|
کمک برای تهیه و توزیع مستند
|
|
۲۰:۵۷, ۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۴:۴۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چند مستند در مورد نظریه طراحی هوشمند (Intelligent Design) دیده ام که می خواهم رسماً برای دوبله بگیرم. خودم DVD اصلشون رو گرفته ام، اما برای دوبله نیاز هست که درخواست بدم تا روی فیلم DVCAM یا Betacam SP برام بفرستن تا بشه نوشته های توی فیلم رو هم به فارسی درآورد. در مورد پیاده کردن از روی فیلم DV یا در مورد دوبله اگر کسی کمکی می تواند بکند، خوشحال می شوم. پروژه حاضر با بودجه نه چندان زیادی اجرا می شود. پس قبل از سود آوری پروژه(انشاءالله) نمی شود از خجالت دوستان در آمد. البته می توان قرارداد بصورت درصد از سود بست. کسی راهی برای خواندن فیلم DVCAM یا Betacam SP (ترجیحاً دومی) می شناسد؟ منظورم اینست که شرکتی می شناسد که دستگاه ویدیوی مخصوص اینها را داشته باشد؟ بعد، باید برای شرکت سازنده درخواست بدهیم و قرارداد ببندیم، پول بدهیم تا برایمان بفرستند. |
|||
|
|
۴:۴۷, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در مورد امکان دریافت ویدئو روی هارد اکسترنال از شرکت سازنده سؤال کرده ام و چون تا دوشنبه تعطیلند، منتظر پاسخ هستم.
|
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
معلوم شد که بله، می شود ویدیو را روی یک هارد درایو قابل حمل دریافت کرد. تا آنجا هم که خودم توی اینترنت گشتم، DVCAM و Betacam SP آنالوگ و قدیمی هستند و فرمتی که تصویری با وضوح DVD می دهد، Digital Betacam (یا Digibeta یا D-Beta) است.
برای کسانی که در مورد رسانه های الکترونیک اطلاعات می خواهند، فکر می کنم سایت mediacollege.com منبع خوبی است. توضیحات سایتهایی مانند Wikipedia خیلی کمکی به من نکرد، ولی آنجا بدون ارائه یک مطلب شلوغ، همه چیز توضیح داده شده است. فعلاً سؤالنامه را پر کرده ام و ارسال کرده ام. البته یک بخشهایی را بلد نبودم. کسی می داند چطور باید برنامه ریزی بودجه پروژه را با جزئیات در یک صفحه بیان کرد(Detailed budget plan)؟ ما که فعلاً اصلاً برنامه ریزی برای بودجه نداریم. البته حساب بعضی خرجهایش را کرده ام.
|
|||
|
|
۴:۱۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شرکت سازنده اعلام کرد که سؤالنامه را دریافت کرده است، و هرچه زودتر توافقنامه را می فرستد.
|
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این موضوع فعلاً منتفی شده.
پارسال که توافقنامه اومد، نشستم فکر کردم دیدم اگه خدا بخواد کارهای فراگیرتری میشه انجام داد. هر چند که حالا بعد از یک سال میبینم که قدم خاصی در مورد اون هم برنداشتهام.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |