|
حساسیت فصلی
|
|
۹:۵۴, ۲۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
روزکار و دانشگاه و باشگاه شب کل ماجرای بیرون رو واسه خانواده تعریف کردن و در نهایت بابام میگه خدایا یکی بیاد این رو بگیره گوشم درد گرفت ![]() شکر ![]() روزمرگی جالبی دارم میگم شکر ولی ناشکرم ![]() اما مخاطب خاص شده بشنوی تو که بابات اوکی هست که بری تنها مسافرت بیا بریم شمال هستن بچه ها احمد . مریم و ........................ نه من نمیام. اصلا بهت نمیاد. ادای مذهبی ها رو درمیاری؟ بی خیال میری جلوی اینه من وارد بازیشون نمیشم اما مگه من چی کار میکنم؟ به من چی نمیاد؟ تا حالا شده تو جواب کسی از حدیثی بگی و جوری نگات کنه که شب بری ببینی حدیث رو شاید اشتباه گفتی و بعد ببینی درست گفتی.پس اون نگاه واسه چی بوده ؟ بچه مذهبی چه شکلیه؟ جدیدا به خودم مشکوک شدم شاید حساسیت فصلیه تو فصل بی اعتقادی حتی به جمله ی خدایا دوست دارم |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
این که دوستان مذهبی در جو غیر مذهبی باشن . یا اصلا هر جمعی که باشه یه غیر بره داخلش . مثلا یه سیاه پوست بره داخل حزب نازی! خوب مشخصا مشکلاتی داره . بهترین کار اینه که بریم داخل جو و جمع هم مسلکای خودمون . سفارش هم شده به این کار . الان بنده یه جمعی رو پیدا کردم . همه از خودم بهتر . اصلا ادم های گلی هستند . میتونم بگم در ۱ سال اندازه همه عمرم بهره بردم . خیلی هم خوش میگذره . تو دانشگاهم همیشه فقط وقت ازاد بین سکشن ها با هم کلاسیها یه گپ و گفتی مختصر داشتیم . کلا رفیق خیلی خیلی مهمه ولی اعتقاد هم خیلی شیرینه ... خدا قوت |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از مزایایی که دوستای ادم از خود ادم بهتر باشن میدونید چیه
اینکه غرور ادم رو نمیگیره بخاطر یه نماز اخر وقتی احساس نمیکنه از بقیه بهتره اگه تو جمعی باشه که همه نماز اول میخونن و کارهای خوب و حرفای خوب میزنن البته امروزه دوست خوب پیدا کردن هم واسه خودش معضلیه البته منظورم شما نبودینا،حال و هوای خودم بود التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۲ ۲۲:۴۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
100 البته دوست موثر هست اما من تو گروه بسیج دانشکده هم هستم . بچه های بسیج هم میگن بهت نمیاد .
چی بگم . غیر از خودم به کس دیگه مشکوک نیستم . اما ای کاش واسه دین همدیگرو طرد نکنیم . من کار خودم رو میکنم . اما وقتی میگن بهت نمیاد حساسیت فصلیت عود میکنه. |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بهت نمیاد یعنی چی؟؟؟
نکنه شما تیریپ آنچنانی میزنی؟؟؟ ![]() خوب دیگه... یکم سخته ولی میشه تو جامعه باشیم هر جور آدمی که دور و ور هست رو ببینیم و معاشرت عادی با همه داشته باشیم ولی توی زندگی خودمون راه خودمونو بریم و کسی نتونه حتی جرات کنه بگه چرا اینجوری هستی!! دقیقا مثل من ریاکار نیستما فقط مثال زدم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |