کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صنعت نقاشی (رانده شدن حضرت آدم و حوا)
۱۸:۴۶, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،

داشتم در مورد "درخت زندگی" توی اینترنت جستجو می کردم که به صورت اتفاقی به این صفحه بر خورد کردم.

وَيَا آدَمُ اسْكُنْ أَنتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ فَكُلَا مِنْ حَيْثُ شِئْتُمَا وَلَا تَقْرَبَا هَـٰذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الظَّالِمِينَ
"و ای آدم! تو و همسرت در بهشت ساکن شوید! و از هر جا که خواستید، بخورید! امّا به این درخت نزدیک نشوید، که از ستمکاران خواهید بود!"

در مسيحيت و يهود شیطان خود را به شکل مار در آورد و به آنها گفت که از میوه آن درخت درخت بخورید.
یعنی مار نماد شیطان هست.
منبع

نمی دونم شاید کاملا بی ربط باشه ولی در نقاشی هایی که در آن سایت آمده کلی نقاشی هست که از نماد درخت و بخصوص مار استفاده شده است. کلی نقاشی هم هست که در آن ماهی آمده است که من نمی دونم نماد چیه.

چند تا از نقاشی ها رو اینجا می گذارم ولی شما می توانید به سایت اصلی مراجعه کنید.

[تصویر: mithra_girl.jpg]

[تصویر: mithra.jpg]

[تصویر: hand_snakes.jpg]

[تصویر: mithra_water.jpg]

[تصویر: mahmoud_mithra_2.jpg]

[تصویر: girl_tree.jpg]

[تصویر: girl_snake_5.jpg]

[تصویر: snak_hands_01_nadalian.jpg]

[تصویر: eve_1_festival_Isfahan.jpg]

[تصویر: 06_red_earth_painting.jpg]

[تصویر: youngsil%20lim_korea_orange.jpg]

[تصویر: chinese_girl_snake_earth_painting_02.jpg]

عملا مار و درخت رو بیشتر جاها می بینید. همون طور که گفتم کلی ماهی هم در سایتش هست که من نمی دونم نماد چیه.

در هر صورت نکته مهم اینه که ممکن هست این مطلب کاملا تصافی بوده باشد و نباید بدون دلیل موجه در مورد این فرد جبهه گرفت و خواهشمندم مدیران تالار در صورتی که به این نتیجه رسیدیم این تاپیک را حذف کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، -Ali- ، hadi_shj ، یاران مهدی ، محب الزهرا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۷, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا
@NEO2012

سَيَقُولُ السُّفَهَاءُ مِنَ النَّاسِ مَا وَلَّاهُمْ عَن قِبْلَتِهِمُ الَّتِي كَانُوا عَلَيْهَا ۚ قُل لِّلَّـهِ الْمَشْرِقُ وَالْمَغْرِبُ ۚ يَهْدِي مَن يَشَاءُ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ
به زودی سبک‌مغزان از مردم می‌گویند: «چه چیز آنها [= مسلمانان‌] را، از قبله‌ای که بر آن بودند، بازگردانید؟!» بگو: «مشرق و مغرب، از آن خداست؛ خدا هر کس را بخواهد، به راه راست هدایت می‌کند.»

در ضمن من دوست شما نیستم.Angry
۱۴:۲۱, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12

نقل قول:اولا پدر مقدس پدر حوا هست

در انجیل پدر همان خداست !

نقل قول:همش میخوای سیبی که حوا نخورده رو تقصیر حوا بندازی

عهد عتیق /کتاب افرینش/سقوط انسان(3)/ایه 6

ان درخت در نظر زن زیبا امد و با خود اندیشید :میوه ی این درخت دلپذیر میتواند خوش طعم باشد و به من دانایی بخشد . پس از میوه ی درخت چید و خورد و به شوهرش هم داد و اون نیز خورد .

البته این نگاهیه که تورات به داستان سقوط انسان داره و دیدگاه قرانی باهاش فرق میکنه .

نقل قول:مادر
فرعون محسوب میشه.

عهد عتیق/کتاب افرینش/قائن و هابیل(4)/ایه ی 1 و 2

حوا از ادم حامله شده پسری زائید انگاه حوا گفت : به کمک خداوند مردی حاصل نمودم. پس نام او را قائن (یعنی حاصل شده)گذاشت . حوا بار دیگر حامله شده و پسری زائید و نام او را هابیل گذاشت .

اگر شجرنامه ی قائن یا همان قابیل رو در تورات در ایات 17 تا 22 در همین بخش بررسی کنیم میبینیم که قائن شجرنامش به ترتیب به شکل زیره :
خنوخ
عیراد
محویائیل
متوشائیل
لمک
یابال

نقل قول:اگه ادم رو قبول داری باید فرعون رو هم که برادر واقعی ادم بود

جالبه حضرت ادم کی صاحب برادر شد ما بیخبر بودیم ؟

نقل قول:در اصل توی دنیای دیگه پزشک هست و جسم و رو ح رو میتونه درمان واقعی بکنه

منظورتون از دنیای دیگه چیه ؟ مگه دنیای دیگه ای هم داریم ؟ تا اونجایی که میدونم ما یک دنیا و یک عقبا داریم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu
۱۵:۳۴, ۳۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۰ ۱۸:۰۲ توسط paradise.)
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام الله، خالق همیشه حاضر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
NEO2012 نوشته است:منظور ازسیب همون عقل هست که WOMAN یا زن به ما داده .که مادر
فرعون محسوب میشه. و دوم اینکه اگه ادم رو قبول داری باید فرعون رو هم که برادر واقعی ادم بود رو هم قبول داشته باشی

وَأَضَلَّ فِرْعَوْنُ قَوْمَهُ وَمَا هَدَى ﴿۷۹﴾
و فرعون قوم خود را گمراه ساخت، و هرگز هدايت نكرد! (۷۹)
طه/79

امیدوارم هر دو نفرمون به یک فرعون اشاره کرده باشیم...
۲۰:۲۰, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
جناب نئو، من فکر نمی کنم این صحبت های مبنایی خارجی (مثلا کتاب، اندیشه یا مکتبی خاص) داشته باشد. من در فرض می گیرم در ورای این جمله سازی های بی معنا، به جای توهم و خیال پردازی، یک تلقی بوده باشد. با این فرض این نقد را بخوانید:

تلقی انسان از تجربه شخصی یا تجربه دیگران بر حسب شرایط و مختصات شخصی و همینطور سطح درک و شعور و میزان حساسیت و سلامت سنسورها و دستگاه های اندازه گیری اش متفاوت است. پس چیزی که این قدر نسبی است نمی تواند اصالت داشته باشد. و این نه تنها در بعد تجربه، بلکه در باورها و آرمان هایی نمایان است که زمانی معنای هستی و بودن انسان بوده اند و اکنون رنگ باخته اند. قله های گذشته که اکنون کف ها را تشکیل می دهند. در واقع باید معیاری باشد ورای چارچوب های محدود ذهن انسان، که انسان بتواند تجربه هایش را به عنوان عیار و سنگ محک با آن اندازه کند و قبل از آنکه محکوم به پذیرش نتایج تجربه های زندگی به عنوان اصول ثابت باشد، بتواند از درستی و صحت نتایج این تجارب اطمینان حاصل نماید. که چیزهایی هستند که انسان هنوز تجربه نکرده ولی وجود دارند و چیزهایی هستند که وی از تجربه آنها برداشت درستی نداشته و بواسطه آنها حکم قطعی داده است.
۲۱:۵۲, ۳۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۰ ۲۱:۵۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
از اقای نئو 2012 از ان جهت سوال کردم که از جواب ایشان استفاده کنم
اینجا فرومیست با مشترکات دین اسلام و مذهب شیعه .یعنی ما مسایل را از دید قران و سنت میبینیم .اگر بنده با اقای مسافر اختلاف نظری پیدا کنیم .با یک حدیث معتبر یا ایه ای از قران بحث تمام است .
حالا شما دارید از کتابی برای ما دلیل می اورید که ما اصلش را قبول داریم .نه اینکه در دست شماست و مطالبی را واردش کرده اند که از نظر عقلانی جای شک جدی دارد(نگید نه که کلی مثال میارم )
حالا حرف حساب شما چیست؟خوب مسلما اپتدا باید راجع به این بحث کنیم که ایا اسلام حق است یا نه .بعد به این نکته بپردازیم که ایا کتب شاهد شما حق است یا نه .
اپتدا ما باید مشترکاتی با شما پیدا کنیم .بنده میخواستم ببینم این مشترکات چیست
هر چند حدس میزنم با توجه به نوع نگارش شما .از کسانی باشید که ایرانی نیست اما خیلی در این جهت تلاش کرده است.
در اخر اعتقادات شما بر اساس نگرش دینی خاص شماست که هیچ سنخیتی با نگرش ما ندارد .اینجا هم بحث حقانیت ادیان نیست .
این فروم در مورد کسانیست که مسلمانند .معتقد به منجی خاص خودشانند و در مورد این منجی با هم تبادل نظر میکنند .
گمان نمیکنم بحث شما در این فروم فایده ای داشته باشد چون دلیل ما و شما از 2 منبع متفاوت است که ما منبع شما را قبول نداریم.
پس حق بدهید پستهای شما را که ربطی به موضوع فروم ندارد .حذف کنیم
در اخر اینکه ما مسلمانان همیشه در حال دفاع از عقاید خود هستیم .به شما قول میدهم اگر شما را در معرض نقد قرار دهیم ........
ایا شما در مقامی هستید که بتوانید به شبهاتی که به اعتقادتان وارد میکنیم جواب دهید؟
خوب حالا بفرمایید اساس تفکرات خود را بیان کنید .دین و ایین و مسلک خود را بفرمایید؟
یا حق
۲۳:۴۲, ۳۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۰ ۲۳:۴۹ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #16
آواتار
آقا وحید، این همه آدم، چرا حالا با ما اختلاف پیدا کنید؟!Blush ما مخلص تک تک بچه های فروم هم هستیم. (مزاح کردم، متوجه هستم مثال زدید)
کمی منظورم را شفاف تر می کنم:
برای سنجش هر چیز یک وزن و میزان لازم است. در واقع چیزی باید باشد که بتوان آن را در کفه ترازو گذاشت. اما چه چیز با انسان برابری می کند. جوهره حقیقی انسانی و آن حقیقتی که مسجود فرشته ها شد را با چه چیز می توان سنجید؟
امام معصوم می فرماید اعرض نفسک علی کتاب الله ، یعنی نفس خود را به کتاب خدا عرضه کن
یعنی قرآن آن معیار حقیقی سنجش انسان است. انسان با عرضه صادقانه نفس خود به این کتاب عظیم می تواند کژی ها و نقاط ضعف خود را ببیند. در اینجاست که معنای حقیقی محاسبه نفس تحقق می یابد و لزوم آشنایی با تلاوت، تزکیه و تعلیم کتاب و حکمت، عیان می شود. انسانی که با قرآن انس پیدا کرده و از قرائت، ترجمه و تفسیر پلی به سوی معرفت خویشتن خویش زده، معنای حقیقی شفا و رحمت را می چشد و پاسخ سوالات خرد و کلان زندگی خویش را می یابد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۳:۰۷, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17

[quote='NEO2012' pid='17276' dateline='1303250795']
به نام پدر
اولا پدر مقدس پدر حوا هست دوم اینکه ازتون میخوام که نظرات منو هم پاک نکنید و به نظرات من هم احترام بزارید
سوم اینکه اصلا من ادم , تو پیز شت با حوا چکار داری که همش میخوای سیبی که حوا نخورده رو تقصیر حوا بندازی
توی این مملکت واقعا همه عقلشون رو خوردن .منظور ازسیب همون عقل هست که WOMAN یا زن به ما داده .که مادر
فرعون محسوب میشه. و دوم اینکه اگه ادم رو قبول داری باید فرعون رو هم که برادر واقعی ادم بود رو هم قبول داشته باشی دوست من .منظور ازمار در کتب قدیمی که من مطالعه کردم همون علمی هست که به بیراه رفته ومتشکر
میشدم اگه دیگه نظراتم رو پاک نکنی این سایت باید به نظرات بقیه هم احترام بزاره وگرنه مفت نمیارزه.
و اگر باز نظرات بنده رو پاک کنی همون بهتر که دیگه به سایتتون نیام.ودیگه اینکه بیشتر این حرفها که پشت سر بزرگانمون
در اوردن چرندیاتی هست که از جنگهای صلیبی باقی مونده .شما و مغز ابتدایی شما هرگز نمیتونه گفته های بنده رو
تایید کنه پس بهتره بری و با بزرگترت بیای .مثلا تا اونجایی که من میدونم اون ابراهیم خدایی که اومد و یه خونه از گل
برای خدا به وجود اورد . در اصل توی دنیای دیگه پزشک هست و جسم و رو ح رو میتونه درمان واقعی بکنه و به اون شکل
بده. اگر خواستی میتونی به وبلاگ بنده هم یه سری بزنی http://neo2012.persianblog.ir .ما گاهی اوقات کارهایی
توی زندگیمون میکنیم که گرونتر از اونی که فکرشو بکنیم برامون تموم میشه .(سعادت در جهالت نیست. امیر المومنین
علی (علیه السلام).)
خوب بود منم مثل بقیه هندونه میدام دستت و میگفتم که به به چه حرفهای درستی
[/quote

شمایی که اومدی تو وبلاگت نوشتی من یک عیسایی هستم پس چطور دم از حضرت علی (علیه السلام) میزنی؟
مطالبتون هم فارسی مبهمه، انگار تازه فارسی یاد گرفتین! مطالب وبلاگتونم یه تجدید نظر بکنین و ببینین خودتون چیزی ازش میفهمین؟
منظورتون از اسراییل خداچیه؟
یا این جمله مبهمی که تو وبلاگتون بود(درسته علی (علیه السلام) هیچ وقت نمیتونه قانون ازدواج رسول خدا رو بشکنه و به این دنیا بیاد) منظورتون از این کلمات چیه؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا