|
نفس، چیز هایی که من فهمیدم
|
|
۱۳:۳۳, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک پسر جوون هستم و دو سالی هست که دارم روی نفس ام کار میکنم، خواستم یسری چیز هارو باهاتون به اشتراک بزارم. نفس چی میخواد؟ دو چیز، لذت بردن و فرار از ناراحتی. خب، اصلا مشکل این خواسته ها چیه؟ مشکل از جایی شروع میشه که نفس بخاطر چیز هایی که میخواد و نمیخواد دست به هر کاری میزنه و ما رو برای تمام عمرمون سرگرم آرزوهای پوچ کنه و هیچوقت وقت نکنیم از خود بپرسیم، من اینجا چیکار میکنم؟ زمانی که بچه تر بودم فکر میکردم فلان چیز رو داشته باشم دیگه خوشحال میشم، اما زمانی که بدست میاوردمش بعد مدت کوتاهی تمام اشتیاق ام رو از دست میدادم و می رفتم سراغ یچیز دیگه و این یه چرخه تمام نشدنی بود. از خیلی ها که بپرسین فرق انسان با حیوان چیه میگن انسان از حیوانات باهوش تره. درسته، یک سگ از یک موش باهوش تره اما کسی نمیگه سگ حیوان نیست! فرق اصلی ما اینه که میتونیم به نفس خودمون غلبه کنیم. بدون فهمیدن این افراد دیگه میتونن از قسمت حیوانی ما سواستفاده کنند و به قول معروف مارو اهلی کنند برای مقاصد خودشون، کاری که همه جای دنیا انجام میدن. غرب، جایی که خیلی پیشرفته تر از ماست. اما چرا؟ بخاطر اینکه کسانی که اونجا رو کنترل میکنند نفس انسان رو میشناسند. اونها آرزو های نفسانی رو برای ما آماده میکنند که از اون بعنوان «پنیر» برای موشی که روی چرخه استفاده کنند تا کار بکشند. ماشین های لوکس، قصر ها، جنس مخالف و... انقدر زیاد که تمومی نداره. برای همین افراد برای رسیدن به این چیز ها تلاش میکنند. شما نمیتونی از خودت فرار کنی، ولی میتونی فراموش کنی. افراد انقدر مشغول میشن به کار که یادشون میره اصلا خودشون کین چرا بدنیا اومدن؟ برای همین ابزار های فراموشی ساخته شدن، ابزار های فرار از خود و ناراحتی درون. مثل مشروب، ممکنه بگین این یک ابزار شادی آوره اما من میگم این یک وسیله برای فراموش کردنه، که محیط اطرافت و شرایط فعلی و... رو فراموش کنی. یکی از حرف هایی که مردم بیشتر مطرح میکنند اینه که چرا تو ایران وقتی یخورده حجابت کمتر باشه همه نگاهت میکنند اما تو خارج برهنه بودن هم مشکلی نیست؟ آیا این دلیل میشه که اونها بهترن؟ این به این معنی نیست که اونها توانستند به نفس خود غلبه کنند، بلکه به این دلیله که نفس اونقدر ارضا شده که دنبال چیز های بیشتره. زمانی که در سن ۱۳ سالگی میشه در انگلستان به راحتی رابطه جنسی داشت عادی شدن این مسله مشخصه! اما چرا کسی حرفی نمیزنه یا اعتراض نمیکنه؟ بدلیل اینکه شما نمیخوای داشته های نفسانی خودت رو از دست بدی پس ساکت میمونی. اما ما با اینکه خودمون اون هارو مورد قضاوت قرار میدیم، اگه در شرایط اونها بدنیا میامدیم آدم دیگه ای میشدیم؟ قطعا نه، شما هم مانند اونها رفتار میکردین. خیلی ها از راه نفس ما پول درمیارن، شرکت هایی که فیلم های مستهجن میسازند و بازی های ویدیویی فقط یک قسمت خیلی کوچکه، حتی چایی هم میتونه یک خواستهی نفسانی باشه، چایی که بخاطر کافیین درونش مثل مواد مخدر عمل میکنه و مارو سرحال میکن و اگه بخوایم قطعش کنیم دچار سردرد و یا بیحالی میشیم. خب، درمورد غرب گفتم اما خودمون چی؟ آیا ما داریم با نفس خود میجنگیم یا فرار میکنیم؟ نفس بسیار باهوش ولی شناخته شدست میتونه همه چیز رو به نفع خودش دراره حتی آموزش های دینی رو. شما ممکنه برای مشکل جنسی بگی به نامحرم نگاه نکن به مهمونی ها نرو با اون ها حرف نزن، ولی این یه راه حل نیست این یک راه فراره! اما همیشه نمیشه فرار کرد. برای همین جامعه دربرابر فرهنگ غرب آسیب پذیره چون فرار کرده و نفس رو نتونسته کنترل کنه. آیا غرب رو مقصر وضعیت خودمون بدونیم؟ برای فرار از نفس خودمون؟ ممکنه بگین در قبل همه مردم با غیرت تر زندگی ها با امکانات کمتر شادتر و... بود و غرب باعث شد که جامعه امروزی این شکلی بشه. اما اگه ما در گذشته واقعا به کنترل نفس رسیده و از حالت حیوانی درومده بودیم میتونستیم اون هارو به فرزندان خودمون یاد بدیم. شما ممکنه بدن ساز باشی، چندروز که تمرین نکنی به حالت قبل برگردی اما به کمال رسیدن یه کار مادی نیست! اگه قرار بود مثل چیز های مادی از بین بره پس دیگه چه ارزشی داشت؟ اما ما برای فرار از نفس خودمون بقیه رو مقصر میدونیم و آموزش های دینی رو نفسانی کردیم. شمایی که برای خواسته های خودت از شهیدان عکس هایی رو میزاری که خواننده ها رو تحریک کنی، با اون خانومی که از بدن خود برای تحریک مردان استفاده میکنه چه فرقی داری؟ شمایی که درحال مبارزه با استکبار هستی, تونستی خودت رو شکست بدی؟ یا این مبارزه رو وسیله ای قرار دادی که از مبارزه با نفس خودت فرار کنی؟ خیلی هارو میبینم که میگن ما به امامان نمیرسیم و ما خیلی سطح پایین هستیم و از خدا طلب بخشش میکنیم و... ولی آیا درسته که از این قضیه برای راحتی و رفع مسولیت استفاده کنیم؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
منم با بیشتر صحبت های شما موافقم . اگر من حقیقتا اهمیت خودسازی و غلبه بر هوای نفس رو پیشتر و بهتر از این درک کرده بودم مطمئنا وضعم الان خیلی بهتر از این بود که هست. البته نامید نیستم و با تمام قوا مشغول تربیت نفس و هم تربیت نسل خودم هستم تا بتونم نقش موثری در یاری امام عصر ارواحنا فداه ایفا کنم . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |