|
کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!!
|
|
۱۰:۴۶, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
معصيتها مثل آهن ربا و لقمة حرام مانند ذرّات آهن است، وقتي که انسان در وجودش لقمة حرام نباشد، ميتواند از کنار معصيتها عبور کند و خود را نگه دارد، امّا وقتي که لقمة حرامي را خورد، از کنار معصيّت که ميگذرد، مجذوب آن ميشود. آيت الله حائري شيرازي در كتاب «پندها و اندرزها»ي خود دربارة لقمة حلال و حرام اين گونه ميآورد:
آهن ربا، ذرّة آهن را هر کجا که باشد، به سمت خود ميکشد. اگر يک مقدار پنبه را از کنار يک آهن ربا عبور دهيد، آهن ربا کششي نسبت به پنبه ندارد، امّا اگر مقداري خردة آهن را درون پنبه قرار دهيم، در اين حالت پنبه به سمت آهن ربا کشيده شده و جذب آن ميشود. در اينجا خود پنبه جذب نميشود؛ بلکه برادههاي آهني که با خود آهن ربا هم جنس هستند، به سمت آن کشيده مي شوند. معصيتها مثل آهن ربا و لقمة حرام مانند ذرّات آهن است، وقتي که انسان در وجودش لقمة حرام نباشد، ميتواند از کنار معصيتها عبور کند و خود را نگه دارد، امّا وقتي که لقمة حرامي را خورد، از کنار معصيت که ميگذرد، مجذوب آن ميشود، اين خاصيت دروني نان و لقمة حرام است. امّا لقمة صددرصد حلال که انسان کار صحيح درستي را انجام داده است و اجرت طيّب و صحيح و طاهري را در مقابل آن به انسان دادهاند. وقتي که اين لقمه را انسان مصرف ميکند، از کنار عبادات که ميگذرد، عبادات او را جذب ميکنند، از کنار امامزاده که ميگذرد، به زيارت آن ميل و گرايش پيدا مي کند. ميل و گرايش به مسجد، روضه و تربت شهدا پيدا ميکند و اين جزو خاصيت و ذات لقمهاي است که از همه جهت حلال باشد. هنگامي که انسان آن را مصرف ميکند، در انسان نوري را ايجاد ميکند. همة طاعات و عبادات، جذابيّت و گيرايي دارند؛ ولي همة آنها با لقمة حلال سنخيّت دارند، نه تنها با لقمة حلال، با مسکن و لباس حلال و امثال اينها هم سنخيّت دارند. در محلّي که از راه حلال به دست آوردهايد، موقع نماز که فرا ميرسد، نسبت به نماز شوق و رغبت پيدا ميکنيد، امّا اگر از راه حرام به دست بيايد، وقتي که در آن محل غيبت انجام شود، نسبت به غيبت ميل پيدا ميکنيد و قوة جلوگيري کم ميشود. حلال و حرام وقتي مخلوط شود، طاعات و معصيت هم با هم مخلوط مي شود. antiasrail.blogfa.com |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۰, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دو حکایت زیبا از شیخ رجبعلی خیاط راجع به مال حرام و اثرات آن: آتش مال حرام! شخصی در مجلسی مشغول سحر و جادو بود، فرزند شیخ که در آن مجلس حضور داشت نقل می کند که: من جلوي کار او را گرفتم، جادوگر هر چه کرد، نتوانست کاري انجام دهد، سرانجام متوجه شد که من مانع کار او هستم و با التماس از من خواست که:«نان مرا نبر» و سپس قالیچه ای گران بها به من هدیه داد. قالیچه را به خانه بردم، هنگامی که پدرم آن را دید فرمود: « این قالیچه را چه کسی به تو داده است که از آن دود و آتش بیرون می آید؟! زود آن را به صاحبش برگردان »من هم آن را پس دادم. اول پول نمک را بدهید! یکی از ارادتمندان شیخ می گوید: جمعی بودیم که همراه شیخ به قصد دعا و مناجات به کوه «بی بی شهربانو» رفتیم.نان و خیاري گرفتیم و از کنار بساط خیار فروش، قدري نمک برداشتیم و بالا رفتیم، آن جا که رسیدیم شیخ گفت«برخیزید برویم پایین که ما را برگرداندند،می گویند: اول پول نمک را بدهید، بعد بیایید مناجات کنید!!!» |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
همش به اندازه هم بد بود ... واقعا همين نون حرومه كه نكبت آورده تو زندگي ها .
|
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
14-فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد
به یاد این سخن امام حسین (علیه السلام) که در کربلا فرمود شکم های شما از مال های حرام پر شده و سخنان من در شما اثر نمیکند !! |
|||
|
|
۶:۳۰, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۶:۳۱ توسط hamed313.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
امام علی علیه السلام جان ناقابلم به فدایش میفرماید:عبادت اگر ده جزء باشد 9 جزء ان روزی حلال است.
مشکل ما اینه که دنبال روزی حلال نیستیم دنبال روزی زیادیم. 14-فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
در دنیای امروز و مدرنیته (همون متحجری که قابل اثبات است) فهم و درک یک روایت بسیار مشهود و قابل درک است. حضرت امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا پس از خطابه و موعظه های فراوان به اصحاب گرانقدر خویش فرمود:شکمهای ایشان از مال حرام پر شده و این است سبب کر شدن آنها که حرف حقی از دهان مبارک ثارالله بر گوش جانشان نمی نشیند. حال میتوان توجه دین شریف اسلام علی الخصوص مذهب تشیع را در این مورد درک نمود که در جامعه امروزی خودمان، مردان ما کور و کر شده اند و هیچ چیز را نمیفهمند .به مردی که در مورد حجاب همسرش گوش زد میکنیم توهینی بر ما روا میدارد که بدهکار آن میشویم که به ما چه ربطی دارد و سنت امر به معروف در باتلاق غیرت دینی و مردانگیمان در حالت اغماء بسر می برد،و زنان ما نیز در مسیر گمراهانی قرار گرفته اند که وجودشان باعث قطع رزق بر انسانها از جانب خداست. توجه مان باید در عرضه مال حلال بر این نکته نیز باشد که فروش اغذیه های پک و بسته بندی با مارک حلال در تمامی کشور های اروپایی و غربی و امریکایی بصورت روز افزون در حال بالا رفتن است و این در صورتی است که مردم جامعه ما در فروشگاههای مواد غذایی از کنسرو گوشت خوک استقبال میکنند و مثل همیشه رجال کارآمد ما در خوابی عمیق به سر میبرند و ما نیز فقط صدایمان بلند است و از بیرون گود هوار میکشیم که :لنگش کن .....[/size][/font] ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نظر من همه این گزینه ها که گذاشتی بهش میخوره!
از زمانی که بچه بودم پدرم همیشه میگفت مال حرام(و بخصوص مال یتیم،خیلی روی مال یتیم حساس هستن پدرم)مثل آتش میمونه،اگر وارد زندگی شد مثل اینه که آتش به زندگی بیفته... واقعن مال حرام باعث میشه که چشم آدم به همه چیز بسته بشه و هر گناهی رو ممکنه در پی خوردن مال حرام انجام بده! بعضی وقتها با خودم میگم چرا بعضی افراد انقدر راحت حضرت مهدی رو قبول دارن،بعضی ها انقدر راحت نماز میخونن بدون اینکه بخواهی هزاران دلیل واسش بیاری! ولی بعضی ها حتی منکر خدا میشن،نماز نمیخون،میگن منجی آخر زمان فقط افسانه هست و از این جور حرفها،خیلی هم سرسختانه بر سر این عقیده ها هستن،وقتی به زندگی این افراد نگاه میکنی در بیشتر موارد متوجه مال حرام در زندگی اینها میشی |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من تو زندگیم خیلی سعی کردم خوب باشم یه سوال دارم
اگه تو خونه پول پیدا کنی و برداری و تصاحب کنی ، این هم مال حرام حساب میشه ؟ |
|||
|
۱۴:۱۴, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
حرام خوری >>>لشکر عمر سعد
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۵:۵۳)بیداری اندیشه نوشته است: - انواع استفاده های شخصی از بیتالمال. مثلا عده ای محل کار، از پرینتر محل کار برای پرینت مطالب شخصی استفاده می کنن. عده ای از ماشین شرکت اینطرف اونطرف رفته استفاده شخصی. از پول، لباس، تجهیزات، وسایل و ... دولتی که بیت المال محسوب میشه استفاده شخصی کردن میشه از مصادیق مال حرام. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6- باعث عدم قبولی طاعات و عبادات میگردد 14- فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد. |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
من فقط از خدایم ترسانم که ازم رو برگردونه
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: Halal%20Logo%2008-09.jpg]](http://www.la-tropical.com/Halal%20Logo%2008-09.jpg)