کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت کلیپ Intro برای تالار (لطفاً همه مشارکت کنن) !
۱۵:۳۰, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام،

اسم تاپیک واضحه دیگه ... میخوایم یه کلیپ Intro (کلیپی که توش لوگو ، آدرس ، شعار و ...ی یه سایت رو نشون میده) بسازیم برای سایت (که متعجبم چرا هنوز ساخته نشده) ...

یکی از دوستان (جناب رامین) قبلا زحمت کشیدن یکی ساختن. بنده هم گفتم یه چیزی سر هم کنم، بذارم دوستان ببینن، که همه بتونن نظر بدن و پیشنهاد و انتقاد و در اصل کمک کنن.

این لینک کلیپای! بنده (تا به اینجا) هستش (آپدیت خواهد شد):

http://www.aparat.com/v/SIYMm
http://www.aparat.com/v/GMPtH
http://www.aparat.com/v/cOB5q
http://www.aparat.com/v/Kvt3u

البته چون لوگوی سالم (بدون بک گراند) هنوز به دستم نرسیده مجبور شدم فعلا همین رو بذارم !
افکت ها هم افکت های ساده ایه و به احتمال زیاد پیچیده تر خواهد شد تو نسخه های نهایی !

سخت ترین کار توی ساخت این کلیپا فک میکنم پیدا کردن موسیقی و sound effects هست !
اگه دوستان میخوان کمک کنن ... لطفاً تو معرفی موزیک های کوتاه (مخصوصا مذهبی و سنتی) در حد 10 تا 20 ثانیه، نظر بدن.

باتشکر.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، DRiVeR ، Mitsonary ، SAViOR ، sarallah ، Night moans ، عبدالرحیم ، Havbb 110 ، شیدا ، fiftynine ، راسخون ، sadegh313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۰, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/مهر/۹۲ ۲۰:۱۷)MaTeY نوشته است:  سلام، خب پیشنهادی ندارین برای موسیقیش ؟ Huh

راستش خیلی موسیقی نمیشناسم ولی کمی ملایم تر باشه شاید بهتر بشه

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۰:۴۶, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱:۰۴ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

تشکر می کنم از بانی تاپیک بابت پیشنهاد خوبشون که جای خالی اون واقعاً حس می شد.
در واقع این کار رو می بایست زودتر به فکرش می افتادند ولی از اونجایی که اهداف این تالار، خداپسندانه و در راستای رضایت حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، هست حتّی بهش فکر هم نکردند. ان شاء الله وقتی این کلیپ درست شد، تو سایتهای ویدئویی قرار بگیره و همین طور در ابتدای کارهای تولیدات تصویری نظیر مستندات آخرالزمانی که تخصص این تالار هست.

آقا! اصلاً از حالت این کلیپهای ساخته شده بیاین بیرون [با اجازه آقا مهدی، بانی تاپیک]. Angel
اصلاً آرم بیداری اندیشه رو اول نشون ندید.
اول کمی از قابلیت های تالار مثل تولید مستندات و نقد آثار سینمایی با محوریت مهدویت، تو کلیپ بِگذارید، بعد از اونجایی که تالار، ساده هست [ظاهر ساده ای داره] می تونید با افکت های خاصی، با نشون دادن چندتا تاپیک فعال، با سرعت متداولی که در ساخت این جور کلیپ ها مرسومه، به معرفی تالار بپردازید.
در انتها هم آرم بیداری اندیشه به همراه آدرس سایت ظاهر بشه.
البته در این کلیپ، لوگوی بیداری اندیشه هم رنگ و لعاب بهتری می بایست داشته باشه. یُخته جلا هم بهش بدین.

نوع دیگری از کلیپهای معرّفی هستند که بهش میگن کرکتر، که در اون چیزی میشه نماد [در اینجا] تالار بیداری اندیشه. به این معنی که با افکتهای خاصی، مرحله به مرحله، [ و معمولاً از زوایای مختلف] به رونمایی یک نماد می پردازند که اون نماد در واقع معرّف [در اینجا] تالاره و در انتها هم لوگوی سایت ظاهر میشه [یا به نحوی روی اون نماد و یا به طور جداگانه].

در مورد موسیقی هم بهتره کمی اکشن باشه نه کلاسیک، به این معنا که اگر میخاد یک کرکتر ساخته بشه حسّ کنجکاوی رو به بازدیدکننده کلیپ، القا کنه که این کرکتر ، معرّف چی می تونه باشه.
و اگر یه کلیپ معرّفی میخاد ساخته بشه [به فُرم مورد اول که بهش اشاره شد]، حسّ فعالیت و انگیزه رو به بازدیدکننده، القا کنه.

از دو نوع کلیپ فوق، بنده خودم نظرم با اوّلیه.

البته یه کلیپ خاص منظوره هم میشه ایجاد کرد که فقط لوگو نمایش داده بشه با چندتا از مستندات ترجمه شده ،
مثلاً قسمتهایی از اون مستندها + لوگو که در انتها نمایش داده میشه.
قسمتهایی از مستندها هم که تو کلیپ قرار می گیره حتماً با افکت، روی زیرنویس مستندات، [اونجایی که نام و آدرس سایت رو نوشته] تأکید بشه.
اینم شد مورد سوم. آقا، الان نظرم شد این مورد سومی. Big Grin

میشه هم دو نوع کلیپ درست کرد، یکی خاص-منظوره [مورد سوم] و دیگری همه-منظوره[مورد اول].

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Justice Bringer
۱۳:۳۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام جناب MaTeY

من پیشنهاد میکنم که از موزیک های ارکسترا استفاده کنید برای مقدمه. ریتم نرمی دارن و تعداد سازها هم بیشتر هست و
شکوه بیشتری داره. هم چنین میتونین از موزیک های التهابی (suspenseful) هم استفاده کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]