغ پیشانی خود را می سوزانند و هیچ عبادتی نمی کنند مگر اینکه سود ی بر آنها داشته باشد را دیده اید . کسانی که برسر جایگاه نماز با هم کیشان خود نزاع می کنند تا بلکه دوربین آنها را نمایش دهد !؟
آیا شما می توانید قبول کنید که این انسان های فرومایه و پست فطرت که فقط اسم اسلام را به دوش می کشند وارد بهشت شوند ولی انسان های بزرگی چون حضرت ابراهیم و سایر پیامبران فقط به خاطر اینکه اشهدین را نخوانده اند از بهشت رانده شوند « نعوذوبالله »

چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh
۲:۰۶, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۲:۳۰ توسط Elia.)
شماره ارسال: #52
آواتار
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه اعضای تالار مخصوصا بهزاد عزیز؛

خداوند جل جلاله در سوره آل عمران آیه 19 می فرماید:

إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ
مسلماً دينِ [واقعى كه همه پيامبرانْ مُبلّغ آن بودند] نزد خدا اسلام است.

همینطور که همه ما میدانیم از زمان خلقت انسان و هبوطش به زمین و تا پایان دنیا، خداوند فقط یک دین رو برای بشریت فرستاده و همه پیامبران فقط یک دین رو تبلیغ میکردند و این بشر بوده که نام های متفاوت برای آن در هر زمان گذاشته است! و اگر حضرت موسی علیه السلام و حضرت عیسی علیه السلام در عصر ما زندگی میکردند خود را مسلمان می نامیدند.
اصلا بنده حتی لفظ ادیان رو رد میکنم! و واژه مظاهر دینی رو پیشهاد میکنم. چون ادیان یعنی چند دین درحالی که کل بشر فقط یک دین واحد دارند و این دین واحد در هر زمانی یک نوع ظهور داشته که فکر میکنم مظاهر دینی لفظ درستی میتونه باشه.

در آخر به بهزاد عزیز میگم که؛

اولا ادیانی وجود ندارد که بخواهیم برای آن نشانه ای درست کنیم یا نکنیم!
ثانیا اگر هم بخواهیم نشانه ای رو تبلیغ کنیم از اسلام بهره میگیریم
.

یا علی
۹:۵۳, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۹:۵۵ توسط saghi222.)
شماره ارسال: #53

سلام . منکه بعد اینهمه سال زندگی در بین مسلمونا این نماد هلال رو خیلی کم دیدم.
عربهارو نمیدونم ولی منکه عرب نیستم برام این علامت(هلال رو به بالا) غریبه.
دوست عزیز شما که میخواستی از یه نماد اسلامی کنار بقیه مظاهر دینی استفاده کنی از نمادی استفاده میکردی که لاقل برای همه مسلمونا آشنا باشه نه فقط یه عده خاص(سعود).
هرکدام از پیروان ادیان باید اثری از اعتقاداتشون رو در نماد ببینند تا با دیدن اون در کنار دیگر ادیان حس یگانه پرستی در انسان شعله ور بشه.
کاش این طرحتون که برای رضای خدا انجام دادید براش جای اصلاح میذاشتین . اما اینطور که معلومه شما اصلا علاقه ای به اصلاح اش ندارید و احساس میکنم قدری ناراحت میشید. بالاخره انسان وقتی کاری رو برای رضای خدا انجام میده سختی های زیادی داره . خدا انشا الله به همه ما توفیق بده. راه درازی در پیش داریم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: طالب نور
۲۰:۵۹, ۲۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۰ ۲۱:۰۳ توسط کیسان.)
شماره ارسال: #54
آواتار
وقتی خدا تو قران میگه اهل کتاب به سوی کلمه مشترک بین ما وخودشون یعنی لا اله الا الله بیان چه نیازی به این نماد بازی های بی معنی هست ...............
باید در موردش درست وحسابی فکر بشه گاهی شیطان ما رو به 99راه خوب می بره ولی یکدفعه تو 100 امین راه چپه مون می کنه لطفا حسابی دقت کنیدHuh
یعنی به همین راحتی مسلمون و مسیحی و یهودی رو اوردی زیر یک پرچم Undecided
به نماد نیاز نیست چون اون معلومه لا اله الا الله
۹:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
آخه ببین برادر من خیلی ها هنوز نمیدونن که ستاره 5پر مال صهیونیسته یا 6پر؟ اون هلاله یا شمعدون؟ و حتی نمیدوننن که این هلال به لا اله الا الله ربط داره. شما این نمادو به کار میگیری و مطلب روبعدش مینویسی احتمال نمیدی باعث کمراهی بشه ؟از همه مهمتر اینکه چون هر کدوم از قسمتهای نماد دو پهلو حرف میزنن هیچ تضمینی نیست که یه از خدا بی خبری بیادو از این قضیه سوء استفاده نکنه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا