کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی استعداد در تبلیغ دین هستیم
۲۱:۰۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1

وقته اون رسیده که کاری درست برای تبلیغ دین در این مملکت بشه.
ما بی استعداد ترین موجودات کره زمین برای تبلیغ دینمون داریم میشیم .
شایدم شدیم .Angry

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، یاســین ، Patriot ، خیبر110 ، عبدالرحمن ، azade ، مجتبی110 ، ضحی
۲۲:۱۸, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر شما چیکار میشه کرد؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهجو
۲۲:۴۵, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3

خیلی کار ها میشه کرد که تو این مملکت بی دینی تلقی میشه .

شده یکبار عربستان رو بخاطر کارهاش که اسلام رو اینقدر بد معرفی میکنه تحریم کنیم ؟. 1 سال حاجی نفرستیم . مرگ بر استکبار که میگیم کنارش به این ها هم بگیم .

حالا من کلا با مرگ بر این کشور و اون کشور مخالفم . منظورم اعتراضه . که مردم دنیا بشنون این اسلام نیست .

اسلام میگه نیمی از دین تو پاکیزگیه . شکستن یه شاخه از درخت مثل شکستن بال فرشته هاست .محیط زیستمون یا شهرداریمون یا کدوم ارگان نمونه هست تو دنیا با الگو های اسلامی ؟

ما یاد گرفتیم سر خانم ها چادر بندازیم و 4 تا زن واسه مردا در نظز بگیریم و یه نمازی هم بخونیم و سینه واسه امام حسین بزنیم و گریه کنیم واسه امامامون . یادم رفت پروژه گشت ارشاد که به توبه ی خودش شاهکاری هست .

بی استعدادیم دیگه . شایدم نه , حوصله ای نمونده . شایدم دین و سیاست تو ایران با هم قرار بود بسازن اما انگار سیاست داره مثل انگل از دین تغذیه میکنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، OSZ ، یاســین ، در جستجوی سختی ، ضحی
۲۲:۵۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۴/آبان/۹۲ ۲۲:۴۵)MissingParadise نوشته است:  اسلام میگه نیمی از دین تو پاکیزگیه . شکستن یه شاخه از درخت مثل شکستن بال فرشته هاست .محیط زیستمون یا شهرداریمون یا کدوم ارگان نمونه هست تو دنیا با الگو های اسلامی ؟
من با این قسمت حرفتون کاملا موافقم که کدوم قسمت از ارگان ها واداراتموناسلامیه که ما بتونیم اون رو به دنیا صادر کنیم؟!!!!
لذا حدیث داریم الناس علی دین ملوکهم مردم به دین دولت مردانشان گرایش پیدا میکنند در اینجا دین به معنای سبک وروش است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MissingParadise ، یاســین ، azade ، در جستجوی سختی ، ضحی
۲۳:۱۸, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5

ما چیزی واسه گفتن نداریم .

۲۳:۵۵, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نمی دونم اینو شنیدین یا نه! یه جمله ای هست از فکر میکنم سید جمال الدین اسدآبادی اگر اشتباه نکنم(یادم نیست! هر کس اصلشو میدونه بگه!) که میگه:
"در ایران اسلام دیدم اما مسلمان ندیدم. در اروپا مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم."
اینجا 2 تا نکته رو باید توجه کرد:
1- این چیزایی که دارین میگین مختص الان نیست فقط
2- به نظر من اینا همش به خاطر غروره. ما مغرور شدیم به این که آره دیگه ما مسلمونیم و از این حرفا و دیگه همین باید بشینیم همدیگه رو تماشا کنیم!!!!
نکته اینجاست که فقط ما نیستیم! خیلی های دیگه هم همین وضو دارن.
قضیه بی استعدادی نیست. این که بلد نیستیم هم نیست انگار این غروره با خودش مادر همه ی مشکلات، تنبلی، رو هم آورده و ما هم احترام این مادرو تا میشه می خوایم نیگه داریم!
قبل از این صحبتا اول باید حواسمون جمع باشه که سالیانه خیل عظیمی از آدم های خفن(!) از کشور می رن! اگه بخوایم به زور نگه هشون داریم هم اوضا بدتر میشه!
اون ها هم عمدتا به خاطر مشکلاتی که به خاطر تنبلی و غرور درست شده می رن.
باید این دو تا رو درست کنیم بعد بیایم حالا بشینیم ببینیم کی با کی کار داره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۲۳:۵۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۴/آبان/۹۲ ۲۲:۴۵)MissingParadise نوشته است:  خیلی کار ها میشه کرد که تو این مملکت بی دینی تلقی میشه .

شده یکبار عربستان رو بخاطر کارهاش که اسلام رو اینقدر بد معرفی میکنه تحریم کنیم ؟. 1 سال حاجی نفرستیم . مرگ بر استکبار که میگیم کنارش به این ها هم بگیم .

همه جوانب رو باید در نظر گرفت و این تصمیمات را گرفت... که حتما رهبرمان خیلی بهتر از شرایط آگاهند...

(۴/آبان/۹۲ ۲۲:۴۵)MissingParadise نوشته است:  اسلام میگه نیمی از دین تو پاکیزگیه . شکستن یه شاخه از درخت مثل شکستن بال فرشته هاست .محیط زیستمون یا شهرداریمون یا کدوم ارگان نمونه هست تو دنیا با الگو های اسلامی ؟

ما یاد گرفتیم سر خانم ها چادر بندازیم و 4 تا زن واسه مردا در نظز بگیریم و یه نمازی هم بخونیم و سینه واسه امام حسین بزنیم و گریه کنیم واسه امامامون . یادم رفت پروژه گشت ارشاد که به توبه ی خودش شاهکاری هست .

بی استعدادیم دیگه . شایدم نه , حوصله ای نمونده . شایدم دین و سیاست تو ایران با هم قرار بود بسازن اما انگار سیاست داره مثل انگل از دین تغذیه میکنه .

ارگان های دولتی را کی میسازه؟
من و شما...
من و شما چقدر دنبال الگوهای اسلامی بودیم؟
چقدر به اونها عمل کردیم؟

مشکل ما ها اینه که فقط مشکل را مطرح میکنیم...
فقط طرح مسئله میکنیم
انگشت اشاره امون فقط به سمت بقیه است...
و تا زمانی که این نگاه هست، کاری از پیش نمیره...

باید از خودمان شروع کنیم...
طرح مسئله صرفا یک آگاهی یا یاد آوری مسئله است...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهجو ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، یاســین ، خیبر110 ، فدايي ولايت ، Agha sayyed ، درست پسند ، محب الزهرا ، azade
۱:۲۰, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
تا رابطه ما با ولی امر، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قوی نشود کار ما درست نخواهد شد.
و قوت رابطه ما با ولی امر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اصلاح نفس است.
مرحوم آیت ا... بهجت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، Tolou ، یاســین ، درست پسند ، azade
۲۳:۰۲, ۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۲۳:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بله متاسفانه ما عادت داریم ایراد از بقیه بگیریم. خودمون نه جزء دولت هستیم نه مردم عوام نه خواص و نه .... ما ما هستیم فقط نقد می کنیم.

با خیلی از دوستان صحبت میکنم طرف حاضر نیست مداد رنگی یه کم گران تر با قیمت بیشتر بخره برای حمایت از تولید داخلی بلکه کارخانه ایرانی رونق بیشتری بگیره چند نفر جدید استخدام کنه و مرده ازدواجی کنه و ... حاضره جنس چینی ارزون یا خارجی خیلی گرون مارک دار بگیره بعد هم میگن اقتصاد چنینه و چنانه و دولت مقصره. من نمی دونم این دولت از کدوم کشور خارجی اومده ایران خرابکاری میکنه....

بنده خودم زبان انتقاد دارم در حد تیم ملی اما بعد از مدتها دیدم چه فایده هر جا میریم بحث و نقد و گله و نارضایتی و دیگران رو به باد نقد گرفتن. چه اتفاق مثبتی می افته جز اینکه یه ذره روحیه ملت رو هم می گیریم که فکر کنم در حد خودش در حال حاضر کمتر از گناه بزرگ نباشه. بدتر اینکه خودمون یه ذره همکاری نمی کنیم. تکلیف گرایی رو رها کردیم و به بهانه نتیجه گرایی و یک دست صدا نداره زدیم بیخیالی و یادمون رفته که خداوند احوال قومی رو تغییر نمیده مگر خودشون تغییر کنن. و یادمون رفته اصلاح جامعه فقط و فقط با اصلاح نفس ممکنه وگرنه باب انتقاد که تا ابد باز می مونه. مهم اینه که خودمون چکاره ایم. من وقتی در حد خانواده برای حل معضلات کشور یا مهمتر تبلیغ دینم کاری نمی کنم یا حتی خودم کمترین مراحل اخلاق مداری رو ندارم چه جای نقدی دارم به دیگران....

خدایی ناکرده مخاطبم ایجاد کننده تاپیک نبود بلکه حرفی بود در دلم که این تاپیک موقعیت مناسبی داشت برای مطرح کردن....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، یاســین ، خیبر110 ، ELENOR ، فدايي ولايت ، kh-MAHDI ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، درست پسند ، محب الزهرا ، azade ، ضحی
۲۳:۱۴, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
متاسفانه مشکل اصلی کشور ما اینه که همه منتظرند دیگری یه کاری انجام بده
و به قول اقای بیداری اندیشه حاضر نیستیم یه مورد رو هم انجام بدیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ELENOR ، فدايي ولايت ، درست پسند ، azade ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا