کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسى مىدونه چه کار کنم؟
۱:۳۴, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام وقت همگى به خىر من ىه سرى انىمىشن ساختم و مىخوام براى پخش روى انتن سىما اقدام کنم تا هم ىه پولى بدست بىارم و بتونم باقى قسمتهاشم بسازم و هم هزىنه هاىى که تا امروز داشتم رو جبران کنم و از اونجاىى که در مورد امام رضا ع هست وکىفىتشم عالىه. البته اىن رو دوستان انىماتور بعد از دىدن گفتن. مىخوام به ىه سرى اهداف فرهنگى هم برسم تمام مجوزهاش و دارم فقط مشکل اىنجاست که صدا وسىما به اىن راحتى کارو نمىخره چون منو زىاد نمىشناسه و البته شاىدم الان پولشو نداره به هر حال کسى مىتونه راهنماىى کنه ؟ همىن طور کسى از دوستلن مىتونه بگه اگه بخوام تو جشنواره شرکت کنم باىد چکار کنم ؟ مىدونىد در موارد اىنچنىنى معمولا چون ما شهرستانى هستىم تحوىل نمىگىرن و بىشتر تهرانى ها رشد مىکنن حالا با هر کىفت و محتواىى که هست مهم نىست.ولى کار من خداىىشخىلى پر محتوا و با کىفىته .
لطفا اگرکسى هست که کمکم کنه درىغ نفرماىىد. ممنونم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، soheyl68 ، Admirer ، حسن.س. ، محمد حسین ، عبدالرحمن ، انصارالمهدی ، black ، Patriot ، Aryha ، یاوران مهدی ، Justice Bringer
۲۲:۰۱, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست گرامی بهت تبیرک می گم
شما تلاشتو بکن تا از سیمای جمهوری اسلامی به نمایش دربیاد.
در غیر این صورت، شاید شرکت های نرم افزاری مایل به خرید امتیاز پخش از شما باشن.

پیشنهاد دوستانه می کنم حتما مسائل حقوقی رو رعایت کنید. در واقع منظورم پیشگیری هست. ثبتش کنید به نام خودتون تا کسی نتونه به نام خودش ثبتشون کنه. فردا نیاید بگید قلانی ازم دزدیدش.
انشاالله ثمره ی تلاش هاتون باعث خوشحالی و ادامه ی فعالیتتون بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: طالب نور ، عبدالرحمن ، Patriot
۲۳:۱۷, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنونم تمام تلاش و برنامم همىنه که کارو به نتىجه برسونم اما تو اىن سىستم که روابط قوىتر هستند خداىشش واسه ماها سخته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاوران مهدی
۲۳:۲۲, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
از طریق شبکه پویا هم میتونید اقدام کنید

ایمیل این شبکه

البته از طریق شرکت های معروف مثل تبیان یا نصرتی وی یا جاهای دیگه که پربازدید هستند هم میتونید نمونه کار بدید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot
۲۳:۲۷, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوست عزیز
بنده هم در کار انیمیشن هستم . میشه لطف کنید چند شات (عکس) از انیمیشن های ساخته شده را در محیط انجمن قرار بدید که انشاالله بنده بیشتر راهنماییتون کنم
از چه نرم افزارهایی استفاده کردید .چند دقیقه ساختید ؟ چه مدت طول کشید ؟ همه قسمتاش کار خودتون بوده یعنی ( مدل تکسچر انیمت میکس ریگ رندر . . . !؟)
لطف بفرمایید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Patriot ، طالب نور ، یاوران مهدی
۱۱:۴۰, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
اینجا باید هفت خانو ردکنی ولی برات آرزوی موفقیت میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، عبدالرحمن ، طالب نور
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: