کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام یک از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند و برای شما مهمتر است؟(لطفاً حداکثر 3مورد را انتخاب کنید!!)
1- از اعظم حجاب های روحانی برای رسیدن به مقامات معنوی و نیل به انوار الهی است.
2- سدّ محکمی در برابر توفیقات الهی هست
3- ایجادگر خباثت نفسانی و تقویت کننده ی رذایل اخلاقی است
4- ایجادگر غفلت و هوسرانی است
5- مانع چشیدن لذت مناجات و توفیق نماز شب است (از توصیه های موکد عرفا به کسانی که از نماز شب و لذت عبادت و حلاوت مناجات محرومند دقت کردن در تحصیل روزی حلال است)
6- باعث عدم قبولی طاعات و عبادات میگردد
7- اثر خوبی ها ، حسنات و اعمال صالح را از بین میبرد
8- کج فکری و انحراف عقیدتی ایجاد میکند
9- باعث ضایع کردن حقوق و اموال دیگران میشود
10- باعث محبوس شدن و رد شدن دعاها میگردد
11- ضررهای فراوان در جسم و جان فرد ایجاد میکند
12-باعث میشود همسر و فرزند فرد در قیامت از دشمنان و بازخواست کنندگان او شوند (کسانی که نفقه ی شان با اوست)
13- اجازه فهم آیات قرآن و روایات اهل بیت و پذیرش آنها را از انسان میگیرد
14- فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد
15- باعث آثار سوء تربیتی و اخلاقی در نسل و ذریه فرد حرام خوار میشود
16- باعث میشود تا به جای ثواب برای اعمال به ظاهر خیر انسان گناه نوشته شود(هر چه عمل خیر با مال حلال ثوابش بیشتر با مال حرام اگه انجام شود گناه بزرگتری در نامه ی اعمال نوشته میشود)
17- باعث میشود تا زندگی انسان از نور به سمت تاریکی رود و روح انسان در تاریکی عالم شیاطین فرو رود
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!!
۱۰:۴۶, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
معصيت‌ها مثل آهن ربا و لقمة حرام مانند ذرّات آهن است، وقتي که انسان در وجودش لقمة حرام نباشد، مي‌تواند از کنار معصيت‌ها عبور کند و خود را نگه دارد، امّا وقتي که لقمة حرامي را خورد، از کنار معصيّت که مي‌گذرد، مجذوب آن مي‌شود. آيت الله حائري شيرازي در كتاب «پندها و اندرزها»ي خود دربارة لقمة حلال و حرام اين گونه مي‌آورد:

آهن ربا، ذرّة آهن را هر کجا که باشد، به سمت خود مي‌کشد. اگر يک مقدار پنبه را از کنار يک آهن ربا عبور دهيد، آهن ربا کششي نسبت به پنبه ندارد، امّا اگر مقداري خردة آهن را درون پنبه قرار دهيم، در اين حالت پنبه به سمت آهن ربا کشيده شده و جذب آن مي‌شود.

در اينجا خود پنبه جذب نمي‌شود؛ بلکه براده‌هاي آهني که با خود آهن ربا هم جنس هستند، به سمت آن کشيده مي شوند.

معصيت‌ها مثل آهن ربا و لقمة حرام مانند ذرّات آهن است، وقتي که انسان در وجودش لقمة حرام نباشد، مي‌تواند از کنار معصيت‌ها عبور کند و خود را نگه دارد، امّا وقتي که لقمة حرامي را خورد، از کنار معصيت که مي‌گذرد، مجذوب آن مي‌شود، اين خاصيت دروني نان و لقمة حرام است.

امّا لقمة صددرصد حلال که انسان کار صحيح درستي را انجام داده است و اجرت طيّب و صحيح و طاهري را در مقابل آن به انسان داده‌اند. وقتي که اين لقمه را انسان مصرف مي‌کند، از کنار عبادات که مي‌گذرد، عبادات او را جذب مي‌کنند، از کنار امامزاده که مي‌گذرد، به زيارت آن ميل و گرايش پيدا مي کند. ميل و گرايش به مسجد، روضه و تربت شهدا پيدا مي‌کند و اين جزو خاصيت و ذات لقمه‌اي است که از همه جهت حلال باشد. هنگامي که انسان آن را مصرف مي‌کند، در انسان نوري را ايجاد مي‌کند. همة طاعات و عبادات، جذابيّت و گيرايي دارند؛ ولي همة آنها با لقمة حلال سنخيّت دارند، نه تنها با لقمة حلال، با مسکن و لباس حلال و امثال اينها هم سنخيّت دارند. در محلّي که از راه حلال به دست آورده‌ايد، موقع نماز که فرا مي‌رسد، نسبت به نماز شوق و رغبت پيدا مي‌کنيد، امّا اگر از راه حرام به دست بيايد، وقتي که در آن محل غيبت انجام شود، نسبت به غيبت ميل پيدا مي‌کنيد و قوة جلوگيري کم مي‌شود. حلال و حرام وقتي مخلوط شود، طاعات و معصيت هم با هم مخلوط مي شود.

antiasrail.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa ، iran67 ، mosafer ، خادمة الزهرا ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، tazevared ، paramida.ir ، mohammadhadi ، fiftynine ، help me ، fafa* ، السا ، aboutorab

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۰, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دو حکایت زیبا از شیخ رجبعلی خیاط راجع به مال حرام و اثرات آن:

آتش مال حرام!

شخصی در مجلسی مشغول سحر و جادو بود، فرزند شیخ که در آن مجلس حضور داشت نقل می کند که: من جلوي کار او را گرفتم، جادوگر هر چه کرد، نتوانست کاري انجام دهد، سرانجام متوجه شد که من مانع کار او هستم و با التماس از من خواست که:«نان مرا نبر» و سپس قالیچه ای گران بها به من هدیه داد. قالیچه را به خانه بردم، هنگامی که پدرم آن را دید فرمود: « این قالیچه را چه کسی به تو داده است که از آن دود و آتش بیرون می آید؟! زود آن را به صاحبش برگردان »من هم آن را پس دادم.

اول پول نمک را بدهید!

یکی از ارادتمندان شیخ می گوید: جمعی بودیم که همراه شیخ به قصد دعا و مناجات به کوه «بی بی شهربانو» رفتیم.نان و خیاري گرفتیم و از کنار بساط خیار فروش، قدري نمک برداشتیم و بالا رفتیم، آن جا که رسیدیم شیخ گفت«برخیزید برویم پایین که ما را برگرداندند،می گویند: اول پول نمک را بدهید، بعد بیایید مناجات کنید!!!»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، parisan ، محب الزهرا ، خادمة الزهرا ، fafa*
۱۵:۰۰, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
همش به اندازه هم بد بود ... واقعا همين نون حرومه كه نكبت آورده تو زندگي ها .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۶:۲۹, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23

14-فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد

به یاد این سخن امام حسین (علیه السلام) که در کربلا فرمود شکم های شما از مال های حرام پر شده و سخنان من در شما اثر نمیکند !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790
۶:۳۰, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۶:۳۱ توسط hamed313.)
شماره ارسال: #24
آواتار
امام علی علیه السلام جان ناقابلم به فدایش میفرماید:عبادت اگر ده جزء باشد 9 جزء ان روزی حلال است.
مشکل ما اینه که دنبال روزی حلال نیستیم دنبال روزی زیادیم.
14-فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، محب الزهرا ، علی 110 ، Farzaneh ، یاســین ، fafa*
۱۹:۵۲, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

در دنیای امروز و مدرنیته (همون متحجری که قابل اثبات است) فهم و درک یک روایت بسیار مشهود و قابل درک است.
حضرت امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا پس از خطابه و موعظه های فراوان به اصحاب گرانقدر خویش فرمود:شکمهای ایشان از مال حرام پر شده و این است سبب کر شدن آنها که حرف حقی از دهان مبارک ثارالله بر گوش جانشان نمی نشیند.
حال میتوان توجه دین شریف اسلام علی الخصوص مذهب تشیع را در این مورد درک نمود که در جامعه امروزی خودمان، مردان ما کور و کر شده اند و هیچ چیز را نمیفهمند .به مردی که در مورد حجاب همسرش گوش زد میکنیم توهینی بر ما روا میدارد که بدهکار آن میشویم که به ما چه ربطی دارد و سنت امر به معروف در باتلاق غیرت دینی و مردانگیمان در حالت اغماء بسر می برد،و زنان ما نیز در مسیر گمراهانی قرار گرفته اند که وجودشان باعث قطع رزق بر انسانها از جانب خداست.

توجه مان باید در عرضه مال حلال بر این نکته نیز باشد که فروش اغذیه های پک و بسته بندی با مارک حلال در تمامی کشور های اروپایی و غربی و امریکایی بصورت روز افزون در حال بالا رفتن است و این در صورتی است که مردم جامعه ما در فروشگاههای مواد غذایی از کنسرو گوشت خوک استقبال میکنند و مثل همیشه رجال کارآمد ما در خوابی عمیق به سر میبرند و ما نیز فقط صدایمان بلند است و از بیرون گود هوار میکشیم که :لنگش کن .....
[/size][/font]
[تصویر: Halal%20Logo%2008-09.jpg]

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، paradise
۲۰:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
به نظر من همه این گزینه ها که گذاشتی بهش میخوره!
از زمانی که بچه بودم پدرم همیشه میگفت مال حرام(و بخصوص مال یتیم،خیلی روی مال یتیم حساس هستن پدرم)مثل آتش میمونه،اگر وارد زندگی شد مثل اینه که آتش به زندگی بیفته...
واقعن مال حرام باعث میشه که چشم آدم به همه چیز بسته بشه و هر گناهی رو ممکنه در پی خوردن مال حرام انجام بده!
بعضی وقتها با خودم میگم چرا بعضی افراد انقدر راحت حضرت مهدی رو قبول دارن،بعضی ها انقدر راحت نماز میخونن بدون اینکه بخواهی هزاران دلیل واسش بیاری!
ولی بعضی ها حتی منکر خدا میشن،نماز نمیخون،میگن منجی آخر زمان فقط افسانه هست و از این جور حرفها،خیلی هم سرسختانه بر سر این عقیده ها هستن،وقتی به زندگی این افراد نگاه میکنی در بیشتر موارد متوجه مال حرام در زندگی اینها میشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، paradise ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، یاســین ، بیداری12 ، fafa*
۱۳:۱۰, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
من تو زندگیم خیلی سعی کردم خوب باشم یه سوال دارم
اگه تو خونه پول پیدا کنی و برداری و تصاحب کنی ، این هم مال حرام حساب میشه ؟
۱۴:۱۴, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
حرام خوری >>>لشکر عمر سعد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، حسن عزتي
۱۵:۴۳, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۵:۵۳)بیداری اندیشه نوشته است:  - انواع استفاده های شخصی از بیت‏المال. مثلا عده ای محل کار، از پرینتر محل کار برای پرینت مطالب شخصی استفاده می کنن. عده ای از ماشین شرکت اینطرف اونطرف رفته استفاده شخصی. از پول، لباس، تجهیزات، وسایل و ... دولتی که بیت المال محسوب میشه استفاده شخصی کردن میشه از مصادیق مال حرام.

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
6- باعث عدم قبولی طاعات و عبادات میگردد
14- فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي
۱۵:۵۵, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
من فقط از خدایم ترسانم که ازم رو برگردونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]