|
دوستی آتش و پنبه !!!
|
|
۲۳:۴۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
روزی پنبه ، آتش را دید و به او گفت: آتش، بیا با هم دوست باشیم!
آتش هم که از تنهایی رنج می برد گفت: باشد! من حاضرم! در ابتدا آن دو از فاصله زیاد با هم صحبت می کردند و با یکدیگر درد و دل می کردند.! هر روز که می گذشت علاقه آنها به هم بیشتر و بیشتر می شد تا این که یک روز در همان حال که غرق صحبت های دوستانه! بودند؛بدون توجه به «لزوم رعایت فاصله» به هم نزدیک شدند و... . و این چنین بود سرانجام رابطه دوستانه! این دو «دل داده»! . . . . با اندکی دقت و تامل بیشتر و نگاهی عاقلانه و نه« هوس مدارانه» هر کسی به خوبی در می یابد که سر انجام روابط به ظاهر سالم و دوستانه ی دختران و پسران پاک دل، سرانجامی اینچنین خواهد بود؛ حال هر قدر دم از «سلامت» رابطه و «بی غرض بودن» آن بزنند !تأثیری در این نتیجه نخواهد داشت. مگر می شود به آتش(شهوت) گفت:« نسوزان» !!! و مگر می شود به پنبه(عفت) گفت:«نسوز»!!![/size] [size=medium]آنجا که حضرت یوسف(علیه السلام) یعنی پیامبر خدا، به حضرت حق، پناه می برد و می فرماید: «وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِي إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّيَ» (سوره مبارکه یوسف آیه53) « من نفس خود را بریء و بی گناه نمیدانم؛ همانا نفس بسیار امر کننده به زشتی هاست مگر آنکه پروردگارم رحم نماید.» دیگر من و تو چگونه می توانیم به خود مطمئن باشیم؟!
|
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کاش میشد این قضیه رو به دیگران فهموند...
![]() متاسفانه به خیلی ها گفتم و میگم اما تا سرشون به سنگ نخوره عمق فاجعه رو نمی فهمن... چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من خودم يه بار چوب اين رابطه رو خوردم
هرچند كه رابطه ما بسيار كنترل شده و زير نظظر بزرگتر ها و با رعايت همه شئون بود اما اصل رابطه و ارتباط با نامحرم مثل خوره روحمو خورد با اينكه روابط كاري بود اما انسان نميتونه نفس خودش و ذات خودش رو انكار كنه كل مدت اين رابطه يك سال طول كشيد ولي بعد از اتمام اين رابطه من يك سال مريض بودم و بد جور از زندگيم عقب افتادم . از بس به خودم بايد فشار مي آوردم كه نكنه شيطان اغفالم كنه و حرام خدا رو برام حلال كنه. واقعا سخت بود اما بعدا متوجه شدم افرادي كه درگير اين نوع رابطه ها ميشن خيلي سخت حرف ديگران را قبول ميكنند. تا وقتي كه يكي از دو طرف رابطه رو بهم بزنه. و اين اصل در باره تقريبا تمام افراد صدق ميكنه. اگر قبلش بچه واكسينه بشن شايد بشه جلوگيري كرد ولي وقتي كسي در گير اين رابطه ميشه حرف زدن باهاش آب در هاون كوبيدنه بايد براي اين آدمها دعا كرد . و سعي كرد تا خودشون اشتباه بودن راهشون رو بفهمن |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من الان بگم وبلاگی هست کلا در این موضوع که حقیر روش کار کردم و شکر خدا به خوبی پیش رفته شما الان میگی داره تبلیغ می کنه و ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |