|
آیا من اهل کوفه هستم؟
|
|
۲۲:۵۴, ۱۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۲۳:۰۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مطالب زیادی نوشته بودم بسیاری از آنها را حذف کردم همین ها باقی بماند بهتر است: (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!) (B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان ... .. . سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام ... مدتی بود که شروع کردم به خوندن نهج البلاغه بعد توجهم جلب شد به خطبه هایی که در اون حضرت امیر مردم کوفه را مخاطب قرار داده اند: فقط یک نمونه را ذکر کنم: أَيُّهَا النَّاسُ، الْمجْتَمِعَةُ أبْدَانُهُمْ، الُمخْتَلِفَةُ أهْوَاؤُهُمْ كَلامُكُم يُوهِي الصُّمَّ الصِّلابَ وَفِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ الاْعْدَاءَ! تَقُولُونَ فِي الَمجَالِسِ: كَيْتَ وَكَيْتَ…ِ، فَإذَا جَاءَ الْقِتَالُ قُلْتُمْ: حِيدِي حَيَادِ!مَا عَزَّتْ دَعْوَةُ مَنْ دَعَاكُمْ، وَلاَ اسْتَرَاحَ قَلْبُ مَنْ قَاسَاكُمْ، أَعَالِيلُ بِأَضَالِيلَ دِفَاعَ ذِي الدَّيْنِ المَطُولِ لاَ يَمنَعُ الضَّيْمَ الذَّلِيلُ! وَلاَ يُدْرَكُالْحَقُّ إِلاَ بِالْجِدِّ!أَيَّ دَارٍ بَعْدَ دَارِكُمْ تَمْنَعُونَ، وَمَعَ أَىي إِمَامٍ بَعْدِي تُقَاتِلُونَ؟ المَغْرُورُ وَاللهِ مَنْ غَرَرْتُمُوهُ، وَمْنْ فَازَبِكُمْ فَازَ بَالسَّهْمِ الاْخْيَبِ وَمَنْ رَمَى بِكُمْ فَقَدْ رَمَى بِأَفْوَقَنَاصِلٍ أَصْبَحْتُ وَاللهِ لا أُصَدِّقُ قَوْلَكُمْ، وَلاَ أَطْمَعُ فِي نَصْرِكُمْ، وَلاَ أُوعِدُ العَدُوَّبِكُم. مَا بَالُكُم؟ مَا دَوَاؤُكُمْ؟ مَا طِبُّكُمْ؟ القَوْمُ رِجَالٌ أَمْثَالُكُمْ، أَقَوْلاً بَغَيْرِ عِلْمٍ! وَغَفْلَةً مِنْ غَيْرِ وَرَعٍ! وَطَمَعاً في غَيْرِ حَقٍّ؟! فرازی از خطبه 29 نهج البلاغه شریف اى مردمى كه پیکرهایتان با هم است ولی خواسته هایتان گوناگون است! سخنان داغ شما سنگهاى سخت را در هم می ىشكند، ولى اعمال سست شما دشمنانتان را به طمع مىاندازد، در مجالس و محافل مىگوييد چنين و چنان خواهيم كرد.اما هنگام جنگ فرياد مىزنيد: اى جنگ! از ما دور شو! آنكس كه شما را (به یاری) بخواند عزت نیابد! و كسى كه شما را رها كند قلب او از آزار شما در امان نخواهد بود، بهانه های نابخردانه می آورید همچون بدهكار خواهان مهلت از من مهلت می خواهید. انسان خوار و ترسو هرگز ستم را از خود دور نتواند کرد و حق جز با تلاش به دست نمی آید. شما كه از خانه خود دفاع نمىكنيد چگونه مىتوانيد از خانه ديگران دفاع كنيد؟... بهخدا سوگند فريب خورده واقعى آن كس است كه به گفتار شما مغرور شود! ...و كسى كه بخواهد بوسيله شما تيراندازى كند همچون كسى است كه با تيرهاى بى پيكان تير انداخته است! سوگند بخدا به آنجا رسيدهام كه گفتارتان را تصديق نمىكنم و به يارى شما اميد ندارم و دشمنان را به وسيله شما تهديد نمىكنم! شما را چه می شود؟ دوای دردتان چیست؟ راه مداوایتان چیست؟ آنها هم مردانى همچون شما هستند!(چرا آنها اين همه پايدارند و شما اين قدرسست؟!) آيا سزاوار است بگوئيد و عمل نكنيد؟ و در غفلت بمانید و پرهیز نکنید؟ و در امید و طمع به چیزی داشته باشید که حق نیست؟... ویژگیهای مردم کوفه را که در خطبه های مختلف حضرت امیر برشمردند با خودم مقایسه کردم ... یاد این کلام خدا در قرآن در مورد خودم افتادم: وَمِنَ النَّاسِ مَن يَعْبُدُ اللَّهَ عَلَى حَرْفٍ فَإِنْ أَصَابَهُ خَيْرٌ اطْمَأَنَّ بِهِ وَإِنْ أَصَابَتْهُ فِتْنَةٌ انقَلَبَ عَلَى وَجْهِهِ خَسِرَ الدُّنْيَا وَالْآخِرَةَ ذَلِكَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِينُ ﴿۱۱- حج﴾ و از ميان مردم كسى است كه خدا را فقط به حرف[و بدون عمل] مىپرستد پس اگر خيرى به او برسد بدان اطمينان يابد و چون بلايى بدو رسد روى برتابد در دنيا و آخرت زيان ديده است اين است همان زيان آشكار (۱۱) یک هشدار بسیار جدی به همه ی کسانی که فکر میکنند بنده هستند!! عده ای برای حفظ ایمانشان حاضر شدند در شعب ابیطالب زندگی کنند عده ای چون بلال حبشی ها و عمار یاسزها شکنجه ها دیدند و... ... .. . و یاد این کلام امام حسین علیه السلام افتادم که می فرمایند: اِنَّ النّاسَ عَبيدُ الدُّنْيا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلى اَلْسِنَتِهِمْ يَحوطونَهُ ما دَرَّتْ مَعائِشُهُمْ فَاِذا مُحِّصوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانونَ؛ به راستى كه مردم بنده دنيا هستند و دين لقلقه زبان آنهاست، تا جايى كه دين وسيله زندگى آنهاست، دين دارند و چون در معرض امتحان قرار گيرند، دينداران كم مى شوند. تحف العقول، ص 245 . ... ... بزرگی می گفت: پدر من زمانی که نماز صبحش قضا می شد از شدت ناراحتی آن روز نمی توانست برود سر کار اگه این کار رو نکنی منتظر باش که قطعاً گناهی بزرگ انجام بدی! یَأَیهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لا تَفْعَلُونَ (2- صف) اى کسانى که ایمان آوردهاید! چرا سخنى مىگوئید که عمل نمىکنید؟ امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد. |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
علی آقا تو تاپیکاش همه چیزو کامل میگه و نیاز به مطلب اضافی نیست یک زمانی ............ الان هم باید به شیعیان بگیم حرف زیاد زدیم........پس کو عمل؟ اکثریت مردم حتی شیعیان همج الرعاع هستند کافیه یه موج بیاد که به نفعشونه سریع تغییر موضع می دهند باطل در باطل بودن خود مصمم و گستاخ است و اهل حق بی اراده و سست خدایا توفیق عمل و پایداری بر عقیده را به ما بده لطفا نظرتون رو در مورد تاپیک بگید |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حرف حق،جواب نداره...!
واقعأ درسته. نقل قول: و از ميان مردم كسى است كه خدا را فقط به حرف[و بدون عمل] مىپرستد پس اگر خيرى به او برسد بدان اطمينان يابد و چون بلايى بدو رسد روى برتابد در دنيا و آخرت زيان ديده است اين است همان زيان آشكار (۱۱) |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
هميشه اين شعار ما اهل كوفه نيستيم بنده رو ازار داده چون من و شما از كجا اين قدر مطمئنيم كه مثل اونا عمل نكنيم اونا هم همينو ميگفتن از كجا معلوم كه اگه امام زمان ما الان ظهور كنن پشتشونو خالي نكنيم هيچ كس نميتونه اينو براي خودش ضمانت كنه پس ما بهتره به جاي شعار دادن بايد روي خودمون كار كنيم و از خدا بخواهيم كه ما رو ثابت قدم كنه اللهم ارني الحق حقاً و ارزقني اتباعه والباطل باطلاً وارزقني اجتنابه |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اهل کوفه که شاخ و دم ندارن
همین خود ما ایرانی ها اهل کوفه هستیم نمونش همین قمه زنی که آبروی شیعه را میبریم و تصاویرش در دنیا پخش میشه نمونه دیگر بانکداری که مانند گرگ در لباس میش است. پوسته اسلامی و درون ربوی |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۲۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۶ توسط mohebALI.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۲ ۲۲:۵۴)علی 110 نوشته است: فرازی از خطبه 29 نهج البلاغه شریف (۱۲/آبان/۹۲ ۲۲:۵۴)علی 110 نوشته است: ویژگیهای مردم کوفه را که در خطبه های مختلف حضرت امیر برشمردند با خودم مقایسه کردم (۱۲/آبان/۹۲ ۲۲:۵۴)علی 110 نوشته است: |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فعلا که تا رهبر یک حرفی میزند که حالت انتقادی به دولت دارد بلافاصله مسئولین می آیند سخنرانی میکنند که بله ما چاکر رهبر هستین و فورا دستورات ایشان را اجرا میکنیم!
ولی کو عمل؟ بزرگان فساد اقتصادی دارن راست راست میچرخن. http://www.bultannews.com/fa/news/141205 فعلا که دولت در ظاهر از رهبر تبعیت میکند و در باطن برای خودش رهبر دیگری دارد. رهبری که اسمش را گذاشتن "بزرگان ما" و وزرای پیر پارتال آن بزرگان را آوردن روی کار تا مملکت به جای پیشرفت عقب گرد کنه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |