کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستی آتش و پنبه !!!
۲۳:۴۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
روزی پنبه ، آتش را دید و به او گفت: آتش، بیا با هم دوست باشیم!
آتش هم که از تنهایی رنج می برد گفت: باشد! من حاضرم!
در ابتدا آن دو از فاصله زیاد با هم صحبت می کردند و با یکدیگر درد و دل می کردند.!
هر روز که می گذشت علاقه آنها به هم بیشتر و بیشتر می شد تا این که یک روز در همان حال که غرق صحبت های دوستانه! بودند؛بدون توجه به «لزوم رعایت فاصله» به هم نزدیک شدند و...
.
و این چنین بود سرانجام رابطه دوستانه! این دو «دل داده»!
.
.
.
.
با اندکی دقت و تامل بیشتر و نگاهی عاقلانه و نه« هوس مدارانه» هر کسی به خوبی در می یابد که سر انجام روابط به ظاهر سالم و دوستانه ی دختران و پسران پاک دل، سرانجامی اینچنین خواهد بود؛ حال هر قدر دم از «سلامت» رابطه و «بی غرض بودن» آن بزنند !تأثیری در این نتیجه نخواهد داشت.
مگر می شود به آتش(شهوت) گفت:« نسوزان» !!!
و مگر می شود به پنبه(عفت) گفت:«نسوز»!!![/size]

[size=medium]آنجا که حضرت یوسف(علیه السلام) یعنی پیامبر خدا، به حضرت حق، پناه می برد و می فرماید:
«وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِي إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّيَ» (سوره مبارکه یوسف آیه53)
« من نفس خود را بریء و بی گناه نمیدانم؛ همانا نفس بسیار امر کننده به زشتی هاست مگر آنکه پروردگارم رحم نماید.»

دیگر من و تو چگونه می توانیم به خود مطمئن باشیم؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، علی 110 ، paradise ، وحید110 ، 7parsa4 ، mohamad ، rastin ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، chista3 ، نا بلد ، Seyed Mohsen ، مجید121 ، asier ، یک سرباز ، محب الزهرا ، najmeh ، MohammadMeraj ، aliakbar ، بیداری12 ، nafas ، shafagh_mah ، سرباز ولایت ، یا صاحب الزمان ، ترنم ، شیدا ، فدايي ولايت ، ztb ، Night moans ، Hadith ، حسن.س. ، مهدی2012 ، 135 ، عبدالرحمن
۱۱:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
کاش میشد این قضیه رو به دیگران فهموند...Undecided
متاسفانه به خیلی ها گفتم و میگم اما تا سرشون به سنگ نخوره عمق فاجعه رو نمی فهمن...
چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، نا بلد ، aliakbar ، nafas ، shafagh_mah ، مهدی2012 ، pari74bala ، عبدالرحمن
۰:۲۷, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
من خودم يه بار چوب اين رابطه رو خوردم
هرچند كه رابطه ما بسيار كنترل شده و زير نظظر بزرگتر ها و با رعايت همه شئون بود
اما اصل رابطه و ارتباط با نامحرم مثل خوره روحمو خورد
با اينكه روابط كاري بود

اما انسان نميتونه نفس خودش و ذات خودش رو انكار كنه

كل مدت اين رابطه يك سال طول كشيد ولي بعد از اتمام اين رابطه من يك سال مريض بودم و بد جور از زندگيم عقب افتادم .

از بس به خودم بايد فشار مي آوردم كه نكنه شيطان اغفالم كنه و حرام خدا رو برام حلال كنه.

واقعا سخت بود

اما بعدا متوجه شدم افرادي كه درگير اين نوع رابطه ها ميشن خيلي سخت حرف ديگران را قبول ميكنند.
تا وقتي كه يكي از دو طرف رابطه رو بهم بزنه.

و اين اصل در باره تقريبا تمام افراد صدق ميكنه.

اگر قبلش بچه واكسينه بشن شايد بشه جلوگيري كرد ولي وقتي كسي در گير اين رابطه ميشه
حرف زدن باهاش آب در هاون كوبيدنه

بايد براي اين آدمها دعا كرد . و سعي كرد تا خودشون اشتباه بودن راهشون رو بفهمن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، aliakbar ، nafas ، shafagh_mah ، یا صاحب الزمان ، شیدا ، فدايي ولايت ، ترنم ، مهدی2012 ، pari74bala ، عبدالرحمن
۲۱:۲۶, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4

من الان بگم وبلاگی هست کلا در این موضوع که حقیر روش کار کردم و شکر خدا به خوبی پیش رفته شما الان میگی داره تبلیغ می کنه و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مهدی2012 ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]