|
صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۹:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۳ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
سلام دوستان عزیز خیلی خوب میشه اگه یک تاپیک جداگانه داشته باشیم و در اون فقط برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستیم.... و نیتمون فقط تعجیل در فرج باشه......... به قول یه دوستی :هر کدوم از ما شیعه ها یک گره هستیم برای حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)... اگر شرکت می کنید , هر وقت خواستید و هر چند تا که خواستید صلوات بفرستید و در این تاپیک اعلام کنید ..... گفتم :اگر می دانستم چه روزی می آیی به احترام آمدنت گناه نمی کردم !!!!
فرمود:آن روز که گناه نکنی به احترام گناه نکرنت می آیـــــــــــــم...
شروع طرح : انشاءالله 133 مرتبه صلوات با وعجل فرجهم
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم}
|
|||
| آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۰, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #301
|
|||
|
|||
|
بسم الله
تمام عمر فقط ادعا ،که یاد تو ام ولی دریغ چه گویم،خودت آگاهی اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #302
|
|||
|
|||
|
علامه امینی فرمودند هر کس صلواتش را عجل فرجهم و سَهِّل مخرجهم بفرستد در ثواب کتاب الغدیر با من شریک است.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سَهِّل مَخرَجَهم |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #303
|
|||
|
|||
|
بسم الله
عزیز غایب من ،ای همیشه در خاطر// به جز تو را دل من آرزو نخواهد کرد اللهم عجل لولیک الفرج یا اباصالح ادرکنی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۹:۵۴ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
|
آقــــا جـــان؛
بـبـخـش کـه بـا یـک حـرفِ قـبـیـلـه ی مـایـاهـا؛ یـادمـان رفـت کـه؛ بـی آمـدن تـو؛ دنـیـا تـمـام نـمـی شـود ... این دل اگر کم است بگو سر بیاورم یا امر کن که یک دل دیگر بیاورم خیلی خلاصه عرض کنم " دوست دارمت " دیگر نشد عبارت بهتر بیاورم روزی هزار بار دلت راشکسته ام بیخود به انتظار وصالت نشسته ام هربار این تویی که رسیدی و در زدی هربار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول میدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش هم دلت راشکسته ام تفعل زدم نیمه ی شب به قرآن / کتابی که از وحی شیرازه دارد برای دلم آیه ی صبر آمد / ولی نازنین ،صبر ، اندازه دارد . . . همه گویند، به امید ظهورش صلوات کاش این جمعه بگویند، به تبریک ظهورش صلوات انشاء الله خداوند قلب همه ی ما لبریز از نور ایمان گرداند تا از گناهان خود کم کنیم و در زمان ظهور ایشان شرمنده ی امام (علیه السلام) نباشیم . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #305
|
|||
|
|||
|
امروز به امید خدا 110 تا صلوات کامل
هدیه به پیشگاه سرور عالم ![]() میفرستم |
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #306
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() التماس دعا براي فرج يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #307
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل داند و من دانم و داند دل من اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۵:۲۲, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #308
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #309
|
|||
|
|||
|
سلام برمهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
![]() الحمد لله علي كل نعمه ![]() أسئل الله من كل خير ![]() أعوذ بالله من كل شر ![]() استغفر الله من كل ذنب يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #310
|
|||
|
|||
|
بسم الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وحشرنا معهم یا علی/ التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عریضه اینترنتی به اقا صاحب الزمان | saeed6121 | 7 | 4,702 |
۱۸/دی/۹۵ ۱۰:۴۵ آخرین ارسال: aboutorab |
|

![[تصویر: 11salavat%208.jpg]](http://rramtin.persiangig.com/image/11salavat%208.jpg)
![[تصویر: 35.gif]](http://falshbaner.persiangig.com/image/mabath/35.gif)