کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
۱:۴۹, ۱۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۴:۱۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: جامعه باید به این مسئله توجه کند که صیغه محرمیت شرعی و قانونی نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: بسیاری از جوانان با خواندن صیغه محرمیت که نه شرعی و نه قانونی است با همدیگر ازدواج می کنند که مشکلات فراوانی را برای خود به وجود می آورند. حمید خالقی جاری شدن صیغه را یکی از مشکلات اصلی جوانان مطرح کرد و افزود: خواندن صیغه محرمیت در استان کرمان تبدیل به یک فرهنگ شده و بسیار رواج پیدا کرده که این معضل بزرگی برای دادگستری استان کرمان می باشد.

وی بیان داشت: متاسفانه این فرهنگ در استان کرمان به شدت رواج پیدا کرده است و بانوان از این طریق دچار ضرر و زیان های فراوانی شده اند.
منبع: خبرگزاری مهر
--------------------------------------------------------------------------------

توی این خبر سه نکته مد نظر هست.

1- تا کی باید منتظر بود که کسی پیدا بشه و این مشکلات را حل کنه ؟

2- جمله ی اول که گفته میشه نه شرعی هست و نه قانونی ، ایشون به چه اجازه ای گفتن ؟ ایا ایشون مرجع تقلید هستن ؟

3- ایا واقعا کسایی که با هم صیغه محرمیت میخونن ، از تمام شرایط اون اگاه نیستن ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، rahbin ، عبدالرحمن ، ســــــاقی ، help me ، رهگذر. ، mohammadhadi
۲:۲۳, ۱۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۲:۲۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
به لحاظ قانونی ماده 1043 :

نکاح دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست ...

بجز این مسءله ماده 1075 1076 1077 در مورد اون قوانینی داره .

مسءله شرعی هم باید از مرجع تقلید شخص سوال بشود . البته همه دعوا سر دختر باکره هست . وگر نه بقیه موارد مشکل خاصی به لحاض شرع و قانون نیست .

در مورد دختر باکره هم مراجع حال حاضر اونهایی که مشهور هستند و بیشتر اقبال شده و مورد تاییدتر هستند جملگی اذن پدر رو لازم میدونند

قبلا هم زیاد در مورد این موضوع صحبت کردیم .

عقد موقت درسته مباح است . ولی موارد خاص خودش رو داره و فرد باید عمیقا و بسیار با احتیاط بهش نگاه کنه . در واقع در بدو امر خیلی سهل به نظر میاد ولی ممکنه دردسر های زیادی درست کنه . و کار رو به جاهای خیلی ناجوری بکشونه .

دوستان اگر میخوان این بحث رو داشته باشن . لطفا رعایت قوانین رو بکنند .

اگر بحث منحرف شد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، 135 ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، Aryha ، mahramaneh ، سید ابراهیم ، ســــــاقی ، mahdy30na ، Havbb 110 ، help me ، محمد حسین ، حسن.س. ، رهگذر. ، آیات ، یاســین
۴:۰۳, ۱۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۴:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۵/آبان/۹۲ ۱:۴۹)Mohammad Trust نوشته است:  معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: جامعه باید به این مسئله توجه کند که صیغه محرمیت شرعی و قانونی نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: بسیاری از جوانان با خواندن صیغه محرمیت که نه شرعی و نه قانونی است با همدیگر ازدواج می کنند که مشکلات فراوانی را برای خود به وجود می آورند. حمید خالقی جاری شدن صیغه را یکی از مشکلات اصلی جوانان مطرح کرد و افزود: خواندن صیغه محرمیت در استان کرمان تبدیل به یک فرهنگ شده و بسیار رواج پیدا کرده که این معضل بزرگی برای دادگستری استان کرمان می باشد.

وی بیان داشت: متاسفانه این فرهنگ در استان کرمان به شدت رواج پیدا کرده است و بانوان از این طریق دچار ضرر و زیان های فراوانی شده اند.
منبع: arsine.com&safe=active&tbs=qdrBig Grin">خبرگزاری مهر
--------------------------------------------------------------------------------

توی این خبر سه نکته مد نظر هست.

2- جمله ی اول که گفته میشه نه شرعی هست و نه قانونی ، ایشون به چه اجازه ای گفتن ؟ ایا ایشون مرجع تقلید هستن ؟

بسم الله الرحمن الرحیم
خب اول که ایشون اصلا کاره ای نیستند که بخواهند در حوزه دین نظر بدهند
همانطور که وحید در ارسالش گفت این مورد شرعیست
اما مورد غیر قانونی آن معطوف به این است که وقتی دو طرف در خفا چنین صیغه ای را جاری می کنند هیچ ضمانت و به اصطلاح زوری بالای سر مرد وجود ندارد که بخواهد به زندگی خود پایبند باشد
و اینطور می شود که می گویند قانونی نیست
ولی خب هستند مردانی که واقعا پایبند هستند
مصلحت مخصوصا زن هم در ثبت قانونی این نوع ازدواج است

اما
چرا کسی از رواج روابط نامشروع دختر و پسر احساس خطر نکرده؟
اگر یک نفر از این قانون سوء استفاده کرد پس کلا بد است؟
10 درصد(مثال زدم) مورد سوء استفاده خطرناک است یا این روابط نامشروع در جامعه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MehrabonLady ، ســــــاقی ، محمد حسین ، غربت تشیع ، دل خسته ، رهگذر. ، hessam ، آیات ، یاســین
۶:۵۴, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۵/آبان/۹۲ ۱:۴۹)Mohammad Trust نوشته است:  توی این خبر سه نکته مد نظر هست.

من بلکل مخالف این قضیه ام.
دختری که ما پسرها مد نظر داریم برای ازدواج اینه که قبلا رابطه جنسی نداشته باشه ، در مقابل دختر ها هم همین نظر رو درباره همسرشون دارن و حق هم دارن.

من خودم شخصا حاضر نیستم برم با یه مطلعقه یا هرکسی عقد موقت کنم در آینده جلو همسرم عذاب وجدان بگیرم که اون خودشو نگه داشته ومن نه!

بهتره جای جا انداختن این فرهنگ کلا سعی کنیم بستر ازدواج دائم رو فراهم کنیم.

هدف ازدواج اینه که ما برای یک خانم باشیم ، عقد موقت میشه یه عالمه خانم و آقا! خب با روابط جنسی نامشروع چه فرقی کرد! هر مدت با یکی بودن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، MehrabonLady ، mahramaneh ، ســــــاقی ، mahyamatin ، help me ، محمد حسین ، رهگذر.
۸:۴۸, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: جامعه باید به این مسئله توجه کند که صیغه محرمیت شرعی و قانونی نیست.
من به این معاون افتخار میکنم . کم کم داره نظرم نسبت به بعضی مرد ها عوض میشه .

نقل قول:
البته همه دعوا سر دختر باکره هست
دعوا باید سر همه خانم ها باشه . متاسفانه با این دید خانم های مطلقه چه آسیب هایی که نمیبینن . متنفرم از این فرهنگ یونان باستان که وارد کشور های اسلامی شد .و الان یه خانم رو با چه چیز هایی میسنجن .

نقل قول:
ما مورد غیر قانونی آن معطوف به این است که وقتی دو طرف در خفا چنین صیغه ای را جاری می کنند هیچ ضمانت و به اصطلاح زوری بالای سر مرد وجود ندارد که بخواهد به زندگی خود پایبند باشد

و اینطور می شود که می گویند قانونی نیست

ولی خب هستند مردانی که واقعا پایبند هستند
متاسفم ضمانت قانونی بالای سرشون نباشه هر کاری میکنن .
نقل قول:
من بلکل مخالف این قضیه ام.

دختری که ما پسرها مد نظر داریم برای ازدواج اینه که قبلا رابطه جنسی نداشته باشه ، در مقابل دختر ها هم همین نظر رو درباره همسرشون دارن و حق هم دارن.

من خودم شخصا حاضر نیستم برم با یه مطلعقه یا هرکسی عقد موقت کنم در آینده جلو همسرم عذاب وجدان بگیرم که اون خودشو نگه داشته ومن نه!

بهتره جای جا انداختن این فرهنگ کلا سعی کنیم بستر ازدواج دائم رو فراهم کنیم.

هدف ازدواج اینه که ما برای یک خانم باشیم ، عقد موقت میشه یه عالمه خانم و آقا! خب با روابط جنسی نامشروع چه فرقی کرد! هر مدت با یکی بودن !
من باورم نمیشه هنوز مرد هایی هستن که هم چین دیدی داشته باشن . واقعا دیگه دارم دیدم عوض میشه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، فدايي ولايت ، محمد حسین ، rahbin
۱۰:۳۷, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۵/آبان/۹۲ ۸:۴۸)MehrabonLady نوشته است:   من باورم نمیشه هنوز مرد هایی هستن که هم چین دیدی داشته باشن . واقعا دیگه دارم دیدم عوض میشه .
سلام

خواهرگرامی اگر چندتا مرد یا مردهایی دیدی که مرتکب اشتباه یا گناهی شدند،بجای اینکه همه رو مقصر بدونی، میرفتی اصل قضیه رو پیدا میکردی الان همچین دیدی نداشتی.

چندتا از ارسال هاتون رو دیدم همش دارین عیب مرد ها رو میگین و هرچی تر و خشکه رو باهم میسوزونید.اینکار شما بنظر بنده یه توهینه.درحدواندازه خودش.
به جای اینکه هرجا داری یه ارسال میفرستی،5دقیقه وقتتو بذاری تا به مردها عیب هایی که بعضا ندارند بچسپونی،بشین این عیب خودت رو برطرف کن تا اینقدر بدبین نباشی.این خودش بزرگترین عیبه.البته درصورتی خدمتتون عرض میکنم که دینتون اسلام باشه!!!!!
صبرهم یه اندازه داره...احترام هم همینطور...

موفق باشید...

درپناه حق...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، محمد حسین ، آیات
۱۱:۳۳, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۵/آبان/۹۲ ۸:۴۸)MehrabonLady نوشته است:  من باورم نمیشه هنوز مرد هایی هستن که هم چین دیدی داشته باشن . واقعا دیگه دارم دیدم عوض میشه .

باتشکر از سرکار ساقی.Rose

مهربان لیدی هم مشکلی نیست اگه طرز فکر خاصی دارید ، این طرز فکر بمن آسیبی نمی رسونه.Rose

این مبحث تکراری هست و قبلا در تالار گفته شده و نظرات مخالف و موافق زیاد داشته ، دوستانی رو در اطرافم دارم که مردانه تلاش می کنن تا بتونن به زندگیشون سر و سامان بدن تا بتونن ازدواج کنن.

و واقعا اگر تکاپوی دختر و پسر رو نگاه کنید از همون اوایل سعی می کنن امتیازات بیشتری بدست بیارن تا بتونن همسر بهتری پیدا کنن ( امتیازات مدارک تحصیلی ، وجهه مالی ، نگاه مذهبی و ... ) و خصوصا پسرها که سربازی و هزار کوفت دیگه رو باید برای سر به راه شدن تحمل کنن.

یادمه یکی از دوستان نزدیک انجمن کلی دلیل آورد مناظره کرد آخرش گفت سید تو برو صبرتو بکن اگه میتونی ، اگه بتونی که خیلی بهتره.Happy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۱:۳۷, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:دعوا باید سر همه خانم ها باشه

وقتی این تاپیک رو دیدم مطمءن بودم شما و دیگر مدافعین موج فمنیستی حتما تشریف میارید

این یک اختیاره خانم ها هم عقل دارند و اختیار کسی هم کسی رو مجبور نکرده . به هر حال این یک گزینس که میتونه رد بشه یا تایید منظور منم از دعوا سر اذن پدر بود .

نقل قول:خب با روابط جنسی نامشروع چه فرقی کرد!

نیت و مسایلی پیرامون آن(ازدواج یا ز...)

صیغه یا فاحشگی ِ دینی ؟! (( گفت و گو محور ))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، help me ، ELENOR ، ســــــاقی ، sarallah ، عبدالرحمن ، sakineh110 ، محمد حسین ، حسن.س. ، rahbin ، دل خسته ، محب الزهرا ، یاســین
۱۵:۰۵, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9

نقل قول:دعوا باید سر همه خانم ها باشه . متاسفانه با این دید خانم های مطلقه چه آسیب هایی که نمیبینن
کسی نگفته ازدواج موقت واجبه اگر خانومی احساس میکنه این کار اشتباهه و اسیب میبینه میتونه ازدواج موقت نکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، عبدالرحمن ، وحید110 ، محمد حسین ، دل خسته ، محب الزهرا
۱۸:۳۹, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10

جناب احمد
اونايى كه زنا هم مى كنند چيزى به اسم عقل در مغزشان وجود دارد آيا؟

زناى مطلقه با عقد موقت مطلقه چه تفاوتى داره؟
اونكه زنا مى كنه براى انكار قضيه هم شده صيغه رو مى خونه و حالش ! رو مى كنه!!!!!!!!!!!!!!!

البته بنده خيلى در اين موضوع تسلط ندارم و صرفا از روى نادانى سوال پرسيدم تشكر مى كنم راهنمايى بفرمايد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]